Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte havde for en gangs skyld mulighed for at tage med til Sjælland, Sofie havde vi ikke kunne holde væk om så vi ville. Julie havde selvfølgelig også bestået sin sidste eksamen og nu skulle der holdes dimission d. 28. juni på Ordrup gymnasium. Vi havde valgt at køre derover og tog derfor afsted tidligt om morgenen, vi ankom til Kims lejlighed en lille time inden vi skulle være på gymnasiet. Julie var allerede der henne sammen med hendes studiekammerater.

Det var en bevæget mor der så hendes datter modtage hyldest som student, Kim lænede sig mod min skulder og kneb en tåre da Julie blev kaldt op for at modtage sine eksamenspapirer og få sat studenterhuen på. Sofie sad med blanke øjne og kunne næsten ikke være i sig selv over ikke at have krammet og kysset Julie allerede når nu hun var lige der. Endelig kom Julie ned til os, Sofie kunne ikke vente mere, hun sprang hende om halsen og kyssede hende i alles påsyn, hvor er du flot med din hue på og det hele sagde hun. Sofie ville næsten ikke slippe Julie igen så vi andre kunne ønske hende tillykke.

SEX I DAG?

Jeg havde booket en større hotellejlighed vi alle kunne være i, da jeg mente Kim lille lejlighed ville blive for trang, Kim havde pakket et par ting til Julie og hende, så vi kunne tage direkte derhen. Efter at have sat vores ting i lejligheden gik vi ned i restauranten og fik eftermiddagskaffe. Her er en lille gave til dig fra os allesammen Julie sagde jeg og lagde en lille indpakket æske foran hende. Ej Svend, i har ikke købt et dyrt smykke til mig, sagde hun, nej det har vi ikke svarede jeg oprigtigt. Julie pakkede langsomt op, hun åbnede den lille æske, hvad mon der e…. længere nåede hun ikke, mundlam tog hun to nøgler op, men… men det er for sindssygt sagde hun da hun så VW mærket på nøglerne, i har ikke købt en bil vel? Jo det har vi, måtte jeg indrømme, du har jo fået kørekort og det koster en halv bondegård hver gang i lejer bil når i skal til Jylland, og den vil også gøre hverdagen nemmere for dig.

Det er kun en lille bil, du kan se den herfra, den lille røde VW Up der holder der, jeg pegede på den lille bil på parkeringspladsen. Jamen jeg har da slet ikke råd til at holde en bil Svend, ikke så længe jeg blot har min SU, og inden jeg er færdig, kommer jeg nok også til at have taget SU lån oveni sagde Julie. Du skal slet ikke tænke på at holde den lille bil, der er tegnet en serviceaftale på den, forsikring og grøn afgift skal jeg nok ordne, og der ligger et benzinkort i handskerummet, skulle der komme andre uforudsete udgifter så siger du bare til, Jeg lænede mig ind over bordet og tog Julies hånd i min, løftede den og kyssede hende på håndryggen. En lille glædeståre rendte ned ad hendes kind, hun kiggede rundt på os alle, i er altså ikke rigtig kloge snøftede hun, må jeg gå ud og se den rigtigt. Selvfølgelig må du det sagde Kim.

Julie rejste sig og med Sofie i hælene rendte de ud på parkeringspladsen, lygterne blinkede et par gange Julie hvinede og hoppede begejstret, hun sagde et eller andet til Sofie der skyndte sig om og åbnede døren i passagersiden, Julie satte sig selv ind bag rattet. Bilen blev startet og kørte et par omgange rundt på pladsen inde den igen stoppede. Det er nu alt for meget Svend sagde Kim til mig, inderst inde tror jeg godt Julie ved gaven er fra dig, jeg ville aldrig have råd til at give sådan en gave. Det er ikke sikkert, men jeg er sikker på du ville hvis du kunne, og det er det der tæller, så den er fra os alle sammen. Hvor bliver de dog af, Jytte kiggede ud mod bilen. Jeg smutter ud og ser om der er noget hun ikke kan finde ud af, jeg rejste mig og gik udenfor.

Jeg kom hen til bilen og skulle lige til at tage i håndtaget da jeg gennem ruden kunne se passagersædet var lagt ned Julie lå halv ind over Sofie, de kyssede intens mens Julies fingre gned i skridtet udenpå Sofies leggings. Jeg åbnede døren, Julie trak forskrækket hånden til sig og vendte sig om, åh! Er der bare dig Svend sagde hun, en stor våd plet i Sofies skridt viste med al tydelighed at hun var tændt. Ja, vi undrede os over om i havde problemer, og det ser da ud til det svarede jeg med et smil. Kom med ind så går vi op i lejligheden, der er bedre plads. Begge piger steg ud, Julie låste bilen og vi fulgtes ind. Var der problemer spurgte Kim da vi var kommet tilbage, ja det kan du godt sige svarede jeg, men ikke noget med bilen og ikke noget vi kan løse her, jeg synes vi alle skal gå ovenpå så tror jeg vi finder en løsning.

Sofie er så tændt hun slet ikke kan vente, straks vi er trådt inden for døren i lejligheden kaster hun sig i armene på Julie, hendes hænder glider op under Julies nederdel, hun klemmer og krammer Julies faste baller mens hun napper i blusen mod et af de faste bryster. Ååh! Det var den slags problem sagde Kim med et stort frækt smil, men det kan vi da godt være med til at løse, hun tog fat i linningen på Sofies leggings og trak dem ned om anklerne. Jytte trådte hen bag Julie, hun greb om begge bryster og klemte godt til, ahhh Julie småstønnede, Kim havde sat sig på hug og kyssede Sofies faste røvballer, hun skød røven bagud mod de varme læber.

Jyttes hænder gled op under blusen som hun langsomt trak med op over hovedet på Julie, de faste bryster struttede frem da blusen gled op over dem, hun havde ikke bh på, brystvorterne stod stive og spændte. Kim og Jytte trak de to piger med ind til sengen, så det var bare et par liderlige kusser der ikke kunne vente, sagde Jytte og skubbede Julie ned på sengen, resolut hev hun trusserne af hende. Så er der klar til min lille liderlige datter kan gnubbe og slikkede din kusse. Bare se at komme i gang kommandere Kim, hun havde fået det sataniske blik i øjnene. Min pik var blevet voldsomt stiv af at overvære optrinnet. Sofie trak sin bluse af og lagde sig nøgen ned over Julie der øjeblikkeligt greb om hendes røv og trak fissen ned mod munden.

Safterne glinsede i det nøgne skridt, Julie stak tungen ud og slikkede i lang strøg hen over og mellem skamlæberne, åhhh jaaaaa Sofie stønnede med det sammen og lagde sig helt ned og pressede munden mod Julies opsvulmede klitoris. Kim rodede i en af taskerne, hvor er den henne, hun har sgu taget den med, ahh her! Hun tog påspændings dildoen op af tasken. Jytte havde klædt sig næsten helt af, hun sad på sengekanten og krammede sine bryster og gnubbede sig mellem benene, jeg smed bukserne, min stive pik sprang frem befriet fra sit fængsel, jeg gik hen til Jytte som øjeblikkeligt greb om den og lukkende munden omkring den og begynde at sutte pikken mens tungen spillede omkring pikhovedet. Kim trak sin nederdel og trusser af, hun spændte dildoen om livet og satte sig op i sengen bag Sofie.

Sofie lille faste røv gned frem og tilbage mens Julie slikkede hendes lille våde fisse, Kim klaskede sin hånd hårdt mod de spændte baller, auuu aaaa klynkede Sofie, ti stille, du kan jo li det snerrede Kim og gav hende yderligere et par ordentlige klask. Ohhh ja! Giv den lille liderlige tøs en røvfuld stønnede Jytte, hun havde lagt sig på alle fire med ansigtet næsten helt ved siden af Sofies røv, jeg satte mig i en stol og gned min pik mens jeg betragtede det frække syn. Kim gav Sofie en regulær endefuld, Sofie klynkede og stønnede, hun undertrykte sine skrig ved at presse munden mod Julies fisse. Ohhh jaaaaa Sofie jeg kommer, skreg Julie, hun pressede underlivet hårdt op mod Sofies ansigt, Sofie slikkede endnu mere grådigt indtil orgasmen langsom klingede af.

Jytte spillede sin fisse med den ene hånd med anden klemte og krammede hun de store bryster, jeg rejste mig og pressede hendes overkrop forover, satte pikke mod den våde fisse og stødte den i bund i et hug. Ohhhh jaaaa knep min kusse skreg hun, giv mig den stive pik, pres den helt op i livmoderen på mig, jaaaaa Jytte hylede og skreg. Kim gned dildoen op og ned forbi Sofie våde hul og op over røvhullet, slik på den sagde hun, Julie tog dildoen i munden og slikkede den som var det er rigtig pik. Kim satte den våde DILDO mod det indsmurte røvhul, nu skal jeg fandme lære sådan en lille liderlig tøs hvad det vil sige at blive røvpulet, hun pressede uden nåde dildoen i bund. AAUUUUU Guud i himlen min røv flækker skreg Sofie, gu gør den ej snerrede Kim og gav hendes i forvejen glødende baller at par ekstra klask.

Jytte var tæt på at komme, jeg trak pikken ud, hun klagede sig, jeg greb Julies hånd og satte den mod Jyttes våde fisse, fingrene gnubbede straks rundt i det våde hul, hun samlede fingre og pressede fire af dem op. Åhhhhh gud jaaaa, pres din hånd op i min sultne kusse skreg Jytte, fist det luderhul til kussesaften sprøjter ud. Julie lagde tommelfingeren ind i håndfladen og pressede hele hånden op, hun knyttede hånden oppe i fissen og pumpede den ind og ud af det smaskende hul, Jytte hylede og skreg af vellyst. Kim røvpulede stadig Sofie, der hulkende var tæt på nu, Julie slikkede stadig safterne fra den lille våde fisse. Jeg satte mig bag Kim, bukkede hende ind over Sofies ryg, og placerede pikhovedet mellem de to stropper på påspændings dildoen og trængte op i hendes lækre stramme fisse.

Jaaaaa guuuud fist mit liderlige kussehul, åhhhhhhh jaaaaaa, safterne rendte ned ad Julies underarm da Jytte kom i en meget kraftig orgasme. Sofie sank stønnene og hulkende sammen, Kims fisse malkede min pik i rytmiske sammentrækninger, jeg tømte pikken dybt i hendes stramme fisse, mens hun røvpulede Sofie med dildoen. Udmattede sank vi stønnende sammen over hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.