Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han var en dejlig fyr, ( Dennis) men han var også 27 år gammel, så han havde en del erfaring, inden han mødte mig.

Jeg var smask forelsket til oppe over begge øre, så da jeg endelig fik lov til af mine forældre at sove ude hos ham, så skulle der ske noget, også fordi de fleste piger i min klasse gik og sakkede om at det var så dejligt at elske, og at det var noget man aldrig ville glemme, jeg vil nu godt glemme min kæreste, men jeg kan ikke?

SEX I DAG?

Selve gangen da jeg mistede min mødom, er ikke noget, at snakke højt om, og skrive hjem om, for det gjorde ondt, og han gjorde nogle ting, som jeg ikke brød mig om, Bl.a. bollede mig i begge huller og sprøjtede mig i munden og tvang mig til at sluge det.
Men i løbet af de næste 3 måneder, blev det bedre og bedre, og vi begynde at udvide vores mængde af erotiske lege, jeg fik prøvet både massageapparater, gulerødder, slikketure, (gensidigt) let spanking, håndjern, blinde- og bindelege, så vi kom vel det hele igennem, og noget brød jeg da mig mere om, end andet, men det blev prøvet.

Efter noget tid, begynde nogle af hans venner at komme på besøg, og til tider, blev de og overnattede, men det skete at han pludselige fik skøre ideer, og pludselig en dag bad han mig sutte den af på ham, mens der var gæster, det ville jeg ikke, men jeg fik af vide at jeg kunne bare hente et tæppe, og ligge over hans skød imens, og så bare se og komme i gang.
I dag kan jeg godt se at jeg skulle have nægtet, men når man nu er en lillepige på 16 og forelsket, så gør man bare som der bliver sagt. (jeg gjorde i hvertilfald) Og det var også grunden til, at det der skete den ene weekend, skete.

3 af hans venner var kommet på besøg, og jeg gik og lavede kaffe til dem, og vartede dem om, og da det jo var sommer og varmt havde jeg kun en lille sommer nederdel på og en top, de sad og drak, og piftede efter mig og klappede mig i numsen, når jeg gik fordi dem, den ene var efter hånden blevet godt fuld, og da jeg kom med hans drink, rev han mig ned over sit skød, og klappede mig i røven, og da jeg rejste mig igen, gramsede ham løs på mine bryster, og spurte hvor den topløse betjening var blevet af.
Dennis grinte bare, og da jeg kikkede på ham, for at bede ham om at sige noget til ham, kunne jeg godt se på hans øjne at det ville ikke hjælpe, og da han kalde mig over og begynde at pille min top af, sagde ham skulle lade være, for han var fuld, men han var ligeglad, og bad mig folde min kæft og tage den af, for de store stramme patter, havde brug for noget luft.
Han tog den af, og hvis der ikke blev piftet før, blev der det nu, da de "væltede" ud, jeg holde fast på mine bryster, og løb ind og tog en anden Bh/top på, men da jeg kom ind igen, forlangte Dennis at jeg skulle tage den af, eller smide det hele, og det havde jeg ikke lyst til, så jeg smed toppen, og serverede nu topløs, for de 4 mere elle mindre fule mænd.

Der gik da heller ikke længe før de havde kommet sig, og begynde at komme med små bemærkninger om, om de kunne få mælk i kaffen, eller om jeg ikke lige kunne smøre dem et stykke med bryst.
Jeg lod som om jeg ikke hørte dem, og da de efter hånden var gået hen at blive for fulde, blev de enige om at de 3 venner skulle sove her, natten over.

Jeg gik i seng og havde knap sovet eller var kort faldet i søvn, da Dennis kom ind og vækkende mig, han lå der og pillede og spurte om jeg ikke ville sutte den af på ham, det ville jeg gerne, og håbede måske også på lidt mere, men netop som jeg var så godt i gang, spurte han, om jeg ville gøre noget for ham der ville tænde ham helt fantastisk, jeg selvfølgelig vil jeg da det, og ventede at han ville sige sluge hans sperm, men det var ikke det han sagde, han spurte om jeg ville dyrke sex men enten den ene, eller de 3 venner mens han så på, jeg tænkte mig meget kraftigt om, inden jeg svarede, men kunne næsten se ham bede med øjnene, så jeg sagde ok.

Jeg rejste mig og spurte om vi ikke lige kunne gøre det færdigt som VI var i gang med, men jeg fik et nej, jeg skulle bare tage noget frækt Fransk undertøj på, og gå ind til dem i stuen, så ville han komme ind og se på om lidt.
Jeg tog de frækkeste små g-strings trusser på, og en lille stuepige uniform, med D-Y-Y-B udskæring, som var gennemsigtig, så man tydeligt kunne se min brystpiercing, og gik ud for at vaske mig, og tage læbestift og øje makeup på.
Jeg kunne i spejlet fra badeværelset se at Dennis lå og spillede sin pik, mens jeg gik og tog tøj på, da jeg var færdig gik jeg ind i stuen, her blev jeg mødt af de 3 venner da sad og drak?

Åhhhh MAMA!!!!
Sagde den første og bad mig komme over til ham, da jeg ankom så jeg først nu, at han havde åbnet sine bukser, og da han tog fat i mit lange hår, gjorde det ondt, men det var ingenting i mod hvad det gjorde, da han tvang mit hoved ned til sin pik, og sagde SUT.
Der blev suttet, slikket, bollet, gramset og kneppet, og da jeg Ca. 2 timer senere gik ud mod toilettet, men spermen løbene ned af kinden, og ud af begge huller, for neden, og tøjet revet i stykker og håret stående ud til alle verdens hjørner, ja der følte jeg mig godt nok brugt, også fordi jeg i de 2 timer ikke havde set synet af Dennis på noget tidspunkt.

Han stod ude i køkkenet da jeg gik fordi, og smilede til mig, jeg gik på toilettet og kunne så høre de 4 fyre snakke, : Nå var det godt? Ja det var helt ok!, Ja det må vi gøre om en dag.
Det håber jeg ikke!!! Tænkte jeg stille?

JA ja så fik du endelig betalt din gæld! Dennis, så lad nu være med at lave en ny lige med det sammen, selvom betalings måden, var en virkelig flot og nydsom måde.

Da de var gået, gik Dennis i seng, og ligeså snart han var faldt i søvn, samlede jeg mit tøj og gik, jeg har ikke snakket med ham siden.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.