Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kim og jeg var kommet ind i soveværelset, Mette lå og sov trygt i den store dobbeltseng. Jeg stillede mig tæt op ad Kim, jeg har så meget lyst til dig sagde jeg og lod hænder glide ned over hende velformede krop, den ene hånd gled op under nederdelen, hendes trusser var fugtige, hun trak vejret stødvis da mine fingre ramte den våde plet. Jeg bukkede hovedet og gav hende et dybt tungekys mens mine fingre fandt ind bag trussekanten til den våde grotte. Jeg begyndte stille at klæde hende af, de smukke bryster kom til syne jeg kyssede dem begge inden jeg fortsatte videre ned over den flade mave, løsnede hendes nederdel og lod den falde til gulvet, hun stod nu kun iført de små trusser og selvsiddende nylonstrømper, jeg trak ganske langsomt trusserne ned mens jeg kyssede hver centimeter nøgen hud der kom frem. Kim stønnede let, hende vejrtrækning var blevet væsentligt dybere.

Da trusserne var trukket helt ned om anklerne, lod jeg tungen glide op ad det ene ben, helt op til det skønne glatte venusbjerg, jeg pressede tungen ind mellem hendes lår og fornemmede den skønne duft og smag af hendes fisse. Læg dig på sengen sagde jeg, jamen Mette stønnede Kim, hun sover da, svarede jeg. Kim kiggede lidt bekymret på Mette, men overgav sig til sidst og lagde sig på sengen med benene ud over kanten, jeg trak min t-shirt og bukser af, og satte mig på knæ mellem Kims ben, tog fat i hendes ankler og løftede dem op, så hendes lækre lille røv blev løftet, fissen var blottet og lå glinsende af safter lige foran mit ansigt. Jeg havde den største lyst til bare at æde hende med hud og hår, men beherskede mig og lod min tunge glide drillende fra knæet op ad det ene lår hen over venusbjerget og ned ad det andet ben, Kim sukkede hver gang tungen gled op over fissen uden rigtigt at ramme.

SEX I DAG?

Til slut kunne jeg ikke vente længere, duften af fissen der blev mere og mere våd blev til slut for meget, jeg trykkede tungen mellem skamlæberne og slikkede grådigt hendes safter i mig, åhhhhh guuud jaaaa skreg hun så højt jeg var bange for hun ville vække hele huset, Mette vendte sig blot om på ryggen, dynen gled lidt til side, hendes lille nøgne revne kunne ses tydeligt mellem de let spredte ben. Jeg slikkede og sugede Kims skønne safter i mig til hun højt stønnede kom i munden på mig. Jeg satte mig mere op, trak mine boxershorts ned, min pik sprang frem, jeg stødte den helt i bund i første hug, jaaaaaa ohhhhh, Kim hulkede og tiggede om pik. Jeg kneppede hende i et rasende tempo.

Med et brøl kom jeg med pikken trykket i bund i hendes stramme hul, jaaa ohhh ohhhhh jaaaaaa, Kims fisse malkede min pik tom for de sidste rester da orgasmen overmandede hende. Jeg faldt ind over hende og lå helt tømt og forpustet nogle minutter inden jeg trak pikken ud, sperm og fissesaft rendte ud og dryppede ned på enden af lagenet. Mette vendte sig lidt i sengen, hvad laver i spurgte hun, Kim kravlede hen til hende, ingenting sov du bare videre vi er også på vej i seng nu, hun gav Mette et kys på kinden og strøg en hånd ned over håret. Kim gik ud på badeværelset og tørrede fissen, vi gjorde os klar og kravlede i seng, kyssede hinanden godnat og lagde os til at sove med Mette imellem os.

I løbet af natten drømte jeg at jeg var omgivet af små nøgne ansigtsløse kroppe, strittede ungpigebryster og nøgne fisser nærmest svævede omkring mig, ind imellem kom en af dem så tæt på jeg kunne slikke enten på brysterne eller i fissen. Midt i det hele trådte Mette frem, hun lignede sig selv, men hendes sprog var tilbage til første gang hun var på besøg. Hun kom direkte mod mig, hvorfor har du sådan en stor tissemand, fars er slet ikke lige så stor, må jeg røre ved den, jeg svarede ikke og Mette fortsatte også bare uden at vente på svar. Hun greb om min stive pik og gned op og ned på den. Kommer der noget ud af den ligesom af fars spurgte hun, fars kommer der rigtig meget ud af.

Det var ligesom jeg slet ikke kunne sige noget selvom jeg gjorde det i tankerne kom der ingenting ud af munden. Det gjorde tilsyneladende ikke nogen forskel for Mette der blot fortsatte. De svævende kroppe fadede ligesom ud og forsvandt en efter en. Far synes det de dejligt når jeg sutter på hans tissemand fortsatte hun, bukkede sig og tog min pik i munden og suttede på pikhovedet. Han synes også det er dejligt at pille ved min tissekone samtidigt, hun tog min hånd og lagede den mellem sine ben, den nøgne bløde varme strømmede mig i møde, mine fingre blev klistret til af hendes safter. Han stikker også nogle gange tissemanden op i min tissekone, det gjorde lidt ondt første gang, men nu er det bare dejligt, hun satte sig over min pik og gled ned over den i en lang bevægelse, sådan her sagde hun forpustet.

Vi tippede om på siden, jeg kneppede nu den lille stramme fisse, der blev total udspilet af min pik, en gang sagde han at nu ville han putte tissemanden op i min numse, jeg blev lagt på maven og så lagde han sig ned over mig, hans tissemand pressede mod mit numsehul, jeg græd lidt da den kom op det gjorde ondt, men det var hen ligeglad med, han puttede den bare endnu længere op. Mette lå nu pludselig på maven foran mig i drømmen, hun spredte de små baller med hænderne, det lille stramme røvhul inviterede mig til at blive brugt, jeg satte pikken mod det og trængte op, Mette hulkede og gav sig til at græde, hendes lille krop rystede. Han trak tissemanden ud igen troede jeg, men det var ikke helt, så kom den igen helt op i mit numsehul, det gjorde han mange gange, hurtigere og hurtigere. Han sagde det var dejligt at røvpule mit lille stramme numsehul.

I drømmen kneppede jeg hendes lille røvhul dybt, min pik dunkede vildt i det stramme hul, Mette var begyndt at stønne i stedet for at græde. Lige pludselig trak far sin tissemand ud igen, han vendte mig om og hev i sin tissemand flere gange og så kom der en hel masse klistret ud af den mens han gned den mod min tissekone. Da der ikke kom mere, lagde han sin hånd ned mellem mine ben og gned fingrene rundt i tissekonen og stak og en finger op i den.

Jeg vågnede med at spjæt, min ene hånd lå mellem Mettes ben, en finger var oppe i hendes lille stramme fisse, Mettes ene hånd gned op og ned ad min stive pik. Jeg trak hurtigt hånden væk, øv! Det kildede lige så dejligt Svend hviskede Mette stille. Kim sov stadig tungt med ryggen til på den anden side af Mette. Leg lidt mere med min lille fisse, please sukkede hun og gned lidt ekstra på min pik. Jeg lod igen hånden finde ned til hendes varme skød, mine fingre kredsede om den lille hårde klit et stykke tid, Mette stønnede sagte, uhhh hvor det kilder dejligt, jeg stak nu to fingre op i hendes stramme hul og fingerkneppede den lille fisse rytmisk, Mette åndede tungere og tungere, jeg krummede fingrene og pressede mod hendes g-punkt mens jeg med et par fingre på den anden hånd gned cirklende rundt på hendes klit.

Uuhhmmm Mettes hånd spillede min pik i stadig højere tempo, det ville ikke vare længe før pikken ville sprøjte. Uhhhm huuu hendes lille krop spændtes, fissen trak sin sammen om mine fingre, hun pressede munden ind mod min brystkasse for at dæmpe de høje gisp da orgasmen ramte hende. Jeg måtte overgive mig og lade pikken sprøjte spermen op over min mave og brystkasse, Mette gled lynhurtigt ned og tog den i munden og slikkede spermen i sig. Det kunne den vist rigtig godt li hviskede hun, ja svarede jeg, det kunne den, det kunne min også sagde hun stille selvom den ikke blev bollet, jeg kiggede på uret, klokken var ikke mere end halv seks, nu skal du lægge dig til at sove lidt igen sagde jeg og puttede dynen om hende. Skal du ikke også det spurgte hun, nej jeg tror jeg står op og drikker noget kaffe nu jeg er vågen, jeg smilte til hende og gav hende et kys på kinden, sov nu lidt mere.

Jeg rejste mig, trak min morgenkåbe på og forlod soveværelset. Jeg satte mig med en kop frisk kaffe ved computeren, loggede på overvågningen, og gennemgik værelserne et for et, det så ud til alle pigerne sov endnu, Sonja lå med røven uden for dynen, Gurli og hende lå tæt med armene om hinanden, jeg kiggede på optagelserne fra omkring det tidspunkt hvor de gik i seng. Sonja lå allerede på sengen, hun var nøgen og lå med en hånd i skridtet. Gurli kom ind fra badeværelset, hun var også nøgen, hendes bryster var ikke meget mere end et par buler på den tynde drengede krop, to gajoler på en landevej, en mørk trekant viste hun ikke barberede sig. Kom nu sagde Sonja, du er nødt til at gøre det færdigt du startede ellers falde jeg aldrig i søvn. Gurli kravlede op i sengen på alle fire, hun lod hånden glide op ad Sonja ben, du vil gerne jeg spiller fissen af på dig sagde hun drillende.

Jeg aktiverede split screen så jeg havde begge kamera vinkler på skærmen, Gurlis røv vendte lige mod et af kameraerne, jeg zoomede billedet ind på den, den behårede fisse så våd ud, en hånd kom ned og gned mellem skamlæberne, Gurli nærmede sig Sonjas skrid med ansigtet, hun stak et par fingre op i hende, de smaskende lyde sagde mig at begge piger var godt våde, mmmmm ja det er godt sukkede Sonja, Gurli satte munden mod fissen og slikkede omkring fingrene der bevægede sig ind og ud af den våde skræv. Ja Gurli mere, bliv ved, Sonjas bryster hævede og sænkede sig, hun krammede dem i sine hænder og klemte brystvorterne det stod stive og spændte.

Gurlis fingre spillede over hendes klit, hun stønnede højt med munden presset mod Sonjas våde fisse. Åh jeg kommer sukkede hun, hendes røv stødte frem mod fingrene med kneppebevægelser, safterne glinsede i hendes behåring. Sonja løftede sin røv og pressede fissen hård op mod Gurlis mund, ja oh ja, sug på min fisse, den vil komme, åhh den vil komme så voldsomt hulkede hun. Gurli trak fingrene ud og pressede tungen mod hullet, flere store sprøjt stod ud af det åbne fissehul, fuuuuuuck! Sonja næsten græd mens hendes fisse kom i en mega sprøjteorgasme.

Fuldstændigt udmattede lå de to piger forpustet flere minutter, inden Gurli kravlede op ved siden af Sonja, de krammede og nussede hinanden i flere minutter mens deres vejrtrækning normaliseredes. Vidste du godt at Sofie var lesbiske spurgte Gurli, det tror jeg da heller ikke hun er svarede Sonja, jamen hende den lille sagde da at hun er kæreste med Julie og de sover da også sammen. Ja men det behøver jo ikke betyde hun er lesbisk. Næ! Det gør det vel ikke, men de ser nu ud til at være forelsket når de kigger på hinanden, ligesom jeg er forelsket i dig min skat, Gurli kyssede Sonja langt og dybt. Tak i lige måde, jeg vil aldrig have andre end dig skat svarede Sonja. De lagde sig tæt omslynget og trak dynene over sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.