Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var en lille efternøler, en lille nips og køn, mor forstod og klæde mig rigtig på, min bror var 15 år ældre, som barn sov jeg næsten hver nat hos mine forældre, og det fortsatte efter jeg var konfirmeret, mine forældre sov nøgne, så det var naturlig at ligge i ske med min far og mærke hans stive pik, og se hvor stiv den var, men han havde den ikke i min fisse.
 
En nat hvor jeg gik ind til dem kunne jeg høre mor stønne, åh kom hel i bund med din pik, men jeg gik bare derind og lå mig under mors dyne mens de fortsatte med at kneppe. Et stykke tid efter, skulle mor i byen en weekend, men det havde hun været før, så det tænkte jeg ikke mere på, far var meget kærlig mod mig om aftenen, og jeg nød det, kan du gå i fred fod drengene spurgte far, ja men der er et par stykker som gerne vil kysse mig, en af dem har spurgt om jeg vil i seng med ham engang, de siger jeg er så smuk.
 
Jeg tror du vil nyde at få en pik i din fisse, din mor er vild med det, ja jeg har hørt hvor vild hun er når hun får din pik, sagde jeg, nu er du bleven så gammel så skulle vi ikke prøve det når vi kommer i seng.

Vi gik i seng som vi plejede uden tøj, far havde en hånd nede ved min fisse smurte mig med en masse creme, prøvede at stikke en finger i min fisse, jeg stønnede, åh far det er så dejlig, jeg kan godt forstå mor stønner og råber på mere pik, far satte sig imellem mine ben, satte pikken mod min fisse, Fie det gør lidt ondt når jeg presser min pik i dig første gang, men så bliver det godt når jeg bevæger mig i dig.

SEX I DAG?

Far satte pikken mod min fisse, og kørte den rundt i cremen, nu blev jeg liderlig åh far hylede jeg bliv ved, nu pressede han pikken hårdt mod min fisse, gav et hug flere gange, jeg skreg av av det gør ondt, nu var det far det skreg, åh Fie min pik er i dig, smerten var væk, jeg havde min fars pik i bund i min fisse, jeg kunne ikke ligge stille, jeg stønnede og skreg efter pikken hel i bund,far havde pikken i mig længe, han red, og havde en pause, det gjorde mig så liderlig, pludselig huggede han pikken hel i bund, gav et brøl, åh Fie min pik sprøjter i dig. nu lå vi i ske med pikken i min fisse.
 
Jeg faldt i søvn med fars pik i mig, jeg vågnede hen på natten,  far havde stadig pikken mig, han havde om mine hofter, rejste mig op så jeg stod på mine knæ, nu vil jeg bedække dig som en hund, nu kunne han få pikken hel i bund, det føltes som han stak den langt ind i maven, jeg var så liderlig, bliv ved  jeg vil have meget mere af din pik, nu skal du få hunde pik skreg far, han red hel vild på mig, vi skreg begge to af liderlighed, vi dejsede og vågnede  først hen på formiddagen, jeg var så øm i min fisse, fars pik var øm, far ved mor godt du har pikken i mig, nej min dejlige lille pige, det ved hun ikke, så vi må gå stille med dørene, hvis hun opdager du har fået pik, så er det en fremmed voksen mand du har truffet flere gange, og du ved ikke hvem han er.
 
Mor kom før hjem end hun havde sagt, men opdagede ikke jeg havde fået fars pik i mig, jeg sov ved mine forældre som jeg plejede, men når jeg lå i ske med min far, var det anderledes som før, men der skete ikke mere.
 
Min bror Søren, havde slået op med kæresten, så han kom mere hjem, og blev hjemme om natten, en aften han var hjemme, kom han ind på mit værelse, da jeg var gået i seng, Fie har du prøvet et få pik, ja et par gange, af en dejlig voksen mand jeg har mødt, Fie jeg trænger til at få min pik varmet vil du hjælpe mig, ja svarede jeg glad, han puttede sig under dynen, sæt dig op på mig, han holdt om mine hofter og styrede min fisse ned mod hans pik, den var lige så stor og tyk som fars, åh, Søren stønnede jeg, kom med din pik, jeg er så liderlig, du skal få pik søster, han pressede mig ned over hans pik, jeg skreg, og prøvede at kneppe hans pik, nu vendte han mig rundt stadig med pikken i min fisse, nu skal jeg kneppe dig, så du ikke glemmer det så let, han blev ved det var bare en stor orgasme, med stønnen og gispen, jeg tror der gik en time, så gav Søren et brøl, åh Fie jeg sprøjter i dig, vi lå længe inden han trak sig ud, og gik ind til  sig selv.
 
Næste morgen da jeg kom ned, kiggede min far smilende på mig har du sovet godt min pige, ja smilede jeg tilbage.

Jeg skulle starte i 10 kl. efter ferien.

 

Forfatter: R

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.