BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En (fantasi) historie til Lise og Lasse – skrevet af Per. - Lise og Lasse var lidt nervøse og Lise havde lige været i bad for at gøre sig klar til at møde Per på Skype - som de havde truffet på et site på nette der hed xklub.dk. De havde skrevet lidt sammen og Lise og Lasse var i økonomiske vanskeligheder fordi Lasse havde lavet nogle uheldige transaktioner og Per havde lånt dem 250.000,- kr. som de ikke kunne betale tilbage og Per havde derfor forlangt, at Lise skulle stå til rådighed for ham indtil gælden var arbejdet af. Lise var ikke glad for det, men Lasse og Lise var blevet enige om, at det var den eneste udvej. Så nu skulle hun så møde ham for første gang på Cam, hvor Per havde forlangt at se hende an.

Hun så på det tøj som hun havde lagt frem, den korte kjole de røde højhælede sko og hofte holderen og de lækre sorte nylonstrømper med søm, som Per havde sagt at hun skulle købe i den lille butik Femme Fatale i Studiestræde i den indre by. Hum smilede ved tanken om den søde transvestit, som havde hjulpet hende med, at finde det rigtige par og hans fortælling om, hvor svært det var at skaffe de rigtige nylonstrømper.

SEX I DAG?

Hun havde straks prøvet dem da hun kom hjem og sendt en sms til Per, hvor der stod ”Hej Per jeg sidder med de strømper på som du har bedt mig købe – de føles rigtigt frække. K&H Lise”.

Det varede ikke længe før mobilen ringede, det var Per. Han spurgte om det var rigtigt, at hun havde nylonstrømperne på og hun svarede kælent ja da søde. Per spurgte, hvad har du eller på.?

Lise svarede som det var at hun var blevet lidt småliderlig efter købet af strømperne og var taget hjem og havde smidt tøjet og havde taget sin hofteholder på og prøvet de nye sorte strømper med søm og nu havde hun kun hofteholderen og strømperne på – Lasse sad på afstand og så på og følte sig lidt udenfor.

Per blev helt stille i mobilen og Lise spurgte – er du der.? Per svarede ja jeg er, men der er desværre langt til København og jeg er sprængliderlig ved tanken om dig og de nye strømper.

Er de ikke lækre at rører ved spurgte Per. Lise lod sin hånd langsom glide op af sit ene ben indtil hun nåede kanten, hvor huden og strømpen mødtes. Lise gav et dæmpet mmmm som svar til Per.

Per bad hende nu om, at gentage det samme med det andet ben og Lise følte, at hun blev mere og mere tændt, så hun spurgte Per – hvad laver du. Og Per svarede – jeg sider med min stive pik i hånden og drømmer om dig og den lækre fornemmelse det er, at lade sine fingre glide op af et frækt dameben iført nylonstrømper.

2. afsnit

Per bad nu Lise om, at slutte samtalen på mobilen og gå på skype, så han kunne se Lise på webcam. Lise gik hen til pc’en og fandt hurtigt Per blandt kontaktpersonerne og tændte for sit webcam. Snart tonede Per frem på skærmen og Per kunne nu også se Lise. Rejs dig op og drej dig rundt, så jeg kan se dig kommanderede Per.

Lise parerer straks Pers ordre og han roser hende for det lækre syn. Vend din ryg til kameraet og buk dig ned, så jeg kan nyde dine dejlige ben i de nye strømper med søm, beordrede Per. Lise vendte ryggen til kameraet og bøjede sig fremover. Dejligt kommenterede Per. Lise følte sig rigtigt liderlig nu og rakte bagud og skilte sine baller, så Per havde frit udsyn til hendes glinsende fisse som nu var sjaskvåd.

Dejligt sagde Per – nu skal du finde dit massageapparat frem, men du må ikke komme før jeg har givet dig lov, er du indforstået med det. Lise nikkede, men Per sagde – og denne gang lidt hårdere ”er du indforstået med, at du først må komme når jeg har givet dig tilladelse til det”. Lise svarede hurtigt med lav stemme ”ja jeg er”. Per var ikke tilfreds, jeg kan ikke hører dig, svar højt og tydeligt.

Lise hævede stemmen og gentog ”Ja Per jeg er din tøs og gør kun hvad du har givet mig lov til”.

Lasse havde sat sig på en stol i et hjørne af rummet og fulgte med uro i hele kroppen med i hvad der foregik mellem hans kone og Per. Han var på en gang både ophidset seksuelt, men også fyldt med jalousi over at hun skulle tilfredsstille en anden mands ønsker.

”Godt sagde Per, men husk at du skal straffes når vi mødes. Du kan godt forberede dig på at få rigtigt røde baller, find nu dit massageapparat frem og sæt dig med spredte ben foran dit webcam”.

Lise skyndte sig hen til sit skab og fandt dildoen med kaninørerne frem og satte sig med spredte ben foran pc’en som Per havde givet ordre til.

Ok sagde Per nu må du begynde at lade dildoen snurre på din klitoris samtidig med at du nulre dine brystvorter. Lise var glad for den dejlige snurrende fornemmelse vibrationerne fra dildoen gav, men frygtede samtidig at hun ikke ret længe kunne overholde Pers orgasmeforbud.

Er det dejlig spurgte Per. Mmmmmhh svarede Lise – ja det er dejligt fortæl mig hvad du ville gøre ved mig, hvis du var her lige nu. OK svare Per, men husk at du først må komme når jeg har givet dig lov. Per kunne se at Lise allerede sad meget uroligt på stolen og han begyndte nu med at fortælle Lise, hvordan han langsom ville kæle for hendes strømpebeklædte ben fra fødderne og langsomt op til strømpernes kant, hvor hendes lyse lår stod i kontrast til de sorte nylonstrømper.

Lise nød at Per talte til hende og satte tempoet lidt op på dildoen, det ville ikke vare længe før hun kom hun var sjaskvåd og tænkte til pik, så hun bad Per om lov til at føre dildoen ind i fissen. Per gav hende lov, men huskede hende på, at hun først måtte komme når hun havde fået lov.

Lise rykkede ud til kanten af stolen og lod dildoen glide ind i fissen. Hun kørte den i bund og lod kaninørerne snurre på sin klitoris. Per fortsatte med at fortælle Lise, hvad han ville gøre hvis han var hos hende. Jeg ville sprede dine ben og lægge et ben på hver skulder og langsom begynde at slikke din fisse. Lise kunne nu mærke at hun nu ikke var langt fra at komme, så hun bad Per om lov til få en orgasme. Per svarede hurtigt og bestemt NEJ du må vente, jeg er ikke tilfreds med dig endnu. Men jeg kommer snart – begyndte Lise at protesterer. Per stoppede hende straks og beordrede hende til, at sætte sig tilbage i stolen med dildoen oppe i fissen. Nu bliver du siddende sådan i 5 minutter og du må ikke rører ved dig selv – beordrede Per.

Lise skyndte sig, at gøre som Per bad hende om, men hun havde meget svært ved at sidde stille med dildoen der drejede rundt inde i fissen og de fandens kaninører der i et hidsigt tempo masserede hedes klitoris. OK sagde Per, hvor kom jeg til – jo jeg ville langsom slikke din fisse i lange slik helt fra mellemkødet og op til din klitoris. Per sagde til Lise, at nu var der gået 2 min. men Lise hørte næste ikke efter, hun var helt væk i den orgasme som hun nu snart SKULLE have eller ville hun blive sindssyg af liderlighed. Hun bad derfor Per nok en gang om lod til at komme. Per svarede hårdt – Jeg har lige sagt at der kun er gået 2 minutter, så du må ikke komme endnu og lad være med at afbryde mig når jeg er ved, at fortælle dig noget. Per fortsatte – jeg ville så på skift suge dine skamlæber hårdt ind i min mund og mærke, at blodet strømmede ind i dem. Og til sidst ville jeg lade min tunge cirkle rundt om din klitoris og stille og roligt suge den ind i mellem mine læber – alt dette ville jeg gøre til du kom i en kæmpe orgasme.

Da Lise hørte de sidste ord fra Per kunne hun ikke holde sin orgasme tilbage længere. Hun var helt opslugt af sin liderlighed og Pers ord gjorde kun ondt værre, da hun næsten kunne mærke hans tunge på sin klitoris. Orgasmen startede i hendes ryg og mave og rullede videre ned til fissen som krampede om dildoen som stadig roterede i hendes fisse og hun kom i en kæmpe orgasme og hele hendes krop stod i en bue op fra stolen og fissesafterne sprøjtede ud over det hele. Efter flere små efterorgasmer sad hun som i en døs på stolen og så at dildoen var gledet ud af hende. Hun så op og så at Per kiggede direkte på hende.

3 afsnit

Per sagde ikke noget, men så udtryktløs på hende og da hun kom til sig selv. Lise begyndte at stamme undskyld, undskyld jeg ved godt, at jeg ikke måtte komme, men jeg var så liderlig at jeg ikke kunne stoppe, hvordan kan jeg gøre det godt igen jeg skal nok tage den straf du bestemmer sagde hun og så bedene på Per.

Ok sagde Per endelig du ved selv at du har fortjent, at blive straffet. Jeg kommer over til dig på fredag og inden jeg kommer skal du købe noget Tigerbalsam, et par sorte nylonstrømper med søm samt en ridepisk og hvis du ikke allerede har et par røde højhælede sko med stålstiletter skal du også købe et par af dem. Lise skyndte sig at fortælle Per, at hun skam havde et par røde stiletter og at hun nok skulle købe resten.

Per fortalte, at hun fordi hun havde været ulydig skulle hjælpe ham med, at indløse en tjeneste hos nogle rockere som han var kommet til at skylde en tjeneste. Lise lovede at gøre alt, hvad Per bad om og de aftalte, at de skulle mødes hos Lise og Lasse den efterfølgende fredag til deres første irl-aftale. Men Per forlangte, at Lasse ikke var hjemme og at de ikke måtte have sex før Per havde været der.

Nu var det blevet fredag og Lise var som sagt i gang med at gøre sig klar til, at Per skulle komme.

Hun skulle til at klæde sig på og startede med, at tage en åben BH på, derefter tog hun hofteholderen samt nylonstrømperne med søm på, hun havde ingen trusser på – det havde Per sagt at hun ikke måtte. Lasse hjalp med at sætte strømperne lige, så sømmen ikke var skæv. Lasse kunne ikke undgå at blive liderlig, men gøs også ved tanken om, hvad der mon skulle ske Lise. Hun så sig selv i spejlet da hun havde fået det hele på og begyndte at blive lidt småliderlig og havde stor løst til, at lege lidt med sig selv og Lasse - inden Per kom, men det havde Per strengt forbudt hende da han ringede fra toget ved Odense og sagde at han lige ville blive lidt forsinket, da han lige skulle købe et par småting på vejen.

Lasse spurgte om der kunne ske noget ved at hun gav ham et blowjob, men Lise ture ikke gøre det af frygt for hvad Per ville gøre, hvis han opdagede det. Så Lasse måtte slukøret gå for Per havde sagt at han ikke måtte være hjemme når han kom. Lasse følte sig ydmyget ved tanken om at hans kone nu måtte stå til rådighed for en fremmed, blot fordi han havde været uforsigtig og ødelagt deres økonomi. Slukøret tog han hen på det lokale værtshus for at drukne sine sorger.

Så Lise måtte vente alene til Per kom og fortsatte med at klæde sig på. Hun tog en tynd hvid skjortebluse på og noterede sig at hendes brystvorte tydeligt kunne ses gennem det tynde stof. Dernæst tog hun den sorte korte kjole med slids i siden på og endelig tog hun de røde stiletter på.

Lise gik igen hen til spejlet og hun kunne se, at man lige kunne ane kanten af nylonstrømpen og den bare hud på hendes lår. Hun håbede inderligt ikke, at Per havde planlagt at de skulle udenfor for så ville alle kunne se hvilken tøs hun var.

Hun gik ud på toilettet for at sminke sig færdig, hun havde allerede taget den knaldrøde neglelak på sine negle på hænder og føder. Per havde og så bedt hende om, at tage kraftig lilla makeup på øjenlågene og sort tyk mascara hun sluttede det hele af med at male sine læber i samme røde farve som sine negle. Nu var hun klar til at møde Per, som ville komme snart. Lise var på samme tid spændt, urolig og efterhånden godt liderlig ved tanken om alle de ting Per ville finde på at gøre ved hende. Lise var dog lidt urolig ved tanken om den straf - hun vidste ville komme - samt det Per havde sagt om at hun skulle hjælpe ham med en tjeneste hos nogle rockere.

Lidt efter ringede det på døren og Per stod i døren med en pose i den ene hånd og en stor buket blomster i den anden hånd. Lise skyndte sig, at inviterer Per indenfor og gav ham et kæmpe knus og Per gav hende et dejlig varmt kys.

Da Per var kommet indenfor og hun havde sat blomsterne i vand satte Per sig ned i lænestolen og bad Lise poserer for ham. Per så tilfreds på hende og kaldte hende hen til sig. Lise gik hen til Per og han lod sine fingre stille glide op af det ene lår indtil hans hånd berørte hendes fisse. Dejligt sagde Per du har gjort præcist, hvad jeg bad dig om, så nu skal du se hvad jeg har købt til dig.

Per rakte ud efter posen, som han havde haft med og viste Lise indholdet. Lise så at der var manchetter til hænder og fødder, en vakuumpumpe med vibrator på samt et blindfold og nogle elskovskugler.

Per bad hende om, at tage manchetterne på og sætte sig på kanten af stolen med spredte ben.

Lise adlød straks og Per tog kærlighedskuglerne i hånden og gik hen til hende. Han spredte hendes ben yderligere og gav sig langsom til at slikke hendes fisse. Lise lænede sig tilbage og nød hans dejlige tunge der langsom arbejdede sig fra mellemkødet op mod hendes klitoris. Lise blev hurtig sjaskvåd og Per nød at mærke effekten af sig tungearbejde han tog hendes klitoris i mellem sine læber og sugede den ind i munden og lod sin tunge roterer blidt rundt og rundt. Lise var tæt på en orgasme da hu havde gået og været liderlig hele dagen, så hun skyndte sig at sige til Per at hun var tæt på at komme.

Per stoppe straks og tog nu kærlighedskuglerne i hånden og satte dem op i hende. Per bad hende rejse sig og gå lidt rundt. Det var en herlig fornemmelse at have dem i fissen, men hun kunne også mærke, at de ikke gjorde hende mindre liderlig snarere tværtimod.

Per bad hende nu om, at hente den ridepisk han havde bedt hende om at købe. Lise gik ud for at hente den og kom tilbage til Per med den. Knæl og hold pisken frem mod mig beordrede Per hende.

Lise skyndte sig at knæle og rakte Per ridepisken. Per gav hende blindfoldet på og kommanderede hende til at lægge sig på knæ og trække kjolen op så hendes røv var helt bar. Per nød synet af de dejlige balder indrammet af hofteholderen og de sorte nylonstrømper samt de røde stiletter.

Jeg kan se, at du har gjort dig umage med at gøre dig klar til mig så jeg vil ikke straffe dig så hårdt denne gang, men du får nu tyve slag med ridepisken og du skal selv tælle højt og sige tak efter hvert slag og du må ikke skrige formanede Per hende.

Per lod pisken glide op af låret på Lise og lod spidsen kælent glide over balderne og gned også hendes fisse lidt. Så løftede han pisken og Lise kunne hører, at der blev helt stille og Lise begyndte, at ryste. Så endelig efter en uendelig ventetid hørte Lise ridepisken suse gennem luften.

4. afsnit

Det gav et ryk i Lise, da hun mærkede ridepisken hen over sine balder og hun måtte gispe lidt og trække vejret hårdt ind før hun højt sagde 1. slag. Godt sagde Per, så fortsætter vi og Lise måtte pænt forsætte med, at tælle alle slagene op til de tyve slag. Da Lise havde sagt tyve spurgte Per hende hårdt tyve og hvad mere. Og Lise skyndte sig, at svarer 20 slag og tak for straffen – jeg skal nok gøre alt hvad jeg kan for at gøre dig tilfreds Per.

Per stod og nød synet af de røde striber på Lises balder og sagde så - Det er jeg glad for at hører, for jeg har som sagt brug for dig til, at hjælpe mig med at indfri en gæld hos nogle rockere og der kommer en og henter os om en time.

Lise spurgte Per om hun måtte spørge om, hvad hun skulle hjælpe med. Per fortalte så, at han fået nogle rockere til, at hjælpe sig med at inddrive noget gæld og nu havde de forlangt, at han skulle skaffe en tøs som kunne klare et analt og oralt GB i klubben.

Lise gøs ved tanken, men blev også en hel del opstemt ved tanken. Per fik hende hurtigt ud af tankerne ved, at sige – Vi må hellere forberede dig lidt til besøget hos rockerne og bad hende finde noget glidecreme, Tigerbalsam og en butplug frem. Da Lise kom med butpluggen og glidecremen havde Per taget vakuumpumpen frem og Per sagde til Lise at han ville tillade, at hun fik en orgasme inde de tog af sted, fordi hun ikke skulle regne med, at rockerne ville gøre meget mere end at tilfredsstille sig i hendes røv og mund.

Per tog lidt Tigerbalsam og duppede på hendes skamlæber – ikke så meget – dog så meget at Lise straks følte en brændende fornemmelse i fissen. Per bad hende om, at lægge sig på knæ og løfte op i kjolen igen. Lise skyndte sig straks at gøre som Per bad hende om og hun kunne nu mærke Tigerbalsammen rigtigt brænde i hendes fisse og da hun stadig havde kærlighedskuglerne fissen hun helt sjaskvåd, da Per langsomt begyndte, at smøre hendes bagerste hul ind i glidecreme. Per lod stille og roligt en finger pirre hendes anus og lidt efter pressede han den første finger ind i røven på hende. Lise kunne snart ikke holde sine fingere i ro og bad Per om lov til at gide sig i fissen, som nu var sovset rigtigt godt ind fissesafter, hvilket var godt da det gav en vis lindring i Tigerbalsammens virkning. Per svarede hende hårdt, at det måtte hun ikke, han havde sgat at han ville give hende en orgasme – ikke at hun skulle gøre noget.

Lise tav og Per fortsatte med, at udvide hendes anus og kom mere og mere gildecreme på efterhånden som han lod flere og flere fingre gilde ind i røven på hende. Lise kom til at tænke på hvad rockerne ville gøre ved hendes røv og gud ved hvor mange de var. Per havde sagt rockere, så der var mere end én. Per afbrød igen hendes tanker da han nu havde 5 fingre inde og bad hende slappe helt af. Lise tak vejret dybt og slappede af, da Per kørte sine fingre blidt frem og tilbage og gradvist øgede trykket og til sidst forsvandt hele hånden ind i hendes røv. Lise følte sig helt udblokket med Pers hånd i røven og kærlighedskuglerne i fissen.

Per kørte nu forsigtigt hånde frem og tilbage og Lise begyndte at nyde den udblokkede følelse, da Per pludseligt trak hånde til sig – Lise var helts skuffet, men Per bad hende om at ligge helt stille. Så tog han vakuumpumpen og satte den på Lises fisse og begyndte at pumpe luften ud af sugekoppen som mere og mere sugede Lises skamlæber kæmpestore og blodflydte dernæst startede Per vibratoren der var monteret på sugekoppen og Lise fik en herlig fornemmelse i fissen, som nu var ekstremt følsom efter behandlingen med tigerbalsam og vakuumpumpen.

Per lod hende ligge lidt og nød synet af hende og sagde så, at hun var en dejlig tøs og at han nok skulle passe på hende hos rockerne. Lise nød hans ord, men var efterhånden helt væk, så Per lagde sig på knæ foran hendes ansigt og sagde – jeg vil kneppe dig i røven før rockerne gør det, men først må du slikke min pik helt stiv. Lise skyndte sig at åbne munden og Per stak pikken ind. Lise slikkede det bedste hun havde lært og snart havde hun munden fuld af Pers pik. Per tog fat om hendes hår og mundkneppede hende i en ægte deepthroat og da han først var kommet helt ned i halsen på hende hold han hendes hoved fast indtil hun var luge ved, at besvime af mangel på luft, først da trak Per sig ud og hun gispede efter vejret og hendes øjne var helt fyldt med tåre på grund af luftmangel. Men på en mærkelig måde havde det ikke været ubehageligt, det havde snarere fået hende endnu nærmere en orgasme vibratoren, kærlighedskuglerne og vakuumpumpen tilsammen var ved at opbygge i hendes krop.

Få sex i dag

Per gik nu om bag hende og lod pikken hvile mod hendes røvhul og Lise kunne snart ikke vente længere med, at han skulle begynde at kneppe hende. Per lod dog pikke hvile uden for hendes røvhul og Per sagde så til hende, at hun skulle bede ham om at kneppe hende i røven. Lise skyndte sig, at sige vil du ikke godt kneppe mig i røven. Per sagde – jeg kan ikke hører dig, havd er du gerne vil have mig til. Knep mig i røven sagde Lise lidt højere og tænke samtidigt på, at naboerne helst ikke skulle høre hende sige det. Per var dog ikke tilfreds og til sidst blev det for meget for Lise som kunne mærke at hun nærmede sig en gigantisk orgasme, som hun vidste ville blive udløst ligeså snart Per ville begynde, at kneppe hende i røven. Så Lise råbte for fuld kraft ”KNEP MIG I RØVEN”.

Per lod tilfreds sin pik glide ind i det velsmurte røvhul og begyndte langsom at kneppe Lise i røven. Pers bevægelser blev hurtigere og hurtigere og Lise mærkede at hedes orgasme var helt tæt på og, da Per begyndte at trække vejret dybere og dybere begyndte hun at ryste og fik en kolossal orgasme som helte tog vejret fra hende og vakuumpumpen fald af med et svup, da hendes fissesafter sprøjtede ud af hende. Per fortsatte med at kneppe hende vildere og vildere og det forlængede hendes orgasme lidt og til sidst brølede Per – nu fylder jeg din røv med sperm.

Lidt efter lå han stille hen over hendes ryg og kælede for hende og holdt om hende blidt. Stille og roligt trak Per sig ud af hendes røv og spermen løb ud af hende. Da de havde ligget lidt sagde Per, vi må hellere finde lidt vand og få dig gjort klar de komme om 15 min. og henter os.

5. afsnit

Lise skyndte sig ud på badeværelset og Per fulgte efter hende. Lise ville til at tage tøjet af, men Per stoppede hende – det er der ikke tid til sagde han skarpt, hvis vi ikke er klar når de kommer efter os ved jeg ikke hvad der sker. Du må nøjes med en vaskeklud til det værste og hvis jeg kender dem ret er de heller ikke så kræsne. Ordene fik Lise til at gyse over, hvad var det som hun skulle være med til, men samtidig var hun også på en måde meget opstemt af tanken om, at blive udnyttet af rockkerne og hun ville også gerne hjælpe Per som åbenbart var kommet i en eller anden gæld til dem.

Så Lise tog en vaskeklud og vaskede sig ren og da hun nåede til fissen ville hun trække kærlighedskuglerne ud. Per så det og sagde hårdt, hvad laver du har jeg givet dig lov til, at tage dem ud. Nej nej skyndte Lise sig at sige – jeg troede bare… Du skal ikke tro noget, du skal huske at du er min tøs og skal spørge mig om lov til alt – har du glemt det.

Nej skyndte Lise sig at sige, jeg skal nok lade dem være. I det samme ringede det på døren og Per gik ud for at åbne døren og Lise tørrede sig hurtigt og rettede på strømperne og tøjet. Hun så sig hurtigt i spejlet og opdagede til sin skræk, at hendes sminke var helt tværet ud og hendes hår var helt uglet. Hun ville netop til, at fikse det da Per kom tilbage til hende med blindfoldet.

Du skal have dette på for du må ikke se dem der skal kneppe dig eller hvad der sker hos Rockerne sagde Per og gav Lise bindet på. Per tog hendes hånd og trak hende blidt med ud i gangen, hvor hun kunne fornemme at der var en anden person tilstede. Per sagde her den Tøz som jeg har lovet at skaffe og når I har fået lov til at kneppe hende i røven og munden så er vi kvit ikke – spurgte Per.

En mandestemme svarede det var aftalen, men det kommer an på, hvor god hun er lad mig se varen.

Lise kunne mærke et par grove hænder på sine balder og lår og uden varsel blev et par tykke fingre presset ind i fissen på hende. Hun hørte manden sige hvad fanden er det hun har i fissen. Per svarede, at aftalen kun gik på at de skulle have lov til at kneppe hende i røven og munden så hvad han gjorde med fissen var hans sag. Manden gryntede lidt og ragede videre på Lise og bad hende om, at sætte sig ned på knæ og åbne munden.

Lise stod lidt og ventede på hvad Per ville sige, men Per sagde blot gør som han siger. Så Lise gik ned på knæ og åbnede munden og hun kunne hører, at manden lynede sine bukser ned og lidt efter mærkede Lise lugten af pik og inden længe blev en pik stukket i munden på hende. Sut for helvede brølede manden og Lise gav sig til at sutte på den halvstive pik. Manden tog fat i hendes hoved og begyndte at lave kneppebevægelser og hurtigt voksede pikken i hendes mund og hun kunne næsten ikke gabe over den mere. Manden gav dog ikke Lise mulighed for, at tage pikken ud da han blot kneppede videre og pressede pikken længere og længere ned i halsen på hende. Lise kunne næsten ikke trække vejret og da pikken lidt efter helt spilede hendes hals ud, så stoppede lufttilførslen helt. Manden gryntede og sagde til Per at Tøzen vist godt kunne bruges og henvendt til Lise sagde han du kan vist godt klare noget pik hvad!!!.

Lise var ved alvorligt at mangle luft og hun kunne mærke at hun var ved at blive desperat efter at kunne trække vejret igen, men en mærkelig fornemmelse i fissen sagde hende også at det samtidig tændte hende, at være helt afskåret fra luft af den kæmpe pik der helt fyldte hendes mund og hals. Lise begyndte at kæmpe efter luft og manden trak sig lidt ud og Lise gispede efter luft, men hurtigt kørte manden sin pik ned i halsen igen og Lise kunne mærke at det begyndte at rykke i pikken. Manden kneppede hende hurtigere og med et trak han sig ud og lod en kæmpe ladning sperm lande på hendes ansigt og i håret på hende. Lise kunne mærke det drev ned af hende da manden igen lod pikke komme ind i munden på hende med ordene – hun skal sgu også gøre rent efter sig – måtte Lise slikke pikken ren for den sidste sperm.

Ok sagde manden så er hun vist klar til festen. Per sagde skal hun ikke lige have vasket spermen af først, men manden grinte bare og sagde til det hun skal lave i aften, så er det bare spild af godt vand.

Lise gyste ved tanken om, hvad der skulle ske og håbede og bad til, at ingen naboer ville se hende komme ud af huset med sperm i hele hovedet og klædt som en anden luder. Lise mærkede nu, at hun blev ført udenfor og Lise så for sig, at hele vejen stod og så hende blive ført væk af to mænd – tanken fik hende dog samtidig til at føle sig utrolig fræk og lidt liderlig og kærlighedskuglerne i hendes fisse hjalp hende heller ikke til, at blive mindre liderlig – snarere tvært i mod. Lise hørte en bildør blive åbnet og Per sagde til hende pas på hovedet og han fik hende blidt ind i bilen.

Manden kom også ind i bilen og sagde - nå er I klar til festen. Per sagde ja det er vi vist og så hørte Lise bilen starte og mærkede, at den satte i gang. Lise kunne ikke se hvor de kørte hen, men efter et stykke tid stoppede bilen og hun hørte bildøren blive åbnet og en mand fløjtede og sagde hold da kæft en fræk Tøz I kommer med, lad os få hende indenfor i en fart så det sjove kan begynde.

Lise blev nærmest hevet ud af bilen og ført op af nogle trapper og ind i et rum, hvor hun kunne hører at en PORNOFILM kørte for fuld knald og der lugtede fælt af sved, øl og våd hund. Lise blev lidt svag i benene og blev glad da Per tog om hende og han hviskede jeg skal nok passe på dig så godt jeg kan. Lise følte sig lidt bedre tilpas og hviskede tilbage, hvor mange er der Per svarede hurtigt ca. 20 – 30 rockere og nogle hunde.

Manden som havde hentet Lise og Per råbte nu – at nu var soen kommet og at alle der havde lyst kunne kneppe soen i røven og munden lige så meget de havde lyst til på Pers regning.

6. afsnit

Lise mærkede at flere hænder tog fat i hende og flere stemmer kom med grove kommentarer om hendes påklædning og især spermen som stadig sad indtørret i hendes ansigt og hår. Hun hørte kommentarer som ”lad os vise den luderTøz hvordan der skal kneppes og jeg vil oversperme dit hoved din luderso.” Lise mærkede også hurtigt mange hænder rage på hende overalt og grove fingre tog hende brutalt på patterne og i fissen, hvor hun stadig have de kærlighedskugler som Per havde sat op. Lise viste ikke hvor mange der var omkring hende, men hun kunne tydeligt lugte øl tobakslugten fra de mænd der stod tættest på hende. Hun kunne også lugte at de vist ikke alle lige var kommet ud af badet og havde rent tøj på. Lise gøs ved tanken om hvad der ville ske med hende.

Lise kunne nu mærke at hun blev trukket hen over gulvet og de mange hænder tvang hende ned på knæ og henover et lille bord, hvor de bandt hendes hænder og ben fast til bordbenene, hun ikke kunne rører sig. Lise mærkede at hendes kjole blev løftet op, så hendes røv var blottet. Hun kunne tydeligt hører smaskelydene og de høje stønnelyde fra pornofilmen som kørte, men da hun var blindfoldet kunne hun ikke se hvad filmen drejede sig om, men hun kunne hører, at der nogle gange kom pibelyde og bjæf fra nogle hunde. Lise kunne dog ikke stedfæste om lydene kom fra rummet eller fra filmen.

Lise blev dog hurtigt klar over, at hun ikke bare skulle ligge til pynt, da den stemme som tidligere havde annonceret at hun stod til rådighed, skar gennem rummet og sagde ”ok drenge så er det tid til at inkasserer Pers gæld og få lettet trykket hos denne luderTøz. I kan kneppe hende lige så længe I vil, men efter aftale med Per må I kun kneppe hende i hovedet og i røven, men I må gerne kneppe hende begge steder.

Lise kunne straks efter høre lynlåse blive trukket ned tæt på hendes hoved og inden længe blev hendes hoved løftet og en stor pik brutalt stukket ind i munden på hende. Ejermanden sagde ”sut så for helvede din luderTøz. Lise suttede så godt hun kunne, men væmmedes lidt ved smagen af pikke som tydeligvis ikke var nyvaske og smagte ramt og lugtede af pis, men Lise fik hurtigt andet at tænke på da et par grove hænder tog fat om hendes balder og uden videre pressede sig ind i hendes røv.

Lise var nu glad for, at Per hjemmefra havde smurt hende røvhul godt ind i glidecreme. For eller havde det gjort frygteligt ondt. Lise kunne nu mærke de to pikke arbejde i hendes røv og mund og kunne hører at de der stod og ventede på at komme til kom med grove kommentarer. Knep hende sønder og sammen vis hvad I duer til giv hende noget sperm lød det og Lise kunne nu mærke at fyren som kneppede hende i munden pressede sig helt ned i halsen på hende og hun kunne ikke længere trække vejret. Han holdt sin pik helt stille og Lise håbede på, at han snart trak sig ud.

Fyren havde dog ikke til sinds at trække sig ud og holdt Lises hoved fast som i én skuestik med pikken låst fast nede i halsen. Lise begyndte at få kvælningsfornemmelser og kæmpede alt det hun kunne, men uden held. Det eneste hun opnåede var at fyren der kneppede hende i røven sagde ”Hold da kæft bliv ved med det hun strammer helt vild i røven når du gør det.”

Lise var ved helt at miste bevidstheden, men kunne samtidig mærke at den voldsomme behandling ikke var uden effekt, da hun mærkede en voldsom kriblen i sin fisse samtidig.

Lige med et trak fyren sig ud af munden og Lise kunne igen trække vejret, men fyren stak igen pikken i munden på hende og mundkneppede hende voldsomt indtil han kom i hendes mund. Lise kunne mærke at spermen løb ned af hendes hage og inden længe var en ny pik på vej ind i hendes mund.

Lise kunne mærke at fyren i hendes røv øgede tempoet og den voldsomme behandling fik kærlighedskuglerne i hendes fisse til at masser hende G-punkt så meget at hun kunne mærke. At hun snart ikke kunne holde en orgasme tilbage. Lise kunne mærke at det rykkede i pikken i hendes mund og fyren trak sig ud og sprøjtede hele sin ladning ud over hendes ansigt. Fyren i røven på Lise hamrede nu sin pik så voldsom op i hende, at hun kunne mærke hans nosser slå mod hendes klitoris og effekten udeblev ikke en voldsom orgasme rullede igennem hende, men lige som hun skreg sin orgasme ud i rummet, trak fyren sig ud af hendes røv og råbte jeg vil komme i hendes mund og straks efter stak han pikken i munden på hende, så hun ikke fik tid til at nyde sin orgasme.

Fyren kneppede hende hårdt i munden og sprøjtede spermen langt ned i hendes hals og hun kunne smage sin egen saft fra røven i spermen.

Hendes orgasme fik hurtigt kommentarer med på vejen. ”Hold da kæft luderen kan li det lad give hende noget mere pik venner var der en der råbte”. Lise kunne mærke at der kom flere til og at der nærmest opstod kamp om at komme til.

Inden længe var der en ny pik i hendes mund og røv og Lise opgav at tælle hvor mange der kneppede hende. Hun kunne mærke at spermen drev ned af hendes ansigt og blev blandet med hendes spyt, når de forsøgte at kneppe hende så langt nede i halsen, at hun igen og igen var ´ved at kaste op. Hun kunne også mærke at spermen drev ud af røven på hende og klistrede sig til hendes nylonstrømper på sin vej inde spermen nåede gulvet, hvor hun gættede på at der snart måtte være en hel lille sø af sperm.

Lise havde overgivet sig totalt og havde undervejs fået adskillige orgasmer som hver gang medførte hånlige kommentarer fra salen. Hendes brystvorter var også meget ømme, da hun havde gnedet dem frem og tilbage i takt med, at de kneppede hende.

Hun mærkede, at fyren bag hende tak sig ud og kom hen foran hende og kom ud over hendes ansigt med ordene ”hold kæft det var tredje gang jeg kom ud over soen”. Efter det blev der stille omkring hende og hun hørte én sige ”nu skal vi have et par bajere og se lidt mere FILM før vi knepper hende igen.”

Fortsættelse følger… 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.