Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har job som opsøgende sælger og er dermed meget på landevejen. Gennem tiden har jeg besøgt mange rastepladser og andre mødesteder og dyrket fræk sex med lækre mænd.

Gennem længere tid havde jeg kendt en lækker fyr på 36 år. En rigtig dejlig fyr – stor bjørn med en mega pik. Ham havde jeg jævnligt besøgt.

En dag skrev han og spurgte om jeg turde møde ham blinded. Selvfølgelig gjorde jeg det – jeg kendte ham jo og havde fuld tillid til ham. Han boede på et lille landsted – konen var på job og børnene i skole – så der var frit spil. Aftalen blev, at jeg skulle komme på besøg – gå ind i forgangen og smide tøjet og tage bind for øjnene, så ville han hente mig og styre resten.

Jeg parkerede lidt derfra og gik det sidste stykke – det skulle jo være diskret. Jeg smed tøjet i forgangen og tog bind for øjnene og ventede spændt. Jeg kunne høre døren blive åbnet – han kom ind til mig – kyssede mig og førte mig ind. Her bandt han mine arme op til en bjælke i loftet.

Jeg ventede meget spændt på, hvad der skulle ske. Men jeg kendte ham jo og havde fuld tillid til ham. Han kom hen til mig og kyssede mig igen mens han holdt om mig. Min pik var allerede benhård – og det var hans store tykke pik bestemt også. Men mens vi stod der kunne jeg pludselig mærke en bag mig også. En meget stor pik kørte mod min røv og min ven hviskede mig i øret: “Jeg har inviteret en ven mere – så nu skal du fandeme få pik”.

Jeg stivnede lidt ved tanken – kendte jo ikke den anden mand. Men et eller andet sted tændte det mig også. De to byttede plads og min ven startede med at slikke min røv – helt ind i hullet. Kæft jeg blev tændt. Den fremmede kyssede mig og kørte sin store pik mod min. Min er ca 18 cm og min vens noget større – men den fremmede må have været over 20 og samtidig var den mega tyk. Han kyssede mig ned ad halsen og ned over brystet – bed lidt i mine brystvorter og lod tungen glide længere ned. Kæft min pik var hård nu. Han slikkede ned forbi pikken – slikkede nosserne og lod tungen glide op langs undersiden af min pik før han slugte den til roden.

Samtidig kunne jeg mærke min ven presse sin pik mod mit hul og glide op i mig. Stille og roligt kneppede han sig vej helt op. Jeg kendte ham og vidste jo, at jeg ville blive kneppet godt og grundigt før han spermede – og det blev jeg bestemt også denne gang. Jeg kunne slet ikke klare, at mærke den fremmede sutte min pik samtidig – så inden længe sprøjtede min sperm ind i munden på ham. Han tog det hele og kyssede mig igen men munden fuld af min egen sperm. Det var mere end min ven kunne klare – han hamrede sin pik dybt op i mig og kom helt vildt. Hurtigt byttede de plads og jeg følte det mega store pikhoved blive presset hårdt op i mig. Han gled op i min vens sperm. Og nu skal jeg love jeg blev gennemkneppet – som aldrig før. Imens kyssede min ven mig og vore tømte pikke gled mod hinanden. Den fremmede hamrede sin pik i bund og kom i et højt brøl – hans sperm sprøjtede op i mig.

Nu blev der lidt pause men jeg var stadig blinded og bundet. De næste to timer fik jeg så meget pik som aldrig før eller siden – og min egen pik blev tømt 3 gange.

Da de var færdige med mig var min røv så øm at jeg kunne mærke det en hel uge efter, men hold kæft det var godt.

Til sidst blev jeg løsnet og fik fjernet bindet for øjnene. Jeg fik nærmest et chok. Den 3. fyr var en af mine kunder. Han blev mindst lige så overrasket, men selvfølgelig lovede vi hinanden, at vi ikke ville røbe noget. Han var i øvrigt en meget flot og veltrænet fyr – og ganske rigtigt – pikken var mega stor.

Derefter har jeg fået pik af ham hver gang jeg har været på salgsbesøg og samtidig fået solgt en masse til ham.

 

Forfatter: Sælgeren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.