Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som tiden gik, besøgte Søren nu Vivi med jævne mellemrum.  Det havde nu stået på i et par år.

Søren voksede med opgaven, og forsømte hverken hans mor Ulla eller moster Vivi, og hans selvtillid voksede utrolig meget.

SEX I DAG?

Når han var hjemme sov han fortsat sammen med sin mor Ulla, og det var blevet almindeligt, at de havde sex med jævne mellemrum. Skønt Ulla udmærket godt vidste, at det var forkert, kunne hun ikke få sig selv til at stoppe med det.

Ulla: ”Jeg føler mig igen som en rigtig kvinde, og forstår først nu rigtig, hvor meget varm og dejlig sex betyder for mig”. ”Jeg er i meget bedre humør, og Søren er vokset utrolig meget både fysisk og psykisk, han er meget mere voksen nu. Jeg tænker også på hvad det har betydet for Vivi. Hun har også fået mere mod på livet, og elsker når hun kan få Søren på besøg. Søren får lov til at sove sammen med mig, så længe han har behov for det, og til han selv synes det skal stoppe. Jeg har bestemt, at jeg ikke vil søge efter en ny mand, før Søren skal videre i livet med en sød pige.”

Vivi: ” Det er fantastisk som mit liv har ændret sig, efter af jeg er blevet bekendt med Sørens færdigheder. Ulla har virkelig gjort et godt stykke arbejde, med at lære Søren om livets glæder. Alle drenge skulle gennem en sådan seksuel oplæring, når de når til pubertetens begyndelse, og hormonerne begynder at give problemer.

 Desværre er det forbudt for forældrene at være så omhyggelige med en seksuel oplæring. Derfor vil jeg foreslå at unge mennesker får en muse, som må oplære dem i sexlegenes sande skønhed og betydning for et menneske.

Det kunne for drengenes vedkommende være en moster eller faster, og for pigernes vedkommende en morbror, farbror eller onkel.  Et ferieophold på 14 dage i forbindelse med pubertetens begyndelse hvor ordet er frit, og hvor sex kan afprøves, med en neutral person valgt af den unge selv og uden nogen form for tvang.”

Vivi: ” Men foreløbig glæder jeg mig bare til Søren igen får tid til at komme på besøg, så kan vi ”øve” igen.”

Søren: ” Hold da op, hvor er det dejligt, at få lov til bare at få sex når jeg føler trang til det, og kvinderne føler det som en belønning der er dejlig at modtage. Nu behøver jeg ikke, at gemme mig og være flov over min sexlyst. Jeg skal ikke stjæle mig til at se en nøgen kvinde, eller et par pigetrusser til at onanere i. Jeg er blevet både mere voksen og meget mere afslappet. Jeg har lært at nyde og elske sex og selve livet.”

Det var aftalt at Søren skulle besøge Vivi på en forlænget weekend, og Søren ankom fredag eftermiddag.

Vivi: Søren ankom her i eftermiddags Jeg havde glædet mig helt vildt til at gense ham. Hans foregående besøg havde passeret revy for mit indre blik, og hele min krop længtes efter ham. Jeg var så anspændt at jeg dirrede og min krop opførte sig, som var det min første DATE. Jeg havde set mig i spejlet et utal af gange, for at se om jeg nu så godt ud. Jeg havde taget udfordrende undertøj på, og nu ankom han.

Jeg tager imod ham, som var det min forlovede der kom på besøg. Jeg omfavner ham og kysser ham. Han har virkelig gjort indtryk på mig. Jeg har fuldstændig glemt alt om, at han er min søsters unge dreng som endnu er i puberteten og ikke min skønne elsker. Nu er han her, og nu er han bare min.

Jeg finder et par sodavand frem, som vi tager med på terrassen. Solen skinner og vi vil ligge på drømmesengene og tager solbad, men vi begynder inde i skyggen, vi hjælpe hinanden med at blive smurt ind i solcreme, medens vi snakker om løst og fast. Jeg kan mærke hvordan det spænder i kroppen, når Søren bevæger sine hænder nænsomt rundt på min krop, jeg har besvær med at koncentrere mig, når han smører olien på mine bryster, Heldigvis har jeg beholdt mine bikinitrusser på med et lille indlæg, så de optager fugten som driver fra mig, det ville afsløre at jeg længes efter Sørens krop. Og havde han skullet smøre mig i skridtet, så havde han mærket hvor våd jeg var, og jeg havde ikke kunnet vente længere inden jeg havde krævet hans dejlige pik i min mund eller fisse. Jeg kan også tydeligt se hvordan det spænder i Sørens badebukser, når han smører min krop ind i olie. Det bliver bestemt ikke mindre, da jeg smører ham ind.

Vi lægger os på drømmesengene, snakker lidt om skolen og Sørens kammerater, og Søren fortæller, at han har fået det godt med flere af sine kammerater, og snakker godt med nogle af pigerne. Han er inviteret med til flere fester hos klassekammeraterne, og han har sagt ja tak til at deltage, han føler selv, at han er meget mere fri til at omgås kammeraterne, end han var tidligere.

Mine tanker kredser om hvordan aftenen vil blive, og mine trusser er efterhånden temmelig våde, så jeg siger, at jeg går ind for at tilberede aftensmaden og får en lejlighed til at skifte til tørre trusser. Jeg ønsker ikke at Søren skal vide hvor meget jeg har længtes efter, at han skulle komme, og at det er hans sexbehandling der driver mig. Efter aftensmaden går vi en lille tur i omegnen, og er hjemme omkring kl. 21. inden det er blevet mørkt, jeg blander et par drinks, som vi hygger med indtil sengetid ca. kl. 22.30.

Så gør vi os klar til natten, og vi klæder os af sammen.  Søren ser beundrende på min slanke krop og dejlige faste bryster, hvor brystvorterne allerede stritter efter at blive nusset og berørt. Jeg skæver til hans boksershorts, og kan se at der er en god bule i dem.

Vi omfavner og kysser hinanden. Vi trækker det resterende tøj af hinanden, så vi er helt nøgne. Så lægger vi os på sengen og oplever den dejlige følelse af nøgen hud, og vi ligger helt stille i nogle minutter og nyder hinanden. Så kysser vi hinanden ganske let på munden og Søren bevæger forsigtigt hænderne over min krop, med ganske lette berøringer, det føles dejligt, jeg lukker øjnene og kroppen slapper af og tager imod. Medens det langsomt trækker sammen i mit underliv, hvor blodet løber til og de ydre læber hæver op, og klitoris efterhånden vokser og titter ud efter at blive hovedperson.

Jeg fanger Sørens dejlige pik, den er nu stiv og hård, jeg føler den dejlige bløde hud og bevæger hånden stille frem og tilbage. Den dunker i min hånd, og Jeg kan tydeligt mærke, hvordan den er vokset siden første gang jeg mærkede den. Der er også kommet betydeligt mere hår omkring den. Den føles bare dejlig.

Jeg føler nu Sørens hånd klemmer på mit ene bryst, han nulrer forsigtigt brystvorten medens han kysser mig forsigtigt på halsen. Jeg holder ham tilbage, skubber ham om på ryggen, og begynder at kysse mig vej ned over hans bryst og fortsætter ned til hans pik, som jeg tager i munden. Jeg suger forsigtigt på den, slikker op af skaftet, og tager den igen ind i munden og den lader den forsvinde næsten helt til roden.

Søren gisper lidt, og nyder behandlingen. Jeg bevæger mine læber frem og tilbage på pikken, men stopper medens Søren endnu har den fulde kontrol, det er alt for tidligt at han får en udløsning.

Nu kravler jeg igen op til Søren, kysser han på halsen, og lader ham mærke hele min nøgne krop mod hans.

Søren triller os rundt, så jeg ligger på ryggen, og nu er det min tur. Søren slikke og sutter på mine bryster så brystvorterne stritte, og det snurrer i mit underliv, og jeg kan tydeligt mærke hævelsen efter at blodet er løbet til, det føles fantastisk dejligt.

Søren lægger sin flade hånd på mit skød og stryger stille ned over det, frem og tilbage, jeg kan mærke, hvordan det driver, da han forsigtigt lader en finger glide ind mellem mine læber, og rammer min klit.

Han berører klitten forsigtig, og den vokser og stritter, så min blomst åbnet sig medens safterne løber. Så fører han en finger op i indgangen og bearbejder mit G-punkt.  Hele min krop ryster og dirrer. Og da han flytter sig ned, sætter tungen på min klitoris, og har to fingre inde i mig, spænder hele min krop, så jeg står i en bue, og jeg eksploderer i min første orgasme.

Søren giver mig tid til at få vejret igen, så kommer han op på mig og stikker sin dejlige pik ind i mig, den føles umådelig stor, fordi jeg er så ophævet af liderlighed. Han kommer langsomt dybere og dybere, til han er helt i bund, og hans bevægelser samtidig trykker på og bearbejder min klit. Han bevæger underkroppen i små cirkelbevægelser, så jeg vrider mig under ham i den ene orgasme efter den anden. Efter et utal af orgasmer sprøjter Søren sin sæd ind i mig, og vi falder stille samme i hinandens arme.  Vi ligger og nusser og nyder hinanden et stykke tid medens Søren lader pikken blive inde i mig, (det føles så dejligt) til den selv falder ud og tilkendegiver, at den har fået sin belønning. Så takker jeg Søren for igen at give mig nyt liv, og vi falder i søvn, medens vi holder hinanden i hånden.

Lørdag morgen inden vi står op, elsker vi endnu en gang, så vi er dejligt afslappede. Vi står op, går i bad og spiser morgenmad samme på terrassen, vi opfører os næsten, som var vi et nyforlovet ungt par, og jeg nyder det.

Jeg har inviteret en veninde Solveig med hendes datter Lone på 16 år til frokost. En veninde gennem flere år, som jeg har et godt forhold til, og som jeg altid har kunnet snakke fortroligt med.

Solveig er 37 år, og bor alene med sin datter i en lejlighed i byen. De kommer gerne på besøg, og elsker at kunne benytte min have, når vejret er til at vi kan være på terrassen. Solveig er en pæn slank kvinde, som passer sin krop godt, og Lone er en smuk og fornuftig ung pige med langt lyst hår.

Vi spiser frokost indendørs, med døren åben til terrassen, og vi snakker alle godt sammen Efter vi har spist og ryddet op, rykker vi ud på terrassen for at solbade. Vi smører hinanden ind i solcreme, og Solveig og jeg lægger os på drømmesengene og slapper af. 

Jeg opfordrer Lone og Søren til at gå en tur for at se om ikke der sker noget i omegnen og giver dem penge med til is eller hvad de kan finde på.

Det giver Solveig og jeg mulighed for at få snakket fortroligt om mange forskellige ting, og vi  kommer da også ind på de unge mennesker. Vi synes at tiden går alt for hurtigt, det er ikke til at følge med, nu er det ikke børn længere, med unge mennesker, som snart vil være selvstændige voksne og forme deres eget liv. Solveig fortæller at hun har anbefalet Lone at begynde med p-piller. Bare for en sikkerheds skyld, som hun siger. Så kommer hun ikke i en situation, hvor hun skal presse sig selv til at vælge. Jeg spørger om Lone har haft sin sexdebut, men det mener Solveig ikke, og hun har indskærpet Lone, at hun skal vælge både med hjertet og hovedet, når hun vil have sin debut på det seksuelle område.

Jeg spørger Solveig om hun har informeret Lone om sexlivets mysterier og muligheder.

”Det har der ikke rigtig været lejlighed til, og det er jo også et svært emne, hvor man lige som udleverer sig selv, og sine egne erfaringer, så det er kun blevet til menstruation og prævention, som jeg syntes var de vigtigste emner”. Siger Solveig

 Jeg har en brændende lyst til at fortælle Solveig om Sørens seksuelle opdragelse, men holder lidt igen, jeg er lidt betænkelig ved at fortælle det hele. Måske vil Solveig ikke synes om fremgangsmåden. Jeg beslutter alligevel, at åbne lidt op for min viden.

”Jeg vil ikke blande mig i dine og Lones forhold Solveig, men jeg vil gerne fortælle om en nær persons indvielse i seksuallivet. Hans mor besluttede at indvie ham ved at fortælle om sex og vise ham sin nøgne krop, samt lod ham se og røre ved hende. Spørge om alt hvad han var uvidende eller i tvivl om. Hun forklarede ham om egne erfaringer, og hvad hun selv vidste om sex”.

Solveig ser måbende på mig, som om hun ikke helt tror på at det kan være rigtigt.

Jeg fortsætter: ”Det har vist sig at være en god undervisning, for han fik langt større selvtillid og begår sig derfor langt bedre blandt kammeraterne nu, hvor han føler sig som en god elsker, nu hvor han ved besked, og ikke tænker på sex hele tiden.”   

Få sex i dag

Solveig er stadigvæk skeptisk: ” Hvordan kan du være sikker på, at det har virket efter hensigten, måske er det bare noget snak”.

Jeg må nok bide i det sure æble, for at overbevise Solveig, så jeg fortæller hende, at jeg selv har konstateret at det er rigtigt, og at han har udviklet sig til en fuldendt elsker.

Nu måber Solveig endnu mere. ”Vil det sige, at du har haft sex med en stor dreng i puberteten”.

”Ja indrømmer jeg, hans mor bad mig om at efterprøve, om han havde forstået rigtigt, hvad hun havde forklaret ham om sex, så jeg lod ham vise mig, at han havde forstået det rigtigt, og jeg må konstatere, at det har han.”

Solveig fik drømmende øjne, hold da op sex med en helt ung sexuddannet. jeg sidder og får helt våde trusser”: sagde Solveig. ”Det gad jeg godt prøve, en ung viril mand, det er længe siden jeg har fået ordentlig sex”.

Vivi spurgte:” Er du sikker på, at du mener hvad du siger. Så kan jeg måske arrangere noget”.

Solveig var helt sikker. Hvis jeg kunne arrangere det var hun med på at få en omgang sex med en helt ung mand, og selv konstatere om det var sandt at han havde haft gavn af undervisningen.

Lone har lovet at besøge sin far resten af weekenden, så vi aftaler, at Solveig kører Lone hjem til faderen og kommer tilbage for at overnatte her, sammen med Søren og mig. Hun har gennemskuet at den unge mand er Søren.

Solveig kommer tilbage lige efter spisetid, så vi kan nå at hygge os sammen inden sengetid. Vi finder hurtigt tonen og forstår hinanden, så det bliver en dejlig hyggelig aften. Solveig og Søren kommer godt ud af det med hinanden og er snart helt fortrolige. Søren syntes, at Solveigs datter Lone er en dejlig pige, og bliver en skøn ung kvinde når hun bliver lidt ældre.

Da det nærmer sig sengetid trækker Vivi lige Søren med ud i køkkenet, og spørger hvad han synes om Solveig.

Søren synes Solveig er en dejlig kvinde, Solveig er køn og med en skøn krop og mellemstore bryster, så han kan næsten heller ikke synes andet. Han har jo set hende næsten uden tøj, da de solbadede på terrassen.

Vivi spørger Søren om han ikke har lyst til at sove sammen med Solveig, og vise hende, hvad han har lært om sex, da hun ikke har fået sex i lang tid, og lige som hans mor tog hensyn til ham, tager Solveig hensyn til datteren Lone, og vil gerne lære lidt om hvordan hun kan forberede Lone til et godt sexliv.

Søren har fået et godt indtryk af Solveig og er klar til et forsøg, Det kan blive spændende med en ny sexpartner, så de aftaler at Vivi flytter ind i gæsteværelset for natten, og Solveig og Søren får dobbeltsengen at boltre sig i. De går tilbage til Solveig og indvier hende i aftalen.

Ved sengetid trækker Vivi sig tilbage til gæsteværelset, hun er vildt opstemt ved tanken om at Søren og Solveig skal sove sammen, og tænker kun på hvordan det skal gå. Hun tager en DILDO med i seng, og ligger og lytter efter, hvad der sker i det andet værelse. Næste morgen er dildoen godt brugt.

Solveig og Søren går i soveværelset, og begynder at trække tøjet af. Søren kommer hurtigt af sit, men Solveig er lidt beklemt ved situationen, så det går langsomt, men Søren tager teten, og kommer Solveig til hjælp. Han dæmper lyset, tager om hende og står helt stille og omfavner hende, medens hun finder ro og gengælder Sørens omfavnelse. Det er næsten, som om Søren er den erfarne og skal oplære en nybegynder.

Søren hjælper hende af med det sidste tøj, og de står nu nøgne og nyder hinanden, Søren begynder at stryge sine hænder forsigtigt på Solveigs krop, hun overgiver sig , og de kysser forsigtigt hinanden på munden. Solveig er nu blødt op og imødekommen. De kysser nu mere lidenskabeligt og bruger tungen, Søren kysser hende på halsen, nusser hende med hænderne på ryggen og ned over hofterne og bevæger dem om  på brysterne. Hænderne kommer længere ned på kroppen og læberne omslutter hendes ene brystvorte, han slikker og sutter, og vorten vokser. Den ene hånd er samtidig kommet ned til Solveigs køn. Hendes hårpragt er klippet helt kort, og føles dejligt blødt at køre hånden ned over.

Søren skiftevis kysser på munden, på halsen og suger på hendes bryst, samtidig med at han kører hånden i langsomme bevægelser op og ned over det blødt behårede køn. Solveig føler varmen brede sig i hele hendes krop, og blodet søger mod hendes køn, som føles meget fyldigt, og væske begynder at flyde, så Sørens hånd bliver smurt godt og en finger finder ind mellem læberne og rammer klitoris. Det betyder endnu mere væske, og hende køn sejler i væde på et øjeblik, hele kroppen ryster, musklerne spændes og hun får den første orgasme.

Søren lægger hende på ryggen på sengen, med benene på gulvet, og glider ned på knæ mellem hendes ben. Han åbner nu hendes køn med hænderne, sætter tungen på hendes klitoris, leger med den med tungen, og ind imellem suger den forsigtigt ind i sin mund, og klemmer den mellem læberne..

Solveig får nu en orgasme så kraftig at hun skriger højt og går helt i krampe. Hun beder om nåde og et lille hvil, så hendes krop kan slappe af et øjeblik.

De lægger sig op i sengen ved siden af hinanden, og Søren nusser stille på Solveigs krop, medens hun slapper af,. Han kysser hende, og hun kysser tilbage. Så fortsætter de legen, Søren lægger sig op på Solveig og fører langsomt sin pik ind i hende, til den er helt i bund. Han ligger helt stille et stykke tid og han kan mærke Solveigs bækkenbund masserer hans pik. Solveig føler at han udfylder hende fuld og helt med den hårde pik.

Så begynder Søren at trække sin pik langsomt halvvejs ud af Solveig, og støder den igen i bund. Solveig stønner og vrider sig når han rammer bunden og klitoris kommer i klemme, Søren begynder nu at bevæge sig i cirkelbevægelser med pikken helt i bund, og Solveig kramper og ryster igen i en vanvittig orgasme.

Efter flere orgasmer kan Solveig ikke mere, og Søren gør sig færdig, sprøjter sin sæd ind i Solveig, og bliver liggende på hende, så de kan føle hinanden medens de kommer til sig selv. De kysser hinanden længe. Så ruller han af hende og ligger på ryggen ved siden af hende, og sveden hagler af dem. De går i bad sammen og vasker og skyller hinanden.

De sover begge fast til næste morgen. Efter morgenmaden snakker Vivi og Solveig sammen om den forgangne nat. Og Solveig må give Vivi ret. Søren er blevet en fortræffelig elsker, så hun vil overveje hvordan Lone skal oplæres. Derefter kører Solveig hjem med mange tanker og en dejlig oplevelse i bagagen..

Vivi har nu Søren for sig selv hele resten af søndagen, og det glæder hun sig over. Dildoen kan ikke måle sig med den ægte vare.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.