BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lise lå badet i sperm og sved og ventede på hvad der nu skulle ske, hun kunne mærke en hånd som kælede for hendes kind, det var Per som stille spurgte om hun var ok. Lise nikkede og spurgte stille Per om hun kunne få noget at drikke og tørret sit ansigt. Per svarede at det skulle han nok klare.

Da Per lidt efter kom tilbage kunne hun mærke at Per tørrede hende og derved kom han også til at rykke lidt ved hendes blindfold så hun kunne se lidt. Hun drak begærligt det vand som Per gav hende og prøvede at slappe lidt af. Hun prøvede også at se sig lidt omkring, men kunne kun se fremad og der var kun en hvid væg lige foran hende. Hun så ned og opdagede en kæmpe sø af sperm som var løbet ud af hendes mund og ned på gulvet, hun troede ellers at hun havde slugt det hele for hun følte at der var komme flere liter ned i hendes hals og mund.

SEX I DAG?

Hun så igen op og drejede hovedet så lang til venstre hun kunne og med ét gøs hun. For hun kunne nu se hvad rockerne så på af PORNOFILM, da væggen blev brugt som lærred. Det hun så var en kæmpe hund det gennemkneppede en kvinde og Lise gøs ved tanken om hvad de dog kunne finde på når de så den slags FILM. Og hun havde jo hørt at der var hunde i salen.....

Hun nåede ikke at tænke så længe før hun hørte lyden af hundepoter komme tæt på sig.

En kold hundesnude rørte Lise i fissen og gav et sæt i hende. "Jeg tror hun er varmet ordentligt op, til Rex var der en der råbte." Hunden blev helt vild bag ved hende. Hvad bilder de dem ind!!! De kan da ikke lade en hund bruge mig på den måde. Det er uværdigt!.
"Sæt lige noget gaffatape over fissen, der skal hunden ikke ind. Den vil jeg have for mig selv hørte hun Per sige."
Hundesnuden snusede ivrigt. Hun forsøgte at undvige, men det var umuligt. Der var en der satte Gaffetapen over hendes fisse. Hunden slikkede ivrigt, men kunne ikke komme til på grund af tapen. Hun mærkede dens poter på mine hofter og en ivrigt søgende hundepik forsøgte at trænge ind i hende. Prikkende rundt på hendes balder. Tapen blev ramt, men hunden kom ikke ind. Røven blev ramt, men hun strammede sammen så den ikke kunne penetrere. Igen blev røven ramt, men forgæves.
"Hmm! Luderen forsøger at holde Rex ude."
En skubbede hunden til side og pressede to fingre ind i Lises røv, som måtte give efter for presset.
"Se Rex, nu er der åbent." Hunden forsøgte igen, godt hjulpet af mandes fingre. Den enorme hundepik sank ubesværet i bund. Hunden kunne begynde at støde dybt i hende.
"Jeg bliver sgu´ helt liderlig af det der var der en der sagde"
Og vedkommende gik om til mit hoved og tog fat i mit hoved. Pikken gled ubesværet ind i hendes mund. Hvor var det ydmygende tænkte Lise. En hund der kneppede mig i røven og en mand der kneppede hendes mund.
"Hey Se! Rex's knude på pikken gled sgu' også med ind. Det kommer nok til at tage noget tid inden han får den ud igen."
Lise mærkede da den store knude på hundepikken gled ind gennem hendes lukkemuskel. Inde i hende, svulmede den stadig op. Presset var enormt. Det var tydeligt at den ikke kunne komme ud igen. At hunden spermede inde i Lise, var et uafvendeligt fakta. Hunden brugte tricket, som forhindrer en utidig tæve i at stikke af før tid. Knuden holdt tæven fast indtil udløsningen var overstået. Hvor var det skamfuldt at blive parret med et dyr, der til sidst ville skyde sin sæd ind i min røv tænkte Lise.
Lise forsøgte at bide indtrængeren i sin mund.
"Hun er uvillig,- jeg tror hun prøver at bide mig. Dejligt med sådan en vild tæve." sagde manden i hendes mund mens han grinende.

Hunden var ved at være færdig, - det rykkede kraftigt i Lises røv og hundepikken blev hårdere end den havde været før. En plaskende fornemmelse i hendes indre og hun blev klar over at hundesæden nu løber ind i hende. Lise vrider sig, men det syntes kun at ophidse både hund og mand. Hendes modvilje giver dem et bedre ridt fordi alle hendes muskler strammes om deres pikke.
Hunden klynker og hopper ned af hendes ryg, men bliver hængende på grund af pikken som ikke kan få knuden ud gennem hendes lukkemuskel.

"Årh! var det godt Rex. God hund." siger en stemme bag hende mens han klapper hunden kan hun hører. Hun hører dens ophidsede åndedræt. Hunden er træt og vil gerne forlade hende. Trækket på knuden truer med at hive hendes lukkemuskel helt ud.
"Hvad sagde jeg," siger en mand bag hende, "knuden røg med ind. Hendes røv er helt spændt ud. Det ser næsten ud som om knuden trækker hele hendes røv ud. Det ser frækt ud." Manden i hendes mund trækker sig tilbage og går rundt og kigger. Forsigtigt trækker de i knuden der til sidst trækkes ud og med et lydeligt svup gør sig fri af hende.
"Nu er hun i hvert fald varmet op. Jeg tror hun kan klare alt nu."
"Lad os sætte os og hvile."
Det føles som en uendelighed mens de sidder og drikker deres øl. Igen ligger Lise udstillet foran dem.
"Jeg skal lige vise jer noget." Kan hun hører en sige.

Hun hører at han rumsterer i en medbragt taske. Lyden af metal klinger i tasken og han tager noget frem.
"Det her er noget de kalder gynækolognæb. Med dem, kan vi åbne hendes røv og se ind. Nu skal I bare se!"
Koldt metal trænger ind i Hendes røv. Lyden af en skrue der tvinges rundt. Og hendes røv begynder langsomt at give efter og står til sidst helt åben. Den er strukket så meget, at Lise tror at der er plads til en hel hånd.
"Se er der en der siger, heroppe er hendes røv. Hvis du kigger ind kan du se Rex´s sæd". Den flyder lige så nydeligt derinde. Han må have været trængende, det er jo en helt lille sø der flyder derinde i luderen."
De går rundt om hende og hun mærker at deres hænder roder med hendes patter. "Sikke nogle yvere,- du må godt sutte på dem, er der en der siger ." mens han giver dem et klask med hånden. En tunge spiller rundt om den ene vorte. En hånd niver i den anden vorte.

"Er det ikke lækkert. En rigtig ludertøs til at tilfredsstille vores behov. Store patter, spermfyldt røv, hun venter stadig tålmodigt på at vi skal give hende mere pik."
"Jeg er véd at være grundigt liderlig nu. Lad os give hende en ordentlig tur. Hvad vil du have ? røven eller munden?.
"Jeg tager røven." siger en stemme.

Få sex i dag

Næbet fjernes og hun mærker hvordan røven lukker sig igen. Igen skal hun stå til rådighed og ydmyges af to mænd. Langsomt men sikkert, mærker hun hvordan en pik bryder min muskel og trænger ind i hendes røv. Hendes lukkemuskel er blevet svag efter voldtægten af hunden og gynækolognæbbet. En dyb sukken og manden er sunket dybt ind i hende med sin pik. Den anden mand trænger ubesværet ind i hendes mund. "Munden er også godt våd." hører hun ham sige. Hun har svært ved at synke mundvandet og ind imellem mærker hun dryppet af spyt på sig.
"Hold kæft hvor soen er god!" udbryder manden i hendes røv begejstret.
"Det var jo det jeg sagde. Er det ikke bare lækkert, vi har hende så længe vi har lyst til hende. En rigtig dejlig luderfisse som kan bruges til alt."
Det føles som en evighed for Lise. Manden der pumper løs i hendes røv klasker hende hårdt på begge balder og manden foran hende pumper løs i hendes mund.
"Jeg kommer! " stønner mande i hendes mund. Inde i munden kan hun mærke hvordan hans pik vokser.
"Nuu!" råber han.
Lise er på grådens rand. Hendes mund er bare en villig fisse for ham. Pludselig støder han sin pik helt ind så hun igen ikke kan få vejret. Pikken pulserer nede i hendes hals og hun bliver klar over at han nu skyder sin sæd helt ned i hendes hals og ned i hendes mave.
"Årh, hvor lækkert" siger han og trækker sig ud.
Hun kan ikke engang smage hans sæd. Den er allerede slugt uden at hun kunne gøre noget.
Bag hende, hører hun manden stønne højlydt. " Åååårh! Jeg kommer".
Pikken bliver ekstra hård og hun kan mærke hvordan han kommer i en kæmpeudløsning. Jeg fornemmer de små plask, da hans sperm skyller ned i min røv. Langsomt trækker han sig ud.
"Så,- nu må man sige at luderen er godt fyldt op. Med hunde- og mandesperm i røven og sperm i munden. Vi må lige sørge for at hun også kommer siger en stemme" Og Lise mærker at gaffatapen bliver flået af i ét ryk.
Langsomt begynder en at massere hendes klitoris. Lise er ikke meget for det, men må indrømme at hun er liderlig. Det tager ikke lang tid før hun kan mærke orgasmen komme rullende. Ufrivillige sammentrækninger i hendes skede er begyndt at tage form.
"Se fissen, den trækker sig sammen. Prøv at mærke med fingeren."
En finger føres ind i hendes fisse. Det er med til at forstærke orgasmen. Hun ville ellers ikke unde dem fornøjelsen af at se hende komme igen, men hun har ikke mulighed for at stoppe.

"Det er ligesom at se ind i en vridemaskine. Musklerne bevæger sig masserende, klitoris vokser sig hård,- ja det ser næsten ud som om luderens fisse sutter på mine fingre. Den tigger om at få dem indenfor i varmen. Lækkert."
Hendes orgasme ruller gennem kroppen. Hun nærmest eksploderer i en bølge af vellyst. Lise føler at hun er én stor fisse der bliver brugt godt og grundigt.
Orgasmen ruller af og hendes krop begynder at blive slap.
"Det var skønt, nu gider jeg ikke mere. Det eneste jeg har lyst til nu, er at pisse." Hører hun en stemme sige. Et gynækolognæb presses ind i hendes røv og den udvides atter.
"Sådan, så har vi ordnet toilet forholdene." siger en stemme og griner hånligt.

Lise føler at det plasker inde i hendes røv der står vidt åben. Hun kan næsten ikke tro det. Mændene bruger hendes røv til at tisse ind i. Det er for ydmygende for hende. Og hun kan mærke at hun rødmer af skam. De sidste dråber bliver slået af på kanten af hendes røv. Hun kan mærke den varme urin inde i sig. En anden mand stiller sig op, og igen Lise den plaskende fornemmelse af urin der sprøjter ind i sig..
Mændene fjerner igen næbbet "Ja, det var skønt, hører hun en sige."
"Lige et øjeblik, jeg har en ide! " siger en anden stemme.

"Nu skal du høre min lille liderlige so! Nu skal du få pik som aldrig før.
Kort tid efter hører hun lyden af flere hunde, måske 5-6 store hunde.
Hundene snuser rundt og er urolige, de kan lugte fisse. De skal bare have fundet ud af hvor det kommer fra.
" Vi gider ikke kneppe dig mere, så kan hundene muntre sig lidt med din lille luderrøv"
Hun vrider sig og råber at de skal fjerne hundene. De griner bare højlydt og der bliver igen sat gaffatape på hendes fisse og hun kan høre at de åbner nogle øl og sætter sig tilrette.

Det tage ikke lang tid før hundene opdager hvad det er der lugter godt.
Hundene bevæger sig uroligt omkring.
Hun mærker en kold hundesnude på hendes røv. Hundepoter lægger sig om hendes hofter. Hun spænder sine muskler i røven og forsøger at holde dem ude.
Hundepikken forsøger sig frem. Den prøver at presse på og til sidst rammer den hendes urin og spermfyldte røv. Pikken er for stærk og hendes røv giver efter for den indtrængende pik. Pikken gennempuler hendes røv. Igen er knuden indenfor. Hunden pumper løs i røven. Efter en uendelighed er hunden ved at komme. En serie voldsomme stød og hun mærker den varme sæd skyde ind i røven. Hunden trækker sig tilbage og får knuden med ud. Det føles som om hendes røv næsten bliver revet i stykker af trækket.

Hun får dog kun fred et øjeblik. De andre hunde har også opdaget hvad der er ved at ske.
Igen mærker hun hundepoter der gramser på mine hofter. Lise har opgivet og er klar over at hun ikke kan holde hundene ude med sin endetarmsmuskel. Hun vil bare gøre det lettere for dem, så de kan blive færdige og hendes mareridt kan tage sin slutning.
Ivrige hundepikke forsøger sig ustandselig frem. Utallige gange borer en pik sig dybt ind i hendes røv. Hunden bliver skubbet af, en ny overtager. Flere prøver, hele tiden en ny pik ind i hendes røv. Hundepikke der rammer lidt ind i røven og ud igen. Et jag, og den trænger ind i min røv. Igen pumpes der i min røv. Det hele er et virvar af ivrige hundepikke der prøver at parre sig i hendes røv.

Hun er helt våd ned af benene. Blandingen af sæd og urin løber ned ad hende og det bevirker bare at hundene bliver endnu mere opildnede. Igen mærker hun spermen fra en hundepik skyde ind i min røv. Igen sidder knuden fast. Min røv er dog til sidst så udvidet og flexibel at hundene godt kan trække sig ud af hendes røv uden de store problemer. Igen synker en pik dybt ind i hendes våde røv. Hunden foretager en masse hårde stød. Ind i mellem når en hund parrer sig længe med hende, mærker hun rykningerne og orgasmen ruller. Hun må indrømme at hun bliver liderlig og at kommer af det. Hvilket medfører højlydte tilråb fra rockerne som følger med i Lises ydmygelser.

Hun véd ikke hvor lang tid der er gået. Og hun véd ikke hvor mange hunde og hvor mange gange de har besteget hende i røven, men hun er godt øm til sidst.
Hundene er begyndt at slappe af. De er mætte. De har fået det de havde brug for. Der lyder bare en svag klynken rundt om hende.

Med ét hører hun Pers stemme " Så er festen forbi og I har vist fået hvad jeg skylder jer" råber Per.
Hun hører rockerne sige at de er enige i at gælden er slettet og at Per godt kan slæbe af med sin luderso for de gider ikke kneppe hende mere.

Rebene omkring hende bliver forsigtigt løsnet. Sæd og urin drypper i en uendelig række ned på gulvet da Lise rejser sig.
Pladsen omkring hende er drivvåd. Urin og sæd flyder sammen i små pytter og søer på linoleumsgulvet.
Per fører hende ud på toilettet. Hun sætter sig på kummen og slapper af for at tømme sig ud. Der lyder en plaskende lyd af mændenes urin, da den løber ud af min røv. Hun kigger på den gule strøm der er blandet med store mængder af hundesæd. Da hun er færdig, kigger hun ned og ser en ubestemmelig masse af urin og sæd flyde rundt. "Luderrøven har virkelig været i brug i dag" siger Per. Sperm fra 6 hunde og X antal mænd.

Fortsættelse følger.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.