BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone, Christel og jeg havde aftalt at vi skulle en tur i byen på diskotek i København og ud og danse. Det var lørdag aften, min kone havde lige været i bad, og stod foran spejlet og gjorde sig klar til aftenens sjov. Hun havde tager en kort nederdel på, og høje stiletter, der fik hende til at se endnu mere sexet ud end normalt. Hendes hvide strop-top sat stramt og fremhævede hendes beskedne bryster. 

Vi var klar til at tage afsted og ringede efter en taxa. Efter ti munitter hørte vi taxaen dytte nede på gaden og vi gik ned af trappen og hen til bilen. Det var en ung indvandrer chauffør der sad bag rettet. Har spurgtehvor vi skulle hen og vi sagde at vi skulle ind til strøget. Min kone satte sig på forsædet, da det var hende der havde kortet hvor betali gen skulle trækkes fra.

Vi kørte et stykke til og jeg kunne ikke lade være med at lægge mærke til hvordan chaufføren ofte sad og kiggede på min kones lår. Jeg synes at det var noget indiskret men lod som ingenting. 

Da vi var nået frem til strøget stoppede har bilenog min kone betalte ham og vi steg ud af bilen. Vi gik indpå det nærmeste diskotek, og jeg lagde mærke til at chaufføren ikke kørte med det samme......han sad og talte i mobiltelefon.

Nå, vi gik hen til køen ved diskoteket og efter ti minutter blev vi lukket ind. Vi betalte og fik afleveret vores jakker i gardaroben og gik helt ind. Musikken pumpede med hårde techno rytmer og vi gik op i baren og vi bestilte nogen drinks. Vi dansede og hyggede os, og efter en times tid lod jeg mærke til at der kom en gruppe unge indvandre fyre ind på diskoteket. 

Aftenen skred frem og vi hyggede os gevaldig og vi fik mere og mere at drikke. Jeg kunne godt se at gruppen med indvandre fyrene, der sad i en sofa tæt på, kun havde øjne for min kone. man kunne tydeligt se, at de sad og snakkede om hende. Jeg tænkte at de nok sad og ærgede sig over at Christel havde sin mand med og at hvis jeg ikke havde været med, at de så havde gjort alt hvad der stod i deres magt for at komme i trusserne på min kone. Min kone havde jo også klædt sig på som de fleste indvandre fyre kunne lide det......frækt og udfordrene...

jeg skulle på toilettet og gik derud mens min kone stod i baren. Jeg stor og tissede da en af indvandre fyrene stod lige ved siden af mig, og trak sin pik frem og begyndte at tisse. 

"lækker dame du har", sagde han. "Ja ikke", sagde jeg.

"ved du hvad jeg tror", sagde han, og det svarede jeg nej til. "Jeg tror i skal sætte jer ovre ved os i sofaen, og så skal du lade din dame sidde imellem os, mens du sidder lidt ude i siden". 

"Øhh, hvorfor skulle jeg da det??". I mellemtiden var der kommet to fra deres gruppe ud på toilettet, og de stod ovre ved døren og spærrede.

"for ellers kommer I ikke sikkert hjem, hvis du forstår hvad jeg mener? Slet ikke dig!"

jeg blev bange og vidste ikke hvad jeg skulle sige. "Ok", fremstammede jeg.

vi gik alle ud og jeg gik hen til min kone og spurgte hende om vi ikke skulle sætte os over i den sofagruppe hvor fyrene sad. Hun tøvede lidt og svarede "øhh det kan vi da godt, men det er jo kun indvandre fyre der sider der, og du plejer jo ikke at være så meget for dem?". 

Jeg svarede at jeg havdw talt med dem ude på toilettet og at jeg synes de virkede fine nok.

vI gik derover og de gjorde plads til min kone i midten, mens jeg måtte sidde lidt ude i siden. Fyren jeg sad ved siden af, spurgte mig hvad min dame hed, og jeg svarede at hun hed Christel. 

"Christel har flotte ben" sagde han. "Knepper i tit" spurgte han, og jeg svarede at det gjorde vi da.

"går hun også alene i byen med veninderne" spurgte han så. Det kunne jeg jo kun svare ja til. Hun er jo stadig ung og har også lyst til byture med veninderne. 

"jeg tror at de flotte ben ville se godt ud omkring en perkerfyrs røv" sagde han så. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.

"skulle vi ikke tage og festE videre hjemme hos os?"

 

fortsættelse følger...........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.