Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Line var den yngste lærer på skolen og havde været vikar et stykke tid. Hun havde sit udseende med sig, det lange røde hår, de grønne øjne, der gennemborede dit hjerte hver gang, at hun havde øjenkontakt med dig. Hendes krop var perfekt, og hendes røv sad altid stramt i hendes tøj. Jeg lyttede slet ikke efter, men tænkte på hvordan hendes nøgne krop så ud. Jeg var liderlig og kunne mærke min pik skreg på plads i bukserne.
"Og hvad har vi så her Jens?", hendes stemme lød ud over klassen, da hun lagde hendes hånd på min skulder og kiggede på mig. Jeg kunne mærke, at hendes hånd rystede lidt, da hun talte igen "Har du slet ikke sovet i nat Jens?"

Klokken ringede til frokost, og alle skyndte sig ud, men jeg gik langsomt hen mod katederet. Line stirrede lige ind i mine øjne, da vi stod i stilhed et øjeblik. Jeg kunne ikke lade være med at tjekke hende lidt ud. Hendes bluse gjorde intet for at skjule formerne på hendes bryster, og heller ikke hendes korte nederdel skjulte de lange glatte ben.
"Jens det virkede som om, at du havde problemer med at koncentrere dig i min time, det er en skam."
"Jeg bliver nødt til at give dig en straf."
Hun gik hen til døren, og jeg kunne se hendes hænder trak op i håndtaget, for dernæst at låse døren. Hun svansede tilbage til mig, med hendes hofter svajende på en forførende måde, hvad lavede hun?
"Line hvad laver du?" Jeg forsøgt at spørge hende, men hun lagde en finger over mine læber og hviskede "shhh." "Jeg vil straffe dig for ikke at være opmærksom, så længe dette forbliver mellem os", hendes stemme havde nu en forførende tone, som jeg aldrig havde hørt før.
"Læn dig tilbage og tag det som en mand, jeg vil ikke høre et ord fra dig." Hun sagde det med en bestemt stemme, mens hun pressede hånden mod mit bryst, indtil jeg sad på kanten af katederet.

SEX I DAG?

"Mmm slemme dreng, hvis du får stiv pik, så må din lærer straffe dig", hviskede hun stille i mit øre, mens hun slikkede og forsigtigt bed i min øreflip. Det sendte en varme igennem mit hoved, som kun gjorde mig endnu mere opstemt, jeg ønskede, at hun skulle tale endnu frækkere til mig.
"Du kan lide at blive straffet?" "Du fucking elsker det, gør du ikke?"
"Så er det tid til den lille mand", hviskede hun i mit øre, før hun satte sig på knæ foran mig.
Hendes hænder spændte hurtigt mit bælte op og trak bukserne ned. Hendes bløde hænder greb om min pik og studerede hver en centimeter, inden hun viste sine deepthroat færdigheder.

Det føltes helt himmelsk, måde at hun masserede min pik på hele tiden, det var varmt og vådt. Hun så op og stirrede på mig, mens hun spyttede på mit skaft. Derefter gned hun pikken med begge hænder, samtidigt med hun stirrede i mine øjne med et beskidt blik i ansigtet.
Hendes lidenskab blev skrevet over hele hendes ansigt, mens hun lod tungen glide over min nosser. Jeg var næsten på vej til at sprøjte, da Line rejse sig op og tog hendes nederdel af. Hendes hvide trusser afslørede fugtigheden, da hun langsomt tog dem af. For første gang så jeg en glat barberet fisse. Med begge hænder spredte hun sine skamlæber. Line lagde hendes overkrop ned over katederet, og spredte hendes baller. Jeg var slet ikke i tvivl om, hvad der skulle ske, da jeg stødte min pik op i hendes våde fisse. Det hele var for meget, og jeg sprøjtede efter få stød. Det virkede forkert og en flovhed fyldte mit hoved. "Er du tilfreds med din straf Jens?", spurgte Line om, mens hun gav mig et kys på munden. Vi kom hurtigt i tøjet, og inden vi begge forlod klasselokalet, sagde Line. "Lad dette være vores hemmelighed for altid Jens." Jeg var naturligvis enig, og mine skuldre var lige pludselig blevet så meget bredere. Det var desværre sidste gang, at jeg så Line, da hun meldte sig syg resten af ugen. Jeg spurgte sidenhen en anden lærer om, hvorfor Line aldrig var vikar på skolen længere. Der blev fortalt, at hun havde fået fastansættelse på en skole ovre på Sjælland. Dette var min første seksuelle erfaring, og jeg har ofte tænkt på, hvad der kunne have været sket, hvis Line forsat havde været lærer på vores skole.

Fødselsdagen.
"Happy Birthday Jens og Anni", sagde min mor med et stort smil på læben, da vi kom ned fra vores værelser. "Hvordan føles det så at blive 15 år?"
"Hmm..." Jeg mumlede igennem min morgen opvågning, min mor havde altid en uhyggelig evne til at være morgenfrisk lige så snart, at hun slog øjnene op, en evne der gik tabt for mig. "Typisk", hun sukkede. "Nå, jeres morgenmad er klar, så spis og gør jer klar til skole". Min tvillingsøster Anni havde derimod arvet vores mors morgenfriskhed, et konstant helvede når dagen startede.

Vores mor havde dækket et flot fødselsdagsmorgenbord med æg og bacon plus lækkert ristet brød. Vi fik altid kold juice om morgenen på vores fødselsdag, så det var vist blevet en slags tradition.
"Tillykke brormand", sagde min morgenfriske søster med et helt irriterende overskud.
"Tillykke søs", fik jeg mumlet retur uden den store gejst. Min søster Anni er ellers verdens dejligste søster på nær om morgenen altså. Hun var altid hjælpsom og et positivt væsen, der aldrig virkede ked af det. Hendes store lidenskab er sang, og der gik aldrig mange minutter, inden der kom lyd ud af hendes lille væsen. Ærligt, så var hun blevet en rigtig lækker pige det sidste års tid. Hendes former havde virkelig taget fart, og hendes bryster var en klasse for sig selv, dem havde hun vist arvet fra vores mor, altså størrelsen. Jeg var faktisk begyndt, at onanerer meget til fantasien om min søster, altså have sex med hende. Ofte blev mine tanker fikseret omkring Annis røv, mens jeg spillede den af.
Efter vi havde spist og sagt tak for gaverne til mor, drog vi sammen hen til skolen.

Mors overraskelse.
Jeg havde været alene med børnene siden deres far døde i en trafikulykke, da de kun var tre år gamle. På dette tidspunkt var jeg kun 25 år gammel, og min verden faldt totalt fra hinanden. Hvis det ikke havde været for mine gode forældre og specielt min søster Mia, så aner jeg simpelthen ikke, hvordan det var gået. Man kan godt sige, at jeg aldrig helt er kommet over ham, mit livs kærlighed. Jeg har forsøgt med små datings aftaler, men det har aldrig rigtig lykkes, at finde en person der slog benene væk under en. Måske har jeg bare accepteret, mine børn er mit liv, selv om jeg inderst inde godt ved bedre.

Mit soveværelse havde egen indgang til badeværelset i stueetagen, hvor vi også havde vores badekar. Jeg havde taget fri klokken 14 denne mandag, for at overraske Jens med boller og varm kakaomælk efter skolen. Anni kom først hjem ved aftenstid, da hun både skulle til en privat klavertime og øve med koret 2 timer sidst på eftermiddagen. Jeg klædte mig hurtigt af, og stod længe for at betragte min figur i spejlet. Selv om jeg lige havde rundet de 37 år, var jeg stadig stolt af mit ansigt og figur. De mange timer i træningscenteret havde været godt givet ud. Det var mit frirum, og her blev hele kroppen nulstillet, selv efter lange arbejdsdage. Jeg lod min hånd glide over min flade mave og op på mine bryster. Jeg var stolt af mine kæmpe bryster, der ofte fik de unge bodybuildere i centeret til at kigge en ekstra gang. Mon Jens nogensinde havde bemærket min krop?

Jeg var sikker på, at han havde. Men der var en stor kløft mellem en typisk liderlig teenager, der havde en forbigående tanke om sin mors krop og ønskede at have sex med hende. Eller var der? Jeg havde hørt, at det var almindeligt for sønner at have lyst til deres mødre. Jeg var allerede langt i fantasien, da en tanke strejfede mig. Jeg ville se hvordan Jens reagerede på min nøgenhed. Min plan var at fylde badekarret, og skrue op for musikken, så Jens troede, at jeg var uvidende om hans hjemkomst.

Lidt senere hørte jeg hans stemme. "Hej mor er du allerede hjemme?"
"Ja, skat kommer du ikke lige ind, så vi kan snakke."
Jeg sad, så mine bryster flød ovenpå det varme vand. Brystvorterne reagerede næsten øjeblikkeligt, da Jens trådte ind på badeværelset. Jeg følte en varme løbe fra dem ned til min fisse. Jeg masserede langsomt mine bryster med flade hænder. Han kiggede på sin nøgne mor, der var smuttet i badekarret for at pleje sig selv. Jeg spekulerede på, om han mon havde fået erektion. "Hvordan har din dag været Jens", spurgte jeg ret afledende om, da jeg kunne se en forlegenhed i min søns ansigt.
"Den har gået helt okay mor"
"Jens vil du vaske mig på ryggen?", spurgte jeg helt uskyldig, mens jeg rakte ham vaskekluden.
"Åh mor ... Jeg ... Jeg synes du er smuk."
"Det er sødt Jens, men jeg tror, at alle drenge synes deres mødre er smukke."
"Ja men ... det er mere end det", sagde han, og kiggede mig direkte i øjnene.
"Du er en af de hotteste kvinder, jeg kender."
"Jeg har ønsket at se dig nøgen, jeg mener ... i lang tid."
"Og nu har du set lidt af mig, hvad synes du?", spurgte jeg ret ledende.

Min søde søn kunne ikke afslutte sætningen, så jeg trak hans ansigt ned til mit og kyssede ham. Næsten øjeblikkeligt åbnede vores munde, vores tunger begyndte at udforske hinanden. Vi havde kysset i lang tid, da vores hænder begyndte at udforske. "Ikke retfærdig", sagde jeg, og rejste mig op fra badekarret.
Jeg trak hans shorts ned til gulvet, og kiggede på hans lækre pik, der stod lige ud i luften.
Min søns pik var cirka 18-20 centimeter lang, med et stort pikhoved og fede tunge boller, der dinglede mellem hans ben. "Slap af skat", sagde jeg til ham med en beroligende stemme. "Jeg vil bare smag din søde pik."
Jeg begyndte at køre min tunge ned langs skaftet. Han sukkede og stønnede ved min berøring. "Jeg kan høre, at du nyder dette", sagde jeg med et smil på læben. "Din egen mor der sutter din pik."

"Åh gud, mor, det føles så fuk..." Han standsede tøvende med resten af sætningen foran sin mor. Jeg grinede og fortalte ham, "Det er okay, du kan fortælle mig hvis det føles godt. "Jeg kan godt lide fræk snak." Jeg gav ham ikke chancen for at svare, men vendte min opmærksomhed til hans smukke pik, denne gang tog jeg den langt ind i min mund. Jeg slikkede den følsomt på undersiden af pikhovedet, legede med tungen på strengen. Uhm..jeg nåede til hans boller og begyndte at trække samt kæle dem. Jeg suttede dybere og dybere, indtil jeg kunne mærke spidsen berørte min drøbel. Jeg elsker følelsen af en stor pik, der kommer dybt i min hals.

Jeg vidste, at min 15-årige søn ikke kunne holde længe, så jeg var ikke overrasket over, at mærke hans pik svulmede i min mund.
"Mor! Åh gud! Mor - Jeg kommer!" Han begyndte faktisk at trække sig væk, helt klart usikker på hvad han skulle gøre. Jeg kunne ikke tage min mund fra hans pik, så jeg satte mine hænder stramt om hans faste røv.
"Shit ... du vil sluge mig! Fuck! Åh, mor ... uhhh!" Han begyndte at puste og stønne, da han begyndte at ejakulerer. Det første sprøjt var tyndt men kraftfuld mod min hals. Derefter overtog en række fede sprøjt min tunge og fyldte min mund, og jeg begyndte at sluge hans sperm så hurtigt, som jeg kunne.
Jeg så op, for at se min søn stirre på mig med store øjne flammende af lyst. Jeg besluttede at give ham et lille show, så jeg trak hans pik ud af min mund, så spidsen af tungen rørte pikhovedet. Jeg spillede hans pik med min hånd og følte de sidste par klatter sperm i min mund.

Få sex i dag

"Nu vil jeg væde på, at du aldrig vil glemme denne oplevelse", sagde jeg til ham og trak resten af tøjet af ham. "Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige ... hvad skal jeg tænke?", svarede han endelig. "Hvad tænker du mor?", spurgte han, mens vi begge kravlede op i badekarret. "Jens, du vil få mange kærester fremover", sagde jeg alvorligt. "Det vil ske, stol på mig, men i mellemtiden håber jeg, at du vil overveje at være sammen med mig.....faktisk kan jeg lære dig nogle ting, som kunne forme dig til en fantastisk elsker."

"Du mener det mor?", sagde han, mens han tog sine arme omkring min talje, og trak mig hen imod ham. Sæbevandet lod mig let glide fremad på hans skød, og jeg slog mine arme over hans brede skuldre, da vi begyndte at kysse.
Mere selvsikker denne gang udforskede hans tunge min mund, mens hans stærke fingre udforskede min nøgne krop. Han strøg min ryg, inden hans hænder gled rundt til mit bryst. Jeg følte hans pik pressede mod min skamben. Jeg lænede mig tilbage og placerede mine hænder på karbadets sider, for at give ham mine bryster.
"Så bløde ... mor, dine bryster er så bløde og smukke", mumlede han. Jeg rødmede på komplimentet, da min søn bøjede sig fremad, og begyndte ivrigt at sutte og slikke mine brystvorter. Flere gange lod han sin tunge glide over mine lange hårde brystvorter, og undrede sig over deres størrelse.

"Det er godt skat sut mors bryster", opfordrede jeg. "Du får mig til at føle mig så.... Åh, ja." Jeg blev varmere og varmere, og efterhånden gned jeg min klit mod hans pik. Jeg var nødt til at få en orgasme. Uden advarsel stod jeg op i karret. Jens kiggede overrasket, indtil han indså, at min fisse nu var på hans øjenhøjde. Jeg lænede mig mod sidevæggen og satte en fod på kanten af karret, så han havde et klart udsyn til min hævede rosa klit. "Slik mig Jens", sagde jeg. "Slik mors fisse, få mig til at komme!"

Han var nødt til at læne sig få centimeter frem, før jeg følte, at hans næse og læber ramte mit skridt. Han plantede et kys på mit pænt trimmet venusbjerg og lod tungen glide mellem mine skamlæber. "Du har en smuk fisse mor", sagde han, og stak tungen dybt op i min fisse, hvilket fik mig til at ryste af glæde. "Du smager så dejligt mor."

Jeg skubber mine hofter fremad for at give ham bedre adgang, -og mig selv et bedre billede af den forbudte handling. Hvert slik sendte en bølger gennem min lille krop, og jeg vidste, at jeg ville være hurtigere end han havde været.
"Det er lige der skat.... slik min fisse. Fuck! det føles så godt! Sug din mors kussesafter skat." Jens angreb min fisse grådigt, og jeg kunne se ham sluge mine fissesafter. Han flytter sine fingre mellem mine lår, og bruger sine tommelfingre til at sprede mine skamlæber. Hans bløde tungen på min klit, og jeg begyndte at gå over kanten. "Åh gud oh fuck ... ja! Du får mig til at komme, Jens! Stop ikke skat!" Han begyndte at sutte den hårdt, og jeg mistede kontrol over mig selv. "Jeg kommer! Jahh!" Jeg græd af glæde, da hele min krop rystede af orgasmen. Min fissesultne søn slikkede og sugede mig hele vejen igennem den, og druknede samtidigt i mine fissesafter, da jeg kom.

Efter hvad der virkede som flere minutter, vendte jeg tilbage til jorden og kollapsede ned i karret i Jens' arme. "Er du okay mor?", spurgte han.
"Jeg har det fint skat, jeg har aldrig følt mig bedre tilpas faktisk." Jeg fik vejret igen. "Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har fået så dejlig en orgasme før", sagde jeg sagligt. Jens smilede bredt, selvfølgelig stolt over, at han havde været i stand til at tilfredsstille mig så fuldstændigt. Jeg blev overvældet af kærlighed og lyst til ham.

"Det er tid til at belønne dig for den fine behandling af mors fisse", sagde jeg.
"Vil du gerne kneppe din mor nu?"
"Åh, Gud", sagde han med støn. "Jeg har lyst til at kneppe dig så hårdt mor."
Jeg ønskede ikke at komme op af det varme bad, men dybden af vandet begrænsede vores muligheder. Så jeg stod op på mine knæ, vendte ryggen til min søn og bøjede mig på alle fire. "Hvordan er det her?", spurgte jeg, mens jeg kiggede over min skulder og rystede min røv foran hans ansigt.
"Åh min gud, det er som i en drøm", stønnede han og steg op på knæ, mens han placerede sig mellem mine ben.
Hans stive pik var lige over min røv. Jeg greb hans stive pik, og gned hovedet mod min våde fisse. Nu førte jeg min krop stille frem og tilbage mod hans pik. Jeg ændrede min vinkel lidt, så de første 10 centimeter af hans pik kunne komme ind i min dampende fisse.

"Hold øje med når jeg knepper dig skat", sagde jeg til ham. Han satte sig på enden af karret, da jeg rokkede stille frem og tilbage. Følelsen var absolut lækker. "Åh gud, mor, du er så fucking hot! Jeg kan ikke tro, at du knepper mig, jeg vil gerne gøre det hver dag!"
"Også mig skat, men bare vent, det bliver bedre", svarede jeg. Jeg var glad for at ha' suttet hans pik først og vidste, at det ville give hans teenagerpik lidt udholdenhed. "Nu er det din tur, knep mig med din dejlige pik Jens."
Han flyttede hænderne til mine slanke hofter. På dette tidspunkt havde jeg ikke fået hele hans pik indeni mig. Men med sit første stød, begravede min søn sin pik helt i bund.

Jeg stønnede af glæde og skubbede tilbage, for at lade ham vide, at han ikke gjorde ondt på mig. Jens reagerede ved at omdanne sig til et menneskeligt stempel. Han bankede sin pik i bund igen og igen. Hans ungdommelige lyst og energi tog over, og han kneppede mig som om, at jeg ville være hans sidste.

Mine bryster svingede og skøjtede mod vandets overflade med rytmen af vores incest knepperi. Jeg kunne høre plask af pik i min fisse, min søns tunge vejrtrækning, da han ramte mig igen og igen. Hans tunge boller svingede med hvert slag, og min svulmende klit trak mig tættere på klimax.
"Nu er jeg der næsten skat, knep mig ... knep mig!"
Jeg skreg faktisk, da orgasmens bølger styrtede ned på mig. Det var som, at om min fisse overtog hele min krop. Jeg vidste, at jeg ville kneppe min søn, hver gang muligheden var tilstede.

Et sted midt i mit klimaks forstod jeg, at Jens varslede mig, at han også var ved at komme. "Hold om mig skat", opfordrede jeg. "Kom indeni mig, fyld din mor med din sperm. Jens' stød blev lidt langsommere, men mere kraftfulde, da han nåede sin orgasme. "Åh gud ...for helvede! Jeg kommer mor! Jeg kommer indeni dig! Ja!" Han stønnede, pustede og bandede, da jeg følte hans sæd tømme sig i min fisse. Varm og tyk, jeg elskede følelsen af, at det løb ud af min dampende fisse og ned ad mine lår.

Vi nød vores første brusebad sammen. Jens og jeg kærtegnede hinanden kærligt, da vi talte om, hvad der lige var sket og hvad fremtiden bragte.
"Jeg elsker dig", sagde vi begge igen og igen. Vi var stadig mor og søn sammen, som vi havde været i 15 år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.