Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En uge tilbage af min ferie og min kammerat John var taget hjem. Arbejde. Vi havde hele tiden aftalt at jeg tog en uge mere hernede. Jeg skulle nok få tiden til at gå, selvom jeg nu var alene og på egen hånd. Hotellet var stadig min trygge base - her kunne jeg altid gemme mig og føle mig ensom, præcist som jeg gjorde lige nu. Jeg havde ikke forventet at følelsen af at være Palle alene i verden alligevel ramte mig så hårdt som den gjorde, nu hvor John midt på denne eftermiddag var daffet afsted med taxa til lufthavnen i Bangkok.

Jeg sad med en lille knude af savn i min mave. De sidste 3 uger havde været så fede. Vi havde rejst fra Bangkok til Chiang Mai og været rundt og opleve en masse ting. Vi havde selvfølgelig også haft vores byture, men selvom pigerne i barerne kunne være meget insisterende, havde vi alligevel formået at komme tilbage til hotellerne alene - men fulde. Pigerne havde bare været sjove flirt. Tanken om at rende ind i ladyboy's havde også haft en afskrækkende virkning.

SEX I DAG?

Nu var vi endt i Pattaya og været her i en uge. Ikke langt fra hotellet var den første bar - og den havde vi holdt en del til i. Spillet pool, drukket Singha'er i spandevis og når underholdningen meldte sig med sit kareoke anlæg, var vi gået over til Sangsom og Cola. Et par enkelte dage havde vi holdt os på vandvognen, når vi rystede for meget pga sprut. Men for fanden hvor havde vi haft det sjovt.

Nu sad jeg i vores bar - helt for mig selv. Og overvejede om jeg skulle fortryde min beslutning om at tage en uge alene her. Der var andre danskere i barerne i området, men de var i indspiste grupper og mange af dem havde et syn på pigerne, som jeg ikke brød mig om. De behandlede dem, som var det kødklumper og ikke som mennesker.

Der holdt også piger til i vores - nu min - faste bar. To af dem vidste jeg med sikkerhed var ladyboys, selvom det var svært at se. Så var der den 3. Hun havde været der hver dag fra kl 1700. Hun var ægte. Hendes navn var Nung. Vi havde snakket en del med pigerne og de vidste at John og jeg ikke havde den vilde interesse i noget andet med dem, end at feste og flirte og have det sjovt. Så hemmelighederne blev efterhånden lagt på bordet.

Jeg sad og kiggede på min Singha mens tankerne hvirvlede rundt. Havde fået nogle stykker og kunne mærke dem lidt. Måske skulle jeg bare drikke til jeg segnede, tage hjem på hotellet, knalde branderten ud og så se om jeg kunne få lavet min billet om. Pigerne havde prøvet at muntre mig lidt op. Pjattet lidt med mig, givet mig lidt massage i nakken, udfordret mig i pool..... de var søde og jeg tænkte ikke længere over at de ikke var født som piger.

Jeg besluttede at jeg ville ringe til flyselskabet følgende morgen. Det her var der ingen pointe i. Tomheden uden min bedste makker ved siden af mig, fyldte alt for meget til at jeg ville kunne nyde det.

Klokken må have passeret 1700, for nu mødte Nung. Hun var anderledes. Ikke fordi hun var ægte kvinde, men hendes adfærd, hendes blik og positur skilte sig meget ud. Og hendes smil kunne sende enhver til tælling. Når hun gik i sine egne tanker, havde hendes brede mund en tendens til nedadrettede mundvige som om hun var lidt sur, men så snart hun kiggede en i øjnene lyste hele hendes ansigt op i det mest fantastiske smil. Hun klædte sig ikke billigt, men havde for det meste almindeligt hverdagstøj på. Dvs cowboyshorts der sad stramt og nåede halvt ned over et par meget muskuløse lår. Og som regel en meget kortærmet t-shirt der dækkede en lang og veltrænet overkrop. Hun var en forholdsvis høj pige. Hendes sorte hår var glat og nåede helt ned til hendes ranke talje. Hun var gudesmuk i mine øjne - men det var hendes varme øjne og smukke smil, jeg bare ikke kunne blive træt af at se på. Jeg kiggede altid kun kort og stjålent på hende. Når hun kiggede tilbage og smilte, slog jeg altid blikket genert væk.

Hun var ældre end de andre piger, men nok 5-10 år yngre end mig. Hun kom over til mig og hilste med sine hænder samlet foran sit ansigt - jeg hilste igen. Kiggede stjålent - kunne ikke lade være.

"John sleeping", spurgte hun - hun havde jo set at John og jeg nærmest var som siamesiske tvillinger.

"No. John going home to Denmark today", svarede jeg. Nung kunne kun ganske lidt engelsk, så jeg prøvede at svare i enkelte gloser, så hun forstod.

"Oooh, so you stay alone?", spurgte hun.

Jeg nikkede. Smilte forlorent...

"How long", spurgte hun. Hendes ansigt så lidt mere alvorligt ud - kunne hun fornemme at jeg var lidt trist?

"My ticket is one week, but maybe I will go home tomorrow"

"No like alone here", spurgte hun. Hendes øjne holdt mine fast som i en skruestik og sugede alle mine tanker ud, som læste hun mig som en åben bog.

Jeg rystede langsomt på hovedet, mens jeg smilte lidt - med stramme læber. Jeg var afsløret. Og måtte indrømme overfor mig selv, at jeg faktisk var lidt ked af det - jeg savnede min ven og følte mig ensom, selvom det vrimlede med mennesker. Alkohol'en forstærkede nok også følelsen og knuden i maven lidt. Jeg følte en rungende tomhed ovenpå de fede uger sammen med ham.

Jeg tilbød hende noget at drikke - jeg ved hun en gang imellem drak Spy - noget cider vistnok af en art. Det smagte meget sødt.

Nung nikkede som tak på sin helt særlige, ranke måde. Hun pegede på min øl og jeg nikkede. Hun gik over og fandt en ny Singha og en Spy frem, sagde noget til hende der sad med regnskabet på tilbagevejen og kom tilbage til mig. Der var stort set ingen i baren på dette tidspunkt, men jeg vidste de ville komme i løbet af den næste time eller to, så ville der være mange flere mennesker.

Nung rakte smilende sin Spy frem og vi sagde "skål" på Thailandsk. Nogle af de få ord jeg havde lært. Hun fandt et fire-på-stribe spil frem. Det havde John og jeg også ofte siddet og hygget os med. Nu var det Nung og jeg. Hun sad stadig indenfor baren, så hun kunne sidde lige overfor mig. Tænkte..... det var jo ikke noget der var så skidt, at det ikke var godt for noget andet - nu kunne jeg sidde og nyde hendes ansigt.

Jeg vil ikke sige jeg fik tæsk i fire-på-stribe af Nung. Jeg fik direkte prygl i fire-på-stribe af Nung. Og som spillene gik, fik jeg flere og flere Singha. Ind imellem måtte Nung servere for de andre gæster der var dukket op, men jeg var ikke i tvivl om, at hendes primære opmærksomhed var rettet på mig. Men jeg var ret overbevist om, at det var af ren medlidenhed og for at muntre mig lidt op.

Pludselig kom hun om og satte sig ved siden af mig.

"Ok", spurgte hun. Jeg nikkede og smilte - og kunne mærke at knuden var væk. Mit humør var blevet bedre, godt hjulpet på vej af Singha'erne og Nung. Vi sad og snakkede lidt frem og tilbage. Kareoke musikeren ankom. Flere Singha. Musikken spillede - jeg var ved at være beruset, men ikke så jeg ikke kunne tænke klart. Jeg var bare i godt humør.

Nung trak mig ned fra barstolen - hun ville danse. Og vi dansede - først foran hinanden, med hænderne sammen imellem os... Og jeg kunne nu bare kigge på hendes fantastiske øjne og hendes smil uden at være genert. Og kunne ikke lade være med at smile tilbage til hende. Hun søgte ind til mig. Vi var faktisk lige høje. Jeg lagde forsigtigt hånden om hendes talje. Hendes ene hånd søgte op til baghovedet og strøg mig blidt i nakken.

Jeg var solgt. Hvad fanden skulle jeg gøre? Ikke en eneste gang mens vi havde været hernede, havde jeg været SÅ tæt op og ned af en pige. Og slet ikke haft noget seksuelt at gøre med dem. Mit hjerte hamrede. Jeg var ikke ophidset - min tro væbner holdt sig helt i ro. Men jeg var sindsygt tiltrukket af hende. Hendes hår duftede af shampoo og hendes krop duftede af sæbe og en svag parfume. Hendes ene kind var inde og røre min og jeg kunne næsten fornemme hendes åndedræt.

Jeg prøvede at rette mine tanker hen mod løftet til mig selv: Jeg skulle forsøge at komme hjem i morgen. Det nyttede ikke at indlede noget med Nung, uanset hvor betaget jeg var af hende og uanset at jeg nu havde muligheden. Jeg var jo ikke engang liderlig, for fanden!!

De andre piger i baren hujede lidt ad os. Nung grinte lidt.

Så kyssede hun mig. Ikke et langt vådt kys, men et kort, men ømt kys, der alligevel føltes som tusind år. Hendes bløde, varme og fyldige læber forsvandt lige så hurtigt som de landede på mine, men alligevel kunne jeg mærke dem i noget jeg følte om for evigt mens jeg stod der og kiggede fuldstændigt betaget på hende.

Jeg kendte spillets regler - skulle jeg have Nung for mig selv resten af aftenen, måtte jeg købe hende ud af baren. De skulle have hendes lønudgifter for dagen og aftenen dækket.

Hun prikkede mig på min mave.

"You must eat. We go", spurgte hun.

"Yes... let's go".

Nung tog mit bæger med regningerne og gik om bag baren. Kort efter kom en anden af pigerne med den samlede regning. Jeg lagde nogle 1000 baht sedler. Der var godt med drikkepenge og Nung var købt fri resten af aftenen. Så måtte de andre piger løbe lidt hurtigere.

Hånd i hånd gik vi ned i den ene soi. Fandt et lille sted og fik noget at spise. Selv når hun spiste, var hun smuk som en engel. Jeg må have stirret, for hun gik i stå midt i en lang nudel, der var på vej ind i hendes mund - kiggede op på mig og begyndte at grine. Jeg må have set totalt fåret ud.

"Eat", sagde hun og pegede på min fyldte tallerken. Jeg tog mig sammen og spiste.

Vi fandt en anden bar - dansede, kyssede og snakkede det bedste sprogbarrieren tillod os. Kl blev 1 og jeg var halvfuld. Nung havde drukket vand de sidste par timer, men havde troligt sørget for at jeg fik mine Singha, men også sørget for at jeg drak noget vand ind imellem.

"Tired", sagde jeg til Nung. Jeg ville tilbage på hotellet og sove. Nung ville sikkert også hjem til sig selv nu, tænkte jeg. Hun nikkede bare og smilte. Jeg betalte og vi gik hånd i hånd igennem den larmende soi. Der var fuld gang i barerne.

"I go you hotel", sagde hun pludselig og klemte min hånd. Det isnede lidt i mig. Der var ikke nogen som helst chance for, at jeg kunne præstere noget som helst seksuelt i nat - der var intet liv dernede. Min væbner passede sin pligt - tissede når han skulle og intet andet.

"Ok - nice", sagde jeg og fortsatte, "but only sleep, ok"?

Hun kiggede op på mig. Endnu engang for gud ved hvilken gang, fik jeg møre knæ, da hun sendte mig et smil, med både mund og øjne.

"Only sleep - we tired", sagde hun.

Vi var lige ved at passere en af de utallige Seven-Eleven, da hun pludselig stoppede op.

"You wait here, ok", sagde hun og forsvandt med fjer-lette bevægelser ind i butikken.

Jeg stod og kiggede mig omkring. På hjørnet overfor var der gang i en større fest. Der var lå ballonrester over det hele og musikken fra en lille scene med en kareoke musiker buldrede ud på gaden. Der var mange mennesker. Et par piger vinkede til mig og hilste på deres karakteristiske måde... "Welkaaaaaame" med det flade a. Jeg smilede til dem og rystede let på hovedet. De fniste lidt - de havde udmærket set Nung gå sammen med mig.

Nung kom ud lidt efter, med en lille plasticpose i hånden. Jeg kiggede lidt nysgerrigt på den. Hun åbnede den lidt så jeg kunne se ned.... Der lå en tandbørste og en lille deodorant. Kunne ikke lade være med at grine lidt. Hun tog min hånd og vi begyndte at gå mod hotellet. Jeg kunne høre de to piger prøve an med nogle andre mænd der gik forbi. Jeg klemte Nungs hånd lidt og hun flettede sine fingre ind imellem mine. Det føltes dejligt og trygt.

Receptionisten tog ingen videre notits af Nung, da jeg bad om værelsesnøglen. Hun udleverede den bare med det sædvanlige, høflige smil. Og Nung og jeg fortsatte op på værelset. Jeg havde en lille knude i maven - vidste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere dette her. Mens vi gik henad gangen til værelset gjorde jeg hurtig status med mig selv. Jeg gik hånd i hånd med en gudesmuk pige, jeg havde været fascineret af en hel uge - en fascination der nærmest havde sat sig som en direkte betagelse. Nu var hun hos mig, og jeg havde ikke lyst til sex med hende - og jeg anede ikke hvad hun forventede... andet at vi skulle sove nu. Men hvad med imorgen? Hun var så anderledes end de andre piger - hun var anstændig, havde ikke en eneste gang rørt mig i skridtet eller opført sig billigt.

Vi nåede døren til værelset. Jeg låste os ind og fik tændt lyset. Airconditionet kørte heldigvis, så den svale luft føltes næsten befriende. Nung skulle lige til at lukke døren, da hun fik øje på skiltet "Do not Disturb". Det sad på håndtaget på indersiden af døren. Hun flyttede det om på ydersiden og lukkede døren og lagde sin lille plasticpose fra sig på et bord ved siden af døren.

Inden jeg fik spurgt om hun havde lyst til noget at drikke fra køleskabet, gik hun direkte over til og lagde sine arme omkring mine skuldre og holdt sig tæt ind. Jeg lagde mine arme om hendes talje og vi stod bare der midt i rummet og krammede hinanden. Hendes hår duftede stadig af frisk shampoo og jeg kunne mærke det på oversiden af mine hænder. Vores kinder rørte hinanden og hendes mund var lige ud for mit øre.

Så sagde hun pludselig stille: "You no go home tomorrow. You stay. I stay with you, ok"..... Jeg kunne mærke hendes varme ånde mod øret.

Jeg var ikke naiv. Selvfølgelig var det ikke for mine blå øjnes og lille skidesæks skyld, at hun bad mig blive. Men hvis hun havde fornemmet, at jeg i det mindste behandlede hende med den respekt alle mennesker bør behandles med, var sød overfor hende og ikke var et røvhul der behandlede hende som et dyr (som jeg desværre havde set en del gøre overfor deres thaipige), så var jeg helt sikkert nok en god løsning for hende. Jeg måtte træffe en beslutning. Og jeg besluttede mig for at hoppe på vognen og spille med. Hvis vores konstellation ikke virkede, kunne jeg altid forsøge at lave billetten om. Men indtil videre var planen skrinlagt. Det gik op for mig, at det var lykkes mig at skubbe John længere ud i glemslen - takket være Nung.

Jeg nikkede. Vores kinder gned let mod hinanden. Hun flyttede sit hoved lidt bagud, kiggede mig ind i øjnene, lagde sine hænder på mine kinder og gav mig et kys... et langt kys der fik mig til at glemme jeg havde fødder og ben og sendte mig et sted hen, som jeg absolut ikke havde lyst til at vende tilbage fra. Moralsk var dette forkert - jeg vidste at dette var noget jeg i bund og grund købte mig til.... alligevel føltes det rigtigt og helt fantastisk rart og trygt. Og der var no way jeg kunne modstå hendes øjne, der kunne søge helt ind i mit inderste og suge mine tanker ud.

Min lille væbner var dog stadig fuldstændigt væk - han lå trygt og godt nede i sit bomuldseksil og havde trukket sit gardin for. Han kunne allerhøjest lokkes til at lade vandet, men det var så det.

Jeg tog mig sammen. Jeg ville i seng.

"I go brush my teeth", sagde jeg samtidig med at jeg gestikulerede med min højre arm at jeg børstede tænder.

"You go brush teeth", gentog hun mig og lavede den samme bevægelse, med et drillende blik i de smukke, brune øjne.

"Ja ja, det er godt med dig", sagde jeg på dansk.... hun slog en latter op bag mig. Hun kunne ikke forstå hvad jeg sagde, men hun var ikke i tvivl om meningen med sætningen. Jeg smilte for mig.

Tænderne blev børstet, og den enøjede kunne lige nøjagtigt lokkes frem til at gøre denne dags sidste pligt inden han atter krøb i skjul. Af en eller anden grund, blev han dog modstræbende hevet ud og vasket, da jeg alligevel skulle vaske mine fingre. Men han var som en elastik og forsvandt lynhurtigt tilbage i underhylerne da den seance var overstået.

"Lille forræder", mumlede jeg for mig selv.

Nung sad på sengekanten, da jeg kom ud. Hun havde taget sine cowboyshorts af og sad kun i trusser og sin t-shirt. Hun rejste sig omgående op, da jeg trådte ud fra badeværelset, som om hun havde forbrudt sig mod en regel. Jeg havde stadig min skjorte og underhylere på. Havde jeg været alene, havde jeg smidt skjorten, men min generthed bestemte og jeg beholdte skjorten på. Idet hun passerede mig på sin vej ud på badeværelset, med sin pose i den ene hånd, lod hun sin hånd glide henover min mave. Det føltes som elektriske stød på den søde måde. Hun lukkede døren efter sig og jeg kunne høre at toiletbrædtet blev slået ned.....

Jeg fjernede lagnet og tæppet, der var lagt stramt over madrassen. Gjorde man ikke det, ville det være ligesom at lægge sig ned i en konvelut. Tog min skjorte af og lagde mig mig ned og trak lagnet henover mig. Selvom aircon'et kørte, var det alligevel lunt. Jeg havde ikke stillet temperaturen helt i bund, af frygt for forkølelse. Jeg kunne høre en svag rumsteren ude på badeværelset. Nogle gange kunne jeg også høre vandet løbe. Jeg begyndte at falde lidt hen - var træt. Så gik døren op. Jeg kiggede hen på hende. Hun havde stadig sin t-shirt på. Jeg kunne se hun søgte efter noget...

"You have shirt I can use for sleep", spurgte hun.... Hun havde jo kun den t-shirt hun gik og stod i og den ville hun selvsagt ikke sove i. Jeg pegede over på skabet og hun gik over og åbnede den og fandt en af mine hvide t-shirts. Hun stod med ryggen til og tog sin t-shirt af. For første gang så jeg hendes nøgne overkrop - ganske vist bagfra. Hun var særdeles veltrænet,. Jeg lå og følte mig som en klump uformelig, europæisk fedt - Danish Bacon på sit alleryppigste stade. Hun trak min t-shirt på, den var kun lidt for stor til hende.

Hun vendte sig rundt. Jeg må have lignet en, der havde fået øje på en marsmand - mine øjne var vist på vej ud af deres huler. Hun smilede spørgende.

Jeg rakte en arm op på hver sin side af mine skuldre og bøjede dem, som ville jeg vise muskler.

"Exercise much", spurgte jeg.

Et kæmpe smil fyldte hendes ansigt. Hun kom over til sengen og satte sig på knæ på sin halvdel, med sin front mod mig og kiggede ned på mig.

"Yeah, swim and run very much. I like. And good for health", sagde hun, og lagde sig ned ved siden af mig, uden at arbejde videre i det emne. Men så var dén jo ligesom opklaret.

Jeg lå på ryggen og måtte dreje hovedet for at kigge over på hende. Hun havde lagt sig på sin venstre side og kiggede mig direkte ind i øjnene, da de mødtes. Hun trak lagnet lidt op, så det dækkede hendes skuldre. Jeg følte mig ikke fuld, men bare træt. Jeg vendte mig halvt væk fra hende, så jeg kunne nå sengelampen - rakte ud og slukkede den. Der blev helt mørkt. Langt væk, kunne man høre den dunkende lyd fra en bar, hvor der blev spillet musik og der trængte lidt af byens lys ind mellem sprækker i gardinet.

Jeg lagde mig på ryggen igen. Jeg kunne høre Nung bevæge sig ved min side og pludselig var hun halvt inde over mig, så vi kunne ligge i arm. Jeg kunne mærke hendes lår henover det nederste af mit skridt og hun lagde sin højre hånd på min brystkasse. Hendes krop lå mod siden af min, den var dejlig varm. Hendes hud føltes fast og glat. Min højre arm lå mellem os og var SÅ meget i vejen. Jeg løftede den let og hun løftede sin krop, så jeg kunne få den om bag hende, sådan at hendes hoved hvilede på min skulder.

Hun strøg mig blidt op og ned af min brystkasse og jeg kunne mærke hendes åndedræt mod siden af mit hoved. Ind imellem gav hun mig et blidt kys. Jeg begyndte at glide lidt væk. Mit hjerte arbejdede en anelse hurtigere end normalt, men den tryghed jeg følte kunne fint opveje det.

"This is nice", sagde jeg stille og lod min hånd glide lidt op og ned af det øverste af hendes ryg. Hendes hud føltes glat og smidig og fast, men alligevel blød.

"Yeah.... ", svarede hun halvt hviskende ind i mit øre og kyssede det..

Jeg gled væk.......

----------------------------------------------------------------------

Den velkendte følelse af en indtørret tunge med belægning af sandpapir, ville ikke slippe sit greb og lade mig sove videre. Prøvede at trække lidt spyt ud i mundhulen for at fugte tungen, men der var ikke noget at gøre. Jeg kom længere op til overfladen og vovede at åbne det ene øje og skimte over på altandøren - der stod lys ind gennem en lille sprække mellem de tunge gardiner. Jeg lå på min venstre side og kunne høre sagte åndedræt lige bag mig. Nå, så havde Nung altså ikke udnyttet min trætte tilstand og lænset min pung og forsvundet - det havde jeg ellers hørt lidt om.

Jeg krøb forsigtigt ud af sengen - ville ikke vække Nung - og gik over mod badeværelset. Mit armbåndsur lå på bordet. Kl var 8 - så var det alligevel blevet til nogle timers søvn. Jeg rystede prøvende på hovedet - nope, heller ikke idag skulle jeg belemres med tømmermands-hovedpine. Jeg tog en flaske vand, gik ud på badeværelset og lukkede døren forsigtigt. Der var ca 70 cl tilbage og de røg ned i en og samme omgang. Tungen begyndte at få følelsen igen. Fik tisset, vasket hænder, masser af vand i hovedet - og så fik tænder og tunge en ordenlig omgang med tandbørsten og et halv tube tandpasta.

Jeg stod og kiggede på mig selv i spejlet - ikke noget specielt kønt syn. Øjnene var dog heldigvis set rødere andre morgener end de gjorde lige nu, jeg havde gudskelov ikke drukket noget sprut i aftes. Kun øl. Lidt bondeanger dukkede op i baghovedet, mikset med lidt tvivl. Nu var jeg blevet ædru og fornuften begyndte at rumstere i hovedet på mig, samtidig med at tvivlen om hvad jeg havde begivet mig ud i med Nung fik trukket mig helt op til overfladen. Nå, men vi havde ikke dyrket sex - kun flirtet og kysset, så ingen skade sket. Jeg tænkte at vi nok kunne spise lidt morgenmad og sige pænt farvel......

Jeg gik ud fra badeværelset. Nung lå stadig i sengen. Hun lå på venstre side. Hendes øjne var lukkede. Jeg kunne ikke lade være med at betragte hende lidt - tanken om hendes søde kys, duften af hendes hår og følelsen af hendes krop der trykkede sig mod min, skubbede nogle af mine tvivlende tanker til side. Hendes ene ben bevægede sig lidt under lagenet og hun slog øjnene en anelse op og fik øje på mig. Et lille smil viste sig:

"Good morning", kom det søvnigt fra hende.... "What you doing"?

Jeg smilte lidt...

"Don't know. Standing, looking at you", svarede jeg tilbage og smilte lidt tilbage.

"What time is it", spurgte hun

"Eight or so", svarede jeg...

Hun vendte sig rundt, stod ud af sengen og næsten lydløst gled hun ud på badeværelset og lukkede døren efter sig. Jeg kunne høre toiletbrædtet blev klappet ned. Jeg satte mig på sengekanten. Tænkte at hun nok var på vej ud ad døren lige om lidt for at gå hjem. Jeg tænkte hun kunne få nogle penge for hendes tid i aften, men vidste ikke hvordan jeg lige skulle takle det på en respektfuld måde. Jeg kom ikke ret meget længere i mine tanker, da døren til badeværelset gik op og hun kom ud. Hun gik direkte over til sengen igen - hun havde stadig min T-shirt på. Hun satte sig i sengen, krængede T-shirten af i en hurtig bevægelse og lagde sig ind under lagnet igen. Jeg nåede ikke at se hende rigtigt.

"It is early", sagde hun bag mig og lagde en varm hånd på min ryg. "Come"..

En varm følelse skyllede gennem hele kroppen og området hvor hun rørte mig, føltes som om det stod i flammer. En generthed ramte mig og som en lille dreng adlød jeg hende bare og lagde mig ned. Hun havde løftet lagnet så jeg kunne komme ind under det til hende. Nu kunne jeg se hende.

Hun var helt nøgen. Selvom hun lå på siden, nåede jeg at se en veltrænet overkrop. Hendes hår hang løst ned på lagnet og hun havde hovedet lidt skråt nedad, samtidig med at hendes blik var rettet op mod mig. Hun kastede lagnet over mig så det dækkede os begge og med en nærmest svævende bevægelse fulgte hun med lagnet og lagde sig henover mig med sine ben foldede på hver sin side af mig, så hendes overkrop lige knapt rørte min. Kun hendes bryster hvilede blide og bløde på min brystkasse. Hendes hår hang ned på puden og omkransede mit hoved og hendes ansigt var så tæt på mit, at jeg kunne mærke varmen fra hendes åndedræt.

Jeg lod mine hænder glide op af hendes lår - hendes hus var glat og fast. Jeg kunne fornemme at mine håndflader var lidt fugtige.... jeg var lidt nervøs. Hun kyssede mig blidt og jeg gengældte det. Følelsen af hendes fyldige og faste læber og duften fra hendes hår og den enorme intime følelse af at have hende så tæt på mig, sendte mig afsted igen - ud til et sted hvor alt andet var ligegyldigt og hvor jeg bare ville blive for evigt..... Jeg vendte brat tilbage til hotelværelset, da hun løftede sit hoved lidt og kiggede mig i øjnene, med sine let skrånende, nøddebrune øjne...

"You remember promise yesterday", spurgte hun.

Jeg nikkede som svar - jeg have jo lovet at droppe planerne om at tage hjem før tid. Hun smilte til mig.

"No sad anymore", sagde hun... "I am your friend. I take care of you. You no go alone and we have good time, ok?"

"Ok - sounds nice", svarede jeg - helt i overenstemmelse med sandheden. Jeg vidste ikke hvor dette bar hen, men tanken om en uge sammen med Nung, sendte de sidste savn af John langt væk. Jeg havde overgivet mig til hende for længe siden.

Hun satte sig op og for første gang fik jeg frit udsyn til hendes overkrop i fri positur. Hun samlede sit hår bag nakken for at få det helt væk. Dette gjorde at hun måtte strække sin overkrop lidt. Hendes bryster var faste og der var ikke tvivl om at de var ægte. Hun var i starten af trediverne og selvom de var på størrelse med grapefrugter, så sad de på den dejlige og naturlige måde, som kunstige bryster bare aldrig helt kan. De brune brystvorter var ikke så store og pegede let opad. Hun havde en lille bitte fræk topmave når hun sad, men resten af maven var flad og veltrænet uden at afsløre det vaskebræt, hun helt givet havde inde under det glatte og smukke maveskind.

Hun satte sig lidt bagud, så hun nu sad på mine lår halvejs nede over knæene. Hun kiggede kort ned mellem mine ben og rakte begge hænderne ned og tog fat i hver sin snip af mine underhylere..

"Pants off", sagde hun og løftede sig så jeg kunne lette min røv lidt. Med en hurtig og fjerlet bevægelse fik hun trukket min væbners trygge bomuldshule væk. Jeg kunne lige sparke dem det sidste stykke af med mine fødder.

Hun lænede sig lidt forover og støttede let med sin ene hånd på min brystkasse og lod den anden hånd søge ned i mit skridt og lukkede den forsigtigt om mine kønsdele. Jeg tog en dyb indånding og bad inde i mig selv om, at min lille væbner for fanden snart ville vågne op og gribe lansen.

"Are you ok", spurgte hun stille, mens hun kiggede på mig..

"Yeah, I'm ok.... little nervous", svarede jeg.

"No need to be. Just relax", svarede hun og kørte hendes hånd forsigtigt frem og tilbage nede i mit skridt, samtidig med hun bøjede sig helt ned og lod sine læber mødes med mine. Hun åbnede let munden og vores tungespidser mødtes. Jeg lod mine hænder søge op og ned ad hendes dejlige lår og nød følelsen af hendes hud. Hun greb forsigtigt om mit lem og lod hånden glide stille frem og tilbage. Hendes kys og tunge blev mere intens - og jeg holdt vejret lidt.

Der var morgengry at spore i mit underliv. Jeg lod mine hænder søge op over hendes hofte og op til hendes talje. Hun var vidunderlig at røre ved. Små elektriske impulser sendte nogle signaler ned i mit skridt og det føltes helt rigtigt. Min lille væbner var ved at vågne og gribe til våben. Han begyndte at vokse i hånden på hende. Et lille ukontrolleret støn kom fra min mund, der ellers var optaget af hendes læber og tunge. Hun løftede sit hoved lidt. Hun kunne nu få et mere fast greb om mit lem og vokseværket begyndte at gå stærkt.

Få sex i dag

Så slap hun sit greb, rettede sig op og lod sin krop glide frem, sådan at vores kønsdele gned mod hinanden. Hun lod sit underliv glide frem og tilbage i et roligt tempo, samtidig med hun sad helt rank op. Mit blik var naglet fast på hende. Hun kiggede opad i væggen over hovedgærdet. Jeg kunne fornemme en let kønsbehåring hos hende, der stak lidt i undersiden af mit lem, men uden at det var ubehageligt. Mine hofter begyndte at arbejde modsat hendes bevægelser og hun våndede sig lidt. Hun havde lukkede øjne.

Jeg kunne mærke en stadigt mere ophidsende følelse mellem benene, der begyndte at brede sig længere opad i skridtet.... Hun lagde lidt mere vægt nedover mit lem og fortsatte bevægelsen frem og tilbage med mere intensitet. Hun var begyndt at stønne mere.

Jeg havde sluppet grebet om hendes talje og klappede hende let på det højre lår for at fange hendes opmærksomhed. Hun kiggede ned på mig og vores øjne mødtes.

Jeg gestikulerede med mine hænder, at vi skulle bytte plads - jeg måtte simpelthen udforske hendes krop. Hun smilede igen og med sin smidige bevægelse var hun væk af mig. Jeg flyttede mig lidt og hun lagde sig på ryggen. Hun spredte sine ben, så jeg kunne komme til og jeg satte mig på knæ lige imellem dem, bøjede mig fremover og gav hende et kys. Jeg gled videre ned til hendes bryster, samtidig med at jeg lod det ene knæ søge op mellem hendes ben, således det nederste af låret pressede let mod hendes skridt. Mens min tunge cirklede skiftevis over hendes brystvorter, vippede hun sit underliv op og nede ad mit lår.... De blev hårdere og jeg spændte lidt i tungen så tungespidsen blev lidt hårdere og blev ved med at cirkle om hendes brystvorter med lidt større intensitet. En svag duft - en blanding af deodorant af sæbe strejfede mine næsebor ind imellem. Jeg lod min ene hånd stryge hende op og ned af hendes side, mens jeg holdt min krop let løftet med den anden arm og hånd.

Hendes underliv bevægede sig let op og ned af mit lår.

Mit lem var stadig erigeret, selvom der ikke var noget der rørte ved det, men jeg var ved at være liderlig. Jeg løftede hovedet for at tjekke om Nung var OK. Hendes øjne var lukkede, men hendes smukke mund var let åben og hun trak vejret dybt og tungt. Jeg fjernede mit knæ fra hendes skridt, trak mig bagud og lod mit ansigt søge ned mellem hendes ben..... Hun holdt op med at trække vejeret, men jeg kunne fornemme en sitren i hendes krop.

Jeg lod mine læber røre hendes skamlæber som kyssede jeg dem. Hun duftede sødt og hendes lidt sparsomme kønsbehåring var blød. Hendes hænder fandt frem til hver sin side af mit hoved og trak det helt ned, så min mund på ingen måde kunne ramme ved siden af hendes skamlæber. Jeg sendte tungen afsted i den længde det nu kunne lade sig gøre. Den ramte et sted mellem hendes skamlæber og jeg lod den begynde at søge efter en lille knap. Den blev hurtigt fundet og jeg lod min bløde tunge prøve at glide let henover den. Det var en lille klitoris men idet min tunge gled blidt henover den, hørte jeg en dyb udånding fra Nung. Jeg lod tungen glide nedad igen mellem hendes små og bløde skamlæber og opad igen i små, forsigtige cirklende bevægelse. Hver gang jeg ramte hendes klitoris tog hun lidt fat i mit hoved og pressede det ind mod hendes skød, så min næse blev trykket mod hendes skamben.

Der begyndte at komme små lyde ud af Nung's mund imellem vejrtrækningerne i takt med at jeg lod min tunge fokusere mere og mere på hendes klitoris - jeg kunne samtidig mærke at hun var blevet mere og mere fugtig. Det smagte sødt og på det tidspunkt var min nervøsitet forsvundet, så jeg lå bare og nød intimiteten, følelsen af hendes muskuløse lår mod mine kinder. Væk var John, Danmark, rejseplaner...... hele verden var lige nu i hotelværelset som om en osteklokke havde lukket sig ned over os og sendt os et fjernt sted hen......

.... jeg blev hentet tilbage, da Nung løsnede det greb hun havde i mit hoved med sine ben og løftede mit hoved lidt op, så jeg kunne se hende direkte ind i øjnene..... og så kom osteklokken buldrende ned over os igen. Det smil.... de øjne..... Jeg var helt væk i hende.

"It's time..", sagde hun stille og trak sig en anelse væk og klappede bydende på puden, så jeg ikke var i tvivl om hvad hun mente. Jeg skulle lægge mig på ryggen. Nervøsiteten kom lidt tilbage igen, da jeg mens jeg trimlede rundt kunne konstatere at min lille væbner tilsyneladende havde tilstået sig selv en lille slapper mens jeg havde været dykket ned mellem Nung's smukke ben.

Jeg havde dårligt lagt mig helt tilrette, inden Nung sad på mine skinneben, så jeg ikke kunne flytte benene nogen steder. Hun bøjede sin overkrop ned over mit underliv, så hendes hår faldt ned over det og skjulte det for mig. Hun støttede sin krop med venstre hånd ved siden af min hofte mens hun forsigtigt tog fat om mit lem og begyndte at trække forhuden frem og tilbage. Reaktionen kom prompte fra den lille kriger - han var klar til kamp fra sin lur, og vågnede hurtigt op til dåd. Som mit lem begyndte at vokse fik Nung et bedre greb om det og tog mere fat og intensiverede bevægelserne. Der var en smule saft omkring hovedet og forhuden gled ubesværet ned over hovedet og op igen med Nungs solide greb. Da erektionen var fuldkommen stoppede hun bevægelserne, bøjede sig længere ned og lod sine smukke læber glide ned over det blottede hoved.

Jeg glemte helt at trække vejret, men lå stiv som et bræt i sengen og stirrede ned på hende, mens jeg mærkede hendes bløde læber og varme mund omslutte mit lem. Hun lod sin tunge hvile fast op bag mit hoved og så begyndte hun at føre sit hoved op og ned i små, rolige bevægelser. Et eller andet, formentligt iltmangel, triggede mit vejrtrækningscenter og jeg trak en dyb og lidt ukontrolleret indånding. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre af mine hænder, så jeg lagde dem til sidst bare ud til hver sin side, som en cowboy i en spaghetti-western der lige var blevet skudt.

Nung var begyndt at dreje hovedet en lille anelse fra side til side, samtidig med at hendes tunge fløj rundt om pikhovedet i takt med hendes op og ned bevægelser. Mine ben begyndte at sitre og der slap et højlydt støn ud af mig - jeg kunne slet ikke styre noget som helst, men begyndte bar at se sort. Det var helt fantastisk. Hun havde mit lem et et fast greb, som en smed der holder på et jernrør og jeg begyndte at ane trækninger i hele mellemgulvet...... bare 20-30 sekunder til, så ville jeg mentalt blive sendt til himmels.

Nung havde lugtet lunten og det var åbenbart ikke hendes hensigt at lade mig slippe så let. Jeg skulle have hele pakken, så hun stoppede og rettede sig op, mens hun lige tørrede sig kort om munden og kiggede ned på mig med et stort smil og drillende øjne. Jeg næsten hyperventilerede.

"Like", spurgte hun. Hvordan fanden kunne hun stille et så åndsvagt spørgsmål. Jeg nikkede bare - kunne ikke få et ord ud. Hun rykkede længer op, så hun sad på mine lår lige under mit skridt og sænkede sig atter ned, men denne gang for at give mig et kys.

Vores læber mødtes og hun lod sin tunge glide ind og drille min tungespids. Mine hænder søgte helt automatisk op til hver sin side af hendes slange talje og gled forsigtigt op og ned, og jeg forsvandt fuldstændigt væk i en tryg følelse af hendes læber og faste og glatte hud. Hun rykkede sin underliv længere op, og lod det sænke ned over mit lem som lå som falden tinsoldat - stiv som et kosteskaft og pegede i retning af min navle. Hun lod forsigtigt sit underliv gnide frem og tilbage over min væbner. Jeg glemte fuldstændigt at gengælde hendes kys - hele min mængde af tankevirksomhed blev overtaget af den stolte og meget ranke lillehjerne mellem mine ben.

Hun løftede sit hoved lidt og drejede det opad så hun kiggede ind i hovedgærdet. Så løftede hun underlivet en anelse og lod sin højre hånd søge ned mellem os. Hun tog fat om mit lem og rettede det lidt op fra mit maveskind.

Jeg glemte fuldstændigt at trække vejret. Stirrede blot op i hendes hage. Så var det nu..... Spidsen af mit lem blev mødt af hendes små skamlæber. Hun tøvede en smule og lavede et par små roterende bevægelser med underlivet og pressede det forsigtigt yderligere en eller to centimeter ned over min meget glade følgesvend. Det nev en anelse, men ikke så det gjorde ondt. Flere roterende bevægelser samtidig med hun også lod sit underliv glide ganske lidt frem og tilbage. Hun kom med et svagt støn, da hun gled lidt længere ned over lemmet.

Mit åndedrætscenter blæste til alarm og jeg tog reflektivt en dyb indånding, men lå fuldstændigt stille. Mine hænder var gledet ned til hendes lår - de føltes som to granitblokke, pakket ind i hendes smukke hud. Nu havde hun lidt at arbejde med og kørte langsomt og forsigtigt sit underliv op af den del af lemmet der var kommet ind. Hver 3. gang hun gled ned, gav hun lige en centimeter mere. Stadig liggende henover mig, så den eneste udsigt jeg pt. havde, var hendes hage. Til sidst var hun i bund. Den nivende fornemmelse forsvandt efterhånden som hendes skedesekret blev ligeligt fordelt oppe i hende.

Så rettede hun sig op så hun sad rank. Hendes hænder søgte ned over mine, som stadig var solidt plantet på hendes lår.

"Remember to breathe, it's ok now"... sagde hun stille, mens hun kiggede smilende i øjnene. Som en mand der kommer op til vandoverfladen efter næsten at være druknet, tog jeg atter en dyb indånding - og med lyd på. Hun havde løftet sit underliv lige nøjagtigt så meget, at hun kunne bevæge sig underliv frem og tilbage over mit lem, som om det sad på kuglelejer. Hendes overkrop rørte sig stort set ikke. Ind i mellem lod hun det glide så langt tilbage, at jeg blev tvunget helt i bund i hende.

Hver gang hun gjorde det, slap jeg en svagt stønnende lyd. Nung sagde ikke så meget, men lukkede øjnene og stønnede sagte hver gang lemmet blev tvunget ind til roden. Hun fortsatte sådan et stykke tid, men gik oftere og oftere helt ned til roden, indtil hun til sidst gjorde det hver gang. Hun begyndte at hæve hele sin krop og op ned og min nu meget humørfyldte ridder - hun gjorde det fjerlet og ubesværet og jeg nød bare at ligge og nyde synet af denne sindsygt smukke og velskabte kvinde. Mine hænder var stadig placeret på hendes lår og jeg kunne mærke hvordan hendes lårmuskler skiftevis spændte og slappede af ved hendes bevægelser. Hun havde stadig øjnene og udstødte kun sagte lyde.

Der begyndte at komme små trækninger i mit underliv - det første tegn på at medmindre at denne skønne sceance skulle slutte snart, så skulle der meget snart ske noget nyt. Jeg klappede let Nung på det ene lår, for at fange hendes opmærksomhed...

Hun satte tempoet helt ned og kiggede ned på mig. Jeg smilte op til hende..

"We switch", sagde jeg og lavede en passende getikuleren med hænderne, indikerende at vi skulle bytte plads. Jeg kunne meget bedre kontrollere hvornår min udløsning skulle komme, hvis jeg var øverst. Hun rystede smilende på hovedet..

"No no - I like this. You like", spurgte hun. Hun havde ændret sine bevægelser tilbage til kuglelejebevægelserne frem og tilbage med mit lem godt begravet inde i hende. Jeg nikkede. Det måtte åbenbart forblive status quo med stillingen. Jeg var stang liderlig, men vores lille samtale havde afledt tankerne lidt og der var kontrol over de beredvillige haletudser igen. Så lurede hun mit lille problem..

"Oooh... you like too much this", sagde hun og grinte lidt. Så spændte hun drillende sine skedemuskler og lavede cirklende bevægelser med sit underliv samtidig med hun kørte sin krop en anelse op og ned og mit lem. Det føltes som om hun prøvede at flå pikken af udover at der istedet for smerte, bare kom den samme følelse af små kramper nede i underlivet dobbelt op.

Jeg udstødte et halvhøjt støn. Hun lænede sig forover og hvilede sin overkrop på sine hænder på hver sin side af min brystkasse. Hun bøjede sit hoved ned over mit og gav mig et let kys og flyttede hovedet op igen. Så intensiverede hun bevægelserne over mit lem.... frem og tilbage med overkroppen og cirklende bevægelser med underlivet. Min ben begyndte at sitre - jeg var ved at miste kontrollen fra navlen og nedefter. Jeg satte mine hænder op på hendes talje og nød følelsen af dens bevægelser. Min pung føltes som en stor sten og der begyndte at komme små, skønne krampetrækninger dernede. Mine ben rystede - jeg kunne slet ikke få dem til at holde op. Nung kunne sagtens fornemme hvad der var ved at ske, men det fik hende ikke til at sætte farten ned. Ind imellem spændte hun sine skedemuskler og satte farten en lille anelse ned samtidig med hun tog nogle dybe indåndinger, men derefter fortsatte hun ufortrødent den ret intensive behandling af min pik. Følelsen af egosime havde forlængst plantet sig lidt inde i mit hovede.... måtte lige prøve igen at få Nung om på ryggen..

"Nung... we switch", sagde jeg stønnende

Hendes svar ret konsist: "No no. We no switch - you come", sagde hun mellem stødene. Hun stønnede stadig og udstødte ind imellem en lidt klagende lyd.

Jeg kunne snart ikke mere... og Nung blev bare ved, frem og tilbage henover min krop, spændte skedemusklerne ind imellem og roterede med underlivet. Jeg forsøgte forgæves at få styr på mine ben, men der var ikke noget at gøre. Nu kom der ukontrollerede støn fra mig og alt i mit underliv signalerede, at der snart var en hel hær af små Morten'er på vej afsted over stepperne og ud pikken.

Så satte Nung det sidste angreb ind. Hun stoppede et kort, men kærkomment øjeblik, rettede sig op og flyttede sine fødder ind under sin krop så hun sad på hug, lige over mit lem. Og så satte hun igen som en pælehammer. Uden at røre mig kørte hun bare sit underliv op og ned over min pik i dens fulde længde, dog med så meget styr på tingene, at den ikke gled ud af hende. Hun stoppede de opadgående bevægelser, så glansen lige nøjagtigt var ved hendes skedeåbning, for derefter at tordne ned over pikken igen. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre af mine arme, så jeg lagde dem bare ud til hver sin side og overgav mig helt.

Det sortnede for mine øjne og hele rummet snurrede, da hele mit underliv eksploderede og hele min opsparede ladning blev sendt afsted, som skudt ud af en kanon. Nung lod sig glide ned over mig igen og begyndte de roterende bevægelser i et langsommere tempo, samtidig med hun skiftevis spændte og slappede sine skedemuskler, som om hun pumpede alle resterne ud af mig. Jeg var helt væk.... Trak vejret hurtigt og ujævnt, og rystede stadig lidt i benene. Nung havde næsten stoppet sine bevægelser og kørte nu bare sit underliv stille fra side til side. Ind imellem spændte hun musklerne dernede, som om hun lige ville sikre sig at jeg var helt tom - reaktionen kom prompte fra mig i form af højlydt støn. Min enøjede ven var yderst følsom lige nu og hver gang jeg kom med de støn, grinte Nung lidt - og spændte drillende en gang til.

Hun kiggede mig i øjnene og smilte til mig.

"Are you ok", spurgte hun. Jeg nikkede og smilte tilbage til hende.

"Yes, I am very ok", svarede jeg lidt forpustet - forpustet på trods af at det var hende der havde lavet alt arbejdet - jeg måtte have sprunget en masse indåndinger over.

"Ok... I move away now", sagde hun og rettede sig lidt op. Jeg kunne mærke at min lille kriger, havde smidt lanse og skjold og var var ved at blive slap. Nung spændte lidt og løftede sit krop op så mit lem faldt ud - hun satte en hånd ned og dækkede sit underliv for at spærre af for mit sæd, trådte ned fra sengen og gik ud på toilettet.

Jeg rettede mit blik op i loftet og nød følelsen af udmattethed der havde bredt sig i hele kroppen, samtidig med jeg kunne høre Nung rumstere ude på toilettet. Jeg lukkede øjnene og kunne mærke trætheden trænge sig lidt på, men blev hurtigt revet tilbage, da Nung åbnede døren og kom ud fra toilettet. Hun var stadig nøgen... Jeg nåede lige at beundre hendes krop på afstand inden hun var ovre ved sengen igen..

"Ok", sagde hun, satte sig henover mig og spurgte: "Now ready again? Now you do me", spurgte hun bydende og kiggede mig insisterende i øjnene. Hun måtte da have spist søm.... der var no way jeg kunne præstere en skid lige nu. Jeg må have set helt panisk ud i øjnene... hun slog en høj latter op..

"I'm just kidding you", sagde hun og lagde afvæbende en hånd på min brystkasse og steg ned fra, lagde sig ved siden af mig, på sin side og kiggede på mig. Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt - følte mig lidt fjoget.

Hun lagde sin hånd på min brystkasse og begyndte at nulre mine hår med sin pegefinger: "Today we can stay this room and make more love. Tonight we go to bar on soi 5, big birthday party. You like", spurgte hun.

Det lød som en plan - hvis jeg ellers havde flere kræfter i behold til at feste, når den tid kom. Jeg var bare glad og tryg lige nu.

Jeg nikkede, vendte mit ansigt mod hende og gav hende et kys.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En uge går hurtigt i en smuk kvindes selskab.

Taxa'en holdt med motoren kørende og min bagage var lagt om bagi og lå nu som et brutalt symbol på at alt godt har en ende. Lige i dette øjeblik fortrød jeg, at jeg havde ladet mig rive med af Nung. Havde jeg bare holdt mig til min første plan og taget flyveren hjem dagen efter John, så ville jeg ikke stå her og kæmpe med en hård og smertefuld knude inde i min mave, mens jeg stod og kiggede på Nung... kæmpende for at tage mig sammen til at sige farvel.

Ugen var fløjet afsted - 4 af dagene havde vi tilbragt på en ø, hvor der var færre mennesker, mindre larm og hvor vi kunne nyde hinanden, gå lange ture, ligge i sandet og bare have det rigtigt rart. Drinks, mad og øl havde været noget dyrere herude, men de naturskønne områder havde rigeligt kompenseret for det.

Og nu var det slut. Havde jeg ikke et arbejde der skulle passes, havde jeg taget en uge mere - jeg var totalt tryllebundet af denne smukke og fantastiske pige. Jeg kendte godt spillets regler. Når jeg havde sat mig ind i taxaen og lukket døren, var hun på vej tilbage til baren for at servere og gøre en anden mand glad. Jeg ville være ude af øje og ude af sind.... og på vej hjem.

Nung kiggede på mig: "When you come back, you come see me again, ok", spurgte hun. Hun brugte meget det "ok".... Jeg nikkede.

"Promise", spurgte hun.

"Promise", svarede jeg uden at vide om dette ville være et løfte jeg 100% kunne holde. Jeg havde fået hendes telefonnummer og hun havde vist mig et chatprogram på telefonen vi kunne bruge. Jeg ville gøre hvad jeg kunne for at komme ned til hende igen.

Hun gav mig et kys og slog armene om mig. Jeg gengældte hendes knus, indprentede mig for sidste gang duften af hendes hår og hendes hud ved hendes halvblottede skuldre.

"Take care", sagde jeg til hende. Hun nikkede og vi slap hinanden. Jeg satte mig ind i taxaen - jeg var ikke i stand til at sige mere, ville ikke knække mens hun så på det. Jeg lukkede døren.

Chaufføren satte bilen igang og vi kørte ned mod krydset. Idet vi drejede om hjørnet kiggede jeg tilbage. Nung stod med højre arm løftet og vinkede stille. Hun virkede pludselig skrøbelig og alene.

Jeg nåede ikke at vinke tilbage, inden taxaen var drejet helt om hjørnet og hun var ude af syne.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.