Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagen efter skulle Julie og Sofie mødes med Hanne, Julie var lykkelig for nu behøvede hun ikke bede om at blive kørt eller tage bussen, nu havde hun sin helt egen lille bil. De to tøser kørte glade afsted efter morgenmaden, vi ses senere råbte Julie og vinkede ud ad sidevinduet. Da vi sad og snakkede i lejligheden, fortalte Jytte at hun havde mødt en mand som hun var blevet lidt vild med, han hed Frede og var langturschauffør, han kørte for en eksportvognmand i Jylland. Han har inviteret mig med på en tur rundt i hele Europa her i juli måned. Det lyder da spændende sagde Kim, tja men der er jo lige det med Sofie, hun gider ikke hjem til sin far så længe, faktisk har hun slet ikke lyst til at tage hjem til ham, hun synes hans nye kæreste og hendes drenge er nogle idioter.

Og så havde vi jo også gavekortene til Florida og der er billetterne bestilt, Sofie har drømt om at skulle derover her i sommer, hun ville også gerne have haft Julie med, jeg kan godt undvære den tur så Julie må gerne få min billet, men det dur jo ikke at lade de to tøser rejse helt derover alene, Jytte så eftertænksomt på os, eller hvad mener i? Nej det skal de i hvert fald ikke svarede jeg, men Kim og jeg kan da rejse med, så er der nogen til at passe på dem, hvad siger du Kim, spurgte jeg. Det kunne da være rigtig spændende svarede hun, men det er jo ikke gratis, og mit feriebudget er ikke stort nok til det. Fint, så er der afgjort, jeg finder ud af om vi kan få billetter så vi kan rejse sammen, de har da åbent i dag, hvornår er jeres billetter bestil til? Det er jo faktisk allerede på tirsdag, så om tre dage, de er her, sagde Jytte og trak en kuvert op af sin taske.

SEX I DAG?

Jeg prøver at ringe og se hvad der er mulighed for, jeg tog telefonen og gik ind i soveværelset. Efter en halv times tid kom jeg tilbage, så skulle det være på plads, de kunne godt nok ikke garantere vi ville komme til at sidde ved siden af hinanden i flyet på vej derover, men der var ingen problemer med det når vi skal hjem igen, jeg har også fået om booket din billet så det er Julies navn i stedet for sagde jeg til Jytte, og er du ikke kommet hjem når vi er tilbage så er Sofie bare hos mig. Jytte så glad ud, så skal jeg vist lige have ringet til Frede, han bliver så glad når han hører det. Jytte ringede ham op og fortalte glædestrålende at hun var klar til at tage med, man kunne høre en mande stemme i den anden ende der jublende sagde en hel masse, tror du, du kan nå det? Hørte jeg han spurgte, ja sagde Jytte, jeg tager bare toget i aften, de afsluttede samtalen et par minutter efter.

Jeg bliver nødt til at rejse hjem til Jylland allerede i aften sagde hun, jeg skal nå hjem forbi og pakke noget tøj og lidt andre ting der skal med, og Frede skal allerede køre tidligt mandag morgen. Det bliver lidt stressende, jeg skulle egentligt have købt lidt nyt undertøj. Skal vi så ikke bare tage ud og shoppe klokken er ikke andet end 10 så det kan vi sagtens nå spurgte Kim, jeg kan også altid finde noget. Det kan vi da godt, Jytte kiggede på mig, vil du med Svend, næ tak jeg ved godt hvor lang tid i kan få til at gå i lingeri og tøj butikker, så foretrækker jeg alligevel bare at se det smukke lingeri og tage det af jer, jeg blinkede frækt til dem begge. Må vi så låne bilen spurgte Jytte, selvfølgelig, jeg smed nøglen over til hende. Kim og Jytte gjorde sig hurtigt klar, Kim gav mig et hurtigt kys, vi ses om et par tusind kroner grinte hun på vej ud ad døren.

Der var ikke gået mere end en halv time så kom pigerne, Hanne kom hen og gav mig et kram, tak for sidst sagde hun, selv tak svarede jeg, det var en fornøjelse. Ja det var det, det kan godt tåle en gentagelse fortsatte hun med et frækt smil. Jeg fortalte Julie og Sofie at Kim og jeg tog med til Florida, og Jyttes billet var blevet lavet om så Julie kom med i stedet for. Hvad så med mor, spurgte Sofie. Hun har vist lavet en aftale med en der hedder Frede at hun skal med på langtur rundt i Europa med hans lastbil. Frede, jeg fatter ikke hvad hun set det klamme mandfolk fnyste hun nærmest for sig selv. Jeg spurgte ikke ind til det. Nu skal du bare se hvad Julie har fået lavet, sagde Sofie, Julie vis ham det.

Julie løftede op i sin bluse, hun havde fået er piercing i navlen. Gjorde det ikke ondt spurgte jeg, det var ikke så galt med den svarede hun, også den anden sagde Sofie. Julie løftede nu sin nederdel, hun havde ingen trusser på, men en piercing i fissen, den har gjorde mere ondt, og det er faktisk meget ømt lige nu, derfor tog jeg heller ikke trusser på igen bagefter. Sofie strøg hende blidt mellem benene, det skal nok blive bedre om et par dage. Det var Hanne der lokkede, sagde Sofie, men jeg måtte ikke få lavet nogen, hun sagde jeg ikke var gammel nok, man skal være atten, Sofie så lidt skuffet ud, men så må jeg bare vente. De er meget flotte sagde jeg, man er næsten fristet til at lade tungen lege med den, der skal i hvert fald ikke leges lige nu grinte Julie, tror jeg er lidt for øm til det.

Men min er ikke for øm sagde Hanne frækt, hun lod en hånd glide op mellem benene, og min fisse er vist lidt kåd, hun løftede op i kjolen og stak hånden ned i trusserne, ja det er den da sagde hun og trak hånden op, hendes fingre var fedtet ind i fissesaft. Javel ja, sagde jeg og trådte hen til hende, det er jeg nødt til at tjekke op på så jeg sikrer mig du ikke snyder, jeg stak resolut hånden ned i hendes trusser, jeg kunne mærke hun havde trimmet fisse siden sidst, skamlæberne var helt glatte og meget fedtede, jeg lod fingrene glide mellem dem, safterne drev af hende, fingeren gled op over hendes piercede klit. Uhmmm snød jeg så stønnede hun.

Det kan jeg ikke helt afgøre, du er nødt til at tage trusserne af og sætte dig så jeg kan undersøge det nærmere svarede jeg. Sofie kiggede på mig, du er sgu godt nok streng Svend, jeg sendte hende et skævt smil og blinkede til hende. Hanne trak sine trusser af, trak op i kjolen og satte sig i en lænestol, benene lagde hun ud over armlænene. Sofie og Julie listede ind på et af soveværelserne. Jeg knælede foran Hanne hendes fisse havde kun en smule hår tilbage op over venusbjerget, jeg trak hendes skamlæber ud til siderne, fissen åbnede sig som en østers og glinsede våd og fedtet. Hanne stønnede forventningsfuld, ser den ikke lidt kåd ud, spurgte hun. Jeg skal have en nærmere kig inden jeg kan sige det helt sikkert, jeg lod en finger glide op over hendes klit, det gav nærmest et stød igennem hendes krop. Himmel hun er liderlig tænkte jeg.

Julie og Sofie kom tilbage og satte sig i en sofa lidt bag os, De havde begge taget næste al tøjet af, kun Julie havde stadig hendes strømper på, Sofie lagde det ene ben over Julies, Julie lod en hånd glide ned mellem dem, mmmmmm lækkert stønnede Sofie, Julies fingre gled ind og ud af den våde fisse op over klitten der blev fuldstændig smurt ind i safter. Jeg rakte hænderne op under Hannes bluse, trak den med op over de store bryster der sad som fanger i bh’en. Hanne trak stønnende sin bluser over hovedet, tog hænderne om på ryggen og åbnede bh’en, jeg tog fat i stropperne og trak den langsomt af. De store tunge bryster hang lidt da støtten forsvandt. Hanne havde fået piercinger i brystvorterne siden sidst, jeg lænede mig frem og slikkede og sugen på dem, vorterne rejste sig store og stive.

Ohhh jaaa det er så skønt når du forkæler min fisse sukkede Sofie, Julie havde sat sig på gulvet, tre fingre gled ind og ud af Sofies liderlige hul, andre fingre gned på den hævede klit, Sofie lagde hovedet tilbage og stønnede med lukkede øjne. Jeg lod tungen glide fra Hannes bryster ned over maven til den opsvulmede klit, piercingen glimte frækt frem mellem de store skamlæber. Jeg lod tungen cirkle omkring et par gange inden jeg pressede den mod det våde fissehul, uhhhmmmm Hanne løftede og sænkede røven i takt med min tunges arbejde. Min pik var stiv i bukserne, jeg rettede mig op så jeg kunne befri den fra sit fængsel inden jeg fortsatte med at slikke det våde skræv.

Årrhhh jaaaa Hanne spændte ryggen, hendes ben krampede sammen om mit hoved, hun krammede sine bryster da orgasmen gennemrystede hendes krop. Jeg satte mig lidt op og betragtede den skælvende krop. Nu må det altså være min tur sagde hun forpustet, og trak mig op at stå, hun greb min pik og spillede den med pikhovedet i munden. Jeg tog fat om hendes nakke og pressede pikken helt ind og kneppede hendes mund et par minutter, så trak jeg den ud, nu vil jeg sgu kneppe dig rigtigt sagde jeg, vend dig om, Hanne satte sig på knæ i stolen med røven lige mod mig, hendes overkrop hvilede på ryglænet. Hun vrikkede indbydende med røven, de fyldige baller dirrede, jeg spredte dem bukkede mig og lod tungen glide et par gange hen over hendes røvhul inden jeg satte pikken mod fissen og trængte op i det våde varme indre.

Guuud jaaaa Julie slikkede Sofies fisse der kom med et lille sprøjt, åhhhhh den går på mig hulkede Sofie, Julie trak fingrene ud, et endnu større sprøjt stod ud af fissen og plaskede ud over Julies bryster. Fuuuuuck skreg Sofie og krampede fuldstændig sammen. Hanne sukkede dybt da min pik blev presset i bund, åhh ja knep mig stønnede hun, bar giv mig din pik. Jeg tog et fast greb om hendes hofter, og bankede pikken hårdt op i hende. Det varede ikke længe inden vi begge kom, Hannes fisse trak sig sammen og med et brøl sendte jeg store stråler sperm dybt i den våde fisse. Tungt åndende sad vi tavse et par minutter, Julie brød tavsheden, nå Hanne så fik du alligevel noget pik sagde hun, Hanne smilte og nikkede tilfreds.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.