BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit navn er Lis. Jeg har været skilt i 12 år, min tidligere mand stak af med en dame fra hans job. Ud af vores forhold kom der en dejlig pige Malene som i dag er 26 år, ellers var der kun gæld, som jeg selv i dag kæmper med.

Jeg bor i et lille lejet hus ude på landet, igen hvad min økonomi tillader. Jeg har længe ønsket mig at få en hyggelig have med en dejlig terrasse, jeg har selv forsøgt mange gange, men er aldrig lykkes, det gror for hurtigt til for mig, og så opgiver jeg igen.

SEX I DAG?

Men nu endelig har Malene og jeg fået overtalt min svigersøn Søren til at hjælpe, jeg glæder mig utrolig meget til på Fredag hvor vi skal i gang.

Søren kom efter arbejde og gik i gang med det samme, han havde lejet diverse maskiner, hold op han hurtigt forvandler haven til et stykke rent jord.
Min svigersøn stopper for i dag, men vil komme tilbage i morgen.

Lørdag kom Søren tidligt, så tidligt jeg slet ikke var kommet ud af sengen endnu, så jeg kan hvis godt sige Søren tog mig på sengen.. kun iført T-shirt og trusser. Til min store overraskelse lavede min svigersøn lige elevator blikket på mig, og jeg kunne li det. De næste timer kunne jeg ikke slå hans blik ud af hovedet, selv om en stemme i mit hovede skreg til mig hvor forkert og forbudt der er at tænke sådan på min datters mand.

Efter middagsmaden var indtaget, var min svigersøn hurtig i gang igen, under middagen, havde jeg igen oplevet hans varme øjne, ligesom de klædte mig af, jeg følger næsten han flirter, men nok bare mig der har en lille fræk djævel i hovedet.

Mens jeg står og vasker op ser jeg direkte ud på min svigersøn, som er ved at tage hans T-shirt af, jeg tager mig selv i at stirrer på ham som et stykke saftigt kød, han ser knaldgodt ud. Igen kommer alle de forbudte tanker frem og jeg mærker mine brystvorter blive stive, først da han smiler og vinker kommer jeg tilbage til virkeligheden.

Jeg må hellere beskrive min svigersøn for jer damer.

Søren er 29 år 1.80 cm høj, mørkt karseklippet hår, varme brune øjne som jeg bliver helt opslugt i, han er naturlig brun på kroppen, selvfølgelig holder han det ved lige med sol, han træner flere gange om ugen, den frækkeste kulør og selvfølgelig den dejligste seks pack

Min Datter har sku gjort det rigtig godt.

Men mens jeg står og nyder synet af min skønne svigersøn kan jeg mærke det total forbudte sker, mine trusser bliver våde.
Jeg prøver virkelig at overbevise mig selv om hvor forkert de tanker er, men jo mere jeg gør det forbudt og forkert, jo mere kribler det I min tissekone, mens mine trusser bliver mere og mere våde.

Jeg opdager at jeg står og kæler for mine bryster mens jeg ser på min svigersøn i haven.

Jeg overgiver mig, min selvkontrol er helt væk så jeg finder ud på badeværelset hvor jeg trækker trøjen op og min bh ned.
Mine brystvorter er store og tykke, jeg får hurtig mine bukser og trusser trukket ned inden min hånd finder vej til mit våde skød, min første orgasme kommer inden jeg når at blinke med øjnene.

Jeg må også heller beskrive mig selv.

Jeg er 56 år 1.73 cm høj, lyst page klippet hår, blå øjne, jeg er en buttet pige str. XXL stor rund bagdel, store bryster str. 95J det fortæller nok lidt om jeg er en stor dame.

Jeg kommer i tøjet igen og forlader toilettet meget letter og med mere ro i hovedet

Jeg nyder resten af dagen, en flot have begynder at opstå, synet af min skønne svigersøn kun iført shorts
Jeg nyder virkelig synet mens jeg laver mad, og ærligt finder djævelen tilbage til mit hovede, min krop kribler og krabler min tissekone bliver fugtig igen.

Det bliver slet ikke beder mens vi spiser, jeg er totalt opslugt af Sørens krop, hele hans væremåde gør noget ved mig, jeg kan simpelthen ikke styre det. Det bliver kun værre da min svigersøn ønsker et bad hos mig, mens Søren går i bad, lister jeg først hen til døren for at lytte, hvorefter jeg kigger igennem nøglehullet. Jeg elsker synet af min nøgne svigersøn, hans dejlige trænet krop. jeg åbner døren lidt så jeg får et bedre udsyn, min tissekone sejler så våd er jeg nu.

Jeg beslutter mig for at tage et bad efter min svigersøn, jeg lukker døren og går ind i soveværelset for at finde noget tøj, til min store ærgelse er Søren færdig da jeg kommer tilbage til toilettet. Han snakker i telefon samme med min datter

Jeg går i bad og tager mig rigtigt god tid, da jeg rækker ud efter mit håndklæde ser jeg min svigersøn stå og lure gennem døren som han bevidst har åbnet lidt.

Jeg tørre mig ekstra godt og trækker langsomt i tøjet, først hvid bh, tynd hvid T-shirt, mine hvide trusser skubber jeg ind under vasken, så jeg kun tager mine tynde sort leggings på døren er igen lukket og jeg bevæger mig mod stuen, hvor min svigersøn sidder med en kold øl.

Jeg sætter mig i stolen overfor min svigersøn med et dejligt koldt glas vin, vi snakker om alt og intet, jeg kan se min svigersøn ikke ser mig i øjnene.

Da det går op for mig at min T-shirt er helt gennemsigtig selv min blonde bh er gennemsigtig han sidder med frit syn til mine mørke brystvorter og mine store bryster, men ikke nok med det så laver mine tynde leggings cameltoe jeg bliver helt flov

Jeg kan dog se i min svigersøns øjne at han kan li hvad han ser og jeg kan også se på hans shorts at jeg tænder ham selvom han forsøger at dække en flot rejsning.

Jeg kan desværre heller ikke skjule min lyst mere mine leggings er våde ved min tissekone.

Min svigersøn rejser sig i et sæt mens han holder øjenkontakt, kommer han tættere og tættere på, han finder sin store dejlig rejsning frem.

Sikke en dejlig pik, idet samme rammer den mine læber og jeg åbner min mund, han er så dejlig varm og hård jeg lukker munden om hans dejlige tissemand Sikke dejlig han smager.

Jeg kan mærke en lille orgasme kommer, mens jeg stiller sutter min svigersøn, min tissekone kribler så dejligt og har sådan lyst til at mærke min svigersøns dejlige tissemand oppe i min rigtig våde tissekone

Jeg stopper stutteriet og rejser mig op, jeg kysser min svigersøn mens han kysser tilbage, han fjerner mellem kyssen min T-shirt min bh og mine efterhånden våde leggings, jeg står nu foran min svigersøn som jeg er skabt, lidt rød i hovedet utrolig flov og rigtig rigtig liderlig.

Han tager selv hans shorts af, sikke et dejlig syn dejlig tyk tissemand helt glat og med nogle kraftige blodårer, jeg vil så gerne mærker ham oppe i mig, jeg er så tændt mine safter løber ned af mine lår.

Heldigvis sætter han sig i stolen og trækker mig over, jeg holder ham om halsen mens jeg sætter mig over ham, jeg er helt opslugt af hans øjne mens jeg mærker hans dejlige tissemand trænge ind mellem mine skamlæber og op i min sulten tissekone, det føles så dejligt og jeg når at komme mange gange.

Det er mange år siden min tissekone har prøvet en rigtig tissemand og hold op det er dejligt.

Vi prøver en masse stillinger, det er simpelthen så dejligt, jeg vil sådan ønske han vil komme op i mig, vil så gerne mærke hans dejlige varme sæd.

Går bare slet ikke da vi ikke er beskyttet.

Jeg bliver bukket ind over sofaen mens Søren tager mig bagfra jeg er lige ved at komme da min datter lige pludselig står i stuen.

Hun ser utrolig forbløffet ud men også chokeret.
Stilhed bliver hurtigt overtaget af vrede hun råber og skriger mens jeg forsøger at tale med hende, jeg kan desværre slet ikke nå hende, måske også svært at tage sin mor alvorlig når hun har hendes mands pik oppe.

Malene rykker Søren med ud i køkkenet for at snakker mens jeg sidder nøgne og flov i sofaen.

Jeg kan høre de skændes, efter noget tid kommer de tilbage, Malene ser på mig uden at sige noget, inden hun sætter sig i stolen.

Søren er helt rød I hovedet da han sætter sig i sofaen, Søren fortæller at de havde snakket sammen.
Og hvad de er blevet enig om.

Søren havde fortalt Malene en masse både sandt og falsk, jeg bakkede ham selvfølgelig op i hans små hvide løgne. Men efter en rigtig god dialog var Malene gået med til at afslutte det på en ordentlig måde af hensyn til mig og mit lidt kedelig sexliv.

Betingelsen var dog at Malene bestemmer.
Det måtte jeg jo acceptere, ærligt ved jeg ikke hvorfor, men ved heller ikke hvad jeg ellers skulle gøre, så nervøs og flov acceptere jeg

Min svigersøns tissemand står lige ud i luften, Min datter har beordret os til en masse forskellige stillinger og jeg er ikke i tvivl om at min dejlige svigersøn tænder på denne oplevelse. Jeg vil lyve hvis jeg sagde jeg ikke tænder på det, aldrig i mit liv har jeg været så tændt.

Det mest skræmmende sker mens jeg bliver taget bagfra over ryglænet på sofaen, i den stilling er jeg tvunget til at se på / have øjenkontakt med min datter. Så møj perverst er jeg åbenbart, der ruller den ene orgasme efter den anden ind over mig, jeg kan overhovedet ikke styre min krop.

Jeg ser Malene dybt i øjnene men jeg har min svigersøn tissemand oppe i min frække tissekone jeg kan se i Malenes øjne hun ikke er helt upåvirket af oplevelsen

Til min store overraskelse beordret Malene, Søren til at komme op i min tissekone. Jeg forsøger med et meget bestemt NEJ.. Jeg forsøger at fortælle Malene jeg ikke er beskyttet.. Men det er meget svært at få hende overbevist især når min svigersøn støder hårdere og hårdere i bund i min tissekone så jeg er ved at besvime af fryd..

Malene beordre meget bestemt Søren til at komme op i mig, Malene mener vi skal afslutte det vi selv startede.

Jeg har for længst overgivet mig, min sidste store orgasme ruller ind over min utrolige brugt krop, min svigersøn fylder min tissekone med hans dejlige varme sæd, det føles så dejligt. jeg tager det hele.

Malene og Søren køre hjem mere eller mindre lige efter han havde fyldt mig.

Jeg sidder alene meget flov og pinlig berørte tilbage med min svigersøns sæd løbende ud af min tissekone og ned på sofaen.

Da jeg komme lidt mere til mig selv bliver jeg forvirret og nervøs.
Jeg kunne jo blive gravid med min svigersøn.
Malene kunne afskrive mig helt.
Alle de tanker der flyver rundt i mit hovede.

Hvad gør jeg dog?

------------------------------------------------

Hej med jer alle

Mit navn er Malene, ja jeg er datter af Lis som i sikkert har gjort bekendtskab med. Skal nok lige fortælle min mor blev ikke gravid. Jeg ønsker stadig hævn og jeg tror lige jeg har fundet den helt rigtig løsning som vil gøre min mand Søren utilpas. Jeg må lige fortælle min svigerfamilie er indremissionske og særlig Sørens mor.

Jeg må nok hellere lige beskrive mig selv.
Jeg er 26 år, 171 cm høj, kongeblå øjne, jeg har farvet hår sort, kort og sat op i en hanekam, jeg har diverse piercinger i øjnene, næsen, tungen og mere private steder, ellers er jeg en buttet pige med store bryster som tiltrækker meget opmærksomhed

Få sex i dag

Vi skal til Sørens mors 70 års fødselsdag som skal holdes på en lille kro, Søren er enebarn så der kommer for det meste kun ældre mennesker

Vi kommer frem til fødselsdagen som nogle af de sidste, Søren tager mod min frakke, hævnen er i gang

Søren får et chok da han ser min påklædning jeg har taget en lille sort top på, sort bh som kan ses gennem min top, selv min bh er så tynd at mine brystpiercinger ses tydeligt, og så har jeg taget min lille strutskørt på i sort og rød.

Mens vi går rundt og hilser bliver der virkelig snakket i krogen, min dejlige mand er helt rød i hovedet han er virkelig utilpas især da vi kom til svigermor og svigerfar.

Efter vi har sat os til bords fortsatte snakke i krogen, det passede mig rigtig godt så kunne Søren selv prøve ydmygelsen.

Fødselsdag forløber ellers okay, selv om min svigermor nok mener jeg har ødelagt den.

Jeg har gemt lidt alkohol i bilen, for festen er total alkoholfri, jeg lister fra festen da folk rundere rundt.

Jeg henter mit sprut og sætter mig i en lille garage lidt gemt, jeg kan se alle der er ude og trække frisk luft, de kan heldigvis ikke se mig.

Jeg må være blevet lidt beruset, da der står en mand i mørket og spørge om han må smage, jeg rækker flasken frem, ind i garagen træder min svigerfar. Han vil gerne have en lille en i smug, han fortæller at han havde ledt efter mig, så vi kunne få en lille en sammen, han havde snaps i sin lommelærke.

Vi sidder ved siden af hinanden og snakker, skåler det er rigtig rigtig hyggeligt.

Min svigerfar spørger endda til min påklædning, jeg vil nu ikke udlevere hans søn så fortæller en lille hvid løgn.
Til min overraskelse spørger han endda til mine piercinger i brystvorterne, jeg fortæller åbent om dem, jeg får endda snakket over mig, og fortalt min svigerfar om min hemmelige piercing i min klit. Bliver lidt flov.

I et chok mærker jeg en hånd under min nederdel han masserer min klit piercing, mine trusser bliver lynhurtige våde, min svigerfars finger finder vej ind under mine trusser. I et har jeg to finger oppe i min lille glatte fisse jeg giver et lille støn fra mig, jeg er simpelthen så liderlig at min hånd pr automatik finder vej ind i min svigerfars bukser og fisker hans store pik ud, den er så tyk og dejlig.

Min svigerfar rejser sig op, og stiller sig lige foran mig, han tækker mine stropper ned og efterfølgende min top og bh ned på maven, jeg sidder nu med blottet bryster og en utrolig stor pik lige ud for mit ansigt, min fisse er så våd, jeg elsker det.

Jeg tager svigerfars pik i munden, jeg kan næsten ikke have den.
Den er så tyk jeg må opgive, jeg lader min tunge lege op og ned af pikken, mens jeg masser kan kugler.

Jeg er helt færdig jeg er en liderlig total pige lige nu.

Jeg må simpelthen mærke min svigerfar oppe i mig.

Jeg beder svigerfar om at sætte sig, og jeg sætter mig over ham, jeg føre mit bryst op til hans ansigt, og han sutter ivrigt på min stive vorter.
Jeg tager om hans pik og fører langsomt pikhovedet op mellem mine hævet skamlæber, Jeg må virkelig lirke pikken op, men da han kommer i bund, stønner jeg hvis lidt højt... åhh svigerfar…

Jeg rider ham meget stille skal lige have min fisse med, hans pik rammer igen og igen mit g-punkt og jeg kan ikke s4tyre det, jeg kommer i en kæmpe orgasmer, jeg sprøjter ud over hans skjorte og bukser.

Min svigerfar fortæller mig hvor dejlig en svigerdatter jeg er, og hvor sød/god og fræk jeg er. Alle hans søde ord gør mig bare mere og mere liderlig.
Jeg rejser mig og bukker mig ind over bænken mens jeg stønner tag mig bagfra svigerfar

Svigerfar banker hans tykke pik i bund, så jeg næsten falder sammen på bænken mens svigerfar knepper mig sønder sammen.
Jeg opdager slet ikke han tømte sin store pik op i mig. Vi sidder på bænken uden at sige så meget, svigerfars sperm løber ud af mig og ned på bænken.

Jeg sætter mig på hug i garagen mens jeg prøver at presse det sidste sperm ud, Mens jeg sidder på hug. Skal jeg simpelthen sådan tisse, jeg kan slet ikke holde det tilbage, jeg begynder at tisse ud over gulvet. Da jeg er færdig, bliver jeg helt vild flov.

Men det har tændt svigerfar at se på, Han rejser mig og bukker mig ind over bænken mens han igen føre hans pik op i mig han knepper mig nok i 15 minutter i samme tempo.

Jeg kommer igen og igen og igen, min fisse er så øm og endelig kommer svigerfar igen.

Vi kommer lige til os selv, retter tøjet og går sammen mod døren, lige inden vi går ind giver jeg min svigerfar mine trusser, og et lille kys på kinden.
Han stopper hurtigt trusserne i lommen og vi går ind til festen.

Søren spørger selvfølgelig til hvor jeg har været, men min ånde afslører mig jeg lugter lidt af alkohol, Søren er lidt mopset da han giver mig noget tyggegummi.

Festen fortsætter uden de store overraskelser og til midnatstid tager vi hjem.

Søren opdager slet ikke jeg har hans fars sæd overalt i min fisse på min fisse ned af mine lår.

Vi går bare i seng, Søren sover lige da han ramte pude, jeg ligger lige og tænkte over dagen, mens jeg leger med min klit fuld af svigerfars sæd, jeg kommer i en lille forsigtigt orgasme

Har den bedste svigerfar med verdens dejligste pik..

Hævnen var taget, dog fandt Søren aldrig ud af vores lille affære

Men Men så opdager jeg det værste tænkelige.

Jeg er gravid.

Der er desværre kun en mulighed og 9 måneder sener får vi en lille søn.

Min hemmelige er til dags dato forblevet hemmelige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.