Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg rejser en del med mit arbejde. Det betyder at min kone er alene hjemme og skal styre huset selv. Normalt er det mig der ordner tingene, hvis noget går i stykker. Men er jeg ikke hjemme, ja så må andre træde til.

Under en af mine rejser, ringede min kone og fortalte at fyret var stået af. Vejret var ikke for godt, så det kunne ikke vente til at jeg kom hjem et par dage senere. Så jeg måtte ringe til en VVS'er, der kunne komme og se på det samme dag.

SEX I DAG?

Jeg tænder på tanken om at min kone gør sig til over for andre mænd og fantaserer om at hun giver dem hvad de vil have. Min kone er begyndt at tage fantasien til sig, så jeg øjnede chancen for at gøre fantasi til virkelighed.

Jeg skrev til konen og spurgte om hun ville gøre noget for mig. Hun ville gerne vide hvad. Jeg svarede at det ikke behøvede at være særlig farligt. Det pirrede hende og hun sagde at hun gerne ville, og hvad det var hun skulle gøre? Jeg bad hende om at friske sig op og gøre sig lækker. Derefter skulle hun iføre sig et lækkert sæt undertøj og sende et billede til mig. Der gik en halv time, og retur kom et billede af min frække kone i et lækkert sæt lingeri, et hun ved jeg elsker. Jeg skrev tilbage og skrev hvor fræk jeg synes hun var, men at der var mere i opgaven og om hun var med på det?

Det var hun.

Jeg forklarede hende, at hun skulle beholde sættet på når VVS'eren kom. Om hun ville have noget ud over og hvor meget det skulle være, det bestemte hun selv. Hun skulle bare have det frække sæt på, og fik hun lyst, så havde hun frie tøjler.

I timerne op til at VVS'eren kom, fik jeg flere billeder af at hun gik rundt i huset kun iført undertøj og en morgenkåbe. Hun skrev at det var svært at vente og for at pirre mig, "at hun håbede at han ville være lækker".

Da han ankom, viste det sig at han havde en lærling med. Min kone skrev og spurgte ind til forskellige ting han gerne ville vide om fyret. Jeg svarede, og da det virkede som om at de havde hvad de skulle bruge af informationer, skrev jeg og spurgte: "nå, var han så lækker?".

Der kom ikke noget svar.

Først en time senere skrev min kone at det havde været lidt pinligt at få den besked imens hun stod med telefonen i hånden...

... men at de da havde synes at undertøjet var flot.

Hun havde stået med VVS'eren da min besked var kommet. Med røde kinder havde hun kigget op på ham. Med et intenst blik i øjnene havde han fastholdt hendes blik. Lidt i en trance tog hun mod til sig, og løsnede båndet til morgenkåben, så der var fuldt udsyn til herlighederne. Uden at tøve lod VVS'eren en hånd glide ind og greb fat i hendes ene balle og de mødtes i et vådt kys. Krævende trak han hende ind til sig og den anden hånd fandt hendes bryst. Lærlingen opdagede nu hvad der skete og ville være med. Han kom hen og stillede sig ved siden af og tog fat i det andet bryst. Min kone drejede hovedet væk og mødte den unge lærlings mund i et hedt tungekys. Hendes hænder fandt vej ned over de to veltrænede overkroppe og greb om de allerede velvoksne buler i deres bukser. Den første af de to havde krænget brystet ud af BH'en og var begyndt at sutte på brystvorten, imens stak lærlingen hånden ned I min kones trusser og begyndte at kæle for hendes allerede våde fisse. Min kone elsker pik, og nu kunne hun ikke vente mere. Hun sank på knæ foran de to, og de var ikke længe om at forstå. De åbnede bukserne og fiskede deres allerede stive pikke frem. Min kone tog den første i munden imens hun spillede lærlingen af. Hun lod læberne glide frem og tilbage over den store pik imens hun skiftevis så de to i øjnene. Hun skiftede,  så også lærlingen fik lov til at mærke hendes læber om sin pik. Nu ville hun have mere.

Min kone rejste sig og tog fat i hver af de to håndværkeres pikke og trak dem igennem huset og ind i soveværelset. Her satte hun sig på sengen og nød synet af de to håndværkere der smed tøjet. Derefter satte hun sig op på alle fire og vrikkede indbydende med røven. Lærlingen fangede hurtigt invitationen og stillede sig om bag hende og kørte hans stive pik langsomt op i min kones våde fisse. Hun vred sig af nydelse. Den anden gik hen og stillede sig foran hende og greb hende i nakken og førte pikken ind i munden på hende. Det var mere end min pikliderlige kone kunne klare og en kraftig orgasme sendte rystelser igennem kroppen på hende. Det stoppede ikke lærlingen der nærmere tog hårdere fat. Min kone tog pikken ud af munden og stønnede til den første at hun også ville mærke hans pik. Han gav lærlingen et blik og han trak sig ud. Min kone lagde sig på ryggen med spredte ben og den pik hun lige havde haft i munden blev nu presset godt op i hendes meget våde fisse. Lærlingen kravlede op til min kones hovede og stak pikken i munden på hende. Hun suttede det bedste hun havde lært og den unge mand lignede en der kunne lide det. Håndværkeren i mellem benene på hende vidste hvad han lavede og den næste orgasme kom hurtigt. Min kone tog pikken ud af munden og sagde at nu var det deres tur til at komme og det skulle være ud over hende. Den første mand kravlede op på den anden side af min kones ansigt men havde stadig hendes fisse inden for rækkevidde, så imens min kone spillede de to pikke fik hun også to fingre i fissen. De to håndværkere kunne ikke holde mere og skød deres varme sæd ud over min kones bryster og ansigt. Det, sammen med de to fingre i fissen, udløste den tredje orgasme for min kone.

Sådan lå hun, imens hun suttede lidt videre på de to pikke. Hun bad dem om at tage et billede af hende med en pik i munden og en i hånden, med sæd ud over bryster og ansigt. Det ville de gerne hjælpe med.

De tog deres tøj på igen og gik tilbage og ordnede fyret færdigt.

Dagen efter fik jeg en mail fra firmaet om at det vidst var tid til det årlige service på fyret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.