Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at vi havde spist og fået et par glas rødvin hver kunne jeg godt se på Else, at hun var ved at eksplodere af spænding over hvad der nu skulle ske.

”Nu gør du dig klar til den store tur, mens Else og jeg rydder op” sagde min søde kone idet hun gav min pik et klem. Jeg var godt klar over hvad hun mente med det, og gik ud på badeværelset.

SEX I DAG?

Imens pigerne ryddede op tog jeg et bad og skyllede min røv godt igennem. Jeg fandt noget glidecreme og smurte min hånd og røvhul godt, hvorefter jeg pressede hånden op bagi.

Jeg kørte den lidt frem og tilbage, for at få fordelt cremen og for at få musklen til at slappe af. Min pik rejste sig omgående da jeg stod og fistede mig selv.

Da jeg var færdig gik jeg i soveværelse. Jeg hørte at pigerne også tog et bad imens de snakkede og grinte. Jeg lå på sengen med pikken strittende lige op i luften og ventede på at de skulle komme ind til mig.

Det tog lidt tid inden de dukkede op, men det var absolut ventetiden værd. Ind kom to flotte kvinder iført sort lingeri. Begge havde en åben BH, sorte G-streng trusser, sorte selvsiddende strømper og røde stiletter.

Mette havde vores store sorte DILDO spændt omkring livet. Den brugte vi kun ved særlige lejligheder, og det var åbenbart i dag. Den var ikke så tyk, men derimod 65 cm lang og hang og dinglede nede under hendes knæ.

Else havde en stor dildo i hånden, som var udformet som en hestepik med et stort fladt hoved i den ene hånd og en pisk i den anden. Der gik et gys igennem mig, for jeg vidste godt hvad der skulle ske, og jeg var vild med det.

Vores seng var udstyret med stropper i alle 4 hjørner så vi nemt kunne fiksere hinanden, og jeg blev placeret på maven med arme og ben spredte, mens pigerne gjorde stropperne fast til mine håndled og ankler.

Mette bad mig om at løfte mig, så hun kunne skubbe en meget tyk pude ind under min mave, så jeg lå med røven i vejret. Min pik var ved at sprænges af forventningens glæde og prespermen dryppede fra den.

”Så kære lillesøster. Så er han din”. Else stillede sig bagved mig og lod pisken smælde ned over mine balder. Hun var faktisk god til det og inden længe lå jeg og stønnede med ildrøde balder.

Efter at have pisket min røv kom Mette med glidecremen og smurte hestepikken godt ind. Else pressede den imod mit røvhul mens Mette forsigtigt gjorde plads til den med sine fingre.

Langsomt begyndte jeg at slappe af i lukkemusklen og så forsvandt det store flade hoved op i mig. Else skubbede forsigtigt pikken dybere og dybere op i mig. Den var nok 30 cm lang og jeg kunne fornemme hvordan den borede sig ind i mig.

Mette havde stillet sig bagved Else og var i gang med at kæle for hendes store bryster og havde også en finger oppe ved hendes klit. Else blev vildere og vildere og skubbede den store hestepik ud og ind af min røv.

Min stive pik gned op og ned ad puden som jeg lå på, og inden længe var den drivvåd af min safter som nærmest løb ud af min pik. Efter lidt tid trak Else pikke ud af mig, og så stillede Mette sig bagved mig.

Jeg mærkede nu at hun satte spidsen af den lange dildo mod mit godt udvidede røvhul. Den gled nemt forbi musklen og langsom stødte hun den længere og længere op i mig. Med små skridt kom Mette nærmere og nærmere imod min røv.

Jeg kunne mærke pikken bane sig vej i mit underliv, og jeg var helt væk i den fantastiske følelse. Til sidst kunne jeg mærke at Mettes hofter støde imod mine balder, og så vidste jeg at den var helt i bund.

Jeg kunne høre Else hviske ”Hold da kæft, det vil jeg også lære” og Mette beroligede hende med at det skulle hun nok få lov til.

Mette begyndte nu at køre den lange pik ud og ind af min røv, Det krævede at hun trådte frem og tilbage, og jeg kunne høre stilethælene klikke på gulvet mens jeg blev røvpulet af min kone.

Efter at have gennem kneppet min røv trak Mette pikken ud af mig. Jeg kunne fornemme at de forlod værelset, men det varde dog ikke længe inden de kom tilbage igen.

De havde nu taget lange latexhandsker på, som gik helt op til midt på deres overarm. Mette førte nu forsigtig sin hånd op i min røv og pressede den ind i mig. Jeg kunne mærke at Else også forsøgte at få sin hånd op.

Det gjorde lidt ondt, da hendes håndled gled forbi lukkemusklen, men da hun også var oppe i mig, kom lystfølelse tilbage med fornyet kraft. Langsom pressede de nu deres hænder op i mig. På et tidspunkt kunne jeg mærke lidt smerte igen. Det var da deres albuer gled ind i mig.

Jeg var aldrig blevet fistet så dybt tidligere. Mette viste mig bagefter, at de havde haft deres arme oppe i mig næsten til skulderen. Jeg var ved at gå til af liderlighed, også fordi det var min kone og hendes lillesøster som var i gang med min behandling.

Efter at have kneppet mig et stykke tid trak de sig nu ud af mig, og jeg blev løsnet fra mine bånd. Jeg smed mig helt udmattet på ryggen, og Else var ikke sen til at sætte sig over mig, og lade min pik glide op i hende.

Med et dybt suk lod hun pikken glide helt i bund i hendes våde fisse. Hun sad nu helt stille og brugte musklerne i fissen til at massere min pik. Mette satte sig over mit ansigt, med front imod Else, så jeg kunne slikke hendes fisse.

Pigerne var åbenbart blevet godt liderlige af at have mig under behandling, for nu begyndte Else af ride op og ned på min pik mens hun stønnede, og Mette roterede med sit underliv, så min tunge kom overalt på og i hendes fisse.

Else satte sig pludseligt hårdt ned over pikken så den røg helt i bund i hendes og så rystede hendes krop i en voldsom orgasme. Jeg kunne mærke hvordan hendes fisse nærmest suge sig omkring min pik, og så eksploderede jeg oppe i hende.

Min pik pumpede det ene stød af sperm efter det andet op i hende, samtidig med at Mette gav los og lod sine fissesafter sprøjte ud i min mund mens hun skreg sin orgasme ud i rummet. Totalt udmattede faldt vi alle 3 omkuld i sengen, og lå og gispede efter vejret.

Efter at have ligge lidt rejste Else sig op og gav os begge to et dybt tungekys. ”Tusinde tak fordi I har taget mig med til det her”. Mette kælede hende stille på kinden. ”Selvfølgelig, lille skat. Vi elsker dig jo.”

Else gjorde nu anstød til at ville rejse sig og gå ind i stuen. ”Nej holdt nu, vi er ikke færdige med vores mand endnu” sagde Mette. ”Rejs dig og gå ud på badeværelset”. Jeg gjorde som jeg fik besked på, og vidste godt hvad der nu ventede mig.

Jeg gik ud og lagde mig på det opvarmede gulv, og pigerne kom ud til mig. Mette skrævede ind over mit ansigt og gik halvt i knæ, mens hun spredte sine skamlæber, og så pissede hun i en kraftig stråle ud over mit ansigt.

Jeg åbnede munden og drak så meget af den skønne nektar som jeg overhovedet kunne, og da hun var færdig sænkede hun fissen ned over min mund, så jeg kunne slikke hende ren.

”Wow, det må jeg også prøve”. Else byttede nu plads med Mette og så var det hendes tur. Mette skyndte sig at lægge sig ved siden af mig, og snart pissede Else ud over begge vores ansigter. Da hun var færdig lagde hun sig over os og kyssede og slikkede os begge rene.

Vi tog nu alle et bad og satte os ind i stuen med et glas vin.

”Jeg vidste godt at i havde noget frækt kørende, men jeg er godt nok overrasket over hvad jeg har oplevet” sagde Else ”og jeg glæder mig til at I vil have mig med igen.

Mette gav Else et kys. ”Vi vil altid have dig med, lille skat”.

Efter at have snakket hyggeligt i et par timer, bland andet om hvordan vi skulle holde knægtene udenfor gik vi alle tre i seng. Else lå og puttede sig imellem os i den store dobbeltseng, og det sidste jeg tænkte inden jeg faldt i søvn var ”Hold kæft, hvor er jeg heldig”.

Fortsætte i del 3

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.