BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mine 4 veninder ville give mig en hygge tur, hvor vi skulle spise et sted byen og rigtige hygge os, for jeg skulle giftes om 14 dage.

Der hvor vi spiste mødte vi Lises kæreste og nogle af hans venner, så nu fik turen en anden drejning...

SEX I DAG?

Der kom øl på bordet og mere vin, så jeg blev lidt pjattet og det gjorde de andre piger også. Vi grinte meget så tiden gik og det blev meget hurtig aften.

Lise og kæresten skulle hjem de havde en lille dreng, jeg må også se at komme hjem sagde jeg, men det ville de andre ikke høre tale om, det er jo dig vi fester for, så skal der festes råbte de, ring og sig at vi tager i biffen. Var nok lidt omtåget for jeg ringe til min kæreste, det er fint så sagde han så ville han tage ud til nogle venner.

Vi havde lige fået en større lejlighed på Vesterbro (viceværtlejlighed) vi skulle være gift for at få den. Vi ville også gerne have børn, det havde vi prøvet på et godt stykke tid men uden held...

Imens jeg talte med min kæreste, havde de andre aftalt at de skulle hjem til Tim, han boede også på Vesterbro ikke så langt fra mig, så havde jeg da ikke langt hjem, vi var nu 3 piger og 6 fyre. Birte grinte og sagde, så er der 2 til hver! vi grinte alle sammen, drak øl, rom og cola der blevet også røget hash, vi dansede og hyggede os, en af drengene forslog så at vi slukkede lyset og dansede uden at sige noget, vi grinte og fniste alle sammen.

Vi piger holdt os lidt ved siden af hinanden og famle rundt, da vi kunne ikke se noget. Birte var en rigtig flot pige med meget store bryster lange ben. Lis havde små bryster og jeg en c skål, havde en sommerkjole på og små trusser.

Vi rodede rundt i mørkede og stødte ind i drengene, vi grinte højt. Ved ikke hvem der fik fat i mig, men han løfte mig op i sine arme og svinge mig rundt, jeg holdt godt fast omkring ham, lige med et kyssede han mig... jeg var ikke forberedt så jeg trak hovet tilbage, hov hov sagde jeg, hvad var det og grinte. Øllet, rom og cola og det vi røg havet fjernet de værste hæmninger, så anden gang gengældt jeg det, et langt dejligt tunge kys, tænkte det er jo forkert da jeg skal giftes, men fortsatte...

Vi må have noget at drikke råbte en, jeg fik et glas i hånden og drak det, det var ren rom fik nok et halvt øl glas i en slurk.

Nu var jeg meget fuld, det var de andre også, jeg hørte en af pigerne fik pik hun stønnet højt!

Fik sat mig ned, der var så mørkt at man kun kunne høre hvad der skete, mærkede en hånd om min skuldre og et par hænder på mine bryster, blev kysset og vælte bagover. Flere hænder kælede for mini lår, med røven hel ude på kanten af sofaen mærke et par hænder på mine knæ, glide op mod fissen og tog fat i mine trusser og trak den ned helt af, en trak min kjole over hovet på mig, mine ben blev spredt og løfte op, så mærke jeg en tunge på fissen, den for ind og ud rundt om min klit blev meget våd og begyndte at bevæge mig imod ham der slikke mig. Kom næsten med det samme, var flov over at jeg blev liderlig men kunne ikke stoppe.

Han holdt op med at slikke og rykkede sig op mod mit hoved, suttede på mine bryster så vorterne blev godt stive. Mens jeg nød det mærke jeg noget på min kind og drejede hovedet. Fik en stor pik i munden, kunne næsten ikke få den ind så stor var den, suttede løs, ham der slikkede på mine bryster flyttede sig, så ham jeg suttede den af på, nu var inde imellem mine ben.

Fik nu et tungekys af ham der havde slikket mig til orgasme og lagde armen omkring ham, mærkede noget lidt lange hår da mine hænder gled rundt på kroppen og fik fat i et par store bryster, det gav et gys i mig det var Birte, hun kyssede mig vildt og masserede mine bryster. Jeg gengældte hendes kys, idet samme mærkede jeg at en med en meget stor pik, gled forsigtig ind i mig den fyldte mig hel ud, gav mig lidt det var dejligt. Birte kyssede mig vildt og slikket mig i øret, viskede nu få du pik tøs, jeg stønnede ja, for han var begyndte at hugge løs med den store pik, jeg modtog værd et stød med fryd og stødte imod ham. Jeg kom med et hyl og råbte mere nu mere nu, så de andre begyndte at grine, det er da noget hun kan lide hørte jeg en sige. Ved ikke hvad der gik af mig, glemte alt, min kommende mand, ingen gummi og jeg brugte ikke p-piller på det tids punkt, han kom med et brøl og jeg pressede fissen imod ham og mærkede en varme i bunden af fissen. Jeg holdt ham tæt og viskede stop, det går galt... men slap ikke mit tag i ham. Klemte ham fast med mine ben omkring ham, så han ikke kunne komme fri, han kysse mig og lå lidt i mig...

Sæden siv ud og ned af mine baller og hørte Birte sige var det godt, jeg mumlede dejligt, var godt ør i hovedet og ville hjem. Skulle til at rejse mig, men nu var der en der fik mig helt ned at ligge, løftede mine ben helt op til mine skuldre og med et hugge hen sin pik i bund uden besvær, jeg var så våd af sæd og mine safter at det løb ned af mine ben og baller, han var ikke så stor som den første, men det var dejligt. Jeg fandt hurtig hans rytme, så nu peb og stønne jeg højt min orgasme ud, han begyndte at ryste og satte tempoet op og kom med et brøl der fyldte mere sæd i mig. Han faldt helt omkuld, jeg kom op at side og tænkte nu må jeg hjem, hørte både Birte og Lis var godt i gang, fik fat i min kjole, kunne ikke finde min bh og trusser. Kom ned på knæ og kravlede hen mod den sprække lys der kom ind under døren, kom næsten halv vejen så var der en der tog fat i mine hofte bagfra og holdt mig fast, mærke en pik støde på mine balder, han var vild! han hugge løs og jeg var så våd at han kom helt i bund i et stød, jeg gispede højt og tog bare imod hans pik, skød røven i vejret og modtog hvert et stød med fryd, ved ikke hvor længe han kneppede mig, men jeg hylede og stønnede så de andre heppede og råbte giv hende det hele. Det gjorde han så det løb ned af mine ben, han faldt sammen over mig og lå lidt med pikken inde i mig. Kom fri, hen til døren og ud, fik hurtigt min kjole på, havde ingen trusser eller bh på og skyndte mig hjem.

Gik i bad jeg da jeg havde sæd i og uden på fissen, på baller og lår. Lage mig i seng og tænkte over hvad der var sket, rystede lidt... Synes det var frækt at Birte gav mig orgasme, men skulle ikke havde kneppet med, jeg ved ikke hvem?... I det samme kom min kæreste hjem, han kom i seng og der fik jeg en tur til, han synes at jeg var liderlig og vild den aften og tømte sig oppe i mig. Så det var fjerde gang, jeg fik sæd den aften.

Et par dage efter kom Birte med mine trusser og bh, hun grinte og sagde nå der fik du hvis noget pik, det kunne du godt lide. Det måtte jeg indrømme. Birte sagde at hun var blevet kæreste med Tim, fik du noget af ham spurgte hun, ved ikke af hvem, det var jo mørkt, hun grinte hvis du fik noget af ham, så må du kunne mærke det, for han er meget stor, jeg sagde ikke noget, han var den første der sprøjtede i mig...

Jeg skal jo giftes om få dage og hun skulle videre. Så hun gav mig et stort knus og sagde, sig bare til - så kan jeg da godt komme en aften, så kysse hun mig og hendes tunge for' rundt i min mund.

Jeg blev efterfølgende gift og havde et dejligt bryllup - 14 dage efter opdaget at jeg var gravid, min mand og hele familie syntes det var dejligt for os...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.