Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min telefon ringede tidligt, jeg var heldigvis lige stået op, så den vækkede ikke Kim der stadig sov tungt da jeg forlod værelset. Det var Jytte, hun spurgte om Elna måtte komme med til julefrokost, ja selvfølgelig sagde jeg, der er bestil rigeligt mad og drikkevarer har jeg masser af på lager, så ingen problem. Hun skal godt nok til min søster 2. juledag, men jeg kører hende bare hjem om morgenen så hun kan blive klar til min søster kommer og henter hende. Helt i orden, i kommer bare, jeg glæder mig til at se jer.

Julie kom ud, hun havde badekåbe på, jeg tager en dukkert inden morgenmaden sagde hun og gik ind til poolen, badekåben faldt til gulvet og afslørede den smukke krop inden hun hoppede i. Jeg stod lidt og betragtede skønheden der svømmede i poolen. Godmorgen, Kim kom frisk fra bruseren, hun havde klædt sig på, men hendes hår var stadig vådt, jeg gik hen og gav hende et kys, tak for i aftes, jeg kunne næsten ikke få mig selv til at børste tænder fra morgen, det fjerne jo smagen af dig. Årh hold op grinte hun, jeg har mistanke om at smagen kan blive genopfrisket i løbet af dagen.

SEX I DAG?

Vi satte os med morgenkaffen, jeg fortalte at Jyttes mor også kom med i dag, men ville rejse hjem igen i morgen. Vi bliver da en del tøser griner hun, du og Knud får vist nok at se til. Tja, hvem siger vi skal ordne det hele, de fire der kommer i dag, har intet mod at lege med hinanden. Kim kiggede undersøgende på mig, det er jo næsten den rene swinger klub du har her, jeg lo, ja men der er bare ingen entre der skal betales. Hun kom over og satte sig på skødet af mig, lænede sig frem og hviskede i mit øre, du er sgu noget af det frækkeste jeg har mødt, jeg lod en hånd glide op af hendes silkestrømper, jeg kunne mærke hun igen havde hofteholder på, og de bundløse trusser. Tak sagde jeg, og du noget af det smukkeste, det er kun din datter der kommer op på dit niveau.

I det samme kom Julie ind fra poolen, hvad har i to gang i spurgte hun, hvis i har tænkt jeg at kneppe så skal i ikke glemme mig. Vi har ikke tænkt os at kneppe som du siger, i hvert fald ikke nu svarede Kim, vi skal have noget morgenmad og så kommer der gæster lige om lidt, så du skulle hellere se blive klædt ordentligt på. Julie så lidt skuffet ud da hun gik på sit værelse for at tage tøj på. Vi var næsten færdige med morgenmaden da jeg kunne høre en bil køre op i indkørslen, det var Jytte, Sofie og Elna der kom, Sofie kom springende som sædvanligt og hoppede op og slyngede begge den omkring min krop, hej Svend hun gav mig et ordentligt kys. Du er snart for stor til at komme springende på den måde grinte jeg, det er lige før jeg vælter bagover, skidt med det svarede hun, så lander jeg bare på bulen, hun gned sit underliv mod mig inden hun hoppede ned. Frække tøs tænkte jeg. Jytte og Elna kom med deres tasker i hånden, de hilste begge med et kram og et kys. Hvor er det dejligt du ville se os sagde Jytte inden vi gik indenfor.

Kim havde ryddet op efter morgenmaden, nu stod både hun og Julie spændt og ventede på at hilse på gæsterne. Julie hilste pænt på Kim, hej jeg hedder Julie, det er min mor og mormor der kommer der. Jeg hedder Kim, og det er min datter Julie, hej Julie, Sofie gav Julie en krammer, jeg har sådan glædet mig til at møde dig, så er jeg ikke den eneste unge i huset blandt alle gamlingerne grinte hun. Julie og Sofie var stort set lige høje til trods for aldersforskellen. Hvor ser du bare godt ud sagde Sofie, tusind tak svarede Julie, hendes kinder blussede let. Gider du hjælpe mig med at pakke ud kvidrede Sofie videre, jeg har noget nyt makeup og lidt andre spændende ting med. Julie kiggede kort på Kim, det kan jeg da godt svarede hun, hvad for et værelse skal jeg være på spurgte hun, der er frit valg blandt de ledige værelser sagde jeg, Julie kan vise dig hvilke værelser der er optaget. De to tøser forsvandt, Sofie snakkede hele vejen ind på værelset.

Jytte, Elna og Kim hilste på hinanden, vi satte os alle og snakkede et stykke tid. Kim og Jytte havde gang i en længere samtale om Kims oprindelse og hvordan hun var havnet i Danmark. Jeg spurgte Elna om hun ville have noget imod at hjælpe med at dække bord, nej da, hun rejste sig og vi fik efterhånden dækket et flot bord. Nu mangler der vist kun nogle servietter, jeg åbnede en skuffe i det store dæktøjsskab, der var ikke rigtig noget der kunne bruges der. Vi er nok nødt til at finde nogen i depotrummet sagde jeg. Elna fulgte med mig, da vi var kommet ind på depotet, stillede hun sig tæt op af mig, jeg havde egentligt tænkt mig at blive hjemme i dag sagde hun, men sent i aftes kunne jeg mærke min fisse ville det anderledes, hun tog min hånd og stak den mellem benene. Hendes trusser var meget fugtige, jeg løftede hånden og stak den ned bag trussekanten, mine fingre fandt hurtigt frem til den hævede klitoris. Ohhhh Elna stønnede let, jeg trænger til at mærke en tunge lige der sukkede hun.

Jeg trak hendes trusser af og smed dem til side, Elna løftede det ene ben op på en reolhylde og jeg begravede mit ansigt mellem hendes lår. Uhhhhh ja, det er så godt at blive slikket, hun trak vejret tungt, oohhh ja mere sukkede hun og pressede mit ansigt endnu mere mod sin fisse, jaaaa ohh jaaa, safterne drev ud af hende, jeg lappede det hele i mig. Ja jaa jaaa jaaaaaa Elna kørete ræven frem og tilbage, hendes ben dirrede, ohh jeg kommer stønnede hun højt da fissen gik på hende. Vi fandt nogle juleservietter og gik tilbage, vi fik gjort borddækningen færdig, jeg med en skøn smag af fisse i munden.

Knud og Elly kom, Kim præsenterede sig og hilste pænt på dem begge, så let slipper du ikke sagde Knud og gav hende at kram, han lod blikket glide op og ned ad den smukt indpakkede krop. Pigerne er på et af værelserne sagde jeg, så i må selv lige se der ikke er optaget og finde et i kan være i, jeg regner jo med i bliver til i morgen. Ja det regnede vi også med grinte Knud, det er jo før blevet både vådt og sent. Knudtog deres lille weekend taske, nu skal jeg finde et ledigt værelse sagde han og forsvandt ind på værelsesgangen.

Elly satte sig sammen med Elna, Jytte og Kim, snakken gik hurtigt igen. Det ringede på døren, det var Dennis fra restauranten der kom med maden, du kan lige så godt få det fra i aftes med retur sagde jeg til ham, det står i køkkenet følge med, Dennis kiggede sig søgende omkring da vi gik gennem rummet. Jytte rejste sig og fulgte med, hvis det er Julie du kigger efter, så er hun på værelset sagde hun, Dennis så lidt skuffet ud. Han satte termokassen fra sig og skulle til at løfte returkasserne. Hov, ikke så hurtigt sagde Jytte, du har jo ikke fået dine drikkepenge endnu, jeg har jo set du kan li at få dem i naturalier, hun satte sig på hug og trak hans lynlås ned. Dennis kiggede på mig, jeg trak blot på skuldrene, Jytte havde fået pikken fisket ud og lukkede hurtigt munden om den halvslappe pik, hun suttede den dybt, det varede ikke længe så stod den stor og stiv. Jeg åbnede min bukser og trak pikken frem, gik hen til Jytte så hun kunne slikke så på skift.

Jeg synes du skal tage hvad du har lyst til, jeg slog med hovedet i retning af Jyttes store røv. Dennis gik bag om Jytte, jeg satte mig på knæ og trak Jytte med ned, Dennis løftede hendes nederdel op og trak hendes trusser ned til knæene. Jytte suttede min pik langt ind i munden, mmmmm hun stønnede heftigt. Dennis satte sin pik mod hendes røv og stødte sine hofter frem mod de store baller, åhhhhh ahhhh den er i mit røvhul stønnede hun, Dennis så lidt overrasket ud i et kort sekund, så virkede det til at ophidse ham endnu mere, han greb om Jyttes brede hofter og pressede pikken i bund. Uhhhh jaaa røvpul mig, giv mig pik langt op i tarmen, bare tøm din unge pik dybt i mit røvhul jaaaa åhhh jaaa. Dennis røvpulede hende i rasende tempo, Jytte kunne slet ikke koncentrer sig om min pik, jeg spillede den langsomt mens jeg nød synet af Jytte der fik pik.

Der gik ikke andet end et par minutter før Dennis kom med en dyb stønnen, han trak pikken ud trak Jyttes trusser lidt op og tørrede pikken i dem inden han trak dem helt op over hende brugte røv. Jeg må heller komme tilbage sagde han, der er meget der skal leveres i dag, han lukkede sine bukser og tog kasserne op hænderne, jeg havde også rejst mig, jeg trak en 200 kroneseddel og af lommen og stak i hans brystlomme. Tak for endnu en god levering sagde jeg og blinkede til ham. Dennis forlod køkkenet, Jytte kom stønnede på benene, der er sgu krudt i den knægt grinte hun, det løber ud af mit røvhul, jeg må hellere smutte ind og skifte trusser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.