Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Forleden var jeg en smut i Storcenter og var blevet lidt opstemt. Før havde jeg tit på diverse toiletter taget en spiller hvis ikke jeg kunne vente til jeg kom hjem. Så jeg gik ned til toilettet i kælderen. Det var noget størere end dem oven på som altid var fyldte.

Når man kommer ind er der en lang væg i midten med 5-6 håndvaske og bag dem toiletter. På den anden side af vægen var der 5-6 piskummer og man kunne gå begge veje omkring vægen hen til kummerne.

Der er helt tomt dernede så jeg går over til kummerne og stiller mig ved den midterste. Jeg skal ikke tisse men tager pikken frem, er lidt forsigtig da der jo kan risikere at komme nogen. Står og leger lidt med pikken og bliver hurtigt helt stiv. Bliver lidt forstyrret af at sensoren på kummen hele tiden vil skylle ud da den opdager mine bevægelser. Stiller mig lidt væk sådan der bliver stille igen. Der er stadig ingen kommet ind siden jeg gik derind.

Kroppen sitrer det er en vild fornemmelse at stå med stiv pik og lege velvidende at der til en hver tid kan komme nogen og opdage det.

Jeg kan mærke at jeg er ved at komme og lytter efter om der er nogen på vej. Ikke en lyd at høre. Jeg spiller mere intenst og begynder at sperme ned i kummen. Lige da jeg kommer går døren op og jeg hører trin. Det er for sent at stoppe jeg bliver ved med at stå og mærke pikken pumpe sperm i kummen. Ham som kom ind har stillet sig ved en kumme 3 meter væk og begynder at tisse. Jeg kommer ikke mere. Men står med stiv pik og spermen dryppende. Hele min krop ryster af adrenalin. Jeg kan ikke stå stille. Kigger ikke på ham. Ved ikke om jeg er blevet opdaget. Putter min stadigt stive pin ind i bukserne og skynder mig ind på et toilet. Sidder der og kommer til mig selv igen. Tører spermen af pikken og de klatter som ramte mine bukser og min cardigan.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.