Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag over middag skulle Mads til kamp med holdet, og jeg vidste, at han først ville være hjemme ved 18.00 tiden hvilket passede perfekt. Dels fordi han var tvunget til, at lade sin pik hvile, og jeg havde tid til at forberede aftenen. Mens han var væk, ringede jeg til min cam veninde. Hun var den dame, som der havde set på, mens jeg gav min søn sit første blowjob for et par måneder siden.
Hendes navn var Rikke, og jeg havde lært hende at kende på en udenlandsk webcam site, hvor man kunne gå privat, altså lidt som en Skype forbindelse. Rikke kom fra Nordsjælland, og var 6 år ældre end mig, men hun var virkelig en flot dame, der holdt sig godt. Vi havde aldrig haft camsex, men det havde udviklet sig til et venskab, hvor vi var fortrolige.

Vi fik snakket sammen et lille kvarters tid og aftalte, at det skulle være en hyggelig aften uden de store forventninger. Jeg var jo ikke helt klar over hvordan Mads ville reagere overfor hele situationen, selv om hans øjne havde fortalt noget andet. Rikke havde stadig ikke haft held til, at forføre hendes søn, og havde egentlig opgivet håbet. Jeg fortalte hende, hvordan vores morgenstund havde været, og min lyst til, at få min søns pik banket op i min røv. Rikke glæde sig til i aften, og hun lovede, at hun ville tage det helt afslappet. Hun syntes det var hyggeligt, at vi skulle mødes i virkeligheden og var slet ikke i tvivl om, at vi havde meget at snakke om.

SEX I DAG?

Min eftermiddag gik med at få handlet det sidste til aftensmaden, og tjekke min beholdning af glidecreme samt vaseline. Jeg var også inderst i kommoden og tjekke mit SEXLEGETØJ. Jeg havde helt ærligt ikke brugt noget af det, siden min søn havde kneppet mig første gang. DET var en lang eftermiddag og min fisse var konstant fugtig. En spænding i kroppen, som jeg aldrig havde prøvet før. Få øjeblikke blev tanken ledt hen på det forbudte og mødet med en kvinde, som jeg kun kendte fra webcam, men en følelse af tillid fik tankerne hurtig væk igen.

Omkring 17.50 kom Mads hjem.
"Hej store dreng" sagde jeg, og gav ham et kys på kinden.
Vores munde mødtes og vores tunger flettede sammen. Han lagde armene rundt om taljen og flyttede hænderne ned over min røv. Jeg havde et par stramme cowboybukser på, og jeg kunne mærke, at hans hænder tog et fast greb på min store røv.
Som svar kyssede jeg ham hårdere og strøg mine fingre gennem hans hår. Efter et øjeblik tog jeg hårdt fat i hans hår, og kørte hans hoved tilbage. Han så skræmt ud, da jeg så ham dybt i øjnene.

"I aften min smukke dreng, der vil jeg have din store dejlige pik op i min røv."

"Er du klar skat, er du klar til at spidde din mors røv i aften?" Spurgte jeg ham.

"Ja mor, jeg kan ikke vente med at mærke din røv," svarede han med et stort sulten smil på hans ansigt.

Denne unge mand som jeg havde født og opdraget. Min søn der tilfredsstiller mig så godt med sin store pik. Denne stramme unge krop, der ligger i min seng og gør mig liderlig igen og igen. Denne unge knægt, der havde gjort mig til den liderligste mor i hele verdenen. Jeg var så stolt af min søn.
Vi aftalte, at han skulle klæde om inden Rikke kom, og hjælpe mig med at dække bord.

DING DONG.
"Hej Camilla" sagde hun, mens hun gav hånd.
Wow en virkelig nydelig pæn dame først i halvtredserne. Man kunne se, at hun gik meget op i sit udseende, og hun passede godt på hendes beskrivelse "kontormus" med en kinky tankegang.
Vi fik alle tre hilst pænt på hinanden, og der var ingen tvivl om, at Rikke var en meget ligetil og åben person.
"Nå, Camilla er det så din præmietyr af en søn, som du har her". Jeg kunne se på Mads, at han blev en smule forlegen, men det frække blik i øjnene var der. "Ja det er hingsten Rikke" Jeg svarede lidt frisk og spillede med på legen. Jeg havde i min fantasi ofte leget med tanken om sex med en anden kvinde, men det var altid blevet ved tanken.
Men lige nu var følelsen enorm stor. Måske var det Rikkes personlighed eller hele situationen, der legede med mine tanker på få splitsekunder.

Vores læber mødtes i en omfavnelse af glæde og liderlighed. Ved det ikke, måske en fælles connection og enighed om vores fælles lyster. Sandsynligvis også vores lange samtaler over cam. Men i hvert fald stod vi i entreen, og kyssede lidenskabelig foran øjnene af Mads. Der gik kun to sekunder inden min fisse drev af safter. For satan Rikke kunne kysse, så en beruselse af lykke stemning gennemstrømmede min krop. Hun havde virkelig tændt en ild inde i mig.
"Må jeg se din tyr Camilla" spurgte hun med et frækt glimt i øjet. Samtidigt pressede hun sin hånd hårdt mod min fisse uden på cowboybukserne. Mads stod allerede og gned hans pik uden på bukserne. Rikke gik direkte over til Mads, og gav ham et kys. Først så han lidt forskrækket ud, men besvarede hurtigt hendes mund. Rikke havde allerede sin hånd uden på hans bukser og gned pikken. "For satan det er løgn" kom det spontant ud af munden.

Rikke tog min søns monsterpik ud af bukserne og holdt den med et fast greb. "Jeg har aldrig set så stor en pik nogensinde." Rikke slikkede først på hans store kugler, mens hendes hånd gned pikke langsomt. Hendes lille hånd kunne næsten ikke nå omkring pikken. Synet var så utroligt ophidsende. En smuk dame der sutter min lille søns pik, og hun har oven i købet gjort mig pisser liderlig.
"Kom Camilla" hun var begyndt, at sutte min søns pik, Jeg kunne se, at han var helt væk af liderlighed. Hans pik stritede lige ud i luften, og hans blodåre var helt tydelige. Skiftevis sutter vi hans pik og ind imellem kyssede vi hinanden.

Rikke går bagved Mads og begynder, at kærtegne hans faste baller. Jeg kan tydelig se måden, som hun betragter min søn på. Lidt som en limousine tyr der er på skue. Pludselig giver det et sæt i Mads, og han stønner på en anderledes måde. Rikke slikker hans anus. Fuck hun er en kinky dame. "Kan du lide det Mads" spøger Rikke om, mens hun presser hendes tunge op i åbningen. "Åh fuck det er lækkert" kommer det fra min søn. Han står lidt mere foroverbøjet nu, så hun rigtig kan komme op i hans røvhul.

"Må jeg mærke din søns pik i min fisse Camilla." Det hele var gået så hurtigt, og vi var kun nået ind i entreen. Og så var vi allerede i gang med at udnytte min søns monsterpik. Men det hele var så ophidsende og spontant. "Selvfølgelig må du det Rikke." røg det ud af munden på mig. Rikke stillede sig foran mig og trak hendes nederdel op over hofterne. "Stik din pik op i denne liderlige mor kusse" sagde Rikke med en hæs stemme og skød røven godt tilbage, så min søn kunne se hendes sultne kusse.
DING DONG!

En nøgle blev sat i nøglehullet og håndtaget bevægede sig nedad.
Den eneste der havde en ekstra nøgle, var Mads´ søster Sille.
fortsættes.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 113 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.