Pas på med at køre bil når du har drukket!

Vi er på vej hjem fra en fest kl. er vel omkring 4, jeg sidder og døser i bilen, og drømmer om en græsk viril gud, min mand Hugo sidder bag rettet og ser koncentreret ud, vi har været gift i 15 år og er nu begge fyldt 42, når vi kommer hjem vil Hugo sikkert give mig det sædvanlige efter fest knald og så vil vi vænne os om og sove, drømme vær for sig. Jeg bliver brutalt hevet ud af mine tanker da bilen bremser hårdt og jeg glider ned af sædet og er lige ved at støde hovedet, hvad fanden sker der, Hugo kan du ikke køre ordentligt, men det er den bil foran siger han den ramte sgu op bag i den parkerede bil der.

SEX I DAG?

Men så gå dog op og se om nogen er kommet til skade, siger jeg hidsigt, Hugo stiger ud og går frem til den røde sports vogn der holder helt skævt foran os, han er længe om det tænker jeg og venter utålmodigt fem minutter mere, nej det er for galt jeg stiger ud og går frem for at se hvad der sker, hvad fanden laver du Hugo raser jeg men for så øje på årsagen, i sportsvognen sidder en ung pige og snøfter, Hugo har tilsyneladende kun øjne for de store bryster på tøsen der truer med at sprænge den lille tynde undertrøjebluse. Er der sket noget spørger jeg hende, nej jeg tror jeg er ok men bilen er vist meget bulet, en øldunst stiger op mod mig fra bilens vindue, sig mig hvor meget har du drukket unge dame?

Jeg har ikke drukket noget kommer det lidt hurtigt fra hende, vel har du så her lugter jo som et værtshus, men det kommer måske ikke fra dig? Nej da siger hun og kigger væk. Men det tror jeg altså, du må lige ånde mig i hovedet engang, jeg læner mig frem mod hende og hun giver et lille bitte pust, nej det går ikke siger jeg åben munden helt og ånd så langsomt ud når jeg er klar, hun åbnede munden og jeg stak næsten næsen ind i den. Ja der er vist ingen tvivl du har drukket meget mere end de tilladte 0,5promille, lad mig se dit kørekort nu, hun fandt det og rakte det frem, hmm du har jo ikke mere end lige fået det, og er lige fyldt atten, hun nikkede og snøftede igen. Det her er vist en sag for politiet sagde jeg strengt, åh nej ikke politiet hulkede hun, og Hugo sagde men Laila du er jo selv modstander af politiets måde at ordne tingene på, nå så han syntes det er synd for hende bare fordi hun har et par gode patter tænkte jeg, og en djævel for i mig, og jeg sagde,det har du ret i men det betyder da ikke, at der ikke skal være straf, jeg hader spritbilister det kunne jo lige så godt have været en mor med barnevogn der stod her og ikke en parkeret bil, det havde været mord ikke. Jo det måtte Hugo indrømme, vis i nu får penge begyndte tøsen, nej du kan tro nej i rige tror fandeme at alt kan klares med penge men den går ikke frøken. Men jeg vil give dig en chance for at beholde kørekortet og slippe for offentligt fængsel, på en betingelse, at du vil modtage en alternativ dom og straf som jeg finder behag i at give dig. Jeg vil gøre alt for at beholde mit kørekort, min far bliver rasende og tager nok bilen tilbage vis det sker. Alt er et stort ord siger jeg men det finder du ud af, vi må først udregne dom og straf, vi vil tage udgangspunkt i hvad der ville ske i den normale retsinstans .Hvad ville hun få for spritkørsel med færdselsuheld tilfølge Hugo? Tja hun ville vel få frakend kørekort og 30 til 40 dages hæfte plus en klækkelig bøde tror jeg. Og det prøver vi så at omregne, som jeg ser det kan det omregnes tilydmygelser fysisk straf og frihedsberøvelse.

Men vi kan jo ikke så godt have hende i husarrest i 40 dage hjemme hos os, og hun ville sikkert også blive savnet hjemme, men man kunne måske koncentrerer denne friheds berøvelse så at det i stedet for at være et af de der latterlige åbne fængsler hvor man bare skal være inde kl.22. Talte om at det var total frihedsberøvelse i et antal timer vi kunne fx. Sige 40 timer i stedet for 40dage.Hvordan lyder det ? Ja ja jeg går med til alt bare i ikke melder mig til politiet. Hugo har vi ikke videokameraet i bilen ? Jo da. Men så hent det lige Hugo vi må have en tilståelse på bånd så hun ikke glemmer det inden straffen er fuldbyrdet. Hugo render tilbage til vores bil, og dig Ulla har du helt forstået hvad det her går ud på? Hun nikker, du vil give tilståelse på VIDEO forklare alt hvad der er sket og vi filmer bilerne, hun nikker igen, og efter det er du indforstået med at din frihed er taget fra dig i 40 timer og at der i denne periode vil forekomme fysisk ydmygelse straf og psykisk fornedrelse, af din person, du vil i denne periode ikke have magt over din egen krop da den alene ejes af mig, hun nikker, det er ikke nok du skal med dine egne ord sige mig hvad straffen udgør, du må gerne kalde mig frue. Kom nu, hun tøver lidt men så kommer det fruen vil straffe mig fysisk og psykisk og jeg vil i straf perioden ikke kunne bestemme over min egen krop,da denne tilhører fruen. Ja det var det, Hugo er tilbage det er heldigvis blevet næsten lyst, begynd bare Hugo og Ulla du husker at du også indtaler den straf vi er komet frem til efter tilståelsen, Ulla nikker og siger svagt ja frue.

Da hun kommer til straffen kan jeg se at Hugo spærrer øjnene op men han siger ikke noget, han er dog fræk nok til at zoome ind på de der formøse ungpigebryster, det er dog sært så interesseret du er Hugo, jeg fik løst til at drille ham, det kan være jeg skal bede Ulla løfte lidt i blusen, Hugo bliver rød i hovedet og stammer cha ja ja meget lavt, Ok Ulla løft op så vi kan filme dine patter, nej det kan jeg da ikke snøfter hun, vel kan du så du skal huske du er under straf, men du vil måske hellere tale med politiet, nej nej ikke politiet det fik Ulla til at vågne, men så få den bluse op nu, og så må du straffes når vi kommer hjem magen til uvilje har jeg sjældent set, Ulla løfter forsigtigt i blusen men den kommer ikke rigtigt op jeg går hen til hende rykker den op over brysterne i et Hugo og lader den sidde der, hold den så tøs og smil til Hugo. Hugo kommer helt tæt på og filmer, og jeg kan se på bulen i hans benklæderne at det ophidser ham og tænker at dette kan blive spændende. Vi sætter os ind i vores bil og kører hjem, er der langt spørger Ulla jeg skal sådan på wc, du må holde dig siger jeg, og når du vil sige noget så husk lige det hedder frue, når det er mig du taler med, ja frue kom det fra Ulla, skal du kun tisse tøs, hun nikker, det er da for galt kan du ikke lære at svare din frue ordentligt, der gik noget op for hende javel frue pib hun. Nej denne gang kan straffen ikke vente, sådan en ulydig møjtøs hold lige indtil siden Hugo, og dig tøs giv mig dit tøj nu siger jeg meget strengt, hun tager blusen langsomt af, lad det gå lidt kvikt tøs vi har jo ikke hele dagen, bukserne og det hele kom nu hun rakte mig blusen og knappede benklæderne op,jeg så at Hugo fulgte med i spejlet og han var helt rød og havde åndenød så fik jeg endelig benklæderne, kom også trusserne tøs, men det kan jeg da ikke snøfter hun, jo du kan og det skal gå kvikt. Så gled trusserne også ned og afslørede en meget sparsom hårvækst, jeg puttede tøsens tøj om i bagagerummet og satte mig ind til hende på bagsædet.

Kør så Hugo kan du ikke køre ud til det lille skovløber hus vi fandt i søndags, jo det kan jeg da godt fik han frem på trods af åndenøden. Vi parkerede inde på en mørk skovej så stiger vi ud tøs siger jeg, men jeg er jo nøgen tænk vis der kommer nogen, det kunne da være sjovt siger jeg så kunne de også se hvor dejlig du ser ud i dit evakostume, jeg genner hende ud der er ikke så lang du kan sagtens klare det på bare fødder, åh hvor jeg nød at se den forkælede rigmandsdatter krybe ud af bilen se sig nervøst omkring og gemme så meget at hun kunne med sine hænder. Vi gik vel i omkring fem minutter så var vi ved huset, det var forladt og døren stod åben, Hugo tjek lige om der har været nogen, Hugo går der ind og kalder det er ok. Jeg skal altså tisse nu frue, er der et wc derinde ? nej tøs det ordener vi inden vi går ind kom med her over, jeg trækker hende hen i en lille lysning, tis bare her, Ulla kigger sig ulykkeligt omkring overalt er der meter høje brændenælder, jeg smiler ja du kan jo stå op bare du trækker dine skamlæber godt fra hinanden, hun ser skrækslagen ud, skal jeg vise dig det spørger jeg, eller skal vi få Hugo til at hjælpe dig, hun ryster kraftigt på hovedet og siger jeg skal nokmen de må vende dem om for jeg kan ikke tisse når de ser det, VI HAR NOK GLEMTALT OM AT SIGE FRUE VAR undskyld undskyld frue jamre hun, Jeg kalder på Hugo kom ud og se tøsen tisse jeg tror aldrig hun har tisset i selskab før, Hugo kommer ud som et lyn, jeg plukker et bundt brændenælder og svinger dem truende få cm fra tøsens hofte, tis nu tøs lad os se det risle, træk så ud i skamlæberne ellers for Hugo lov, det satte skub i tøsen hun trak forsigtigt sine skamlæber ud og prøvede at koncentrere sig, der skal trækkes meget hårdere tøs vi kan ikke se dit lille missehul, ja sådan det var bedre, tis så. Og endelig kom det en stor tyk stråle stod ud i en stor bue, tøsens ansigt var nu ildrødt af skam. Hm nu skal jeg sgu også tisse bare for det, jeg hev mine trusser af og løftede min nederdel højt, du må hjælpe mig tøs jeg kan ikke holde nederdelen og mineskamlæber samtidig, tøsen kom til og ville hole min nederdel, nej tøs spred mine skamlæber hun tøvede og jeg viftede igen med brændenælderne så prøvede hun forsigtigt at tage fat i min mis fra siden men det gik ikke helt godt, du må på knæ foran mig tøs og gøre det ordentligt, der er ikke så mangebrændenælder her hvor jeg har plukket dem.

Hun sætter sig på knæ foran mig og trækker mine fine skamlæber til side, og hun forsøger at komme væk fra den uundgåelige tisse retning men jeg vender mig bare lidt og lader så vandet gå åh for en liderlig følelse det giver strålen ramte præcist i ansigtet på tøsen og løb ned af hendes dejlige bryster. Det var godt og nu når du er der kan du jo lige slikke mig tør tøs, jeg viftede igen med nælderne, hendes ansigt nærmede sig langsomt og tøvende min våde fisse, jeg tjattede lidt til hendes ryk og så endelig ramte hendes kølige læber min skold hede fisse, slik så til den skal være helt ren tøs. Bag mig så jeg ud af øjenkrogen at Hugo havde taget sin pik frem og stod helt ugenert og spillede den af, åh den skønne tunge men nu må vi vist hellere komme indenfor. Hugo du må finde noget reb at binde tøsen med nu skal hun fandeme have en omgang, der er et gammelt saddelrum hvor vi kan finde det hele, og de gamle loftsbjælker er ideelle til formålet. Tøsen stod nu bundet så hun dannede et stort kryds hænderne op mod loftet og ben og fødder ud mod panelerne, vi stod og beundrede vores værk fra alle sider, fandt du et par gode piske der ude spurgte jeg Hugo, ja svarer han en lille alm. Ridepisk og en langskaftet med meget lang snert. Jeg begyndte med den lille pisk gik rundt om tøsen og lod pisken kæle for hendes krop alle vegne, og endte bag hende og begyndte at give hende små hurtige tjat på den dejlige faste pigenumse, til der dannede sig et nydeligt mønster hen over balderne, sådan fortsatte jeg også på hendes forside og selv den lille mis fik adskillige striber, tøsen græd lige så stille og bad om nåde, men jeg syntes også at jeg kunne spore en vis ophidselse, hendes åndedrag var hurtigt og støjende og jeg mener også at kunne skimte et par dråber nederst på den lille tøse fisse. Jeg stak prøvende en finger op i hende, jo hun var skam ganske våd, og jeg sagde vad fanden tøs står du der og bliver liderlig du er jo sjask våd i fissen? Så svar da for helvede tøs når din frue taler, er du våd og liderlig, hun nikkede svagt, SVAR MIG TØS råbte jeg, åh ja frue jeg er helt våd og liderlig, kom det så endelig, Hugo løs hendes bånd nu vil jeg smage hendes lille tøsefisse, jeg lagde mig på en madras og tøsen kom oven på i en 69 og så slikkede vi som besatte. Hugo havde smidt bukserne og spillede igen på sin store møbelbanker, jeg sagde hvis du selv lige gør hendes lille tøse røvhul vådt så må du gerne bolle hende lidt der medens jeg slikker hendes fisse. Det skulle ikke siges to gange til Hugo som et lyn var han bag tøsen og begyndte at slikke hendes lille hul, lod tunge forsigtigt udvide det til den kunne komme helt op i den stramme ringmuskel. Så stoppede han og spyttede et par gange i sin hånd og gned det på sin storepik, så satte han pikhovedet mod røvhullet og pressede let, jeg kunne se det helt tæt på og tvivlede på at det skulle lykkes for ham, men så pludselig gav det lille hul lidt efter og hovedet forsvandt inden for.

Tøsen jamrede sig og jeg måtte bide et par gange i hendes skamlæber for at få ro. Nu kørte Hugos pik ud og ind i en vældig fart og med et krummede tøsen sig sammen og fik sin første rigtige orgasme i hele hendes tøseliv. Jeg kom også med et brag, og fik løst til pik men Hugos før så stolte jern, var også kommet i tarmen på tøsen, og var nu helt lille og ubrugeligt. Øv for satan tænkte jeg nå det må tøsen sgu ordne, stik pikken i munden påtøsen og få den slikket pænt ren Hugo, det jorde han prompte og tøsen så ud til at affinde sig med sin skæbne. Vi har kun brugt et par timer og har hende i 38 i nu så resten af denne historie må i have en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.