BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi skulle til en sommer fest med overnatning, jeg er 19, det samme er min kæreste. Vi har været sammen i nu 4 år og er meget glade for og meget forelsket.

Festen gik fint der blev danse og mange fik nok lidt for meget at drikke der var nok ca. 60 par og singler i alle alder fra 17 til 65,jeg fik da danse med mange jeg ikke kendte men det gik fint til at begynde med

Jeg havde en let sommer kjole på små trusser der kun lige dække det de skulle og en stram bluse lidt nedringet så der var lidt at kikke på, høje stiletter så jeg blev noget højre end mine 157 .

Det blev aften vi gik uden for min kæreste var med så vi kæle og kysse uden for mødte vi et par der var noget ældre end os eller meget de var 60 men vi snakke fint sammen, min kæreste blev hevet ind og danse og jeg blev uden for sammen med det ældre par havde godt af lidt frisk luft var blevet lidt for fuld, kone til parret gik ind på toilettet .

Manden spurte om vi skulle gå lidt rundt det gjorde vi så vi kom om på den anden side af den hytte nok en stor spejder hytte, der var ingen andre end os lige pludselig tog han fat mig og klemte mig op af huset og begyndte at kysse mig og tage mig på brysterne prøve at skubbe ham væk men han fik mine arme om på min ryg så jeg blev presset bagover så mit underliv stødte mod hans han holdt mig fast nu mærke jeg hans hånd pille ved mine trusser fik dem trukket ned til midt på mine lår og begyndte at gnide på min fisse min modstand gjorde ham mere vild jeg tænkte skulle jeg råbe det ville nok havde ødelagt festen tænkte også hvorfor blev jeg  så våd i fissen nå en fremme  ældre mand gnider løs  for våd blev jeg.

Han fik min bluse knappet op og begyndte at sutte på mine bryster vorterne blev stive jeg var ved at blive liderlig og stødte min fisse mod hans hånd det mærke han slap mine hænder for at tage sin pik frem jeg mærke den glide ind i mellem mine lår, men ikke ind i fissen, jeg klemte låne sammen og fik min første orgasme det rykke i hele mit underliv jeg gispe og stønne. vi hørte at der kom nogle så vi fik tøjret i orden i en fart ingen opdaget noget vi gik tilbage, hans kone sagde nå der er i ja vi gik en tur, han noget at viske til mig du få pik senere jeg smilte tilbage og havde det godt i kroppen.

Festen gik vrider vi danse og drak så vi blev fulde min kæreste blev meget fuld jeg havde tit øjenkontakt men den ældre mand der gav mig orgasme uden for han løfte pegefingeren og jeg smilte tilbage 
Festen ebbe ud det fleste gik ind i soverummet der var flere rum vi låg på en lang seng uden mellemrum så vi låg lidt tæt jeg fik min kæreste op og jeg lagde mig bag ham med mine arme om han og puttet tæt men han var ikke til noget han faldt hurtig i søvn og sov tungt.

Var lige ved selv at falde i søvn så mærke jeg en hånd på min røv der pille ved mine trusser låg hel stille der var helt mørkt så man kunne se noget, hænderne kom, tætter på min fisse, prøvede at flytte mig væk men kunne ikke for min kæreste låg der og sov tungt, han masseret nu fissen uden på mine trusser løfte mig lidt for at for ham til at lade være med i det samme fik han mine trusser trukket ned på mine lår så min røv og fisse var fri, vil vække min kæreste men kunne ikke få liv i ham.

Ham bag mig tog fat i mine hofter og trak mig hen imod ham min røv rørte nu ved ham eller det var hans pik der stødte i mod mine baller det hele skete meget forsigtig for at ingen især min kæreste skulle mærke noget, han sov meget tungt, hans pik hammere forsigtig i mod mine baller og fisse gled ind i mellem mine ben kørte nu uden på fissen jeg måtte bide i det tæppe der var over os for ikke stønne eller gispe det gav nogle ryk i mig nå pikken kørte hen over min klit nu var jeg så våd.
Jeg skubbe mig lidt tilbage tog min hånd bagud og fange pikken, den var tyk fik den på plads så nu gled den ind i mig jeg kom med et suk og lå helt stille med pikken i bund vi kunne ikke give los så vi gav kun små ryk mærke hans hånd på klitten jeg lukke øjnene og nød det i fulde drag lige med et blev der tændt lys og vi for fra hinnanen var godt stak åndet puste en del men min kæreste sov stadig tungt lyset blev slukket igen fik ikke set han da jeg lå med ryggen til ham lå og vente men der skete ikke noget, tog mine trusser helt af, vente mig imod ham tog min hånd hen på hans pik den var stor og tyk stadig væk.
Gned lidt på den forsigtig krøb jeg hen imod ham førte mit ben over ham han tog under min røv og forsigtig løfte mig oven på ham bøje mine ben så jeg sad og låg hen over ham hans pik var imellem mine ben fik løfte mig så den gled ind jeg sukke og trykke min ind til ham vi bevæget os forsigtig.
Jeg kom i små ryk ved ikke hvor længe vi lå der han klemte mine baller og presse mig hårdt ind til sig han kysse mig hårdt mærke nu pikken voksede og jeg blev hel varm i bunden af fissen lå et stykke tid og kysse mærke han blev slap og træk sig ud nu rente sæden ned af mine lår lag mig ved siden af ham havde kun min kjole til at tørre mig med nu rejste han sig op og forsvandt jeg lå med en meget våd fisse og et dejligt velvære men viste ikke hvem han var.
Næste dag hen formiddage skulle vi hjem vi sagde farvel tilde fleste også til det ældre par hvor manden havde fat i mig han kikke mig dybt i øjnene og trykke min hånd og sagde det havde været dejlig og hyggelig at møde os, konen spurte om jeg havde sovet godt med et stort smil på, hørte hun sagde til manden da de gik, hun er lækker din buk, mens de grine højt, jeg tænkte mit var det ham??
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.