Hun havde fået ekstra fri i en uge, men jeg skulle på rejsearbejde i denne uge, så hun ville tilbringe ugen i vores sommerhus. Vejret var lunt så hun mente hun kunne få noget farve imens hun var der. Jeg havde travlt på arbejdet så vi skrev kun lidt sammen, der var skønt vejr derhjemme så hun lå nøgen på vores ugenerte terrasse, og fik en masse sol, hun sendte et par nøgenselfies så jeg kunne følge lidt med. Hun havde skrevet lidt med vores husven, men han var på øvelse med hjemmeværnet, så han var optaget hele ugen. Hun ville ellers godt have haft besøg af ham, skrev hun. Det der skete i ugen er noget hun har fortalt videre da jeg jo desværre ikke var hjemme.

Det blev torsdag og hun startede dagen som sædvanlig med at gå ned at bade, hjem under bruseren og morgenmad. Så ud i solen og koge og når det blev for varmt lige under udebruseren. Hun Fortalte, Jeg lå og små sov på ryggen i solen, jeg vågnede ved en bekendt stemme der sagde, du ser sgu godt ud skat, jeg bliv lidt forskrækket og skyndte mig at dække mig med morgenkåben. Det var Lars vores husven, vi havde haft mange hyrdetimer sammen, han var i uniform og det gik lige i underlivet på mig. Har du kolde øl på køl, spurgte han med et frækt smil, jeg rejste mig gik hen og kyssede ham og sagde ja da masser. Super sagde han, vi er ude og se på et muligt øvelsesområde så der er lige et par timer fri, jeg fik straks frække tanker.

SEX I DAG?

Finder du øl siger han så henter jeg lige min makker, blev lidt skuffet, troede lige jeg skulle have en masse pik. Gik ind og smutte i en bikini og en let halv gennemsigtig kjole så han kunne se hvad han går glip af. Hentede øl og gik ud. De sad begge under parasollen, jeg fik hilst på makkeren der så meget sød ud, vi skålede og den første øl forsvandt som dug for solen, så jeg hentede et par nye, jeg kunne se makkeren, Brian fulgte mig intenst, han så ud til at prøve at kigge under bikinien.  Blev lidt smigret. Lars vores husven, spurgte om hvornår min mand kom hjem og hvor jeg var denne gang. Brian spurgte Lars hvor han kendte os fra, Jah sagde han og kiggede mig i øjnene med et frækt smil, igennem en annonce og så har vi mødtes og hygget med jævne mellemrum, kunne mærke jeg rødmede, tænkte hvad fanden bilder han sig ind. Blev samtidigt meget våd og liderlig, så var lige nød til at gå ind efter kolde øl.

Da jeg kom ud igen sad Brian med et fjoget grin, så tror han havde fået en briefing. Der var stille lidt og der var blevet en helt anden stemning. Lars spurgte om Brian ikke måtte se mine dejlige bryster, da gik det op for mig at det var noget han havde planlagt. Du ligger jo alligevel topløs ikke, jeg tøvede lidt, tænkte hva fanden, hvad kan der ske, få en ekstra pik med i legen og jeg havde været liderlig hele ugen. Rejste mig og smed kjolen og toppen, vendte mig mod Brian, lavede et lille hop så han kunne se dem gynge. Han slikker på sin pludselig tørre læber og sad lidt urolig, jeg smed trusserne mens jeg havde øjenkontakt med ham, hans øjne gled ned til mine bryster og videre ned til min altid glatte fisse, drejede en omgang mens jeg totalt ignorere Lars.

Jeg kiggede intenst på Brian og gik hen og satte mig overskrævs på ham jeg tænkte ikke længere var bare liderlig og ville have helt fremmed pik. Jeg tog fat i hans hår og trak hans hoved bagover og kyssede ham, først let så mere krævende og dybt. Hans hænder var på mine bryster der godt kunne lide hans kærtegn, og kort tid efter fandt et par fingre let ind i min våde fisse jeg stønnede lidt for var mere end klar, gav et hop da han ramte clit. Jeg rejste mig og hjalp ham med at blive nøgen, hans pik kom stiv og meget klar ud, smagte kort på den og puffede ham ned i stolen. Satte mig på ham og gned min villige fisse mod hans pik, fik pikhovedet ud for min fisse og begyndt at sætte mig ned over den mens jeg sukkede åhh ja, det var bare skønt at mærke ham, hans mund suttede på mine hårde vorter, jeg gav mig til at ride ham, kiggede over på Lars, han sad med mobilen og havde travlt med at tage billeder og sende dem til min mand, det gjorde mig bare mere liderlig. Jeg satte tempoet op og snart kunne jeg mærke den rislende følelse brede sig og jeg kom i en skøn første orgasme. Vi må hellere gå indenfor mumlede jeg.

Brian rejste sig, stadig med mig siddende på hans dejlige store stive pik. Han bar mig ind i soveværelset og lagde mig på ryggen uden at hans pik smuttede ud, jeg var helt tabt for omverdenen og ville bare have pik, han kneppede mig hårdt og i et helt perfekt tempo, kunne ikke lade være med at stønne højt, mine bryster gyngede i takt, Lars gav sig til at kæle for dem, han havde smidt tøjet og sad med en pik der var ved at sprænges, jeg tog et fast greb om den, det var vildt uartigt af mig, tænkte kort hvad mor og far ville mene om deres lille pige der kneppede to fremmede mænd mens hendes husbond var ude og rejse. Jeg kom igen, så sol måne og stjerner, min fisse trak sig rytmisk sammen om Brians pik, kunne mærke han holdt vejret inden han begyndte at pumpen sin sperm ind i min villige fisse, han bankede den hårdt helt i bund hver gang han sprøjtede og jeg kunne ikke lade være med at komme med et lille hvin hver gang han bankede pikken i bund. Vi lå lidt og kyssede og nussede mens pulsen faldt. Efter et par minutter smuttede hans dejlige halvstive pik ud og han væltede om på ryggen, jeg kunne mærke hans sperm begyndte at løbe ud af min fisse.

Kom til mig selv, og opdagede at jeg lå med Lars stive pik i hånden. Han skulle også forkæles lidt så kyssede blid på spidsen, det gav et ryk i den og en dråbe sperm kom ud, det slikkede min tunge væk, elsker smagen. Ved lige hvordan han skal suttes så starte med længst ude og suttede dybere og dybere, han stønnede mere og mere. Han trak sig væk og smed mig over på alle fire så mit ansigt lå oven på Brians klistrede pik, jeg tog hans pik i munden for at slikke den ren og mærkede at Lars trængte ind i min fisse bagfra, mærkede Brians hånd på mit bryst og Lars tog et fast greb om mine hofter og gik i gang med at kneppe løs i min villige piksultne fisse. Han gjorde det rigtigt godt, stødte ind fra forskellige vinkler så jeg helt glemte Brians pik. Jeg kom snart igen men Lars er udholdende så han kneppede bare videre, det var ved at gøre mig vanvittig, når han var ved at komme holdte han en kort pause og fortsatte igen. Da jeg eksploderede i en vild orgasme igen skreg jeg højt, jeg kommer Lars, kom nu, fyldt min fisse med sperm, han satte tempoet vildt op og inden jeg var færdig huggede han pikken hårdt i bund og sprøjtede dybt ind i mig.

Efter et par minutter gik vi ud på terrassen med kolde øl, jeg måtte sidde på et håndklæde for deres sperm blev ved at løbe ud af min brugte fisse, Lars tog nogle billeder af mig, også et af min røde hævede skamlæber smurt ind i sperm, der stadig løb ud og sendte dem til min mand. Jeg spurgte hvor længe de kunne være væk, Lars sagde ingen problemer der, det er Brian der bestemmer, hmm sagde jeg, tror ikke jeg kan klare mere, mine bryster og fisse er lidt ømme, på den gode måde, med et stort smil. Vi småsludrede en times tid, tænkte terrassen så farlig ud med camouflagetøj der flyder over alt. Skal i ikke tilbage til jeres øvelse spurgte jeg, de rystede begge på hovedet, ikke endnu var svaret, vi nyder stadig synet. Kunne se deres pikke begyndte at vokse igen og tænkte det klarer jeg ikke. Det kan i godt glemme sagde jeg og nikkede imod deres pikke.

De kiggede på hinanden, så på mig, rejste sig begge og gik hen til mig. Jeg kunne ikke slippe væk, de tog under en arm og ben og bar mig ind til sengen, satte mig på kanten og stillede sig på hver side af mig. Nu havde jeg 2 halvstive pikke i rette højde så jeg gav mig til at sutte løs på skift, kunne ikke have dem begge i munden, prøvede ellers. Det varede ikke længe før de begge var helt klar igen, de tog fat i mit hår og gaggede mig på skift. Lars lagde sig på sengen og kommanderede mig til at sidde på hans pik. Jeg satte mig op tog om hans stive pik og førte den forsigtig ind mellem mine ømme skamlæber og langsomt helt i bund i min godt brugte fisse. Jeg red ham forsigtigt mens vi kyssede og kælede, efter lidt tid tog han om mig og trak mig helt tæt på så jeg ikke kunne røre mig. Sengen gyngede og Brian kom op til os, hans ene hånd på min hofte og den anden brugte han til at køre sin pik rundt i spermen jeg var smurt ind i. Da han så pressede spidsen ind i mit bagerste hul gik det op for mig hvad de ville men da var det for sent, jeg tiggede nej nej det må i ikke, det har jeg aldrig prøvet, mens Brian holdt mig fast med et hårdt greb om mine hofter og pressede sin alt for store pik helt ind i mit bagerste hul, det gjorde ondt af H til, da han var helt inde, lå de stille og lod mig vænne mig til det, jeg følte jeg skulle sprænges. De gav hinanden High Five, jeg fik fremstønnet, hva gik det ud på. Brian sagde, Lars har dummet sig og stod til straf, så vi lavede en handel. Jeg blev skilt for et halv år siden og trængte til noget på den dumme, så aftalen blev at det skulle han skaffe mig også at komme i det bagerste hul og afslutte der, så nu slipper han for straf. Jeg begyndte at skælde ud og prøvede at komme fri men de var for stærke. De begyndte at kneppe mig mens de tog billeder til min mand, mine protester blev overhørt og jeg var snart helt væk igen og begyndte at stønne højlydt. De kneppede mig hurtigere og hurtigere, når den ene kørte ud bankede den anden ind, jeg kom snart igen og igen nok en fire fem gange før første Brian brølede og kom i mit bagerste hul, derefter flyttede Lars op og tog mig bagi mit brugte udspilede hul, han kneppede hårdt og hurtigt og kom heldigvis hurtigt.

Jeg vaklede gennemkneppet og tilfredsstillet ud efter øl og ud på terrassen, mens de skiftedes til et hurtigt bad. Lars tog lidt billeder af min spermfyldte brugte huller som han sagde, han glemt ømme. Der kom nogle misundelige sms’er fra min mand der gerne ville havde været der, jeg var glad for han ikke var, der skal lige gå nogle dage før jeg er klar igen. De drak deres øl og trak i deres uniform, jeg blev knuset og krammet og kysset farvel af dem begge, Brian spurgte om han måtte komme igen, jeg svarede ikke i denne uge og nok ikke sammen med Lars. Glæder mig til min mand kommer hjem så jeg kan dele min oplevelse med ham og få det lagt op på g6n ligesom de andre oplevelser.  De gik og jeg faldt om på liggestolen og faldt straks i søvn. Vågnede efter et par timer, fik ryddet op og under bruseren for et langt bad. Var lige kommet i tøj da min søster rullede ind, hendes mand skulle til fodbold så hun ville spise sammen med mig. Hun mente jeg lignede noget katten havde trukket med ind, jeg kom med et par dårlige undskyldninger, hun skulle bare vide. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.