Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Julie og Sofie sad tæt omslynget og kælede stille for hinanden. Hanne sad og pillede sig lidt i fissen, langsomt lod hun et par fingre glide ind og ud af det spermfyldte hul. Jeg havde sat mig i en anden stol, min pik hang slap og tømt ned mellem benene. Jytte og Kim trådte ind ad døren med hænderne fulde af poser, Jytte kiggede rundt på os, i har da vist ikke savnet selskab, det lader til der er nogen der har fået brugt kussen. Ja fortsatte Kim, der dufter af fisse i hele lejligheden, tror jeg, hun satte poserne fra sig. Jeg er nødt til at få pakket sagde Jytte, hun gik ind i sit soveværelse. Hanne var holdt op med at pille ved sig selv, hun sad nu med samlede ben, og så lidt forlegen ud, Kim gik hen til hende hvorfor sidder du pludselig og gemmer dig, det var da ellers sådan et smukt syn Hanne.

Du har fået lavet piercinger i dine bryster, Kim lod fingrene glide hen over brystvorterne som reagerede med straks at blive stive. Julie har også fået nogle piercinger sagde Hanne, har hun? Kim så overrasket ud og kiggede over mod sin datter, er det rigtigt skat spurgte hun, må jeg se? Julie rejste sig op gik hen til Kim, jeg har fået lavet en i navlen, sagde hun og viste sin flade mave frem, og så har jeg fået en i fissen. I fissen udbrød Kim, ja, Julie spredte benene og trak ud i skamlæberne, her sagde hun. Kim bukkede sig og nærstuderede den, det ser lidt hævet ud sagde hun, er det meget ømt? Det er faktisk ikke så galt som jeg havde regnet med, men lidt ondt gør det hvis man rører for meget ved det, men det skulle helst være blevet meget bedre allerede i morgen sagde hende der lavede dem.

SEX I DAG?

Det gør det garanteret også sagde Hanne, min var i hvert fald ikke mere øm end jeg sagtens kunne onanere dagen efter, hun spredte benene og lod fingrende glide ned over den piercede klit. Ja jeg skal ikke have boret huller i min fisse sagde Kim, men det ser nu frækt ud, hun satte sig på knæ foran Hanne der småstønnende legede med sin fisse. Den er da vist blevet fyldt godt op, Kim lod et par fingre glide op mellem ballerne, de blev helt smurt ind i blandingen af fissesaft og sperm der var løbet ned mellem ballerne da Hanne havde sat sig. Kim stak fingrene i munden og suttede dem rene. Jytte kom ud med sin kuffert trækkende efter sig, nå Kim, har du ikke fået slikket nok kusse for i dag smågrinte hun.

Det er da ikke til at stå for sådan en ung lækker våd fjams som den her svarede hun og lod tungen glide op mellem skamlæberne, ohhhhmmm Hanne sukkede højt og pressede Kims hoved mod sit skridt. Jytte kiggede på mig, kan du køre mig til Hovedbanegården Svend, hun kiggede bedende på mig. Jeg havde sgu allermest lyst til et blive i lejligheden og se hvad det udviklede sig til, men svarede alligevel, ja selvfølgelig kan jeg det. Jeg trak mine bukser på, løftede Jyttes kuffert og gik mod døren. Jytte krammede og kyssede Sofie, kan i nu have en god tur alle sammen sagde hun, jeg håber ikke du er for skuffet over mor, ikke tager med sagde hun direkte henvendt til Sofie. Nej, det skal du ikke tænke på mor, jeg har Julie med, og Kim og Svend skal nok passe på os derover. Jeg håber du også får rigtig mange oplevelser rundt i Europa.

Jytte og Sofie kyssede endnu en gang inden vi begav os af sted. Det sidste jeg så inden døren lukkende bag os var Kim der højt stønnende lå på knæ med en hånd i skridtet og ansigtet begravet mellem Hannes lår. Da vi kørte mod København, begyndte Jytte at fortælle om deres indkøbstur. Vi var i en lingeributik, jeg skulle have noget nyt pikant undertøj, men jeg var lidt usikker på størrelsen, da vi stod prøverummet og jeg havde trukket tøjet af sagde Kim til mig at jeg da ikke kunne prøve trusserne så våd som jeg var i skridtet. Hun bad mig sætte mig på den lille skammel der var derinde, hun satte sig foran mig, og begyndte at slikke min våde kusse. Jeg kom til at stønne højt, ekspedienten trak forhænget fra, hun kom med et højt gisp.

Jeg troede hun ville blive sur, men hun blev blot stående og kigge på hvordan Kim åd min kusse og pressede fingrene op i den, hendes lille hånd blev helt smurt ind af min klæbrige kussesaft. Ekspedienten bad os følge med ind i et baglokale, så vi rejste os, hun gik hen og låste døren og vendte et skilt så der i stedet for åbent stod kommer straks ud mod gaden. Vi fulgt hende ind i baglokalet, det var nærmest et lager rum, hun åndede tungt, kom læg dig her sagde hun til mig og bredte et tæppe ud på gulvet, da jeg lagde mig, begyndte hun at klæde sig af, så i er sådan et par liderlige veninder på shopping sagde hun, fortsæt med at slikke din veninde sagde hun til Kim, Kim lagde sig ned på alle fire og fortsatte hvor hun slap, det var så frækt at kussen var ved at gå på mig, Kim pressede hendes knyttede hånd op i min kusse og fistede mig hårdt.

Ekspedienten lagde sig bag Kim løftede hendes nederdel og trak hendes trusser ned om knæene og gav sig til at slikke hendes fisse og lille faste røv, åhhhhh jeg kom for vildt, min kusse sprøjtede store stråler i ansigtet på Kim, Jytte sad med blanke øjne og gned sig i fissen, min pik var vokset og lå stiv op ad maven, det var tæt ved den pressede sig ud under bukselinningen. Ekspedienten bad kim lægge sig så hun kunne gnide sin fisse mod min, selv satte hun sig over mit ansigt og pressede sin kusse mod min mund, slik til jeg skriger stønnede hun og lagde sig ned så hun kunne slikke begge vores saftige kusser der gned mod hinanden. Hvor lang tid er der til dit tog kører spurgte jeg, Jytte kiggede på uret i bilen, omkring to timer sagde hun, fint svarede jeg, så er der god tid endnu, Jytte fortalte hvordan de have slikket og fingerkneppet hinanden til de alle var kommet flere gange.

Jeg kom sgu ikke engang til at betale for undertøjet grinte hun. Det har da været noget af en shopping tur sagde jeg, ja og så fik vi også gratis pizza, det var ellers meningen jeg ville give nu Kim var så sød at tage med, men de to i pizzeriaet sagde det var på husets regning. Øh hvordan kan det opstå spurgte jeg, det var fordi jeg spurgte om de helst ville have penge eller kusse som betaling. Den ældste kiggede blot på mig og trak mig så ud bagved, er du liderlig luder spurgte han, så sut min tyrker pik, han trak en stor fed pik frem fra bukserne og pressede den helt ned i halsen på mig så jeg dårligt kunne trække vejret, den voksede helt vild i min mund. Han tvang mig nærmest ned på alle fire, flåede mine trusser af og pressede sin stor tykke pik op i mit røvhul.

Hvor var Kim spurgte jeg, Kim ventede i bilen et par hundrede meter derfra. Den gamle pizzamand røvpulede mig et par minutter inde han tømte sig med et brøl, han trak pikken ud, bliv liggende sagde han og åbnede døren ind til forretningen, din tur sagde han, den anden kom ind, det se sgu dajligt ud, han trak bukserne ned, endnu et fed pik kom til syne, den stod allerede stiv ud i luften, han gav mine baller et par hårde klask inde han jog pikken op i kussen på mig og rå kneppede til pikken spermede langt op i mit liderlige kussehul, jeg rejste mig og fik vores pizzaer og med sperm rendende ned af lårene gik jeg hen til bilen.

Jeg drejede ind på en rasteplads og trak pikken frem, sut min pik kommanderede jeg, Jytte løsnede sin sele, jeg pressede hende hoved ned over min stive pik, og kneppede hende voldsom i munden, jeg var blevet sindssyg liderlig af hendes fortælling fra indkøbsturen, samtidigt tænkte jeg på hvad de 4 tøser i lejligheden havde gang i. Jytte gaggde på pikken hver gang jeg pressede den helt ned i halsen på hende, hun gned sig kraftigt mellem sine ben med den ene hånd, jeg havde et fast greb om håret i nakken på hende og løftede og sænkede hendes hoved i takt med jeg kneppede hende dybt ned i halsen, jeg trak hendes hoved helt fri af pikken, hun gispede efter luft.

Nu skal jeg fandeme lade min pik sprøjte spermen langt ned i halsen på dig, snerrede jeg. Åhhhhh guuud jaaaa knep min mund til du sprøjter stønnede hun højt, bare brug mig som en kneppedukke, ohhh jeg kooohrrmmff jeg pressede pikken i halsen på hende inden hun var færdig med sin sætning, hendes krop spændtes og rystede, slim og savl rendte ned ad min dunkede pik. Jeg holdt hendes hoved presset helt ned over pikken mens jeg tømte den ene store stråle fed klistret sperm i halsen på hende efter den anden. Aaahhh huuuu aaaahhh Jytte gispede efter luft da jeg endelig slap hendes hår, jeg var helt sølet til i skridtet af slim, savl og sperm, Jytte havde sprøjtet så både hendes trusser og sædet var drivvåde, slik min pik ren, jeg kan da ikke komme tilbage svinet sådan til, Jytte slikkede og suttede så meget i sig som hun kunne.

Hold nu kæft Svend sagde Jytte da vi kørte videre, det var sgu næsten voldtægt af min mund, når du sidder og fortæller sådan nogen historier, så må du forvente en reaktion svarede jeg. Det her du da nok ret i, specielt når jeg fortæller det til dig din gamle buk grinte hun, men jeg nyder nu også bare at blive taget og brugt som en ludertøs. Frede får en sexbombe i sin lastbil, det håber jeg han er klar over så den ikke eksplodere i ansigtet på ham grinte jeg højt. Gad vide om han er klar over hvad han går ind til, tænkte jeg. Jeg ønskede Jytte en alletiders tur, i lige måde sagde hun, vi kyssede og krammede, jeg vinkede da Jytte gik ned mod perronen.

Jeg kørte hastigt tilbage mod hotellet i håb om ikke alt var overstået når jeg kom tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.