Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Godmorgen Sofie og Julie var vågen, de havde begge morgenkåbe på og trak den af på vej ind til poolen, begge var nøgne indenunder, de lækre pariserrøve vrikkede sensuelt, de forsvandt i vandet med et par plask. Flere af de andre piger kom ind, et par havde klædt sig på, de satte sig ved spisebordet hvor jeg havde dækket op og sat morgenbrød og drikkevarer frem. Malene kom sammen med to andre, de havde bikinier på og gik ind og hoppede i vandet. Er i helt nøgne! Råbte Malene højt, Sonja og Gurli var lige kommet derind. Det er sgu cool Sofie, hvor er i seje, hvis i kan så tør jeg sgu også, hun smed resolut bikinien og sprang i vandet, kom så Gurli, af med det badetøj og kom i vandet, Gurli så sig lidt omkring, så smed hun også bikinien og hoppede nøgen i.

Kim og Mette var de sidste der kom, godmorgen sagde jeg og gav Kim et kys, godmorgen svarede hun, jeg trænger til en kop kaffe. Jeg skænkede for hende, værsgo jeg rakte koppen frem, tak, skal vi ikke sætte os ind til poolen spurgte hun, der er så dejligt varmt derinde, Mette havde sat sig og spiste morgenmad. Vi gik ind og satte os, pigerne plaskede og pjattede glad rundt i vandet. De to piger der var kommet sammen med Malene, stod op og viklede et håndklæde om sig, de gik ind til morgenbordet. Har du sovet godt spurgte jeg Kim, ja tak det har jeg, men jeg blev lidt forskrækket da jeg vågnede svarede hun. Hvorfor dog det spurgte jeg. Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal sige det startede hun, du tror mig måske ikke. Selvfølgelig tror jeg da på dig, sig frem. Okay! Kim fortsatte, jeg vågnede faktisk ved at jeg var lige ved at komme, Kim så helt flov ud.

SEX I DAG?

Ja! Sagde jeg, hvad mere, nu var jeg for alvor blevet nysgerrig. Jo altså, der var noget der gned min fisse… hun holdt en lille pause, jeg var så våd og liderlig og faktisk slet ikke rigtig vågen endnu… en længere pause. Jeg fattede faktisk ikke rigtigt jeg var vågen og troede bare jeg drømte… Jeg åbnede mine øjne men det hele blev tåget da fissen gik på mig i det samme, jeg skreg min orgasme ud og lagde hånd ned mellem mine ben.. og det var faktisk der jeg blev forskrækket, vil du tænke dig, Mette lå og spillede min fisse af med hendes små fingre, og for at det ikke skal være løgn, så slikkede hun gud hjælpe mig safterne der rendte ud af mig. Min pik havde rejst sig, kom lige herover sagde jeg. De sidste piger var stået op og gået ind til morgenbordet, snakken gik lystigt derinde.

Kim rejste sig og kom over til mig, jeg slog min morgenkåbe til side, kom og sæt dig, jeg trak Kim hen over det stive lem, hun åbnede sin morgenkåbe og slog den til side, hun satte sig på skødet af mig mens jeg styrede pikken op i hendes fisse, åhhh sukkede hun da hun gled helt ned over, så pikken blev presset helt i til roden. Okay sagde jeg, fortæl så hvad der skete videre, hvad mener du videre, Kim kiggede på mig og forsøgte at se uskyldig ud. Der må jo da være sket noget bagefter, jeg stønnede let, Kim red min pik langsomt op og ned. Hun kiggede på mig og rødmede lidt inde hun stammende fortsatte, jamen så .. så.. jeg var jo bare så liderlig og helt i min orgasmes magt, så.. så.. jeg drejede kroppen og slikkede Mette lille fisse.

Kim red min pik lidt heftigere, jeg er så flov over det sagde hun og trykkede sig ind mod mig, hendes faste bryster trykkede mod min brystkasse, jeg holdt hænderne om hende røv der hævede og sænkede sig op og ned over den stive dunkede pik. Prespermen og hendes fissesaft skummede ligefrem omkring den. Det er vel ikke noget at blive flov over hviskede jeg i hendes øre, jamen hun er jo kun et barn for Christ sake, det var bare så fucking frækt, stønnede hun og gled op og ned på min mere og mere fedtede pik. Boller i? Mette stod bag Kim, ingen af os havde hørt hende komme. Kim satte sig tungt ned og sad stille. Ja det gør vi lidt svarede jeg. Men vi må vist hellere gå et anden sted hen, Kim rejste sig og samlede morgenkåben om sig, jeg fulgte hendes eksempel.

Vi går lige ind og bliver klædt på sagde jeg til Sofie, i kan nok hygge jer her imens, hun smilte et frækt vidende smil. Kim og jeg gik ind i soveværelset, jeg skulle lige til at lukke døren da Mette smuttede med ind. Jeg vil med sagde hun, Kim kiggede på hende, Mette det går jo ikke, hvorfor ikke, jeg har da set nogen bolle før, Mette lignede ikke en der havde tænkt sig at gå. Jeg var så liderlig jeg var fuldstændig ligeglad med om hele selskabet havde stået der. Jeg trak Kims morgenkåbe af hende og smed hende på sengen, trak min egen morgenkåbe af og lege mig og slikkede kims våde fisse. Jamen Mette.. vi kan da ikke… åhhh for helvede… Kim stønnede højt. Jeg mærkede en lille hånd gribe min pik og øjeblikket efter en lille våd tunge der slikkede spidsen. Vend dig om sagde jeg til Kim, hun vendte sig på alle fire.

Jeg satte mig bag hendes faste røv og pressede pikken op i det dampende liderlige hul, med et fast greb om hendes hofter gav jeg mig til at kneppe fissen i lange dybe stød. Åhhhhh guud jaaa, Kim gned sin klitoris med fingrende mens min pik pumpede ind og ud. Mette kravlede op i sengen, hun havde smidt tøjet og lagde sig foran Kim med spredte ben, hun trak skamlæberne til side, den lille fisse lå fuldstændig åben og glinsende, vil du ikke nok slikke mig lidt mere, det kildede så dejligt i morges, hun rykkede tættere på Kims ansigt. Kim greb om de smalle hofter, trak Mette helt hen til sig og begravede munden i den lille fristende barnefisse. Ikke mange sekunder senere skreg hun højt, uhhhhhh jaaaaaa jeg kommer, hel hendes krop krampede sammen, hun kastede sig skråt forover og lå rystende ved siden af Mette.

Vil du ikke nok bolle mig i min lille fisse spurgte Mette og kiggede tiggende på mig, min pik havde været på bristepunktet da Kim trak sig væk, jeg rakte frem og trak Mette nærmere, satte pikhovedet mod det stramme åbentstående fissehul, og pressede forsigtigt pikhovedet indenfor, det fik væsentligt nemmere denne gang, den lille fisse var drivvåd, det samme var min pik af mine og Kims safter. Jeg trak Mette længere hen over pikken, hun gnubbede sig kraftigt på klitten, uhhh hvor det kilder dejligt. Kim var komet mere til sig selv, hun kiggede næsten skræmt på min store pik var dybt oppe i det lille stramme kneppehul. Kim satte sig stønnede op, med den en hånd i skridtet og den anden der strøg hen over Mettes små bryster og mave.

Ohhh! Jeg vil slikke den ren hvis du spermer i den lille fisse stønnede hun. Ihhhhhh Mette skreg, hende røv kørte op og ned, den stramme fisse blev endnu mere stram om pikken, med et brøl lod jeg pikken sprøjte hende fuld, jeg tømte mine nosser for al den fede sperm der var tilbage i dem, det rendte allerede ud inden jeg trak pikken ud. Det lød næste som når man trækker en prop ud af en flaske da pikken forlod det udspilede hul, Kim kastede sig ned over og slikke og sugede i den lille brugte fisse. Mmmmm ihhhh igen hulkede Mette, hun spændte ryggen i en bue, inden hun faldt rystende sammen. Kim satte sig op, hun var smurt ind i sperm og safter i ansigtet, hun lænede sig frem og kyssede mig længe, det her er der ingen der nogensinde må få noget at vide om sagde hun alvorligt til Mette der havde sat sig op. Mette rystede på hovedet, nej nej, det er vores hemmelighed, hun smilte og lagde armene om halsen på Kim.

Vi gik i bad og blev klædt på, da vi kom ind i opholdsrummet, var pigerne blevet færdig med at spise, et par var hoppet i poolen igen, nogle andre var åbenbart gået i sauna, Sofie sad på skødet af Julie i en af stolene ved poolen, Julie havde en hånd i skridtet på hende, hendes fingre arbejde ihærdigt kunne man se på musklerne i hende underarm. Gurli og Sonja var ikke at se nogen steder, de måtte være gået på værelset, jeg tænker jeg ved hvad de foretager sig. Hen på eftermiddagen var alle blevet klædt på, de havde pakket deres ting, de takkede for en god fest, kyssede og krammede til afsked da de blev hentet.

Jeg skulle køre Sofie og Mette hjem til Jytte, Kim og Julie ville gerne køre med, det ville først tage af sted dagen efter alligevel. Vi kørte derfor alle afsted, Mette, Sofie og Julie sad på bagsædet, Sofie og Julie sad og nussede og kælede for hinanden, nu skulle de jo igen være adskilt et stykke tid. Kim vendte sig, hnevendt til Mette sagde hun, husk nu hvad vi har aftalt, ja ja, det skal jeg nok, shhh sagde hun og lagde pegefingeren over læberne. Sofie og Julie tog en tårevædet afsked, Mette takkede og kysse os farvel, det har været så dejligt og hyggeligt. Jytte var gals for at Se Kim og Julie, de snakkede et stykke tid inden vi kørte tilbage til huset.

Julie gik ind på værelset, hun ville gå tidligt i seng, det blev lidt sent inden vi kom til at sove sagde hun med et skævt smil, jeg skal også lige sige godnat til Sofie inden jeg lægger mig til at sove. Kim og jeg gik også ret tidligt til ro. Jeg blev som sædvanlig ret opstemt når Kim klædte sig af, den smukke krop vækkede altid noget i mig. Jeg trådte tæt på hende og lod hænderne glide ned ad hendes skuldre, den hvilede let på de smukke bryster, vorterne stivnede mellem min fingre, jeg bukkede mig og lod tungen glide hen over, Kim sukkede mmmm du kan virkelig forkæle og tænde mig, hun greb min pik og begyndte at gnide på den.

Vi lagde os, jeg skilte hendes opsvulmede skamlæber og lod tungen glide mellem og nød endnu en gang den vidunderlig smag og duft af hendes skød. Jeg lagde mig hen over hende, kyssede hende intenst mens pikken trængte ind i hende våde fisse, jeg kneppede hende hårdt i en god gammeldags missionær til hun skreg sin orgasme ud i rummet. Min pik eksploderede i et rent festfyrværkeri dybt i hendes indre. Udmattede faldt vi i søvn i hinanden arme.

Dage efter rejste Kim og Julie afsted lige efter vi havde spist morgenmad, der blev atter stille i huset, det eneste jeg nu ventede på, var næste gang de ville komme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.