Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kiggede på uret, det viste 1630. 2½ time til at vi skulle være der - mine hænder var våde af opvaskevandet, men der var masser af tid og jeg gad ikke komme hjem i nat til en to dage gammel opvask. Men kunne da sagtens drikke en øl, mens jeg lige fik klaret det sidste. Og Susanne ville nok først komme og hente mig ved 1830 tiden, så der var masser af tid til opvask, bad og rent og pænt tøj på. Susanne var min ex-kæreste. Vi var gået fra hinanden 3 år før, men havde bevaret det gode venskab, dels nok pga vores fælles datter og dels at vi havde nogle fælles venner. Det var Lotte vi skulle ud til - hun havde fødselsdag og den ville hun altså fejre med lidt god mad og hygge med sine nærmeste venner.
 
Susanne havde ringet 14 dage før og foreslået at vi slog os sammen om en gave til Lotte og det havde jeg indvilget i - så slap jeg selv for at skulle lægge hovedet i blød for at købe en gave selv. Susanne ordnede det. Og hun havde endda tilbudt at komme forbi mig og hente mig i sin bil - så kunne vi komme sammen som vennepar. Helt fint med mig.
 
Jeg skulle lige til at tørre bordet af som det sidste, da det bankede på døren. Jeg nåede kun lige at gribe viskestykket for at tørre hænderne af og gå ud og åbne op, så gik døren op - og ude fra entreen lød Susannes stemme:
 
"Hejsa", sagde hun i sin sædvanlige glade tone, "jeg håber det er OK at jeg kommer lidt tidligere". Der lød et svagt dump, ude fra entreen, da hun satte noget på gulvet derude
 
"Hej, ingen problemer, men jeg er hverken halvt eller helt færdig......" Jeg nåede ikke længere inden hun trådte ind i køkkenet.
 
Jeg nåede lige at få et kig på hende, inden hun var helt ovre ved mig og give mig et knus. Hun var var 7 cm lavere end mig, men et par meget højhælede støvler sendte hende nærmest op i øjenhøjde med mig. Hun var blevet klippet siden jeg sidst så hende for nogen tid siden, da jeg var nede og aflevere noget tøj som vores datter manglede, og som jeg havde liggende. Hendes hår var af natur lyst, men det som før havde været lange lokker, var nu blevet til meget kort i nakken og en lang lok i panden, som halvvejs dækkede hendes højre øje. Det så faktisk godt ud, classy. Et par stramme blå cowboybukser sad som malet op ad hendes lår og brede hofter. 
 
Jeg kunne ikke se hendes trøje, men hun havde lagt en lille trumf på: Sin læderjakke, som hun var så glad for, at hun kun brugte den ved særlige lejligheder. Det var en slags bikerstyle jakke i halvkraftigt sort læder, med en kraftig lynlås i den ene side foran og et bælte forneden. Susanne var en lidt hårdtpumpet pige - på ingen måde overvægtig, men kraftigt bygget, bredskuldret og med et par bryster der fyldte jakken godt ud. Den sad stramt henover dem - og hun vidste udmærket godt, at det var et syn der let tændte mig. Hendes mund havde altid fascineret mig, det var en stor mund, med meget fyldige læber, der kunne sende mig langt væk, når hun kyssede mig - dengang. Jeg mærkede et lille stik af ærgrelse over vi ikke kunne fungere sammen i et forhold, hun var både sød og smuk - og sindssygt tiltrækkende, alene med sin personlighed, lette fandenivoldskhed og altid gode humør. Og med hendes store blå øjne, var de fleste solgt, hvis de kiggede hende for længe i dem. Men vi havde begge temperament og kort lunte og til sidst duede vi bare ikke sammen.
 
De sidste to år af vores forhold havde ikke været godt, med for mange konflikter. Sexlivet havde dog ikke fejlet noget og vi havde eksperimenteret rigtigt meget lige fra starten af vores forhold, så hun kendte alle mine små fimler og omvendt. Men problemerne havde overskygget og for at vores datter ikke skulle mistrives, havde vi valgt at gå fra hinanden - og havde til gengæld bevaret et stort og betroet venskab. Vi havde endda kunne snakke om vores respektive kærester når disse var kommet og gået. Og lige nu var vi begge single, så derfor havde vi så valgt at komme som vennepar til Lottes fødselsdag.
 
Det var et langt knus og hun holdt godt fast, så min næse nærmest blev trykket om i den ene side af nakken på hende. Hun duftede godt, en blanding af læder og en dyr parfume. Jeg tog også fat om hende og gengældte knuset.  Det føltes som et langt knus, men det har sikkert været et lille glimt af beruselse fra duften fra hende og følelsen af hendes krop, der snød min kortbanede tidsfornemmelse. Hun trak sig lidt ud fra mig, men holdt sine hænder på hver af mine skuldre og kiggede på mig med sit sædvanlige store smil:
 
"Du ser da godt ud....", sagde hun
 
"Tak i lige måde", fik jeg lige mumlet ud. Det var underdrevet. Hun havde lagt en killer make-up, der tydeligt viste at hun var klar over at hendes mund og øjne var to stærke kort hos hende - udover den lidt bastante men velformede krop. Hun så tæske-godt ud.
 
Nåede lige at tænke: "Tag dig sammen Morten, du har levet sammen med hende i en årrække. Dengang kunne du se gennem alt det der, så det kan du også nu"..... Men den sugende fornemmelse i maven, lod sig ikke jage bort. Heldigvis havde den ikke forplantet sig længere ned.
 
Hun fik øje på min øl: "Hey, giver du en øl...?" Hun gav mine skuldre et lille klem med hænderne og slap dem. Det var vist et retorisk spørgsmål, for hun styrede selv hen til køleskabet, åbnede døren og fandt selv en dåseøl derinde. Hun havde været i mit lille hjem flere gange før, så hun vidste hvor tingene var. Hun åbnede øllen:
 
"Skål for en hyggelig aften", sagde hun og rakte lidt ud med sin øl. Jeg greb min: "Jamen skål for vores forældres smukke børn - og vores".... (noget jeg altid plejede at sige).
 
"Ja, det gjorde vi sgu godt", sagde hun samtykkende. Hun rakte op til skabet over vasken, og fandt lejlighedens eneste askebæger frem og tog det med ned til bordet. Hun lynede sin jakke op, hængte den over ryglænet på stolen og satte sig. En stram, hvid bluse med dyb nedskæring. Den var kortærmet og afslørede det nederste af hendes tatovering nedad overarmen. Det var en del af en stor slyngplantelignede grøn ting, der gik hele vejen fra hendes højre skulderblad og ned over armen til lige over albuen. Sindssyg flot.
 
Jeg gik igang med at tørre bordet af. Susanne fandt en pakke røde Look frem fra jakken og stak en Rød Look i munden og tændte den (det var dengang hvor det stadig var helt almindeligt at ryge indendørs). Hun lod den hænge og dingle i mundvigen mens hun lynede lommen på jakken - så nikkede hun over mod mig:
 
"Hvor meget har du efterhånden tabt dig", cigaretten dinglede lidt, inden hun tog et drag og fiskede den ud fra munden - hun forsvandt i en stor røgsky..
 
"15 fuldfede kilo", svarede jeg stolt. Efter bruddet havde jeg taget en del på, men det sidste halve år, havde jeg taget mig gevaldigt sammen og begyndt at tænke over hvad jeg spiste - og havde købt en cykel. Det havde hjulpet gevaldigt. Jeg tog min øl og satte mig ned til hende så jeg lige kunne drikke den færdig inden jeg skulle i bad.
 
Hun tog sin øl og rakte ud mod mig: "Skål, det skal nok blive en hyggelig aften", sagde hun. Jeg rakte ud med min dåse så de ramlede sammen i et lille, svagt klonk og tog en halvstor slurk, så jeg kunne blive færdig med den og komme i bad.
 
Vi sad og snakkede lidt frem og tilbage om børn og fælles venner - og alt imens havde jeg lidt svært ved at slippe hendes øjne og mund. Syntes hun kiggede lidt intenst på mig, hver gang hun tog et drag af sin cigaret. 
 
"Fuck", tænkte jeg.... "du sidder fanme ikke og småtænder på din ekskæreste, Morten. Og nej, hun sidder sgu ikke og lægger op til dig. Tag dig sammen, mand"... 
 
Vi havde kun været sammen i kort tid, inden hun dengang fik en mistanke om at jeg havde en fimmel med rygning og en lørdag aften over en flaske vin og et par øl, fik hun sandheden vredet ud af mig.  Jeg havde lagt alle kortene på bordet og håbet hun ikke kiggede helt skævt til mig bagefter, men hun havde taget det som om det var heeeelt almindeligt at tænde på noget så politisk ukorrekt, en kvinde og især hende, der ryger. Og da jeg samtidig i min brandert fortalte at jeg også tændte på læder og være submissiv, var der fuld plade på hendes begejstring. Hun havde nogle andre ting hun tændte på (blandt andet sex i det fri på steder hvor man kunne blive opdaget), men hun fortalte at hun havde lagt mærke til at mænd ind imellem kiggede lidt indtaget på hende, når hun tog etdrag af sin cigaret eller holdt den mellem læberne halvvejs ude mod mundvigen - så hun var egentligt ikke overrasket. Min fetish med læder var ret almindelig, hun følte sig også sexet i læder og mine drømme om at blive domineret, måtte vi da helt sikkert kigge på. Måske vi endda kunne kombinere vores fantasier med hinanden.....
 
Og det gjorde vi. Engang havde hun faktisk bundet mig liggende på en skovbund, spritnøgen og med hænderne ud til hver sin side, mellem to træfødder og voldtaget mig da et midaldrende par var kommet gående forbi. Det havde være lidt pinligt, men hun havde været fuldstændigt iskold og helt uanfægtet fortsat med at kneppe mig. Et under at jeg ikke mistede erektionen, men et eller andet gjorde, at min lille væbner forblev stolt og rank. Hun havde haft en lang læderfrakke på, så det var begrænset hvad de kunne nå at se af vores underliv, men de havde ikke et splitsekund været i tvivl om hvad der foregik. Men jeg kunne mærke på hende, at det tændte hende endnu mere. Jeg er ikke i tvivl om, at selvom de var nået et par hundrede meter væk, så var de ikke i tvivl om, at hun kom. Og hun var helt ligeglad.
 
Hvis jeg ikke var nået at komme sammen med hende, var der to muligheder: Enten fortsatte hun til sin næste orgasme og det blev hun ved med, indtil hun ikke kunne mere, for derefter at gøre mig færdig. Eller også, hvis hun kun kunne denne ene gang, så gjorde hun mig færdig med det samme. Nogen gange havde hun kørt på så længe, at min forhud var helt tyk i flere dage efter. Måden hun gjorde mig færdig på var enkelt - hun spillede på hele pladen: Blev siddende på mig med mig oppe i sig, tændte en cigaret, iførte sig et par stramme, sorte skindhandsker og tog et solidt greb i mine brystvorter som så fik den helt store tur, mens hun sad ret op, med smøgen hængende mellem læberne og langsomt kneppede mig til en udløsning (og den kom som regel ret hurtigt derefter). Hun købte engang en kæde med to japanske brystklemmer - og satte dem på. Det var den vildeste fornemmelse. Hun red mig færdig og holdt fast i kæden, som var hun en rytter, der holdt fast i tømmen på sin hest. Den kæde brugte hun ret ofte.
 
En enkelt gang prøvede vi at bytte roller, men det blev bare ikke en succes. Det blev akavet og virkede slet ikke naturligt. Så den ide blev hurtigt skrottet og vi havde det bege fint med, at hun var den dominerende og også den der "tog et aggressivt initiativ" (når hun kunne mærke at vi begge var i humør - vi havde nogle bestemte signaler i løbet af dagen). 
 
Susanne kiggede smilene på mig: "Er du OK..."? 
 
Jeg havde vist lige trukket osteklokken ned over mig et øjeblik. Jeg smilede tilbage og slyngede en vag forklaring ud, men mine øjne havde vist været fjerne og ufokuserede.
 
"Ja, jeg har det fint", sagde jeg - og tog den sidste tår af min øl - så var dåsen tom og jeg havde en undskyldning for at komme i bad.
 
"Jeg hopper i bad, men du ved hvor øllene står. Lad som om du er hjemme"....
 
Hun løftede sin stadigt halvt fyldte dåse om kvittering: "God badelyst"....
 
Jeg forføjede mig ud på badeværelset - heldigvis tidsnok til at den eneøjede hævner ikke nåede at rejse sig, mens hun så det. Det havde sgu været for pinligt. Af med tøjet og under bruseren og tænke på noget andet  -og det hjalp. Der kom styr på erektionen. Fattede det ikke - aldrig før havde jeg følt noget forneden når jeg var i selskab med Susanne i de tre år vi havde været fra hinanden. Jeg overvejede om jeg skulle tage trykket, men faren for at hun lugtede lunten derude (man kunne snildt høre gennem badeværelsesdøren pga en stor, mørk, materet glasrude) var for stor. Og da jeg kom i tanker om, at jeg havde glemt at få skiftetøj med derud, sejrede denne forglemmelse over min ulmende liderlighed og han lagde sig pænt igen.
 
Jeg kunne høre noget musik, - hun havde tændt anlægget. Jeg fik gjort mig færdig, viklet håndklædet rundt om underlivet og trådte ud fra badeværelset. Jeg kunne ikke umiddelbart se hende, så hun måtte være inde i stuen.
 
Ind i soveværelset, fik lukket døren i på klem - mest for følelsen af privatliv og gik over til klædeskabet for at finde tøj.
 
Jeg fandt hurtige en skjorte som blev smidt over på sengen og da jeg smed håndklædet for at tage et par underhylere på, hørte jeg Susanne's stemme bagved mig:
 
"Den røv bliver jeg sgu aldrig træt af at se på".......
 
Jeg havde slet ikke hørt hun havde skubbet døren op, så jeg fik et chok. Troede jo hun sad inde i stuen. Jeg glemte alt om at jeg var nøgen og vendte mig rundt med et lille udråb. I bar befippelse førte jeg hænderne ned foran skridtet - helt åndsvagt.
 
"Hey du", sagde jeg og kiggede over på hende - hun havde sindssygt svært ved at holde et stort grin tilbage. "Du er altså off-limits", prøvede jeg, velvidende at hun ikke lod sig feje af med denne. Hun havde helt sikkert en grund til at stå der. Så lagde jeg mærke til at læderjakken var kommet på igen og var lynet op, og hun havde iført sig sin lædernederdel - ganske som hun vidste jeg tændte på det dengang vi var sammen.  Min mave krummede helt sammen indeni ved synet.
 
"Årrrh, hold da op, Morten. Jeg har sgu da set dig nøgen før, så drop du bare den blufærdighed, den klæder dig ikke....." 
 
Hun skubbede døren helt op og trådte ind. Hun havde en cigaret og et askebæger mellem fingrene i sin højre hånd. Og hun styrede direkte over mod mig, mens hun holdt mit blik helt fast med sine øjne.
 
Jeg var ikke i tvivl om hvad hun havde gang i...... hun spillede det samme spil som for over tre år siden.
 
"Susanne, helt ærligt, det er ikke nogen god ide", sagde jeg i et roligt tonefald, som om jeg var ved at tale en selvmordskandidat fra at blæse knoppen af sig selv, alt imens jeg bakkede det halve skridt bagud, inden jeg stod med ryggen mod mit klædeskab...
 
Hun var helt uanfægtet - tog bare et dybt drag af cigaretten - og stod lige pludselig tæt på mig, lige foran mig. Hun pustede røgen uden til siden.
 
Hun satte askebægeret i vindueskarmen ved siden af os og kiggede på mig igen
 
"Hvad er ikke en god ide", spurgte hun retorisk, men inden jeg kunne svare, fortsatte hun, mens hun kiggede mig lige ret ind i øjnene: "Selvfølgelig er det en god ide, Morten. Jeg ved hvad du vil have, tror du ikke jeg så hvordan sine øjne nærmest sejlede rundt i kraniet på dig, ude i køkkenet"? Hun holdt cigaretten op foran mit ansigt. Jeg var tom for ord, men kunne mærke hvordan blodet løb op til hovedet op til hovedet, så det nærmest suste for ørerne...
 
"Du tænder jo stadig totalt på mig, ikke"? Hun flyttede hånden væk fra min ansigt og lagde undermen på min skulder så hånden var lidt bag mig og røgen ikke generede så meget. Hendes læderjakke knirkede lidt ved hendes bevægelse. 
 
"Indrøm det nu bare. Come on - vi er begge single, vi kender hinanden ud og ind og vi er begge skrup liderlige. Jeg vil bare have din pik, kneppe dig som vi begge kan lide det. Vi skal ikke giftes af den grund. Blot for gammelt venskab skyld, som man siger...". 
 
Hendes mund var kommet tættere på min. Hun lugtede lidt af røg, men lysten til at give efter og kysse hende var ved at være for stor.
 
Jeg havde slet ikke lagt mærke til hendes frie hånd, men den gav sig til kende, da den lukkede sig om mine nosser.
 
"Kom nu Morten, vi vil begge dette her. Lad mig kneppe dig sønder og sammen".... Hendes stemme var sagte og let stønnene og hendes læber strejfede mine da hun talte. Så kyssede hun mig og sendte den smule trods jeg havde, helt til tælling - noget af blodet forlod mit hovede og bevægede sig lige ret i pikken, så begyndte en hastig optur. Hun fjernede omgående hånden fra nosserne og tog fat om den og begyndte at hjælpe den op.
 
Følelsen af hendes bløde læber mod mine, var fantastisk. Hun flyttede sin arm og lagde hånden på min kind. Jeg kunne mærke filteret fra cigaretten svagt trykke mod huden. Hendes kys blev mere intenst og vores tunger mødes i en genforening, der sendte mig langt væk. Jeg kom dog hurtige tilbage, da hun trak hovedet lidt tilbage, tog et lille skridt bagud, så hun stadig kunne have fat om pikken og tog et nyt drag af cigaretten. Hendes øjne var nu fokuseret på pikken - og den var til at få øje på. Den stod som en bryllupsgyp i maj. Jeg begyndte at stønne - det her var næsten for meget...... Hun skulle ikke blive ved i ret lang tid mere, inden jeg ville få problemer med at holde mig.
 
Hun kiggede på sin cigaret - og førte den over til askebægeret. Hun slap samtidig min pik, heldigt for mig og helt sikkert også hende, hvis hun skulle have noget ud af det.
 
"Vend dig om", sagde hun lidt kommanderende. Legen var igang.
 
Jeg gjorde som hun sagde.
 
"Hænderne om på ryggen", jeg kunne høre at hun havde stukket cigaretten i munden. Jeg kiggede forvirret bagud til hende - dette havde vi ikke gjort - hun havde altid bundet mig med armene ud til siderne...
 
Jeg nåede lige se hendes ansigt, inden hun reagerede: "Hallo... kig ind i skabet, ikke på mig. Gør nu som jeg siger", sagde hun let sløret af cigaretten.
 
Jeg kiggede ind i skabet. Hun tog fat om mine håndled og placerede dem så de var op og ned, ved siden af hinanden og oikke krydsede over. Så kunne jeg mærke noget blev lagt omkring - det var en læderrem - og hurtigt strammet til. Lyden af hendes jakke og lugten af røgen fra hendes cigaret komplementerede min nykomne hjælpeløshed og følelsen af den sårbarhed der opstod, sendte signaler lige ned i pikken, der begyndte at dunke.
 
Endnu en rem blev lagt om mine arme - denne gang lige over albuerne og strammet ind. Jeg var helt hjælpeløs og i hendes magt - og totalt tændt.
 
"Bliv stående sådan der. Rør dig ikke, ok?" 
 
Jeg nikkede og sagde "Helt ok. Du har mig nu"
 
"Jaaaaaaa, det har jeg", svarede hun, "og fuck jeg glæder mig til at voldkneppe dig..."
 
Hun skoddede cigaretten og gik ud i entreen. Jeg kunne høre hun samlede støvlerne op og kom ind igen. Jeg vovede ikke at kigge bagud, var nervøs for at ødelægge noget af stemningen. Hun satte sig på sengekanten og fik bakset støvlerne på og lynet dem op. De var lange, kunne jeg høre på lynlåsene.
 
Hun rejste sig og stillede sig bagved mig igen. Hun var nu lige så høj som mig og lagde den ene arm rundt om min hals og trak mig ind til sig. Hun stod helt tæt op ad mig og jeg kunne mærke hendes læder mod min arme. Hendes jakke føltes kølig mod halsen. Hun holdt mig ikke hårdt, men i et fast tag så hendes mund kom helt hen til mit ene øre. Hun kyssede min øreflip...
 
Den frie hånd fandt om til min ene brystvorte og tog hårdt fat i den. Det gav et sæt i mig. Selvom mine brystvorter er meget hårdføre, så føles det altid som en overraskelse, når man tager fat i dem med et kontant greb.
 
Hendes stemme var lavmælt og intens: "Så står vi her igen, hva' skat? Kan du lide det her"?
 
Jeg nikkede. Hun strammede grebet om halsen og klemte også min brystvorte lidt hårdere, samtidig med at hun begyndte at nulre den hårdt...
 
"Du skal ikke nikke. Du skal sige det. Lige nu er det mig der har stået for al snakken, mens du bare står der og ser liderlig ud. Sig det. Sig hvad du føler".....
 
"Jeg kan lide det, jeg elsker det...."....
 
"Jaaaa, du gør nemlig. Har du savnet min læderjakke og mine cigaretter, hva?"
 
En lille administrativ hjerneblødning ramte mig: "Det er jo ikke sundt at ryge.....".... Længere nåede jeg ikke. Hun løftede armen lidt fra halsen og lagde den over min mund:
 
"Nul - satme nej, den der venter vi lige med, du skal fanme ikke ødelægge et smukt øjeblik med din moral, vel"? 
 
Et kort øjeblik ønskede jeg at jeg kunne æde mine ord i mig igen.
 
"Undskyld, undskyld", mumlede jeg inde bag hendes hånd. Hun flyttede hånden og fik fat i kæben istedet og trak hovedet helt bagover: "En gang til, jeg hørte dig ikke rigtigt"...
 
"Undskyld, det var dumt sagt....", fik jeg sagt så godt jeg kunne - hun havde et ret fast greb om kæben.
 
Vi stod sådan lidt - det gjorde lidt ondt, men jeg vovede ikke at protestere - jeg var helt i hendes magt. Så flyttede hun atter armen med og lagde underarmen mod min hals og trak mig ind til sig.
 
"Jamen jeg venter", sagde hun så. "Svar på mit spørgsmål. Det er helt ok at være ærlig om det, men jeg vil høre dig sige det. Kom så - sig det bare"...
 
Hun havde altid elsket at bringe mig derud hvor jeg skulle overvinde en gernerthed.
 
"Jeg jeg har savnet det...." 
 
"Mmmm, dejligt at høre. Hvad med de billeder du har mig. Har du spillet din pik af til dem"?
 
Hun ramte lige hovedet på sømmet - det ville være løgn at benægte det.
 
"Ja det har jeg. Mange gange..", jeg kunne ligeså godt være ærlig.
 
"Du er så dejlig pervers, skat. Vend dig om"..... Jeg gjorde som hun sagde. 
 
Hun var hamrende sexet at se på - jeg kiggede ned på hendes langkaftede, sorte læderstøvler. Hun kiggede lidt på mig: "Kan du lide det du ser"? 
 
Jeg nikkede: "Du er fanme bare så fræk og sexet at se på" - min generthed var begyndt at fortage sig lidt.
 
Hun greb ned i lommerne på sin jakke og trak et par sorte kørehandsker i skind op. Tog dem omhyggeligt på - de sad som malet på hendes hånd.
 
"Lækre, ikk"? Hun knappede den sidste i. Jeg nåede ikke at svare, inden hun greb fat i mine brystvorter med et solidt greb med fingrene. Hun begyndte at klemme og nulre dem. Det dunkede i pikken - jeg ville give alt for at kunne røre hende, men den tanke kunne jeg godt slå ud af hovedet - lige nu.
 
Hun holdt fast i brystvorterne samtidig med at hun begyndte at trække med med sig bagud, og hen til sengen. Jeg fulgte pænt med. Hun trak hænderne nedad og tvang mig med ned på knæ, samtidig med at hun satte sig på sengen. En lille sød smerte begyndte at melde sig - hun havde virkeligt godt fat i brystvorterne med de handsker på.
 
Så slap hun og spredte sine ben. Jeg sad på knæ lige foran hende og kunne kigge ret ind på hendes let behårede fisse. Hun trak lidt mere op i lædernederdelen og uden et ord trak hun mit hovede ind mellem hendes ben, så jeg nær var tiltet forover.
 
"Slik mig. Gør du det ordenligt, så bliver dine arme bundet ud til stolperne når du skal kneppes. Ellers bliver de omme bag ryggen. Jeg voldtager dig ligemeget hvad"...
 
Hun holdt mig i nakken og pressede mit hoved hårdt ind mod hendes fisse. Jeg kendte den godt, så min tunge var ikke længe om at finde hendes klit, selvom det var lidt besværligt pga den lidt akavede stilling. Men det gik. Det gav et sæt i hende. Hun lod det ene ben lægge sig hen over mine hænder på ryggen, så jeg kunne føle hendes læderstøvle med hånden. Jeg strøg den lidt med mine fingre - følelsen var fantastisk.
 
"Ja, det er godt skat - bare slik mig, mens du mærker mit læder".
 
Hun duftede sødt og ren, ingen tvivl om hun lige havde været i bad inden hun kom ned til mig. Og hun var våd. Hun begyndte at rokke stille med underlivet, dette her ville ikke tage lang tid. Det andet ben kom op og med begge benene og hendes arme var det en ret stor kraft der trak mig ind. Hun lå næsten på ryggen og jeg var tvunget op fra mine knæ og stod halvvejst oppe med mit hovede begravet hårdt mellem hendes ben, mens jeg af al magt slikkede hende, samtidig med at jeg måtte kæmpe lidt for at få vejret. Hun begyndte at komme med små udråb samtidig med at hendes underliv kørte op og ned som på kuglelejer. Min næse var trykket hårdt mod skambenet og min tunge arbejdede intenst på hendes klit. Så kom hun. Det hele rystede på hende og hun klemte så hårdt om mit hoved at jeg ikke længere kunne få luft.  Hendes lår sad som en skruestik på hver sin side af mit hoved. Og hendes hæle var begyndt at bore sig ind i siderne af lænden på mig.
 
Jeg gav et lille råb af smerte og hun lettede presset lidt, så jeg kunne trække vejret. Hun slap mig ikke helt, men lå og holdt lidt i mig, mens hun kom til sig selv.....
 
Så slap hun mig, så jeg nærmest faldt ned på siden - nåede dog lige at holde balancen og fik  rejst mig op. Sværrt når armene er bundet som de var.
 
"Fuck mand, den var lige i skabet, skat", kom det fra hende. Vend dig rundt, så løsner jeg dig.
 
Jeg blev lidt forvirret - allerede færdig? Var det alt? Jeg vendte mig rundt, tænkte at vi så ligeså godt kunne få en øl. Hun rejste sig fra sengen, stillede sig bag mig og løsnede mig. Mine arme var lidt stive af samme stilling, men det glemte jeg hurtigt da hun kigged på mig, med et lille smil:
 
"Lad være med at se sådan ud, jeg er slet ikke færdig med dig - ned og ligge med dig og ud med armene til hver sin side"...... Min pik havde lagt sig lidt pga manglende opmærksomhed og hang nu halvslapt - men jeg var ikke bekymret. Jeg gjorde som hun sagde. Hun brugte de samme remme til at spænde mine arme fast til sengestolperne og hun strammede godt til. Hun strammede læberne lidt sammen, når hun trak remmene til. Så dykkede hun ned i sin rygsæk, og fandt to remme mere og lidt efter var benene også bundet fast - stramt.
 
Min pik rejste sig igen. Susanne satte sig henover mine ben og tog fat i den med den ene hånd, mens hendes anden behandskede hånd tog fat om pungen. Hun begyndte at onanere mig.
 
"Kan du lide følelsen af et par læderbehandskede kvindehænder, der taget din pik under kærlig behandling", spurgte hun drillende. Det vidste hun jo udmærket godt jeg kunne, men hun vidste også godt, at jeg elskede når hun var lidt verbal om det.
 
Hun pressede mine nosser forsigtigt i takt med at hun trak min forhud frem og tilbage. Synet af hende gjorde mig i forvejen sindssygt liderlig, men det der slog alt og der gik ikke lang tid før forvarslet om en snarlig udløsning kom. Hun slap omgående.
 
"Nænænæ, ikke endnu - det er du ikke klar til. Slet ikke"... Hun trak sig lidt bagud og fandt atter rygsækken frem og rodede lidt i den.
 
"Jeps, her er den - nu skal vi prøve noget nyt, jeg har læst om," sagde hun og smilte til mig. Hun havde en lang lædersnor i hånden. Jeg var med det samme klar over hvad der skulle ske, men kunne intet gøre.
 
Hun måtte have handskerne af for at kunne håndtere det. Hun lagde snoren ned om nosserne og rundt et par gange og strammede den til - jeg våndede lidt af en blanding af smerte og vellyst. Hun smilede tilfreds. Så lagde hun den om roden på pikken, strammede og lagde den talbage om nosserne en gang til og sluttede med en knude. Jeg kiggede ned. Min pung lignede en forvokset lyserød golfbold og min pik stod lige ret op i vejret.
 
Susanne kiggede liderligt på den: "Fuck hvor skal den pik dog bare straffekneppes....." sagde hun i et fjernt tonefald. 
 
Hun tog handskerne på igen og knyttede hænderne et par gange og kiggede beundrende på dem, når læderet strammede henover knoerne.
 
Hun rakte atter ned i rygsækken og hev sin sidste trumf op: De japanske klemmer. Det gav et sug i min mave. Jeg havde ikke haft dem på siden vi var sammen, og mine brystvorter var ømme af den behandling hun allerede havde givet dem - hun havde ikke skånet dem.  Hun kiggede på mig og smilte lidt grumt, samtidig med at hun holdt klemmerne lige over mine øjne, og åbnede dem og lod fjederen lukke dem i med et par hårde klik. Jeg stirrede på dem. Hun grinte stille:
 
"Jah, du har godt af lidt smerte, det fortjener du"..... Hun tog fat i den ene brystvorte med højre hånds tommel og pegefinger og trak den ud - og satte den ene klemme i. Smerten var intens men sød og ikke så ulidelig som frygtet. Men jeg gav et lille støn fra mig. Hun var allerede igang med den anden brystvorte og med et "jaaaah", satte hun den anden klemme i.
 
Smerten gik lige i pikken, der næsten føltes som var den ved at sprænges af overtrykket fra blodet der væltede ned i den. Hun lod kæden ligge mellem brystvorterne, løftede sig fremad og uden videre sænkede hun sit underliv ned og lod pikken glide op i sig.
 
Hun lagde dine underben ind over mine lår - og så begyndte hun det hidsigste ridt op og ned over min pik, jeg nogensinde har oplevet. Hun holdte ikke noget tilbage. Det var næsten dæmonisk. Hendes underliv kørte lige præcist så højt, at pikken nær var gledet ud, inden hun med stor kraft lod sig falde ned over den igen. Hendes bevægelser trak min krop nedad mod fodgærdet og remmene begyndte at gnave hårdt i mine håndled, da mine arme var strakt til det yderste. Susanne var ligeglad. 
 
Så rettede hun sig op, trak benene ind under sig og mod mine hofter, så jeg kunne mærke hælene og ændrede bevægelserne til mere lodrette bevægelser. Jeg kendte den stilling - den kunne hun ikke holde længe før hun kom. Hun greb fat i kæden og trak. Smerten kom øjeblikkeligt og jeg udstødte et råb......
 
Hun holdt i kæden, mens hun begyndte at kneppe mig igen. Hun var begyndt at udstøde høje lyde i takt med at hendes underliv suste ned og ramte min hofte hårdt. Trækkene i kæden var usammenhængende og nogen gange var de så hårde, at jeg næsten skreg af smerte. 
 
Min pik stod stadig som en flagstang, men dette her var Susannes ridt og hun gik til den. Hun slap endelig kæden, placerede sine hænder på mine skuldre og lod sig falde lidt forover, og satte farten ned. Hendes stød blev dybere og hun begyndte at kigge mig i øjnene samtidig med at hendes hoftebevægelser blev mere roterende. Så kom hun.... og hvis nogen naboer havde vinduerne åbne, kunne de ikke tage fejl. Hun kom i et højt, hæst råb jeg aldrig havde hørt fra hende før. Hendes krop sitrede og hendes øjne flakkede. Hendes underliv stod stille, men jeg kunne mærke musklerne arbejde derinde.
 
Hun rettede sig op og uden at advare mig, fjernede hun klemmerne. Jeg gav et høj hyl af smerte - det gjorde bare nuller naller. Hun grinte lidt forpustet. Min pik var uforløst og stod stadig lige ret op i hendes underliv.
 
Så jeg lå der - bundet til sengen og med en  læderklædt ekskæreste siddende på mit erigerede lem. Vi kiggede lidt på hinanden.
 
"Hva' så søde Morten - så skal vi til det igen"....... Min mave snørede sig sammen i en sød forventning.
 
Hun rakte henover mig til natbordet og fandt sine cigaretter. Læderjakken knirkede højt ved hendes bevægelse. Hun trak en cigaret ud af pakken, stak den mellem læberne, rettede sig op, lukkede læberne tæt om den og tændte den. Og smed lighteren tilbage på bordet.
 
"Altid dejligt med en smøg efter sex, ikke skat", sagde hun drillende. Hun lod sit underliv køre stille frem og tilbage henover min pik for at være sikker på at holde den stiv - helt unødvendigt, lige nu var der intet der kunne lægge den ned. Hun sad og røg lidt.. Jeg var begyndt at køre lidt op og ned med mit underliv, det jeg nu kunne - jeg var ved at sprænges af liderlighed. Hun smilte til mig, askede cigaretten, stak den i munden som hun altid plejede - lidt ude mod den ene mundvig og tog fat i mine brystvorter med sine læderbehandskede fingre og begyndte at kneppe mig igen, i mere stille bevægelser. Hun bevægede sit underliv frem og tilbage som på kuglelejer henover pikken, mens hun løftede sig lidt op og ned. 
 
Mine brystvorter var godt ømme, men følelsen af hendes læderfingre, synet af hende og duften af læder og cigaretrøg var ved at blive for meget. Hun stoppede lidt op og slap mine brystvorter.
 
"Lad os få dig tømt", sagde hun. Hun fandt kæden frem og uden tøven blev den monteret på brystvorterne igen. Smerten var noget mere intens denne gang, men helt fantastisk. Hun tog cigaretten ud af munden og begyndte et mere blidt ridt ned og op ad pikken. Hendes hænder havde hun placeret på hver sin skulder på mig. Der kom røg imellem os ind imellem - jeg kunne efterhånden mærke små krampetrækninger i mine snørede nosser og mine ben begyndte at ryste lidt.
 
Så rettede hun sig op, holdt kæden i den ene hånd og cigaretten i den anden samtidig med at hun red mig intenst. Jeg havde holdt den så langt jeg kunne men da hun atter stak cigaretten i munden og tog et drag, sluttede det for mig.
 
Min pung krampede og hele mit underliv føltes pludselig som beton, da jeg med et højt råb kom. Susanne blev ved med at køre op og ned, samtidig med hun brugte sine skedemuskler til at malke alt ud af mig. Hele min krop rystede indtil den sidste dråbe var hevet ud. 
 
Susanne bøjede sig forover og slukkede cigaretten. Og fjernede forsigtigt klemmerne fra de hård prøvede brystvorter. Hun lynede sin jakke op og krængede den af... Handskerne røg også af.
 
"Puh, der bliver pludseligt varmt, hva?" 
 
Jeg nikkede bare, jeg var helt væk. Hun løftede sig op fra pikken og med lidt besvær fik hun fjernet snoren fra mine nosser. Så lagde hun sig ved siden af mig og kiggede på mig:
 
"Det med sex, var sgu noget vi kunne finde ud af, hva?"
 
"Ja for fanden - ingen over eller ingen ved siden af det sexliv vi havde" svarede jeg.
 
Hun gav mig et kys på munden og rejste sig op: "Skal lige ud på toilettet, jeg kan mærke haletudserne vil ud"..
 
Hun forsvandt ud fra soveværelset - og jeg lå stadig bundet og med en slap pik op ad maven, tilfreds og med et par ømme brystvorter.
 
Susanne kom ind igen lidt efter - hun havde taget nederdelen af. Hun fik bundet mig op så jeg kunne komme op og sidde.... hun kiggede på mine hænder og mine brystvorter......
 
"Æh, det kan godt være du skal tage en langærmet og lidt løs skjorte på, Morten. Dine håndled og størrelsen af dine brystvorter kan måske afsløre lidt.
 
Hun blinkede til mig. 
 
"Jeg tror vi lugter lidt af røg, sved og sex", sagde hun. "Hvis du går i bad først, så skifter jeg også lige dit sengetøj, ikk. Så går jeg i bad, og så passer det lige med at vi kan nå at drikke en hver af dine øl, inden vi skal køre. I bad med dig, skat".....
 
Jeg luntede ud i badeværelset. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.