Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lidt nervøs da jeg stod udenfor den store palævilla i Silkeborg. Det var så længe siden jeg havde været på besøg hos min søster. Mit arbejde i Mærsk førte mig verden rundt og jeg var faktisk sjældent i Danmark. Havde et forlist ægteskab bag mig i Spanien. Vi kunne ikke få børn. Nu var jeg 42..og single…tilbage i Danmark for at besøge min søster Lene, min niece Mona, som jeg ikke havde set siden hendes konfirmation for ca 5 år siden. Der var hun en lang ranglet pige med tandbøjle…. Og sidst men bestemt ikke mindst ..min ca 2 meter høje svoger Bo. En dejlig jovial mand der elskede min søster og sin papdatter som sin egen.

Jeg bankede på døren , men blev blæst bagover da den åbnede og der stod den flotteste mørkhårede skønhed… Endnu mere forbavset da hun kastede sig i mine arme og skreg “ Onkel John” så kom du endelig. Det var min niece Mona der var blevet så stor. Og køn. Bagved hende kunne jeg se hvor skønheden kom fra. Min smukke søster Lene var den næste i rækken af skønne kram…Bo stod lidt genert bagved og smilede, indtil han kunne give mig et mandhaftigt kram med de sædvanlige mande klap klap på ryggen.

Det var så skønt at se dem igen . Jeg fik den sædvanlige rundtur og anvist et værelse. Lige ved siden af Lene og Bo’s soveværelse. Middagen var klar og vi fik snakket om alverdens ting. Grinet og pjattet en masse. Jeg kunne ikke lade være med at beundre Monas skønhed. Hun greb mig i at kigge på hende mange gange. Jeg kiggede skyndsomt væk…men nåede lige at se at hun smilede. Bo var gavmild med vinen…og cognac til kaffen, så jeg var nok lidt småberuset da vi brød op og alle gik ovenpå for at sove.

Jeg lå længe og kunne ikke rigtig falde i søvn. Jeg kunne tydeligt høre min søster og Bo blive mere og mere kærlige inde ved siden af. Da jeg hørte den første stønnen, blev jeg blufærdigt nødt til at gå nedenunder. Jeg fandt en halv flaske rødvin fra middagen, fjernbetjeningen og et tæppe. Jeg havde kun boxershorts og en t-shirt på, så det var lidt køligt. Jeg fandt Netflix og begyndte at se en gyser FILM. Pludselig mærkede jeg en hånd på min skulder. Jeg havde nær skreget og sprunget op, men fik lige behersket det til et ordentlig spjæt. Undskyld Onkel sagde Mona. Det var ikke min mening at forskrække dig. Kunne du heller ikke sove. De er nogle gange lidt højlydte. Jeg kunne ikke holde latteren tilbage. Ja det må du nok sige. Mona stod i en stor trøje der gik ned til hendes lår. Kunne ikke undgå at se hendes bare ben…

Ryk dig lidt så jeg kan sidde der også. Jeg blev lidt beklemt. Men dejligt at hun ville blive oppe med mig. Jeg henter lidt mere vin sagde hun…jeg vil også have. Vi hyggede os med filmen. Den var lidt uhyggelig og hun rykkede tæt til…trykkede sig et par gange op ad mig når det blev lidt for spændende. En enkelt gang tog hun mig på inderlåret, men fjernede hastigt hånden igen. Det fik mig til at blive hård, men gyseren fik den til at falde igen.

Da filmen var slut snakkede vi om minder fra hun var lille. Vi havde altid pjattet og sloges meget med hinanden. Ej sagde hun lige pludseligt. Er du stadig lige kilden. Inden jeg nåede at svare sprang hun op i skødet på mig og hev min t-shirt over mit hoved hvorefter hun begyndte at kilde mig. Jeg prøvede at fange hendes hænder imens jeg grinede. Så blev jeg opmærksom på hendes vare ben imod min krop…hendes duft…skønhed. Og det der ikke måtte ske…skete. Jeg blev jernhård. Inden jeg fik trukket mig væk blev hun pludselig helt stille. Jeg begyndte at undskylde og forklare at det var min krop der reagerede og ikke min hjerne..at jeg ikke kunne kontrollere det. Hun tog en finger op på mine læber og sagde Ssssshhhhhhhhh.

Inden jeg nåede at åbne munden trak hun sin trøje af og jeg kiggede på de smukkeste ungpige bryster med de stiveste vorter. Hun løftede sig op og fik min hårde pik ud af boxerne, hurtigt hev hun sine trusser til side og sank ned over min pik…til roden. Jeg gispede højt. Åh gud hvor var det skønt. Jeg glemte alle mine forbehold og kastede mig over hendes skønne bryster.

Jeg slikkede, kyssede, suttede og bed blidt…trak i hendes hår. Kyssede hendes hals alt imens hun red mig. Lod hænderne glide ned af hendes rygsøjle og mærkede hendes gåsehud. Nåede ballerne. Trykkede dem hårdt. Jeg fornemmede at hun var tæt på at komme, så jeg spredte ballerne og drillede hendes lille stramme hul med en finger. Hun stønnede højt og hendes krop rystede ukontrolleret imens hun kom.

Hun sad og rystede lidt på mit skød. Så kom hun op og stå. Trådte ud af trusserne og gled ned foran mig. Hun fik trukket mine boxere ned ud over min stive pik…og greb omkring skaftet. Hun kiggede op på mig da hun langsomt lod læberne glide henover mit hoved…..imens hun begyndte at slikke og sutte mig.

Jeg var helt i tranche. Min niece lå og slikkede min pik, og jeg skammede mig ikke engang. Tværtimod ville jeg bare ha hende. Jeg rejste mig og løftede hende op. Bar hende over til spisebordet hvor jeg forsigtigt lagde hende ned på ryggen. Jeg trak hende helt ud til kanten…løftede begge ben op og bøjede mig ned over hende og begyndte at slikke hendes skød. Hun var drivvåd. Smagte himmelsk. Jeg suttede og bed blidt i hendes skamlæber. Lod min tunge drille rundt om hendes clit. Indtil hun stønnede…” tag mig Onkel”

Langsomt pressede jeg min pik ind i hende….mmmmm… Hun var så stram. Jeg pressede den helt i bund og holdt den stille lidt. Så begyndte jeg langsomt at kneppe hende. Hårdere og hurtigere. Hun stønnede højt og jeg måtte ligge en hånd over hendes mund så ikke hendes Mor hørte hende. Det ophidsede hende endnu mere, så jeg lod den glide ned på hendes hals imens jeg tog hende endnu hårdere. Åh John…ja stønnede hun. Bliv ved.. Jeg kunne ikke holde meget længere. Da jeg mærkede at hun begyndte at ryste satte jeg farten op og lod stå til. Da hun kom trak hendes fisse sig sammen i små ryk, der malkede min pik. Jeg sprøjtede som jeg aldrig har sprøjtet før og kom med et brøl. Denne gang var det hende der lagde hånden på min mund imens hun malkede mig helt Tom med sin fisse. Jeg sank sammen over hende og vi mødtes i et dybt og langt kys. Jeg strøg hende over håret og kyssede hende blidt igen. Stiltiende rejste vi os og samarbejdede i stilhed om at rydde op. Vi skiltes i et kys ved trappen og gik ind på hver vores værelse . Jeg tror dårlig nok at mit hoved ramte hovedpuden inden jeg faldt i søvn…..
Fortsættes …….


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.