Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sagde til fyren at det kunne de godt glemme..

i mellemtiden var den ene af fyrene gået ud og danse med min kone. De dansede tæt, fyren havde begge hænder på hendes røv, og vi så allesammen på dem mens de dansede. Har lavede perverse ansigter ned til hans venner som begyndte at skraldgrine...

den ene af fyrene sagde højt "jeg tror Ahmed får fisse i nat" og de grinede allesammen.

Ahmed som fyren hun dansede åbenbart hed, begyndte at kysse Christel på halsen. Jeg var rasende indeni mig selv, men jeg var bange for at gøre noget ved det og så var der også en mærkelig fornemmelse af både jalousi og liderlighed sammenblandet.

Ahmed og Christel samme sig ned igen da sangen var færdig, men hun blev hurtig budt op igen at ham fyren jeg sad ved siden af. Amir, som fyren hed, hviskede noget i ørene på Ahmed da han gik ud på dansegulvet. 

Igen var det stille musik, som gjorde at de dansede tæt. Efter lidt tid så vendte Amir min kone om, så hun stod med fronten mod os, mens han selv stod omme bag hende. Jeg kunne se i min kones økne at hun var temmelig beruset, og ikke var helt sikker i sin dans eller gang. 

Langsom men sikkert, sneg Amirs hænder sig ind under Christels bluse, og han begyndte at beføle hendes bare bryster. Jeg for op, men hans tre venner som sad ved siden af mig, sagde i et ekstremt bestemt tonefald at jeg skulle sætte mig ned. De var alle tre temmelig muskuløse, og den ene havde fat i min bluse omme bag på, og trak mig ned. Jeg følte ikke rigtig jeg kunne gøre noget.

Da Amir og Christel kom tilbage fra deres intime dans, og satte sig ned, lænede jeg mig over til min kone og sagde at det vist var på tide at komme hjem. Inden hun nåede at svare, sagde Rachid, som den tredje fyr hed, at de nok skulle køre os hjem, nu når vi havde været sådan et godt selskab i aften. 

Tror egentlig ikke vi havdw megen mulighed for at afslå hans "tilbud" inden at de fik rejst min berusede kone op fra sofaen, og fik behændigt fuldt hende ud til garderoben, hvor hun fik udleveret sin jakke.

Jeg havde ikke andet valg end bare at følge med....udenfor holdt en taxa, pudsigt nok med den taxachauffør, som kørte os ind til byen. Da de begyndte at tale sammen, gik det op for mig at de tre fyre og chaufføren kendte hinanden. De fik skubbet både min kone og jeg ind i bilen, mig på forsædet og min kone på det bagerste bagsæde. Der var rigelig plads da det var en af de der store taxaer.

jeg var i vildrede over hvad jeg skulle gøre....taxachaufføren, der var med i komplottet, sagde "tag det roligt fister. Jeg kan sgu da se at din dame ikke har noget imod at vi laver lidt sjov med hende.....og der går sgu da ikke noget af dig. Husk på, min ven, vi ved hvor i bor. Det kan blive meget ubehageligt, hvis du forsøger  på noget."

Efter tyve minutters kørsel stoppede vi ved et boligkompleks, hvor vi alle steg ud af taxaen. Vi gik hen til opgangen, og to af fyrene gik og flirtede med min nu endnu mere berusede kone.

vi kom ind i en lejlighed som var spartansk indrettet. Der stod en sofa, et par lænestole og et fjernsyn.

da vi kom ind sagde Amir til mig at jeg skulle sætte mig ned og slappe af, og jeg satte mig så i den ene stol.

Ahmed og taxachaufføren begyndte at stå tæt op ad min kone. Ahmed kyssede hende i nakke , og taxachaufføren, som hed Ali, slikkede min kone på kinden. Amir gik ind i det andet rum og kom tilbage med en madras som han lagde på gulvet, foran sofaen.

Ahmed havde igen fundet ved til min kones bryster, men nu var han ikke så stille og rolig med dem som på dansegulvet. Har ragede virkelig igennem på dem. "Din dame har nogle dejlige patter" sagde han til mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, så jeg holdt mund. "Skal mine venner ikke også føle dem, hva?" Sagde han til mig i et bestemt truende tonefald. Jeg svarede ikke, men han gentog, og sagde at jeg havde bedst i at svare.

"jo rag bare min kone på brysterne, allesammen" sagde jeg trodsigt.

Fortsættes i 3. Del

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.