Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi begiver os videre ud på eventyr, i dag går turen ind over Everglades, vi gør et stop undervejs og tager en tur med en Airboat ud i sumpen til en lille ø med en indianer landsby, her kan man købe alverdens hjemmelavede ting vi går lidt rundt inden turen forsætter ud i sumpen, vi håber at få øje på en alligator, men det lykkedes os ikke at spotte nogen, det er en hel befrielse da turen er færdig, den store 8 cylindrede motor og den store propel larmer gevaldigt selvom vi har fået udleveret høreværn. Vi tjekker igen ind på en Rv-plads.

Resten af dagen går stille og roligt, Sofie og Julie skal selvfølgelig i poolen, Kim og jeg bliver indendørs, der er en mere behagelig temperatur, udenfor er der tæt på 40 gr. Vi snakker datoer for bryllup og enes om d. 28. september, så har vi rigeligt tid til forberedelser, vi regner ikke med der skal inviteres så mange, og huset burde være stort nok til vi kan holde et gilde hjemme. Jeg vil gerne Kim flytter over til mig i huset med det samme, men hun tænker lidt på Julie, hvis hun bliver optaget på Københavns universitet, så er det lidt svært at tænke på hun skal være helt alene. Vi bliver enige om at jeg flytter ind i Kims lejlighed hvis det skulle blive nødvendigt, bliver det så København, så må vi finde et hus hvor der er bedre plads.

SEX I DAG?

Kim putter sig ind til mig, jeg har jo også mit arbejde siger hun, hvem siger jeg kan finde et i Vestjylland? Det er der ingen der siger og det er også fuldstændig lige meget, i hvert fald økonomisk, det skal kun være hvis du ikke kan undvære noget at lave. Så længe jeg har dig, har jeg altid noget at lave svarede hun og lagde hånden på min pik. Min hånd gled helt af sig selv under hendes tynde bluse og kælede for de faste bryster, brystvorterne stivnede ved berøringen. Fuck hvor den kvinde dog tænder mig tænkte jeg og flåede blusen af hende. Uuhhhhh Kim gispede, jeg slikkede og suttede på de stive vorter, vi væltede ned på gulvet mens vi på det nærmeste flående tøjet af hinanden. Kim lukkede munden om min pik og slikke prespermen i sig med stor appetit.

Jeg lå nærmest beruset af duften af den vidunderlige fisse, tungen gled op mellem de fyldige opsvulmede skamlæber, for satan hvor er du dog lækker brummede jeg uden at fjerne munden. Mmmmm uhmmm Kim stønnede, jeg nappede i hendes klitoris der hård og hævet tittede frem, ohhhh hvor er du god til at forkæle min fisse hulkede hun, hun spillede min pik der havde rejst sig fuldstændig og stod stiv og dunkende. Jeg spredte hedes baller og slikkede hendes lille frække stjerne. Giv mig pik tiggede hun, jeg trænger til du fylder alle mine huller. Jeg vendte hende om så hun lå på alle fire, satte pikken mod fissen og trykkede den helt i bund, åhhhhh guuud jaaaa, jeg elsker den lange pik skreg hun, bare brug mig hårdt sukkede hun.

Jeg kneppede den stramme fisse i nogle minutter, så trak jeg pikken ud, lod en tommelfinger glide rundt i det fedtede skræv og lod den glide op til røvhullet, Jeg satte pikhovedet mod stjernen og presse pikken ind, aaahhhh jaaaa brug din lange kæp i min røv stønnede hun mens en hånd gned rundt i fissen. Jeg gav mig til at pule det stramme røvhul, pikken tordnede ind og ud, Kim hylede og skreg af fryd. Jeg kunne mærke udløsningen nærmede sig, så jeg satte tempoet ned og nød bare syne af min pik der gled ind og ud af røven på hende. Åhhhh fyld mig op please stønnede hun, hendes fingre gned hårdt på den spændte klit, ohhhh fissen går på mig nuuuuuu, hendes røv kørte op og ned, hun faldt rystende over hele kroppen mod gulvet, min pik gled ud af hendes røvhul, jeg spillede den til spermen sprøjtede ud over hendes røv og ryg.

Forpustet lagde jeg mig ned over hende, i det samme kom Sofie og Julie ind ad døren, hmm sagde Sofie, vi skal vist ikke forvente noget pik lige nu, så skal vi da finde det et andet sted. Julie grinte lidt, ja tag du bare en af de mørke der sværmede om dig i poolen hvis du har lyst, jeg er helst fri. Pigerne gik på badeværelset og tog et hurtigt brusebad, Kim og jeg havde sat os op da de nøgne kom tilbage, jeg kan da også godt nøjes med at få slikket fissen sagde Sofie. Din frække tøs, jeg gav hende et klap i røven, får du måske ikke slikket fisse hver dag? Jo det gør jeg heldigvis svarede hun og gav Julie et kys, og jeg får heldigvis også lov at slikke fisse hver dag. Julie gengældte hendes kys, og det kan du også få lov til nu sagde hun, satte sig og spredte benene helt ud til siden, hendes fisse åbnede sig som en blomst der springer ud, Sofie faldt straks på knæ og begyndte at slikke hende. Julie kærtegnede sine bryster med den en hånd den anden pressede hun Sofies hoved fast mod sin fisse, ohhhh mmmm jeg vil hellere undvære pik end undvære din skønne tunge i min fisse sukkede hun.

Kim og jeg gik ind i sengen og lagde os, pigerne hyggede sig et stykke tid endnu kunne vi høre, min pik var blevet halvstiv igen af lydene fra de to der gispende og stønnede havde travlt med at tilfredsstille hinanden. Kim vendte sig med ryggen til så hun kunne ligge i ske, jeg lagde min pik mellem hendes lår, hun lå og vrikkede lidt med røven. Mmmm den ender vist med at finde vej selv sukkede hun, den vrikkede røv og den fugtige varme havde den velkendte effekt, pikken var stiv og hård efter få minutter. Jeg ville nu aldrig undvære den stive kæp hviskede hun for sig selv, lagde en hånd i skridtet og pressede røven mere mod mig, pikken gled ubesværet op i den stramme fisse.

Jeg lagde armen om hende og kyssede hendes nakke, min hånd gled over de faste bryster, ned over den flade mave. Hun tog min hånd og førte den ned til fissen, fingrene legede med klitten der voksede mellem dem, samtidigt pressede jeg pikken helt i bund og begyndte langsomt at kneppe hende. Ummmmm mmmm det er så skønt at mærke den presset helt i bund sukkede hun. Vi lå sådan et stykke tid, hvor jeg i langsomme bevægelser trak pikken næsten helt ud for så at lade den forsvinde helt i til roden. Kim lå og krammede sine bryster med den ene hånd, den anden havde hun mellem os, fingrene strøg tirrende hen over mine nosser.

Min pik var helt fedtet ind af fissesafterne der drev ud af hende i en lind strøm, jeg satte tempoet lidt op, åhhhhh jaaaaaa knep mig i bund hulkede hun stille, giv mig din pik. Med pikken dybt begravet i den stramme grotte væltede jeg hende om på maven og satte mig mere op. Med hænderne på hendes lænd satte jeg tempoet yderligere op, jeg kunne nu nyde synet af den glinsende pik der pumpede ind og ud hende. Små sammentrækninger kunne ses på den lille stjerne, små rytmiske bevægelser, jeg lod en spytklat lande mellem hendes baller og smurte det ude over det lille stramme røvhul. Med en hånd på hver balle pressede jeg en tommelfinger op i hendes røv.

Ahhhh guud jaaaa du er så god til at forkæle mig stønnede hun, tommelfingeren forsvandt helt op, det var en vidunderlig følelse at mærke hvordan sammentrækningerne tog til og klemte mere og mere omkring den. Hendes fisse nærmest sugede omkring min dunkede pik, som jeg på det nærmeste voldkneppede hende med nu. Jaaaaaa ohhhh jaaaaaaaaaaaa, Kim skreg højt, hendes lille krop dirrede og rystede, bare tøm din pik jamrede hun. Jeg havde mest lyst til bare at fyre den af, men ville alligevel gerne trække det lidt længere, så jeg stoppede med pikken dybt begravet i den våde fisse.

Langsom klingede sammentrækningerne i fisse og røv af, Kim stønnede forpustet, jeg trak hende op på alle fire inden jeg med hænderne på hendes hofte, hamrede pikken ind og ud, guuuuuuud jaaaaa fuck! Brug det liderlige hul hulkede hun, hendes fingre gled rundt mellem hendes ben, hun greb mine spændte nosser og krammede dem let. AAAARRRGGHHHH med et dyrisk brøl skyllede udløsningen ind over mig, jeg huggede pikken i bund og sendte hver gang et sprøjt af fed klistret sperm op i den i forvejen smaskvåde fisse. Jaaaaaa jaaaa fyld mig, Kim pressede røven hårdt mod mig hver gang min pik trængte i bund. Vi faldt sammen over hinanden, hendes stramme fisse malkede min pik i flere minutter inden hendes orgasme var stilnet af.

Jeg lå over hende og kyssede hendes nakke og øre, hviskede til hende hvor meget jeg elskede hende og glædede mig til at få hende til hustru. Kim lå og smågræd af glæde, jeg havde aldrig troet jeg skulle blive rigtig lykkelig igen hulkede hun. Vi lå længe og smånussede inden min pik efterhånden var blevet så slap at fissen ikke mere kunne fastholde den, med et svup gled den ud, sperm og fissesaft løb stille ud af det brugte hul. Vi rejste os, fik tørret de værste spermklatter af lagnet, og gjorde os klat til at sove, Kim lagde sig igen i ske, jeg holdt op hende, og drømte lidt om at pikken på et tidspunkt i løbet af natten igen ville finde vej ind i den vidunderlige grotte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.