Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De var alle fire fyre henne omkring min kone. De var ivrige, liderlige perkerfyre, som vidste at om lidt skille de nedlægge aftenens bytte mens hendes mand så på. De skulle udøve den ultimative ydmygelse af en mand.......at tage hans kone foran ham.

De begyndte at flå min kones top af, så hun stod foran dem, i stilletter, sort nederdel og bare bryster.

SEX I DAG?

Det var for meget for Amir, så han tog straks sin pik frem, og begyndte at spille den af. Han tog Christels hånd ned til sin store stive pik, og sagde at hun skulle spille den af på ham. Jeg var overrasket over at hun gjorde det og at hun gjorde det med så ivrigt. Mens hun onanerede ham havde de andre trukket sig lidt tilbage, og stor og grinte lidt og sagde ting på et sprog jeg ikke forstod.

Amir var vildt ophidset og snavede intenst med min kone, mens hun onanerede ham på livet løs.

"hun er fandme en dejlig luder din kone", sagde han til mig. jeg sagde ikke rigtig noget.....hvad skulle jeg sige?

Ahmed blev utålmodiG og sagde "nu har vi ventet længe nok, nu vil jeg se hendes fisse". Han trak hende bagover på madrassen og med en snuptag fik taxachaufføren trukket trusserne ned om min kones ankler.

De fire perkerfyre stod og stirrede intenst, og med vildt liderlige blikke på min smukke kones frække blottede underliv. "Fuuuuuck hvor har hun dejligt store skamlæber, og så er hun helt glatbarberet", sagde Amir. To af fyrene tog hendes stilletter af hende og greb hende om anklerne og spredte hendes ben, så hun blottede sin fisse for fyrene. Amir der allerede havde sin pik fremme, kunne ikke klare mere, han begyndte at sprøjte ukontrollabelt helt uden at gnide på sin pik. hans sperm landede ud over min kones fødder, og har prustede og stønnede så højt at folk på gaden næsten må have hørt det.

"Fuck det er den bedste orgasme jeg nogensinde har fået" stønnede han.

Ahmed tog sin pik frem, de to andre fyre havde stadig et fast greb om min kones ankler og hun lå stadig og var helt udstillet hvor intet var overladt til fantasien. Ahmed begyndte at kæle for min kones fisse, og jeg kunne tydeligt se at hun var våd. Han stak skiftesvis to og tre fingre op i hendes fisse, spillede sin pik med den anden. Hånd og så indimellem hånligt over på mig. Der gik to minutter så stod der kaskader af sperm ud af hans stive omskårede pikhovet, mens han stønnede højlydt.

taxachaufføren trak nu sine bukser ned, og stak sin kæmpe store stive pik hen til min kones fisseåbning. Langsomt med sikkert stak han det ind i min kones elskovsgrotte. Jeg kunne høre at hun, på trods at hendes berusede tilstand var begyndt at blive liderlig. Fyrens pik gik som et stempel ind og ud af min kones fisse. Hun klynkede og han prustede som en vild tyr i brunst, hvilket han jo egentlig også var. Pludselig hørte jeg et hvin. Det kom fra min kone, og det lød bestemt som når vi elsker derhjemme og hun får en orgasme. Hendes øjne var himmelvendte....sikkert tegn på at hun var i gang med at få en meget kraftig orgasme. Det kunne fyreN ikke stå for, så øjeblikkeligt spermede han voldsomt i min kone fisse. Tror aldrig jeg har set så meget sperm før, som da han trak sig ud af hende. Det ikke bare dryppede lidt, men sæden løb voldsomt ud af hendes fisseåbning.

nu skulle den sidste af fyrene have sin tur på min kone. Han lagde sig på ryggen og sagde til min kone at hun skulle ride ham omvendt, så vi alle kinne se hvad der foregik i detaljer.

hans stive pik strittede lige op i luften. hun satte sig omvendt på ham, med sine bare fødder på hans muskuløse lår, mens hun langsom gled ned over hans kneppestav. Hun begyndte at ride ham voldsomt, og hans venner begyndte at spille pik igen. Der varede fem minutter, så var de alle kommet igen.

Amir der endnu ikke havde taget en tur på Christel, lagde sig mellem hendes spredte ben, og stak siit stive lem op i hende. Han sagde noget på arabisk til de andre og straks tog de deres mobiltelefoner frem og begyndte at filme ham kneppe min kone. De var meget grundige med at få alt med....min kones ansigt, min kones fisse, Amirs pik i min kones fisse osv.

Dette misbrug af min kone stod på hele natten til de fire fyre umuligt kunne have mere sperm i sig. Uden at jeg talte så må de mindst have fået ti orgasmer hver den nat.

da de ikke gad mere sagde de til os at vi skulle skride, min kone tog sit tøj på og da vi skulle til at gå ud af døren, sagde de at de ville ringe til os snart igen, for at de slet ikke var færdige med min dejlige kone, og hvis vi ikke ville gå med til det ville videofilmene og billederne fra natten blive spredt på internettet og senst til vores familie og venner og der gvor vi arbejdede.

De ringer til os ca. tre gange om ugen hvor de skal have lettet trykket. nogen gange er de der alle firw, nogen gange er der nogle andre af deres venner med.....men tilfredsstillet bliver de hver gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.