Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tiden stod stille i entreen og vi var allesammen lammet. "Hejsa", lød det fra Sille, da døren gik op. Jeg tror ærlig talt, at vi kunne få et godt grin, hvis følgende 10 sekunder var blevet filmet. Rikke havde trukket hendes nederdel på plads og lignede et stort spørgsmålstegn. Jeg selv havde sprunget over til kommoden, og havde stillet mig foran Mads. Hans kæmpe pik stritter stadig ud i luften. Mads var den eneste, der tog det stille og roligt.

"Det ser hyggeligt ud, hvad laver I?", spurgte Sille, der forsigtigt trådte ind i entreen. Mads trådte ud til siden og sagde "Hej søs, godt du kunne komme", mens hans monsterpik strittede lige ud i luften og bukserne var trukket ned til knæene. Jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvad der lige var sket! Min datter havde lige vadet ind i entreen på nok jordens mest pinlige tidspunkt. Og så min søns kommentar. Jeg kiggede skiftevis på Rikke, Mads og Sille.

SEX I DAG?

"Rolig mor", sagde min datter til mig, mens hun gav mig et kæmpe knus. "Mads og mig har aftalt det her på forhånd og ville overraske jer."

"I er vist ikke kommet så langt endnu", sagde Sille, mens hun gik over til Mads og gav ham et kram. Hun begyndte at spille hans pik forsigtigt, mens de kyssede. "Hejsa du må være Rikke", sagde min datter og gik over til hende for at give et kram.

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive de sidste 40 sekunder for jer. Min datter kommer uventet, mens vi er i gang med, ja lad os kalde det "ikke helt normal adfærd" for en familie. Min følelse var skam, flovhed, pinlighed, skyldfølelse og dårlig samvittighed på en gang.

Pludselig står Rikke og kysser med min datter på en lidenskabelig måde. De var allerede i gang med de små kærtegn, som ikke var til at misforstå. "Rolig mor", sagde Mads til mig og holdt beskyttende omkring mig.

Mads fortalte, at ham og Sille havde gjort frække ting med hinanden, fra de var 11-12 år, og det havde udviklet sig til sex, når muligheden var tilstede. Lige pludselig gik det op for mig, at alle de gange hvor de havde låst døren ind til værelset for at snakke "privat". Ja, det kunne jeg selvfølgelig godt regne ud nu, hvad der havde foregået på deres værelser dengang.

Efter jeg var kommet lidt til mig selv, foreslog jeg, at vi kunne gå ind i stuen og snakke lidt. Det kunne i hvert fald give lidt ro på mine nerver, og der var jo også mad i ovnen.

"Det lyder som en god ide Camilla", sagde Rikke, mens hun grinte på en behagelig måde, som gav ro. "Du har virkelig et par dejlige børn Camilla", sagde Rikke.

Mads havde trukket hans bukser på plads, og det gav lidt ro på situationen. Sille og Mads gik ind i stuen, mens Rikke gik med ud i køkkenet. Det var først nu, at vi rigtig kunne få snakket. Rikke var fuldstændig betaget af min søn og hans monsterpik. Hun sagde, at med hans krop og vedhæng, så skulle den kvinde, der vandt min søns gunst passe godt på ham. Vi fik maden på fade og i skåle. Nu skulle vi bare ind i stuen, og få snakket lidt om, hvad der lige havde foregået. Jeg var meget spændt, og nu var det jo en hel ny situation med min datter inde i billedet.

Der er nogle ting, som skal foregå uden snak og underlige forklaringer. Det gjorde følgende helt naturligt, da Mads og Sille allerede var gået i gang med at hygge på sofaen. Rikke og jeg blev mødt af dette syn. Min nøgne datter, der helt langsomt red min søns monsterpik på sofaen. Sille er en ret spinkel pige med skulderlangt hår. Hendes ben er ret tynde, og hendes røv er ikke større, end et almindelig håndklæde sagtens kunne vikles omkring livet og skjule måsen. Silles bryster er små, men passer perfekt til resten af kroppen. Hun har sin mors øjne og et ret kønt ansigt, hvis jeg selv skal sige det.

Vi stillede hurtigt fadene på bordet og betragtede hvordan Sille langsomt red Mads' pik. Det er utrolig ophidsende at kigge på, og inden længe er Rikkes tunge inde i min mund. Vi kysser og kærtegner hinanden, mens vi hjælper hinanden af tøjet. Rikke fører mig hen til sofastolen ved siden af sofaen. Langsomt presser hun mig ned i stolen.

"Spred dine ben Camilla", siger Rikke, mens hun knæler ned.

Hun slikker min fisse på en helt speciel måde, jeg kan ikke forklare det, men det føltes som om, at hun har, kontakt med mine følelser og rammer mit inderste hurtigt. Samtidigt har jeg frit udsyn til mine børn, der dyrker sex sammen. Hele stemningen er så intim, så jeg får en inderlig orgasme på rekordtid.

Sille er gået bagved Rikke og er begyndt at kærtegne hendes ryg og baller. Inden længe kan jeg se, Sille knepper Rikkes fisse med et par fingre. Mads er gået op ved siden af sofastolen, så mig og Rikke skiftevis kan sutte hans hestepik. Sille stopper og går op til mig, hvor hun sætter sig overskrævs på mig.

"Jeg har drømt om det her længe mor", mens hun førte hendes læber mod mine. Nu blev jeg fuldstændig liderlig igen og glemte alt om, at jeg var en slem mor, der var endt i denne situation.

Inden længe ligger Sille på sofaen, og jeg slikker min datters skønne fisse, mens hun stønner og jagter en stor orgasme.

Pludselig mærker jeg en finger, der leger med min numseåbning, Det er Rikke, som har sat sig bagved mig på sofaen.

"Mads vil du lige hente en pakke smør i køkkenet."

"Selvfølgelig Rikke."

"Er du klar Camille?", spurgte Rikke, mens hun havde fugtet hendes finger med mine fissesafter og kørt den op i røven på mig.

Jeg vidste godt hvad dette betød, og min liderlighed var ubeskrivelig, lidt som om min bevidsthed kørte i en parallel verden. Sille brøler sin orgasme ud som en løve, der lige havde nedlagt sit bytte. Og en kold klat smør blev fordelt i min røv, mens Rikke legede, og udvidede min åbning til min smukke drengs monsterpik.

Den aften blev min røv gennempulet af Mads, der måtte tilfredsstille tre kvinder med hans fantastiske pik. Når Mads trængte til et lille hvil, så fandt vi kvinder lyst i hinanden. På den måde blev Mads' pauser korte, og min søn af en præmietyr blev brugt til fulde. Dette blev til mange møder med Rikke sidenhen. Sidst vil jeg nævne, at Sille kom på besøg mange gange om ugen, rigtig mange år frem i tiden efter denne oplevelse.

Jeg elsker mine børn meget højt.

Camilla.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.