BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her lidt om min dejlig kones og vores frække sexliv. På overfladen er vi et ganske almindeligt par med hus og have, bil og et par børn der er flytte fra reden. Vi er begge midt i 40’erne og har et rigt sexliv. Vi elsker hinanden højt og har kendt hinanden siden gymnasiet og har snart sølvbryllup.

Min kone Mia-1,75-68 kg-sort røvlangt hår-nøddebrune øjne-timeglasfigur med et par lækre E-skåle. Jeg-Anders-190-95 kg-sort hår-blå klare øjne-pik på 16 i længden og 14 i omkreds.

SEX I DAG?

Lige siden starten af vores forhold fandt vi begge ud af at vi havde mange frække fantasier som vi havde fælles. Og allerede i Gymnasiet havde vi vores første 3-kanter.

Inden vi fik børn var vi allerede hardcore swingers. Dengang var der ikke noget der hed Scor.dk eller lignende. Så vi gik på nogle af de få klubber der var dengang eller fik kontakt gennem sexannoncer i aviser.

Vores sexliv har udviklet sig meget siden dengang og vi har overskredet grænser mange gange. mens børnene var små var det selvfølgelig ikke så tit vi kunne lave frække aftaler.. Men efter de blev store teenagere har vi igen nemmere og oftere kunne lave aftaler.

Vores sexliv har udviklet sig i mange retninger. En af dem er at vi begge har fundet ud af at jeg tænder på at være Hanrej/Cuckold og at se på at min lækre frække kone får fremmed pik. Og gerne flere på en gang! Nogen gange spiller jeg den underdanige hanrej der bliver ydmyget og andre gange leger jeg med når hun er sammen med andre fyre..

Denne gang vil jeg fortælle om en af de gange hvor jeg blev ydmyget af min frække kone..

Jeg kom hjem fra arbejde en fredag eftermiddag. Mia mødte mig i døren med nogle ret hede kys.. Hun var ret hot kunne jeg mærke.. Jeg prøvede at stikke hånden under kjolen for at mærke efter. Men hun slog min hånd væk og sagde hårdt nej! Jeg vidste hvad klokken var slået.. Hun havde allerede planlagt noget frækt for weekenden eller var i al fald lige i sit es til noget..

Og ganske rigtig. Hun gav mig besked på at gå i bad, barbere mig. Også intimt var beskeden. Hun havde allerede pakket vores tøj. Vi skulle i sommerhuset hele weekenden. Og jeg fik besked på at være grundig! Når hun var i det hjørne vidste jeg at det var hende der styrede og jeg skulle bare please hende i alt..

Belønningen skulle jeg nok få senere..

Da vi kom i sommerhuset fik jeg bessked på at handle ind til en god middag mens hun gjorde sig lækker. Jeg fik købt både hvid og rødvin, laks til forret og en god bøf til hovedret. Da jeg kom tilbage til min lækre kone var hun iklædt det store læderoutfit, lårlange støvler, stramme lædertrusser med lynlås, læder-BH i halvskåle så man kunne se hendes lækre store piercede patter. Håret var sat stramt tilbage i en lang hestehale der var flettet. Og hun havde fået mørk øjenskygge på der markerede hendes smukke øjne frækt op.

Jeg fik besked på at tage det på hun havde lagt frem til mig, og det skulle være NU!

“Javel!” sagde jeg og fik straks sat indkøbsvarerne fra mig og stæsede ind i soveværelset og fik tøjet af i en fart..

“Hvad fanden er det for noget svineri!?”

Hun stod allerede i døren og jeg vidste at jeg allerede havde “begået” min første “fejl”.

“Hvordan fanden er det du smider om dig med dit tøj?! Har jeg ikke sagt til dig det skal lægges pænt sammen og ind i dit lille patetiske skab?!!” Hvæsede hun.

Jo Mistress.. Undskyld Mistress!”

Jeg lå på mine knæ og prøvede at samle mit tøj sammen.. Så kom slaget.. Slask og jeg vidste den første røde streg var på min røv fra hendes lille ridepisk..

“Slask, slask, slask” sagde og yderlige fire striber var på min røv.

“Tag dig så for helvede sammen din uduelige lille vatpik!” Hvæsede hun..

Javel, Jeg skal nok Mistress!”

Min røv sved.. Den brændende følelse både smertede men tændte mig også.. Den gav mig følelsen af at hun var HELT klar i aften og det ville blive en af de liderligste af slagsen! Jeg fik lagt mit tøj pænt sammen og lagt det ind i det lille skab jeg havde fået som den vatpik jeg nu var..

“Godt” sagde hun.. “Tag så det på jeg har lagt til dig..”

“Javel Mistress” svarede jeg

Det var et par meget stramme lædertrusser med lynlås hvor der var plads til en lille hængelås.. Vidste det betød at jeg bare skulle se på og ikke deltage aktivt.. Og et læderhalsbånd og lædermanchetter. Jeg fik det på i en fart og lå på knæ foran hende.

Hun gav mig kæden på halsbåndet. Smed den lille lås foran mig.

“Tag den på” snerrede hun.. “Jeg gider ikke se på din lille patetiske pik idag!”

Jeg fik den klikket sammen så den var låst..

Derefter lynede hun sine trusser op fra bunden så hendes glatte stramme fisse kom til syne..

“Slik mig!” kommanderede hun..
“Javel Mistress, Med glæde Mistress!”
Jeg slikkede forsigtigt på hendes våde fisse..
“Slask, slask” sagde det og jeg kunne møre de 2 slag gennem læderet..
Jeg gav mig lidt.. “Unghh”
“”Slik så ordentlig for helvede!” kommanderede hun..

Jeg havde ikke lyst til flere slag så jeg slikkede det bedste jeg havde lært..
Jeg kunne høre hun var ved at komme..

“Så er det nok!” Snerrede hun..
“Har jeg tilladt dig at give mig orgasme??” spurgte hun vredt..
“Nej Mistress” “Undskyld Mistress!” Svarede jeg og bukkede hovedet.
Hun lynede sine trusser og trak afsted med mig på mine knæ så jeg knapt kunne følge med..
“Nu laver du mad i en fart.. Og giv mig et glas vin i en fart!”
“Min første gæst kommer om en halv time.. Der skal forretten være klar!”
“Javel Mistress”

Det betød så at jeg ikke ville få aftensmad kunne jeg regne ud.
Jeg fik åbnet hvidvinen og skænket et glas som jeg krøb hen og leverede til hende på knæ og med bukket hovede..

“Værsgod Mistress!”

Hun tog det ud af hånden på mig og befalede mig at slikke hendes støvlesnude.. Hun grinede hånligt af mig..

“Din lille uduelige vatpik” grinede hun.. “Se så at komme igang med maden og få dækket det bord!” Snerrede hun og gav mig et spark i røven så hun nær havde ramt mig i nosserne..

Jeg fik lagt brød klar på toasteren så de lige var til at tænde for. Ordnede salat og Laks så det lå klar.
Derefter dækkede jeg bordet mens Mistress sad med benene oppe foran pejsen og nød sin vin.
Nu var der knap 10 min til hendes dinnergæst kom. Jeg fik tændt for brødet og samtidig gjorde jeg ovnen klar samt kød og diverse til hovedretten.

Fik lige nøjagtig forretten klar og serveret da det ringede på døren..
“Åbn op for min gæst” befalede Mistress..
“Javel Mistress” svarede jeg og fik åbnet døren.
Det var en af vores gamle kendinge.

John.. En stor muskuløs neger på samme højde som jeg. Kronraget og med fuldskæg. han var et rendyrket muskelbundt med en pik på 25 cm og 20 i omkreds. Det var en rigtig hængstepik. Mia elskede at mærke hans kæmpepik fylde hende ud. Og så var han udholdende og kunne lever en kæmpe ladning.. Flere gange!

Jeg bød ham indenfor og viste ham hen til Mistress som rejste sig og omfavnede hende.
“Ja så kan du godt gå over i dit hjørne” befalede hun..
“Javel Mistress!”.. Og så gik jeg over og stillede mig i mit hjørne i køkkenet.
“Jeg har savnet dig!” sagde hun kælent til ham mens hun ragede på hans store bule i hans bukser..

“Mmmhh..” Brummede han med hans dybe negerstemme.. “Jeg har også savnet dig babe!” sagde han mens han havde hans ene store hånd på hendes lækre røv og den anden nulrede hendes ene piercede brystvorte.

De begyndte at kysse hedt og hun åbnede hans jeans og fik hans kæmpe lem ud i det fri. Hun knælede foran ham og tog ham i munden..

Hun stønnede mens hun ivrigt slikke hans pik så savlen dryppede fra den..

“Uhmm.. Uhmm..” Stønnede han..

“Du har ikke glemt hvordan man skal slikke pik!” Brummede han..
Hun rejste sig..

“Nej skat.. Og jeg glæder mig til at mærke dig fylde min liderlige fisse ud!” Svarede hun..
“Kom” sagde hun og trak ham hen til bordet..

Så Kan du godt hælde vin op til os kommanderede hun.
Johns Pik hang stadig ud af hans bukser da han satte sig ned ved bordet..

“Tag dem dog helt af skatter” sagde Mistress til ham..

“Min lille vatpik skal nok lægge dem pænt sammen” sagde hun og kiggede ondt på mig..

Jeg fik samlet hans bukser op og lagt dem sammen og op på stolen ved siden af ham.
Så fik jeg igen besked på at gå over i mit hjørne hvor jeg kunne iagttage dem indtage den mad jeg havde lavet til dem mens de af og til talte nedsættende om mig.

Efter et stykke tid fik jeg besked på at nu kunne jeg godt begynde på at lave hovedretten. Og bøfferne havde bare at være perfekt medium, ellers ville jeg få pisken at smage igen..

Det havde jeg ærlig talt ikke lyst til. Selvom jeg kun havde fået 6 slag i aften, og de tændte mig, så havde hun slået så hårdt de gange at jeg tænkte at jeg kunne få svært ved at sidde på en stol næste dag.

Jeg gjorde mit bedste og de var perfekte..

Jeg stod igen i mit lille hjørne mens de nød rødvinen, en god Barolo, og de lækre bøffer der egentlig var tiltænkt mig selv.

På et tidspunkt befaler Mistress mig på knæ..

“Kravl herover under bordet!” Snerrede hun.. “Du skal slikke min fisse til den driver! For om en halv time kommer de sidste 2! Og der vil jeg være klar til noget pik!”

Jeg gjorde som hun befalede og kravlede ind under bordet og lynede hendes trusser ned. Hun gled frem på stolen så jeg kunne komme til, og begyndte at slikke det bedste jeg havde lært..

Jeg begyndte at blive liderlig for jeg vidste at nu skulle jeg snart få hende at se hvor hun har det bedst.. Med nogle fremmede pikke i og omkring sig..

Men der var til trods for min lille størrelse ikke meget plads til min pik i de stramme bukser. Så det gjorde lidt ondt i den da den rejste sig.

Jeg kunne høre Mia nød det.. Hun stønnede og var ret tændt kunne jeg høre på deres liderlige snak om hvor meget pik hun skulle have mens hendes patetiske vatpik af en mand skulle se på mens hun ville blive bedækket af et par rigtige mandepikke..

“Så kan du godt holde!” sagde hun lige på kanten af en orgasme..
“Gå over og stil dig klar til at åbne for mine gæster!” Befalede hun..

Jeg stod nu klar med ryggen til og jeg kunne høre hvordan de ryddede bordet så det hele røg på gulvet..
John bankede sin pik op i Mia kunne jeg høre.. For hun gispede højt. Han tog hende nok bagfra ind over bordet mens han havde godt fat i hendes hestehale..

“klask, klask, klask” genlød rummet samtidig med at Mia stønnede højt..
“Knep mig for helvede.. Giv mig din store negerpik!” skreg hun..

I det samme ringede det på døren og de stoppede..
Jeg åbnede op og 2 fremmede fyre jeg ikke havde mødt før trådte ind..
Almindelig nordisk udseende.. Den ene slank, 185 cm høj og vel omkring de 80 kg vil jeg skyde på. Mellemblondt kort pjusket hår og grå øjne. Den anden ca 180 cm, lidt mere muskuløs end den første og vel omkring 85 kg..

Det skulle vise sig de også var rimeligt udrustet med pikke lige omkring de 20 cm.
Jeg blev kommanderet til at tage deres tøj og ligge pænt sammen, som de smed med det samme. For Mia var klar til at få pik. Og det skulle være NU!

Jeg fik min kæde på og Mia slæbt af med mig befalet på knæ med John foran sig som kendte vejen til soveværelset og de to andre på hver sin side af hende og med hver en hånd på hendes lækre røv.

Da vi kom i soveværelset fik jeg mig en overraskelse som jeg ikke havde ventet da det aldrig var sket tidligere. Og vi havde kun kort fantaseret og talt om det før..

Mia lagde sig i sengen med John. Ikke for at gå igang.. Næh de skulle iagttage mig blive ydmyget endnu engang.

De to fyre stod helt nøgn og stirrede på mig som Mia havde lænket til væggen.. Jeg havde stadig hænderne fri..

“Slik dem op og stå så de er klar til mig din usle uduelige vatpik!” snerrede hun.. Jeg tog rystende en pik i hver hånd og tog tøvende den ene pik i munden..

Mia var åbenbart ikke tilfreds med min formåen. For hun røg pludselig op af sengen og greb ridepisken i hånden. Med et par raske skridt over til mig skreg hun “Kom så igang din lille lort.. Slik for helvede!” mens pisken svirpede ned over min røv 2 gange så jeg kunne mærke det endnu mere end nogen af de andre gange..

Jeg tog den første ordentlig i munden og prøvede at slikke det bedste jeg kunne huske Mia plejede at gøre ved mig.. Virkningen udeblev ikke.. for pikken rejste sig på fyren og han begyndte at stønne mens han grinende sagde til Mia “Han kan sgu godt når først han får besked!”

Mia bukkede sig ned til mig og snerrede af mig “Nu fortsætter du bare og gør som der bliver sagt eller du får pisken at smage igen!”

“Javel Mistress” stønnede jeg næsten grædende..

“Også den anden!” kommanderede hun og spyttede mig i ansigtet..

Jeg tog den anden fyr i munden som jeg havde masseret op at stå med hånden.. Men Mia ville se mig slikke ham..

Han stønnede veltilfreds..

“Tag ham til roden!” kommanderede hun mens hun pressede mit hovede ind over hans pik så den gik i Halsen på mig..

Jeg var lige ved at kløjs i den..

Mia kunne se det..

“Du vover bare på at kaste op! Så får du kraftedme Johns pik i røven!” Skreg hun..

Få sex i dag

Jeg skævede med frygt i øjnene over på Johns fede negerpik og tog mig sammen..
For jeg vidste at når Mia sagde sådan i en situation som denne.. Så mente hun det..
Mia slap grebet om mit hoved og sagde det var nok.. Nu ville hun have pik..

Jeg gispede efter vejret uvidende om det næste..
Mia fandt en Gag frem og gav mig den på.. Mine kæber gik næsten i krampe.. Mine manchetter blev sat sammen på ryggen af mig og lænket til væggen og jeg blev befalet at blive på knæene.

Det var en anstrengende position at være i fordi min arme blev løftet let bagud.. Jeg håbede ikke jeg skulle “hænge” der ret længe!

Mia lagde sig på ryggen og John bankede pikken op i hende så hun skreg..
“Oh ja..! Så knep mig med den store møbelbanker.. Knep mig for helvede!”

John bankede sin kæmpe pik ind og ud af hende i et hidsigt tempo mens Mia stønnede med en af de fremmede fyres pikke i munden og den andens i hånden..

De masserede og nulrede hendes patter og piercede vorter mens John skampulede hende..
Så Gik Mia nærmest i bro og skreg den første orgasme ud af mange, så hvis vi havde haft naboer tæt på så var de med garanti blevet vækket hvis de sov!

John trak sig ud og Mia Lå og stønnede lidt..
Så rejste hun sig op og kiggede på mig..

“Sådan knepper en RIGTIG mand mig! Med en RIGTIG mandepik! Og ikke sådan en patetisk lille drengepik som din!” Snerrede hun.. “Jeg håber du kigger godt efter for sådan kommer det til at være mange gange fremover! Og nu skal de alle tre bedække mig! Jeg har smidt pillerne! Nu vil jeg sgu have et ønskebarn med en MAND istedet for et skvat!” Snerrede hun videre og vendte sig om til de andre igen.. Hun fik den ene fremmede til at ligge sig på ryggen og skrævede indover ham for at begynde at ride ham. Dernæst fik den anden fremmede besked på at tage hende bagfra.. Også i hendes godt udvidede fisse.. Hun ville prøve to på samme tid..

Så kom John foran hende og begyndte at mundkneppe hende med hans kæmpepik.. Savlen drev ud af hendes mund og ned på den nederst fyrs bryst. Han var langt inde i munden på hende og jeg kunne se og høre Mia gispe heftigt efter vejret mens de 2 andre i et heftigt tempo kneppede hendes udspilede fisse godt igennem..

Så kom Mia i en skælvende orgasme der gennemrystede hendes krop så hun måtte spytte Johns kæmpepik ud og hun faldt sammen over den nederste fyr..

Da hun kom til sig selv igen fik de besked på at tage hende en for en, startende med John, og så skulle de komme dybt oppe i hende..

De to fremmede spillede deres pikke mens de så til at John hamrede hans kæmpepik ind og ud af Mias efterhånden godt brugte hul. Jeg havde frit skue til Johns store mørke pik der kørte ind og ud af min lækre hustru.. Efter 5 minutters højt stønnen fra dem begge, kroppe der klasker konstant mod hinanden, fisse mod pik.. Så kom John i en kæmpe brølende orgasme.. Mia spillede sin fisse og kom samtidig med John i en sprøjteorgasme som jeg sjældent har set hende komme..

John trak sig ud og jeg kunne se hvordan Mias åbne fisse flød med hans sperm..

Næste skreg Mia.. Det må ikke gå til spilde! Den næste røg på Mia som placerede sin flotte perfekte stænger på hans skuldre og så kneppede han som en besat til han efter få minutter kom i endnu en heftig orgasme lang oppe i hendes spermkusse..

Min pik gjorde ondt nu.. Jeg elsker at se min lækre hustru blive fyldt med sperm.. Det tænder mig endnu mere at hun måske kan blive gravid. Og havde jeg kunne røre min pik er jeg sikker på den havde sprøjtet ved første berøring.. Nr 2 trak sig ud og nu var den sidste af de 2 fremmede hurtig på.. Han kneppede løs og jeg kunne se hvordan spermen nu skummede omkring hans pik.. Jeg var så liderlig nu.. Ønskede bare det var mig der lå der.. Elsker at kneppe Mia med kussen fyldt af fremmed sperm!

Men det var desværre ikke mig lige nu.. Jeg håbede bare hun ville forbarme sig over mig i sidste ende..
Den sidste Kneppede løs i næsten 10 minutter med Mias stænger lige i vejret så hun kunne mærke hans pik gå helt op i hende.. Så kom han i en orgasme så det sprøjtede ud af hendes spermkusse.. Han må have leveret en kæmpe portion.. Mia skubbede ham af og rejste sig let.. Kiggede på mig.. Så er det dig dit skvat.. Hun har garanteret set lykken i mine øjne, men aldrig er jeg blevet så snydt! Eller ydmyget..

John kom over til mig og løste mine nu ret ømme arme og fjernede Gagge´n fra min ømme mund..

“Så slikker du dem ren en for en!” Kommanderede Mia hårdt.. “HELT ren!” snerrede hun..

Den første af de 2 fremmede stak sin halvslatne sovsede pik i min mund.. Det var en blanding af hans egne, Johns, og Mias safter. Jeg var ved at kløjs i det men Mia havde gjort det klart at det skulle gøres. Så der var ingen vej udenom..

Jeg fik det overstået og slugt det.. Så var det videre til den næste af de 2 fremmede.. Han havde jo safter fra dem alle 4 og det sad helt ned af hans nosser. Så jeg måtte slikke dem rene først.. Dernæst var det pikken.. Min liderlighed var i først omgang faldet lidt.. det var lidt ekstremt det her og MEGET grænseoverskridende.. Men nu begyndte det at tænde mig og jeg slikkede som en gal og det var ligefør han kom helt op at stå igen..

Dernæst var det Johns tur..

Udover han havde den her kæmpepik som jeg tvivlede på jeg kunne gabe ove, så havde han været så “venlig” lige at dyppe sig i Mia igen mens jeg slikkede de andre rene..

Jeg var meget tæt på at kaste op pga følelsen af ikke at kunne få luft, og få blokket spiserøret.. Men jeg klarede det..

Mia klappede i sine hænder.. “Flot” sagde hun.. Du er en RIGTIG lille vatpik er du.. Kom så herop..
Jeg glædede mig som en lille julegris til at få min belønning og dyppe min pik i hendes spermkusse..
Så da hun låste hængelåsen op trak jeg straks min lynlås ned og fik min ømme pik ud i det fri og gjorde mig klar til at penetrere hende..

“Sig mig hvad fanden har du gang i?!?” snerrede hun.. “Du tror da ikke du får lov at stikke den der ynkelige pik ind i mig?!” grinte hun hånligt af mig..

“Spil den af udover min fisse og patter” befalede hun..

“Javel Mistress” sagde jeg skuffet og gjorde hvad jeg blev befalet..

Det var ikke mange ryk i pikken så spermede jeg en kæmpe klat der landede lige fra mellem hendes patter og hele vejen ned over hendes spermdrivende fisse..

“Hvad fanden er DET for noget svineri?! Skal du fedte mig til i den vatpikkesperm?” Snerrede hun.. Jeg blev helt overrasket men automatisk bukkede jeg hovedet mens jeg undskyldte “Undskyld Mistress.. Undskyld!”

“Slik op!” skreg hun!

“Det hele!” Nu mærkede jeg hvordan Johns stærke hånd styrede mit hovede rundt, først fra hendes bryster og nedad.. Til sidst lå jeg helt nede mellem hendes ben og labbede alt spermen fra dem i mig..

Da jeg troede jeg var færdig befalede Mia mig på ryggen.. Så skrævede hun indover mit ansigt.
“Så slikker du resten ud dit skvat.. Sørg for at gøre min klit godt ren også!” kommanderede hun..

Det varede ikke ret længe så kom Mia igen i en sprøjteorgasme lige i mund og hovede på mig..
Mia grinte hånligt af mig..

“Din vatpik!” snerrede hun..

Nu bliver du her mens jeg lukker gæsterne ud..
De havde stille og roligt fået tøjet på og Mia lukkede dem ud..

Jeg lå lidt skamfuldt tilbage.. Skam over at have slikket pik på 3 fyre.. Skam over at slikke al deres sperm op.. Mia har aldrig ydmyget mig sådan før..
Det var både liderligt men også grænseoverskridende.
Mia kom ind til mig..

“Nå skat.. Hvad siger du.. Kunne du lide det?” Spurget hun kærligt..
Min kærlige hustru var der nu igen..
“Både og” svarede jeg..
“Det var ekstremt liderligt men også grænseoverskridende at måtte slikke en anden fyr.. Og så endda 3.. Og samtidig gøre rent efter dem.. Det kræver nok lige det synker ind..
Men jo.. Jeg nød det.. Skammer mig dog lidt nu..”
“nåhh skat”
Mia lagde sig indover mig og kyssede mig kærligt, ømt og intenst..
“HAR du smidt pillerne som du sagde skat?”
“Ja.. Er det ok?” smilede hun kærligt til mig..

Min pik begyndte at røre på sig.

“Jeg har fortrydelsespiller med” sagde hun..
“Nej det er ok!” svarede jeg liderligt.. Min pik rejste sig nu helt..
“Ja det kan jeg mærke!” grinte Mia..
“Jeg tror der måske er lidt sperm tilbage du kan kneppe i skat.. Men vær forsig.. Jeg er lidt øm!”
Jeg vendte hende rundt på alle fire..
“Nå så du er øm din lille luder!”
“Hvad rager det mig?!” Snerrede jeg af hende og bankede min stive pik i bund på hende..

Så kneppede jeg hende hårdt til jeg kom oppe i hendes luderkusse..
Mia faldt sammen men spandt dejligt mens jeg nussede hende kærligt..

“Undskyld jeg snød dig for en fyldt spermkusse” sagde hun.. “Men jeg synes det var så liderligt at se og mærke dig slikke mig ren.”

“Det var også superfrækt skat!”

Vi kyssede kærligt i et stykke tid og faldt i søvn i hinandens arme..

Næste morgen vågnede jeg ved duften af frisklavet kaffe, og en kærlig kone der kom og serverede en kæmpe English breakfast på sengen for mig.

En fuldgod erstatning for den aftensmad jeg ikke fik og et dejligt blowjob bagefter.. Hun var simpelthen for øm til at kneppe om morgenen - Men vi tog revanche senere!

 

Forfatter: Den perverse

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.