Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet d. 28. Kim og Julie skulle rejse, Sofie kunne næsten ikke være i sig selv ved tanken, hele morgenen gik hun og krammede og kyssede Julie, de forsvandt på værelset en times tid, ingen af os var i tvivl om hvad de foretog sig, men vi lod dem være i fred så de kunne hygge sig med hinanden i fred uden forstyrrelser. Kim mente vi lige trængte til en lille lur, hun blinkede med det ene øje, vi gik ind i soveværelset, Kim stod helt tæt da jeg langsomt begyndte at klæde hende af, bluse og nederdel røg på gulvet, den velskabte nøddebrune krop, med den flade mave, de slanke lår og hendes mandelformede øjne, hold fast hvor ville jeg komme til at savne det smukke syn. Jeg løsnede hendes bh, kyssede begge de smukke bryster, brystvorterne stivnede mens min tunge legede rundt om dem.

Kim åbnede min skjorte og trak den af, hun lod hænderne glide ned over brystkassen, over maven ned til bukselinningen, hun knappede bukserne op og trak lynlåsen ned bukserne faldt ned om anklerne, jeg trådte ud af dem, hun lagde den ene hånd på bulen i mine boxershorts, den er vist snart klar sagde hun og trak boxershortsene ned, min pik var halvstiv men voksede hurtigt i hendes lille hånd. Jeg lagde hænderne på hendes ryg og lod dem glide ned langs siderne, de små trusser gled med ned da mine hænder fortsatte ned ad lårene, jeg greb nu om hendes faste røvballer og løftede hende op, hun styrede min pik mod fissen, jeg sænkede hende ned over den. Ohhhhhh Kim sukkede dybt, hun sad spiddet med min stive pik dybt begravet i det stramme hul, jeg gik et par skridt frem og pressede hende op mod væggen, vi mødtes i et langt tungekys.

SEX I DAG?

Med en fast greb om Kims røv og hendes arme om min hals kneppede jeg hende hårdt og dybt, min pik blev presset i bund ved hvert stød, små stød gik gennem min pik hver gang den gled i bund, Kim stønnede højt, jeg elsker dig Svend hviskede hun i mit øre uden jeg rigtig ænsede det på det tidspunkt. Jeg bar hende hen mod sengen, vi væltede nærmest ned, stadig med pikken i hendes våde fisse, jeg trak den ud og kastede mig ned mellem hendes ben og slikke fissen som om det var det sidste jeg nogensinde ville kunne gøre. Kim hylende og skreg, hendes krop spændtes, benene dirrede og de vidunderlige safter rendte ud af hende. Jeg vendte hende om og trak hendes røv op så hun lå på sine knæ, overkroppen lå stadig ned mod sengen.

Jeg stødte pikken helt op i fissen i et hug, greb om hendes hofter og kneppede hende hårdt et par minutter, jeg satte tempoet ned, trak pikken ud så kun pikhovedet var inde i den våde grotte og lod den langsomt trænge i bund igen, rakte rundt om hende med den ene hånd og lod fingrene legede over den hårde klit. Åhhh gud ja, hun kom endnu en gang. En tommelfinger fandt vej til den lille stjerne, fedtet ind i safterne fra hendes fisse gled den ubesværet indenfor, jeg pressede den så langt op jeg kunne, med den anden hånd greb jag hendes hår og trak hende op mod mig, jeg lod den glide ned, og tog et fast greb i det ene bryst, jeg stødte nu pikken hårdt op i hende ved hvert stød, Kim hulkede og stønnede, arrrghhhh jeg fylder din fisse brølte jeg og lod pikken eksplodere langt oppe i den vidunderlige fisse, fem seks gange stødte jeg pikken i bund mens spermen skød ud i fede stråler.

Vi faldt forover, pikken var stadig begravet dybt i hendes indre, fissen malkede de sidste rester ud af den mens vi begge åndede tungt. Jeg kyssede hendes hals, jeg elsker også dig sagde jeg, jeg vil savne dig hver dag til vi ses igen. Jeg trak pikken ud, sperm blandet med hendes safter rendte ud og ned på lagenet, Kim vendte sig lagde armene om min hals og trak med ned til sig, vi lå længe og kyssede og krammede inden vi tog et hurtigt brusebad og klædte os på igen.

Vi var lige nået ud da Jytte kom tilbage, åh det var godt i ikke var kørt endnu, jeg vil så gerne sige ordentligt farvel til dig og din datter sagde hun til Kim, hun krammede Kim hårdt ind til sig. Det var ved at være tid jeg kørte dem til lufthavnen, Kim hende sin taske og kaldte på Julie, har du husket det hele spurgte hun, næ sagde Julie trist, jeg mangler at kunne tage Sofie med. Sofie stod bag hende vi ses da igen, snøftede hun mens en tåre rendte ned ad hendes kind. Må jeg ikke køre med i lufthavnen og vinke spurgte hun Jytte, det skal du da ikke spørge mig om svarede hun, det er jo Svend der skal køre, selvfølgelig må du det lille skat, jeg strøg en finger ned over hende kinder og tørrede tårerne bort. Jeg bliver her sagde Jytte, så vil jeg forsøge at sætte lidt skik på huset, hun grinte, der er vist lidt pletter der bør fjernes inden Margrethe kommer næste gang.

Jytte tog afsked men Kim og Julie, kom godt hjem og kom snart igen sagde hun, hun kyssede og krammede begge to. Vi kørte afsted i stilhed, Sofie og Julie sad på bagsædet og hviskede stille sammen, de sad helt tæt op ad hinanden, Sofies ene hånd var indenfor Julies bluse, jeg kunne se hun kærtegnede brysterne, Julie havde en hånd i skridtet på Sofie, hun gned op og ned udenpå de stramme leggings, Sofie lukkede øjnene og tungekyssede Julie, jeg sad og tænkte at det var et utroligt bånd der var bundet i løbet af de par dage de havde kendt hinanden. Sofie trak vejret stødvis, hun hviskede noget i øret på Julie, Julie stak hånden ned i Sofies leggings, fingrene arbejde ivrigt i fissen. Jeg håber vi snart kan komme igen sagde Kim, du er jo også altid velkommen. Ja jeg håber da også at se jer igen inden så længe, det er ikke utænkeligt jeg kommer en tur til djævleøen, der er jo ikke noget som sådan der binder mig her.

Sofie holdt sig for munden jeg skruede lidt op for radioen, jeg kunne se i bakspejlet at det var tæt på hun kom, hendes hånd have fundet ned mellem Julies ben, hun havde igen taget en kort nederdel på, den blev løftet lidt op, jeg kunne se Julie ikke havde trusser på, Sofie kom med et lille gisp, hendes ben dirrede, en våd plet bredte sig i skridtet på hendes leggings. Sofie løsnede sin sele, Julie satte sig mere på skrå, spredte sine ben og Sofies hoved forsvandt ned mellem dem, i er så stille sagde Kim hun drejede hovedet og kiggede bagud, gud fri mig vel Julie, ligger Sofie og slikker fisse på dig mens vi kører. Mmmmm sukkede Julie, lad dem nu bare være sagde jeg og lagde min hånd på Kims lår.

Julie spændte i kroppen og pressede sine lår sammen om Sofie hoved, Julie kunne ikke helt undertrykke sin stønnen. Vi lod som ingenting, sådan da for min pik var ikke helt enig, den havde efterhånden vokset sig stor i bukserne. Da vi var ved at være fremme, havde pigerne igen sat sig op, de sad igen og små hviskede mens de kælede lidt for hinanden. Jeg parkerede bilen, Kim og jeg tog deres bagage og vi gik ind lufthavnsterminalen. Da vi stod foran security, var det tid til afsked, jeg holdt om Kim i lang tid, kyssede hende dybt og længe, Julie kunne dårligt afse tid til en kram og et kys. Sofie og Julie trykkede sig ind til hinanden, de kyssede og tårerne rendte ned ad begge pigers kinder. Kim og Julie gik gennem security, vi vinkede til vi ikke kunne se dem mere.

Da vi atter sad i bilen på vej tilbage, spurgte Sofie snøftende, Svend har du nogensinde været forelsket. Ja det har jeg da Sofie. Også i en mand spurgte hun videre, nej det måtte jeg indrømme jeg ikke havde, men flere piger og kvinder, jeg er da også lidt forelsket i dig min skat svarede jeg for ligesom at løsne lidt op for den trykkede stemning. Men hvorfor spørger du om det? Sofie hulkede højt, tårerne rendte igen ned ad hendes kinder, fordi…. snøft….. fordi jeg er blevet så forelsket i Julie, hun hulkede så hele den lille krop rystede. Jeg kørte ind til siden og stoppede bilen, løsnede min sele og lagde armene om hende og trak hende ind til mig, hun stortudede ved min skulder i flere minutter.

Jeg strøg hende over de lange lyse lokker, kyssede tårerne bort fra hendes kinder og forsøgte at trøste hende det bedste jeg kunne. Kim og Julie kommer da igen på et tidspunkt, og ellers tager vi da bare en tur over til dem på en forlænget weekend eller i vinterferien. Men der er så lang tid til vinterferien snøftede hun, tja der er da 6-7 uger, men tænk på både du og Julie skal jo passe jeres skole, så tiden går hurtigt når det bliver hverdag igen. Inderst inde synes jeg også der var lang tid til vinterferien, men det holdt jeg for mig selv. Sofies telefon ringede, hun kiggede på den, det var Julie, undskyld Svend du kan godt køre videre nu, Sofie besvarede opkaldet.

Hej, ja snøft, det var godt, snøft, ja jeg sidder og tuder, jeg savner dig allerede så meget Julie, jeg ved ikke hvordan jeg skal undvære dig, snøft snøft. Julie snakkede et stykke tid uden Sofie svarede, hun smilte, ja det skal vi, i aften ikke også, okay vi ses, Sofie hviskede, jeg elsker dig Julie, tak, hej hej. Samtalen var slut. Vi kørte resten af vejen i stilhed, Sofie sad ind imellem og småsnøftede lidt.

Da vi var tilbage, foreslog jeg vi gik ned til restauranten og fik noget godt at spise, jeg er ikke rigtig sulten sagde Sofie, jeg går ind og lægger mig. Jytte kiggede undrende på sin datter der slukøret gik ind i værelsesgangen, hvad er der galt med hende spurgte hun. Hun er nedtrygt over Julie er rejst svarede jeg. Nå ja så føler hun sig nok lidt alene nu, det skal hun nok kommer over i løbet af aftenen sagde Jytte. Det er jeg nu ikke så sikker på kommer til at gå så hurtigt, hun er blevet dybt forelsket i Julie, jeg kiggede Jytte i øjnene. Hvad! Er hun forelsket, jamen de har da kun kendt hinanden i få dage. Ja men hvis du har lagt mærke til det, så har de tilbragt langt det meste af tiden sammen, kom lad os gå ud og få noget at spise, så kan vi snakke videre der sagde jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.