Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var taget til storbyen for en større begivenhed, efter det meste af dagen udenfor var vi blevet lidt kolde. Da vi kom tilbage til hotellet hoppede vi under bruseren, jeg blev hurtig færdig og smuttede under dynen og tjekkede tv kanalerne ud. Hun havde godt gang i ladyshaveren og efter noget tid kom hun nøgen ind til mig. Hun satte det ene ben op i sengen så fissen var lige ud for mit ansigt, er den godkendt spurgte hun. Jeg tjekkede grundigt og en finger smuttede let ind i hendes sjaskvåde fissen, kom ned i sengen til mig kommanderede jeg, hun rystede på hovedet, jeg er ikke liderlig på grund af dig i aften, jeg vil ha fremmed pik i nat. 

Så vi gjorde os klar til middag, iført halvkort kjole med dyb udskæring, tog vi elevatoren ned. Da døren gik op løftede hun kjolen bag så jeg kunne se hun var trusse løs, jeg havde bare vildt lyst til hende. Vi spiste en god middag med et par flasker god vin og fandt frem til baren. Drinks blev bestilt og humøret steg, hun så pragtfuld ud i den kjole, flere mænd fulgte hende da hun hentede nye drinks. Vi snakkede lidt om hvad vi skulle og hvor vi skulle finde en mand til hende. Hun sagde, gid man kunne gå hen til en og bare sige, vil du med op og knalde. Du ku da prøve sagde jeg, har du en i tankerne. Hun nikkede, ham der ovre. 

SEX I DAG?

Hun rejste sig og gik op til baren og satte sig ved siden af ham. Efter et par minutter trak hun ham ud på dansegulvet. Hun dansede tæt og han så ikke ud til at have noget imod det. Efter et par danse kom der et rigtig sjæler, hun kyssede ham, så resten af dansen sansede de ikke andet end hinanden. Hun trak ham med ud og de gik lige forbi mig, fangede hendes blik og fik et lille smil da de gik videre ud til elevatoren. Hun fortalte at allerede i elevatoren fandt han ud af hvor våd og liderlig hun var. Jeg gav mig tid til at nyde min drink mens tankerne om hvad de foretog sig kværnede rundt i mit hoved og gjorde min pik mere stiv. 

Efter en tyve minutter gik jeg op på værelset, stod og lyttede lidt uden for døren, hun kan være ret højlydt, men der var stille. Låsede op og gik ind, tøj lå hele vejen ind til sengen, hvor de lå nøgne og kælede, hun spredte benene så jeg kunne se hendes glatbarberede fisse, hans sperm løb ud af hende. Det gik lidt stærkt sagde hun vi trængte begge til at komme, hendes brystvorter var stadig hårde og hævede som de er når hun lige er kommet. Jeg satte mig i stolen og nød synet. Hendes hånd kælede for hans pik og nosser så den begyndte at vokse igen, han kælede for hendes dejlige B skåls bryster, det gjorde hun spandt som en overtilfreds kat. 

Efter lidt sludren slog hun sit lange hår til side og lod sin tunge spille hen over hans pikhoved, det gav flere ryk i hans halvstive pik. Hun slikkede den grundig fra spids til rod så der ikke var mere af deres safter på den. Han tog fat i hendes hår og prøvede at presse hans pik ind i hendes mund, hun kiggede mig dybt i øjnene før hun lod hans pik glide dybt ind i munden, hun kunne lige gabe over den og hun kunne slet ikke have hele hans pik i munden hun manglede mindst en håndsbredde. Hun suttede hans pik intens mens jeg havde øjenkontakt med hende, hun stønnede, se den store pik her den gør det så godt i min fisse, vil du se den i min fisse. Jeg nikkede og sagde hæst, ja for fanden skat. 

Hun vendte sig rundt og satte sig på ham, de kyssede intens og han havde fat i det ene bryst og en balde, hun gnubbede sin våde spermfyldt fisse frem og tilbage på hans stive pik, han prøvede at få den ind i varmen men fik ikke lov endnu. Efter lidt tid løftede hun sin dejlig mås tog fat om hans store pik og lod den langsomt trænge ind, hun kom med en langt støn mens pik forsvandt ind i den våde fisse. Hun lå stille og de kyssede og kælede og nød det. Hun begyndte langsomt at bevæge sig. Hun løftede sig så pikken var lige ved at komme helt ud og så langsomt ned igen, det var helt fantastisk frækt at se på. Hun satte tempoet mere og mere op og stønnede højere og højere for til sidst at komme i en vild orgasme hvor hun nærmest huggede fissen ned over hans store pik, så lå hun stille, kunne se fissen trække sig sammen igen og igen. Han var ikke kommet, så han væltede hende om på ryggen og gav sig til at kneppe hende hårdt, hun skreg stop stop det kilder helt vildt og prøvede at vælte ham af. Han fik fat i hendes håndled og holdt hende fast og kneppede videre, hun var så våd at jeg kunne høre hendes fisse smaske når hans store pik kneppede hende. Han satte tempoet mere op og synet af hendes dejlige bryster der gyngede vildt i takt med hans pik der kneppede min kones villige fisse fik mig næsten til at komme i bukserne. 

Hendes stop stop blev afløst af stønnen, hendes skamlæber blev trukken lagt ud med hans pik og jeg kunne se og høre på hende at hun snart ville komme igen. Ganske rigtigt, kort efter kom der en lang stønne og hun krydsede sin ben om ham og prøvede at holde ham fast, de var nærmest låst fast i et langt kys og hendes stramme fisse der trak sig sammen om hans store pik, så kunne han ikke klare mere. Han bankede pikken helt i bund og sprøjtede sin sperm langt op i min dejlige kones fisse, trak sig lidt ud og bankede den igen helt i bund når han sprøjtede i hende, det gjorde han en fem seks gange mens hendes fisse trak sig sammen under hendes orgasme. De lå stille, hun holdt ham tæt imod sig med arme og ben, imens de kyssede. Han hævede sig lidt og kyssede og sugede på hendes stive vorter. Efter lidt tid trak han pikken ud med et sagte svup. Og væltede om på ryggen. 

Kunne se ind i hendes fisse, der var lidt åben endnu, hans sperm løb ud og ned over det bagerste hul, skamlæberne var røde og hævede. Det gav et ryk i hans pik engang imellem. Hun sagde du stoppede ikke da jeg sagde det, nu er det min tur, hun tog hans halvslappe pik i munden og suttede løs det bedste hun kunne, han stønnede, stop det kilder helt vildt. Efter lidt tid lod hun ham slippe. Han lå og kælede for hendes bryster med de mega stive vorter mens de fik pulsen ned. Jeg kunne ikke vente mere så jeg smed bukserne fik hende op på alle fire så mens hun kyssede med ham, trængte jeg ind i hende bagfra og tog hende hårdt og hurtigt, der gik nok ti tolv sekunder før jeg kom og sprøjtede vildt i hendes brugte nykneppede, spermfyldte fisse. Jeg faldt om på stolen helt slap. Hun kiggede med et smil på mig og sagde, det mærkede jeg sgu ikke meget til mens hun lo. 

Vi snakkede lidt og fik udvekslet oplysninger, som hun sagde, den pik skal jeg ha igen. Han trak i tøjet og smuttede. Hun gik ud for at tisse og få en skyller. Hun fortalte at da de dansede havde hun spurgt ham om han ville med op og knalde. Da de nåede ind i elevatoren han de kysset og hans finger fandt hurtigt ind i hendes fisse, så på 2 etage var de så opslugt af hinanden at de ikke bemærkede at døren gik op, før de hørte et højt gisp. Der stod et par og så dem stå og kysse, hendes kjole trukket op så de kunne se hans finger i hendes fisse og hendes hånd i hans bukser. Han skyndte sig at trykke på luk døren knappen. Oppe på værelset havde de bare smidt tøjet, han havde smidt hende på ryggen i sengen og bare trængt ind i hendes våde villige fisse og kneppet løs til hun kom og da hun kom kunne han ikke holde sig mere og kom med lange sprøjt og fyldte hende med hans varme sperm. 

Da vi tjekkede ud næste formiddag så jeg godt nok et par der stod og kiggede på os og snakkede ivrigt. Hun blev lidt rød i hovedet min kære kone og hviskede, det var dem der så os i elevatoren, de står nok og snakker om at det ikke var dig der stod med fingeren i min fisse i går aftes, jeg kyssede hende let, gav hende et klap i måsen og sagde, vi må hellere komme hjemad. Parrets øjne fulgte os hele vejen ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.