Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede ved et højt skrig, Kim var ikke i sengen ved siden af mig, jeg for op og nærmest løb ind i stuen. Der var ingen at se, men lyde fra værelset hvor pigerne sov, det beroligede mig da jeg kunne høre det ikke var et skrig af frygt der havde vækket mig. Døren ind til pigernes værelse stod åben, på sengen lå alle fire, det lignede grangiveligt en gang kluddermor, i en stor redelighed lå de højt stønnende og slikkede, gnubbede og fingerkneppede hinanden. Jeg stod stille og betragtede dem mens min pik rejste sig lige så stille, det var sgu et frækt syn. Fire piger, smukke hver på deres måde, der i lesbisk leg blev forenet i ekstatisk nydelse.

Julies klit måtte være kommet sig rimeligt meget, Hanne lå med fingrene op i hendes våde fisse, tungen spillede hen over klitten, Sofie sad overskrævs med fissen presset mod Julies mund, Kim sad ved siden af og tungekyssede hende mens hun med den ene hånd krammede de struttede bryster, den anden havde hun i skridtet på Sofie. Uhhh jaaaaa Sofie gnubbede fissen frem og tilbage over Julies mund, guuuuud jeg koooomer hun skreg højt og kastede sig frem, hende røv kørte frem og tilbage i samlejebevægelser, hver gang hun skød den frem stod en stråle ud af fissen, Julie blev sjasket til ud over bryster og mave. Kim trak hende ned på ryggen ved siden af Julie, kastede sig frem og pressede munden mod hendes våde skræv.

SEX I DAG?

Hanne der stadig lå mellem Julies ben, lod hænderne glide rundt i safterne der glinsende drev fra Julies bryster og mave, åhhhhh aaaaah Julie stønnede, hendes bryster hævede og sænkede sig i et rasende tempo, Hanne greb om hendes ben og pressede knæene helt op mod brysterne, Julies røv var fuldstændig blottet, Hanne slikkede som besat helt fra det lille stramme røvhul og op til klitten. Fuuuuck Julie krammede sine bryster, hendes ben dirrede, Hanne kunne næsten ikke holde dem da orgasmen skyllede gennem hendes krop. Min pik var stiv som sjældent før, jeg stod stille i døren og krammede mine spændte nosser, prespermen dryppede fra pikhovedet.

Kim, Sofie og Julie kastede sig nu over Hanne, lagde hende om på ryggen, Kim svingede et ben over hendes hoved og pressede sin glinsende fisse ned over ansigtet på hende, Julie og Sofie lå på hver side, og skiftedes til at slikke Hannes fisse og store bryster, ind imellem mødtes deres munde, tungerne spillede mod hinanden mens de delte de klæbrige safter der flød fra Hannes fisse. Åh ja åh gud ja, hulkede Hanne, jeg kunne ikke mere bare blive stående og kigge, min pik var så stiv den gjorde ondt, jeg gik hen og kravlede op i sengen, løftede Hannes røv, lagde en pude under den og spredte hendes baller, safterne drev ned mellem dem.

Sofie og Julie havde hver en hånd i skridtet på hende, fingre gled ind og ud og op mellem skamlæberne til den piercede klit, Kim sad stadig og kørte fissen rund i Hannes ansigt, begge hendes hænder æltede de store bryster og hev i de stive brystvorter. Min pik var allerede godt fedtet ind af presperm, jeg kørte den lidt op i den våde fisse, og lod den så pege direkte mod den fristende stjerne der skiftevis strammede og slappedes i pulserende rytmiske bevægelser. Jeg pressede pikken mod, og idet ringmusklen slappedes gled pikhovedet indenfor i det stramme røvhul, ohhhhh aaaaaa Hanne krampede lidt sammen jeg tog et fast greb om hendes brede hofter, og stødte pikken helt op i røven på hende, shiiit jaaaaaa skreg hun.

Sofie og Julie kyssede hinanden mens deres fingre legede i Hannes våde fisse, ohhh jaa røvpul hende til din pik eksploderer stønnede Kim, ohhhh guud hun lagde en hånd i skridtet og gned på sin klit, åhhh den går på miiiig skreg hun. Mine nosser trak sig sammen, klar til at sende ladningen op i den stramme røv, Hanne gik helt levende, jaa shiiit jaaa ohhh fuuuuck! Hendes fisse smaskede af safter, Sofies og Julies fingre var smurt ind i den klistrede masse der flød ud, de trak skamlæberne langt fra hinanden så fissehullet stod fuldstændigt åbent, jeg kunne se hvordan det rytmisk trak sig sammen, jeg pløjede min pik hårdt op i røvhullet et par gange mere, inde jeg med at brøl lod spermen flyde, jeg trak pikken ud af røvhullet og stødte den hårdt op i den åbne fisse og tømte resten dybt i den våde fisse der sugede og malkede mine nosser helt tomme. Hanne hylede og skreg mens orgasmen skyllede gennem hende.

Vi gik i bad og klædte os på da vi var kommet os lidt, sammen fulgtes vi ned og spiste morgenmad i restauranten. Hanne skulle hjem når vi var færdige, Julie ville køre hende, og Sofie skulle selvfølgelig med. Hanne takkede mange gange for endnu en spændende, våd og fræk oplevelse, hun krammede mig og hviskede stille i mit øre, du kan altid få lov at kneppe og røvpule mig når du har lyst, jeg lagde en hånd i skridtet på hende og gav hendes fisse et klem, så må du jo finde til Jylland en gang sagde jeg. Kim fik et vådt kys, jeg elsker smagen af din fisse, sagde Hanne stille til hende, tak Hanne, du er en dejlig pige, Kim gav hende endnu et kys. De tre piger tog afsted, vi ses senere råbte Sofie på vej ud af døren.

Kim og jeg gik op i lejligheden, det bliver sgu noget presset med tiden sagde jeg, hvis jeg skal køre hjem til huset for at pakke til rejsen, jeg har jo ikke taget så meget tøj med herover. Hmmm, jeg tænkte et lille stykke tid før jeg besluttede mig, ved du hvad Kim, jeg tror bare jeg tager ud og køber noget tøj når butikkerne åbner i morgen, og så må jeg bare købe mere når vi kommer til Florida hvis det skulle blive nødvendigt. Det lyder da som en god plan, Kim smilte, så behøver jeg heller ikke undvære dig et helt døgn inden du er tilbage, hun strakte sig og gav mig et kys. Jeg tog om hende og gengældte det.

Vi tjekkede ud og kørte hjem til Kim, jeg synes stadig der var mange trappetrin op til anden sal og satte mig i en stol mens Kim begyndte at finde tøj frem hun skulle have med. Du behøver ikke tage varmt tøj med sagde jeg, der er som i et drivhus derover, okay sagde hun inde fra soveværelset, tror du den her bliver for varm spurgte hun og viste et korset i døren. Hmm det kan jeg ikke rigtig bedømme svarede jeg, prøv at tage det på så kan jeg bedre se det. Der gik et par minutter så stod Kim i døren, det eneste hun havde på var de selvsiddende nylonstrømper og så det hvide korset, jeg tænkte sådan her sagde hun drillende, måske med en tynd sommerkjole udenover.

Kom lige lidt nærmere, jeg greb om den lille faste røv og trak hende mod mig, jeg synes det ser utroligt lækkert ud, brysterne lå flot i halvskålene på korsettet, jeg kyssede hendes brystvorter der blev stive med det sammen, har du ikke tænkt dig at tage trusser på spurgte jeg og lod en hånd glide mellem hende lår, mmmm men kun hvis jeg kommer til at fryse om fissen svarede hun. Det er der vist ikke stor fare for, jeg lod en finger trænge op, hun var dejlig våd, da ikke hvis den bliver ved at være så hot som nu. Jeg rejste mig og løftede hende op, gik ind og smed hende på sengen, Kim stønnede af forventning, du er så fucking lækker, jeg er nødt til at æde din saftige fisse, jeg kastede mig grådigt mellem de slanke lår, duften og smagen af hendes fisse gjorde mig igen helt beruset.

Jaaaa slik mit våde hul, klynkede hun. Jeg pressede tungen op i fissen og sugede safterne i mig, grådigt slikkede jeg hele hendes våde skræv, lod tungen danse ned mellem ballerne og slikkede hende omkring røvhullet. Kim hulkede og stønnede, ohh jaaaa æd mig tiggede hun, hun spredte skamlæberne med sine fingre, stik din tunge op i min liderlige fisse, slik mig til den går på mig. Jeg pressede to fingre op i det åbne hul og fingerkneppede det hårdt, fissen smaskede af safter, som jeg lappede i mig med stort velbehag. Åhhh jaaa dit sexdyr skreg hun, æd den fisse, jaaaa jaaaa aaaaaah, hun spændte ryggen op i en bue og skreg højt, fissen trak sig sammen om mine fingre og låste dem næsten fast, hendes røv kørte op og ned. Hun faldt fladt ned på ryggen og lå flere minutter hvor hendes krop dirrede i små efterrystelser.

Mmmmm jeg tror sagtens du kan tage den med, du er smuk uanset hvad du har på, jeg kyssede hende blidt, tak hun kiggede på mig med de smukke mandelformede øjne, jeg elsker dig, sagde hun. Jeg elsker også dig Kim svarede jeg oprigtigt, og krammede hendes lille krop tæt ind til mig. Jeg… længere nåede jeg ikke, Sofie og Julie væltede ind ad døren, hej så er vi tilbage råbte de, Julie kom til syne i døråbningen, knepper i nu igen? Nej det gør vi da ikke svarede Kim, vi krammer bare lidt. Right! Julie grinte, vi har tænkt på om ikke bare vi kunne købe lidt tøj til Sofie i stedet for hun skal med hjem for at hente noget. Jeg kom til at grine, jo, for jeg gider heller ikke køre hjem for at hente tøj, så Sofie kan komme med ud og shoppe i morgen.

Cool, Sofie kyssede Julie, så kan vi bare finde det du vil have med, de forsvandt ind på Julies værelse. Hvad var det du ville sige spurgte Kim, ikke noget der ikke kan vente, svarede jeg og kyssede hende på panden. Over middag tog vi alle en tur i dyrehaven, en smut ind på bakken, pigerne prøvede et par af forlystelserne, vi fik lidt at spise, og hyggede os i det hele taget. Hen under aften vendte vi tilbage til lejligheden, trætte af den friske luft gik vi tidligt til ro, godt nok kom der velkendte suk og støn fra Julies værelse. Kim og jeg blev da også lidt opstemt af at ligge og lytte til lydene fra de to piger, man kunne næsten se for sig hvordan de lå og legede med hinanden.

Kim lå og gned op og ned på min stive pik, jeg lod et par fingre glide mellem de fyldige skamlæber, klitten var hård og spændt, hendes fisse var dejlig våd og indbydende, jeg er nødt til at kneppe dig nu sukkede jeg, mmmm hun spredte benene, hendes fisse åbnede sig smuk som en perleøsters, jeg trængte op i den stramme skede, og kneppede hende langsom og dybt, jeg nød hendes fisse der klemte omkring pikken i pulserende bevægelser hver gang jeg pressede den i bund i det pik sultne hul. Uhhhh jaaa bare fyld mig med dine safter klynkede hun, lad mig mærke din pik sperme min fisse fuld, åhhhhhh guuud jaaaa, Kim lagde benene bag min røv og pressede mig fast mod sit underliv, hendes røv bevægede sig op og ned, fissen malkede omkring pikken, jaaaaaaaa sprøjt din sperm op i mig skreg hun, jeg kom med et dybt brøl, pressede pikken helt i bund og lod hendes fisse malke hver en dråbe ud af den.

Jeg tippede om på siden og trak hende med, vi holdt om hinanden kyssede og krammede, Kim lå halvvejs ovenpå mig da vi faldt i søvn, pikken var stadig dybt begravet i den stramme fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.