Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er alenefar med to døtre, nemlig min ældste datter Pernille som er flyttet hjemmefra, og så har jeg Tina, som går i niende klasse. Hun er en meget smuk pige med sine 170 centimeter i højden, og et langt rødbrunt hår, hun vejer omkring de 65 kilo. Hun har store bryster, selvom en far ikke bør bemærke dette om sin egen datter, så var det svært at overse.

Jeg forsøger at være en åbensindet far og forsøgte på, at give hende så meget privatliv som muligt. Jeg vil ikke sige, at hun er krævende, men et stort antal drenge har sin gang i huset. Men jeg ved også, at med hendes udseende kan hun få næsten enhver dreng, som hun ønsker. Jeg er ret sikker på, at når hun har drenge med hjemme, så er hun til noget på sit værelse. Her tænker jeg på, at hun har sex med dem, og da hun tager p-piller, så var det jo egentlig ikke et problem. Af en eller anden grund begyndte det at komme i mine tanker, og jo mere jeg tænkte på det, desto mere begyndte jeg at undre mig over, hvad hun gjorde på sit værelse. En dag besluttede jeg at købe et lille spion webkamera, og placere dette i hendes værelse da jeg vidste, at hun ville havde en dreng med hjem denne dag. Jeg følte selvfølgelig en dårlig samvittighed, og jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, jeg gjorde det. Jeg ved ikke om det var af nysgerrighed, eller et incestuøst ønske, som jeg undertrykte på dette tidspunkt.

SEX I DAG?

Alligevel satte jeg det op på et sted, hvor jeg kunne få den bedste visning af hendes værelse. Jeg var virkelig spændt på at se, hvad der skete.
Jeg sad spændt ved min computer, men det var ret kedelige ting, der foregik på værelset, og jeg havde næsten besluttet, at stoppe med at se det, da jeg regnede med, at jeg havde taget fejl.
Jeg havde ikke taget fejl af mine fornemmelser, da jeg så på min computerskærm, min datter havde drengen liggende på sengen, og lidt efter gned hun ham uden på bukserne. Bagefter så jeg min egen datter, fars pige, giver drengen et blowjob! Jeg burde have slukket det og slettet videofilen. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke gjorde det. Jeg så det hele, jeg så hvordan Tina gav ham et dybt blowjob. Jeg begyndte at tænke på, om min datter ville lade ham komme i munden, eller hun bare ville tage ham ud. Da indså jeg, hvad jeg tænkte om min egen datter, og jeg forsøgte at få tanken ud af mit hoved. Men jeg så og lyttede, da denne dreng nåede sit højdepunkt, og sprøjtede hans sperm ind i Tinas mund. Derefter kunne jeg se, at hun sank det. Jeg kunne ikke tro det, min datter slugte sperm! Jeg følte min pik blive stiv i mine bukser, og jeg følte mig så beskidt ved liderligheden over min egen datter.

Jeg slettede aldrig nogle af disse videofiler, og begyndte at lave en samling af min datters seksuelle færd på min egen DVD. Jeg erkendte endelig mine incestuøse lystfulde ønsker til min datter, da jeg en aften så på min komplette samling af Tinas seksuelle handlinger, og begyndte at spille den af. Da jeg spillede den af, tænkte jeg på, at det var min pik, som hun suttede! Jeg følte igen dårlig samvittighed over at gøre det, men det var den bedste og største spermladning, at jeg nogensinde havde haft! Nu jeg havde erkendt min lyst, tog jeg det et skridt videre. Jeg fandt et sted at sætte yderlige et kamera op. Det blev på badeværelse overfor bruseren, i håb om at se Tina onanerer der.

Disse optagelser fra badeværelset ophidsede mig enormt. Jeg studerede hvordan hun tog sit tøj af. Hendes bryster var endnu større, end jeg først havde antaget, et sted i D-serien. Hun havde sådan en varm krop, en stor fast røv, en barberet fisse. Jeg så hvordan, at hendes bryster hoppede rundt, da hun kom ind i brusebadet, og for første gang så jeg, at min egen datter finger-kneppede sig selv, mens hun onanerede under bruseren.
Det er overflødigt at sige, at jeg onanerede, mens jeg så på min nøgne datter, der tilfredsstillede sig selv.

Jeg fik pludselig en meget underlig plan, nemlig at næste gang Tina havde besøg af en dreng, så ville jeg liste op til hendes værelse, og forstyrre dem i deres akt. Jeg havde selvfølgelig været så snu at pille ved låsen ind til Tinas værelse, så hun troede, at den var gået i stykker.
Jeg ventede et stykke tid, indtil jeg kunne se, at hun suttede hans pik. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, som jeg gjorde. Jeg gik op til Tinas værelse og åbnede døren. Jeg fangede hende med drengens pik i munden. Den stakkels dreng blev fuldstændig hylet ud af den, og jeg har aldrig set en dreng, der blev så hurtigt klædt på og forlod værelset med så ildrødt et ansigt. Min datter derimod syntes slet ikke generet.
"Godt far!, hvorfor bankede du ikke på?", sagde min datter sarkastisk til mig. "Jeg troede ikke, jeg ville se dig på denne måde." Jeg gav min datter et underligt blik. "Nå far, hvad ville du? Du kom ikke herind for ingenting."
Jeg havde ikke gennemtænkt det så meget "Åh det kan bare vente Tina." Jeg begyndte at forlade værelset, og håbede min datter ikke var alt for rasende. "Vent nu lille far! Du kommer herind og forstyrre mit privatliv, og du vil ikke have noget?" Jeg så på min datter, da hun gik tæt på mig. "Jeg ved hvad du vil ha' ", sagde min datter. "Du vil have et blowjob. Du håbede, at din egen datter ville sutte din pik, du er en pervers stodder." Jeg blev bleg i ansigtet, og vidste ikke, hvad jeg skulle sige.

Min datter gik over til, hvor jeg havde gemt kameraet og pegede. "Hvad fanden troede du? Troede du ikke, jeg ville se den, eller den du har sat op på badeværelse." Jeg var så flov, min datter havde opdaget mig. "Hvordan ... hvordan vidste du, hvor længe?" "Jeg har vidst det i lang tid!" Tina greb min hånd og trak mig ud af hendes værelse, ned ad gangen til mit kontor. Hun gik lige hen til, hvor jeg gemte DVD´en. "Har du spillet pik til den? Har du set mig sutte pik og spillet pik ved dit skrivebord?" Jeg var måløs, som kun gjorde min datter vredere. "Nu fortæller du fandme mig sandheden far!" "Ja, jeg har", fik jeg fremstammet med rysten i stemmen. Hun skubbede mig ned på min stol, og før jeg vidste det, satte hun sig ned på knæene mellem mine ben.

Hun trak hurtigt mine joggingbukser af, selv om jeg sad på stolen, så hev hun dem nærmest af, min pik var halvstiv, da den poppede op. Tina greb omkring min pik og kiggede op på mig. "I begyndelsen var det virkelig klamt, og jeg tænkte på at anmelde dig. Men så tænkte jeg på dig, at du sad her og spillede den af, det var så beskidt, så forkert, men tanken gjorde mig liderlig far."
"Er du klar til at få din pik suttet af din datter?" "Åh ja Tina!" Hun slaskede min pik mod hendes ansigt, "Far du er sådan pervers stodder", sagde hun, mens hun smilede og sagde. "Jeg tror du hellere vil ha' et blowjob topløst." Min datter stod op og tog hendes skjorte af. Jeg havde ikke bemærket, at hun ikke havde nogen bh på. "Hold kæft Tina! Hvilken størrelse er dine bryster?" Min datter smilede, da hun greb sine bryster og klemte dem. "De er 38D, måske bare lidt større. Kan du lide store bryster far?" "Jeg elsker dine store bryster Tina" Min datter kærtegnede sine bryster langsomt, mens hun gik ned på knæene. Hun tog forsigtigt min pik mellem hendes bryster, hvilket var en dejlig følelse! Da jeg kiggede ned, kunne jeg ikke tro, at jeg så min hårde pik glide mellem mine egne datters store bryster! Min datter greb min bankende pik, og gav den et par lange dybe sut. "Far, du kan komme, så hurtigt som du vil. Men når du er klar til at sprøjte så fortæl mig det, jeg vil se dig sprøjte ud i min mund. Er det ok?" Jeg nikkede bare, og vidste at jeg var ved at udleve en incestuøs fantasi, som mange fædre havde om deres varme døtre.

Tina gik lige på og tog min pik i munden. Jeg lod et højt lystfulde støn lyde. Min datter flyttede hendes mund hurtigt op og ned ad mit skaf, og sugede hårdt da hun tog pikken i munden igen. De slubrende lyde var så høje, og min datters mund var så våd. Da min pik var i munden, kørte hun tungen omkring mit pikhoved på en hel speciel måde, der arbejdede på det følsomme område lige på strengen. "Åh Tina! Du giver det bedste blowjob!" Hun lod min pik glide ud af hendes mund. En lang tråd af præsperm og spyt gik fra mit prikhoved til hendes læber. "Tak far, jeg elsker at give dig et blowjob, så jeg kan få en masse øvelse." "Det jeg elsker mest, er smagen af sperm." Hun vendte tilbage, for at sutte min pik som en professionel. Jeg lagde min hånd på hendes hovedet, da hun kørte hendes mund på min pik. "Åh ja Tina. Sut den! Sut din fars pik. Få din far til at komme i din mund."

"Tina jeg er tæt på at komme!" Hun suttede min pik hårdere og arbejdede den længere ind i hendes mund.
"Jeg kommer nu! " Min datter masserede min nosser og gav min pik et par sut mere, før hun trak den ud af hendes mund. Jeg greb hurtigt min pik og begyndte at spille den. Min datter åbnede hendes mund helt, og hendes tunge stak ud, ventende på min sperm. Jeg tog måske tre til fire træk på min pik, før min udløsning sprøjtede ud som en vulkan, min varme klæbrig sperm over hele min datters ansigt. Jeg kunne ikke tro, hvor meget jeg sprøjtede. Sprøjt efter sprøjt blev skudt ud af min pik, mens jeg forsøgte, at ramme min datters mund og tunge.

Da hun havde suttet min pik ren for sperm og taget sædklatterne på ansigtet med en finger, for at suttet den ren, udbrød hun. "Det var virkelig lækkert far! Jeg har aldrig haft en, som har spermet så meget!" Hun slikkede sine læber rene og tørrede hendes hage af med to fingre. Jeg var liderlig nu, og havde så dybe mørke incestuøse tanker, at jeg skulle udleve dem alle. Jeg stod op og trak min datter op med mig. Hun havde stadig sperm i hendes ansigt, da jeg greb hendes massive bryste, og begyndte at slikke og sutte dem. Hun udbrød et højt støn. "Åh ja far! Sut mine bryster!" Da jeg suttede på min datters bryster, tørrede hun resten af min sperm af hendes ansigt og spiste det hele. Det fik mig til at sutte hendes bryster endnu hårdere! Hun stønnede som en lille luder! Hendes bryster følte mig så godt i mine hænder, og hendes brystvorter endnu bedre i munden.

Få sex i dag

Mens jeg slikkede og suttede på min datters store bryster, begyndte jeg at manøvrere hende mod mit skrivebord, så snart jeg fik hendes røv til at røre ved mit skrivebord, pressede jeg hende forsigtigt ned på bordet. Før Tina virkelig vidste, hvad der var gang i, havde jeg hende liggende på ryggen, og jeg trak hendes shorts og trusser af. Jeg sad hurtigt på min kontorstol og rullede op mellem benene. Jeg smagte først på hendes fisse med min tunge, der gled hele vejen op mellem skamlæberne til klitten. Min datters fisse smagte så godt. Jeg slikkede hendes skamlæber med tungespidsen, før jeg kørte min tunge over hendes dejlige hårde klit. Min datter bevægede sit underliv og stønnede højt. Jeg kiggede op mellem benene for at se hende. Tina gned sine bryster og trak i hendes brystvorter, mens hun tog dem op til munden, for at slikke samt sutte på sine egne brystvorter. "Åh... ja far! Slik min fisse! Bor din tunge op i min fisse far!" Jeg tunge-kneppede min datters lækre fisse, så dybt jeg kunne. Derefter brugte jeg mine tommelfingre til at trække skamlæberne fra hinanden, så min tunge kunne slikke hele hendes fisse. Hun stønnede højere, og rejste sig op på sine albuer i et stykke tid, for at få et bedre kig på hendes far.

Jeg lod en finger glide ind i hendes fisse og fandt hendes G-spot næsten øjeblikkeligt. Min datter stønnede med incestuøs glæde. Jeg tog den anden hånd og lod en finger ramme hendes stramme røvhul. Min datter blev vild! Hun skreg, at jeg skulle kneppe hendes røv, og slikke hendes fisse. Jeg arbejdede mine finger ind og ud af hendes stramme røvhul, da jeg fortsatte med at slikke hendes dejlige fisse. Min datter vred sig på mit skrivebord, og stønnede så højt af glæde, jeg troede, at naboerne ville høre hende. Svedperler dannede sig over hele min krop, da jeg arbejdede hende til hendes første orgasme med far. Hendes vejrtrækning blev højere og tungere, hun bøjede ryggen og hendes bryster sprang frit rundt, da hun fik sit klimaks over mine fingre samt tunge. Hendes strøm af fissesafter var stor. Tror hun fik sit livs første sprøjteorgasme. Det var dejligt at se og lytte til min datters orgasme og tænke på, at det skyldes mig.

Min kødelige lyst var alt overskyggende, og jeg kunne ikke holde mig mere. Jeg stod op og greb omkring min stive pik med den ene hånd. Jeg kiggede ned på min svedige smukke datters krop. Jeg pressede min pik på hendes klit flere gange. Min datter kiggede op på mig, "Far, du skal kneppe mig? Du skal kneppe din egen datter?", sagde hun til mig med sin lille pige stemme. Jeg svarede, "Jeg vil give dig det bedste sex nogensinde! Kneppe dig, som du fortjener!" Derefter pressede jeg min pik mellem hendes våde skamlæber. Min datter så på min pik, der gled op i hendes fisse, hun stønnede da min pik kom ind i hende, centimeter for centimeter, af min 18 centimeter tykke pik. Jeg stødte min pik hele vejen op i hendes stramme varme våde fisse, hele vejen til min tunge nosser.

Det var den bedste fisse, at jeg nogensinde havde haft min pik oppe i. Min datter var så stram og våd, at jeg ønskede at kneppe hende og aldrig stoppe. "Åh Tina! Din fisse er så stram. Jeg elsker at kneppe din stramme fisse!" "Kom så far, knep mig hårdt! Jeg har været en uartig pige, så du skal straffe mig ved at kneppe mig hårdt." Min datter bad mig om det, så jeg begyndte at støde min pik ind i hendes fisse som en forhammer. Mine kugler klaskede imod hendes røv. Jeg var helt ude at kontrol og så på min datters 38D bryster, der gyngede i takt med mine stød. Jeg havde aldrig oplevet en sådan dyb ukontrolleret lyst, som jeg oplevede lige nu. "Åh ja far ... din pik er så stor! Jeg vil have mere af din pik far ... knep min fisse ... spid mig far!" Jo hårdere, at min datter fortalte mig, at jeg skulle kneppe hende, jo mere tog mine incestuøse tanker og følelser over.

"Ja, tag den Tina! Tag min store pik! Vil du være min kneppe luder? Åh... Vil du være din fars lille luder? "" Åh ja ... åh ja far ... knep mig ... Jeg vil være din private lille luder!" Jeg tænkte ved mig selv mig selv, hvor mange fædre, der ville elske at være mig lige nu. Jeg tænkte på alle mine venner, som havde bemærket min smukke datter. Jeg kneppede min datter med en sådan en lyst, at jeg aldrig havde troet kunne overgå mig.
Jeg havde aldrig kneppet en anden kvinde så hårdt før. Min pik begyndte at svulme, og liderligheden var ved at bringe mig nærmere på min anden forløsning. Jeg tænkte et øjeblik på, om jeg skulle komme i min datters fisse eller ej. En del af mig ønskede, at skyde min varme sperm op i min datters fisse. En anden del af mig ønskede, at trække min pik ud af hende, og sprøjte over hele hendes krop. "Åh ja ... din fisse er så dejlig, vil du have, at din far kommer oppe i dig?" "Jeg vil have dig til at komme far" "Jeg greb fast om min datters talje, da jeg følte min sperm opbyggede sig i min pik, pludselig følte jeg en snoren, da min pik sprøjtede en stor ladning af sperm dybt oppe i min datters fisse. "Ja! For helvede ta' det Tina! Jeg kommer." Hun lod et højt brøl fylde værelset, da hun fik en intens orgasme. Det føltes som om, at hendes fisse suttede min pik.

"Jeg kan ikke tro, at du bare kom i min fisse! Skød din sperm af oppe i min fisse. Jeg tror du er lidt fatsvag? Jeg skal vise dig, hvad jeg tænker på om det!" Jeg vidste ikke hvad min datter mente, men jeg fandt hurtigt ud af det, da hun knælede ned foran min pik, og begyndte at sutte på den som en baby, der sutter på en flaske. "Du vil behandle mig som din private kneppe luder, uartige farmand! Nå far, jeg skal vise dig, hvor god din datter er." Hun fortsatte med at sutte min pik, og hun var i stand til at holde mig hård og utrolig liderlig.

Tina rejste sig op, da hun var tilfreds med min hårde pik. Hun vendte rundt og bøjede sig over mit skrivebord. "Kom far, jeg vil have den i min røv. Jeg er en fræk datter, der skal kneppes i røven farmand."
"Jeg holdt et fast greb om min pik, og pressede den forsigtig mod min datters stjerne. Min pik forsvandt langsomt ind i hendes meget stramme røvhul. Nu var jeg slet ikke i tvivl om, at hun havde øvelse, min lille skønne kneppeluder af en datter. Jeg begyndte at støde min pik ind og ud af hendes stramme røvhul, hun svarede ved, at klemme min pik endnu hårdere med hendes røv. Jeg stoppede op og stod stille. Nu lod jeg min datter gøre arbejdet med sin røv.

Min datter stønnede med stor lyst, mens hun fortsatte med at klemme hendes stramme røv omkring min bankende pik. Hun sænkede sit tempo, og så på mig over skulderen. "Nyder du far? Er det hvad dine beskidte fantasier er?" "Tina, det er så meget bedre, end jeg nogensinde havde fantaseret om i mit hoved, da jeg spillede den af. Jeg har aldrig kommet så meget med nogen andre! Ved du, hvor mange fædre, der ville elske at få deres døtre til at sutte deres pik, endda kneppe deres datter? "Tina gav mig et ugudeligt smil. Min datter øgede hendes tempo igen.
"Far ... gør alle fyre på din alder så meget som du gør?" Jeg tænkte et øjeblik, før jeg svarede. "Hvis de skulle kneppe en ung utroligt smuk kvinde som dig, så ville de gøre det!" Derefter sagde min datter, "Virkelig? Jeg elsker sperm så meget, så måske skal jeg kneppe og sutte ældre fyre. Hvad synes du om dette far?" Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg blev lidt jaloux. Jeg ville være den eneste ældre fyr, der skulle kneppe min datter. "Jeg ved det ikke, hvad jeg skal tænke Tina .... hvorfor?" Hun stønnede lidt, da hun arbejdede min pik ind og ud af hendes stramme røv et par gange. "Fordi jeg ville elske at få en hel flok fyre til at kneppe mig på samme tid, få mig til at sutte deres pikke, og sprøjte over mig. Jeg tror, at næste gang du har dine venner ovre til kort spil, så kunne jeg kunne blive kneppet af dem alle. Hvad tror du far, ville de ville kneppe mig? Vil de have, at jeg suttede deres pikke?"

Jeg var chokeret over, hvad min datter lige sagde, men så følte jeg min pik gled i hendes røv igen, og chokket gik væk igen. Jeg tænkte et øjeblik, og så svarede jeg. "Ja Tina, de ville alle! Nogle af dem har døtre på din alder, så det ville være som at kneppe deres egne døtre." "Vil du gerne se det far? Vil du gerne se alle dine venner kneppe din egen datter? Vil du gerne se mig sutte deres pikke?" "Jeg ville elske det Tina. Så længe jeg også kom til at kneppe dig. Jeg ville elske at se dig være min dristige uartige datter!" Nu kneppede min datter min pik hurtigere, som om at hun gav mig hendes godkendelse.

Min datter og jeg stønnede i vores incestuøse glæde, og min ladning begyndte at bygge sig op i min pik.
"Så du elsker sperm! Du vil have sperm Tina?" "Åh ... ja ... far ... Jeg elsker sperm!" Med dette svar trak jeg min pik ud af min datters stramme røvhul, og vendte hende rundt. Jeg pressede min datter ned på hendes knæ, og greb hendes hår, for at trække hendes hoved tilbage. Jeg spillede min pik med den anden hånd. "Åbn din mund! Vær en god datter, åbn din mund og hold tungen ude. Din far har masser af sperm til dig!" Min datter åbnede munden ligesom min pik sprøjtede med varmt klæbrig sperm. Jeg fik sådan glæde ved at behandle min datter som en lille luder. Jeg elskede at se spermen skyde ud af min pik, især når det kom i min datters mund. Jeg skubbede min pik ind i munden, da jeg sendte den resterende mængde sperm ned i halsen. "Slug det Tina! Åh ja!" Da min datter havde suttet min pik hel tom for sperm, trak jeg hende op og vi kyssede længe i varm omfavnelse.

Fra den dag ville min datter vække mig hver morgen, ved at give mig et blowjob til gengæld for min sperm. Det var det mindste af, hvad hun gjorde for mig. Jeg havde også planer om, at lade hende udleve hendes fantasi om, at blive kneppet af mange ældre fyre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.