Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han passede ikke ind med nogen bestemte, da han havde en blanding af underlige hobbyer såvel som talenter. Grupperne syntes at være for langt inde i deres studier, fester, og sport for Kims smag. Det gik ham faktisk på, især fordi hans søster havde været efter ham. Han skulle være mere social og finde nye venner. Måske havde hun ret, men han ville hellere dø, end hænge ud med de elever, at han kendte på nuværende tidspunkt.
På vej hjem fra skolen så Kim de andre elever stormede ud til busserne og bilerne. Der var endelig blevet weekend. De havde alle planer for fester, sportsbegivenheder, der gav liv i deres lille by. Kim havde derimod ingen planer. Det eneste, han vidste var, at han ville holde weekend, og se hvad der skete.
Han trak sin taske på skulderen og fortsatte med at gå hjemad. Hans øjne kiggede næppe over på de mange butikker, der lå på vejen hjem. Faktisk så han næsten ikke op fra sine fødder. Verden var kedelig og på dette tidspunkt i livet, gik han bare gennem skridtene.
Han formåede at komme til parken, der lå et par blokke fra deres hus. Da han krydsede græsset og de snavsede stier, begyndte hans hjerne at tømme ud, som den plejede. Han spekulerede på, hvad der var i tv, når han kom hjem. Sandsynligvis en episode af CSI. Hvor mange af dem kan folk dog lave? Han troede ikke, at han kunne sidde i huset hele dagen og se fjernsyn.

BANG!

SEX I DAG?

Kim gik i sine egne tanker og så ikke pigen, der kom fra den krydsende sti. Hun faldt lige så lang, som hun var mod jorden. Kim nåede lige at studere hendes lange slanke ben og faste røv. Hendes bryster virker store og faste. Pigen som lå der, syntes lige så bedøvet, som han selv var ved deres lille sammenstød. Kim mistede tidsfornemmelsen, men indså, at han stirrede mere, end han sandsynligvis skulle have gjort. Han tilbyder hende hurtigt en hånd og forsøger med en hurtig undskyldning "Jeg er virkelig ked af det."
Pigen tog langsomt sin hånd op, men hendes øjne forblev låst på hans ansigt. Først var han ikke sikker på, hvordan han skulle reagerede. >Er der et stort rødt mærke på panden? Synes hun, at jeg er sød? Hvorfor stirrer hun så længe? < Efter et øjeblik begyndte Kim at føle sig utilpas, og forsøgte at bryde stilheden. "Uha ... er du ok?" "Det var lidt af et uhyggeligt fald." Hans ord syntes ikke at trænge ind, da pigen bare fortsatte med at stirre. Kim begyndte virkelig at få en underlig fornemmelse af denne situation.

"Det er dig." Hendes stemme og det faktum, at hun endelig talte, slog Kim helt ud af balance. Hendes stemme lød som søde honning, og det var bare en hvisken så blød som en brise. "Det er virkelig dig, jeg kan ikke tro, at jeg fandt dig ... kom med mig." Kim forsøgte stadig at trække sig ud af denne pinlige situation, og tog sig til hovedet. Pludselig tog hun Kims arm og trak ham med.
Han kæmpede ikke imod eller argumenterede, da hun fortsatte med at trække ham gennem parken. På dette tidspunkt forsøgte han stadig at absorbere alt, hvad der lige var sket i løbet af få minutter. Han havde lige stødt hovedet sammen med denne smukke pige, og hun syntes at være mere chokeret over det end ham. Nu holdt hun hans hånd og ledede ham gennem parken. I virkeligheden spekulerede han på, om det var virkelighed, eller det var en drøm, at en sådan varm pige tog ham gennem skoven.

Efter et øjeblik slappede han af, hvis det var en drøm, så kunne han lige så godt nyde turen. Da de gik, kunne han ikke lade være med at tage et kik på hendes søde ansigt og hendes bryster. Nu og da fik han hende til at gøre det samme med ham. Han så hendes blik i ansigtet, og så en lille rødmen på hendes kind. Han kunne ikke lade være med at tænke på, hvor sødt det var.
Hun førte ham dybere og dybere ind i parken, indtil de var helt omgivet af træer. Det var faktisk første gang, at Kim fik øje på hans omgivelser, da han havde set på pigen det meste af tiden. Han kunne ikke lade være med at stirre rundt i undren. Han havde aldrig været i denne del af parken, og forstod ikke engang, at der var så mange træer her.

Det tog ham et øjeblik at indse, at hun havde sluppet hans hånd og stod foran ham. Hun stirrede lige ind i hans ansigt med samme ærefrygt og chok, som hun havde båret hele tiden. Han vidste ikke, hvordan han skulle reagerede. Han var ved at åbne munden for at sige noget, da hun skubbede ham op ad et træ. Han ignorerede den pludselige smerte i ryggen, da han følte hendes bløde læber der pressede mod hans. Det var den sødeste smag, han kunne forestille sig, ligesom om sød honning overdækkede hans læber. Han holdt armene omkring hendes ryg og hænderne omkring hendes talje. Han følte hendes bryster pressede imod hans brystkasse. Hendes krop svøb sig omkring hans, og en bule begyndte at udvikle sig i hans bukser. Hun fortsatte med at kysse ham, oversvømme hans læber med lidenskab, mens hendes arme var viklet om halsen og hev ham til hendes læber. Han følte, at luften var helt væk fra hans lunger.
Hun stoppede endelig kysset og stirrede op på Kims ansigt med fuldstændig beundring. Kims hjerne var på overarbejde og spekulerede på, om det var en drøm, hvor længe ville det gå, indtil han vågnede. "Tag mig." lød hendes stemme, som den blødeste brise.

Kim gik næsten i chok, da hendes hånd pludselig gned på hans kæmpe bule. Hun kiggede op på ham og sagde samtidigt med, at hun fortsatte med at gnide. "Lad mig være din første."
Drøm eller ej, Kim skulle ikke spilde endnu et sekund. Med hans arme omkring hendes talje pressede han hende mod træet. I samme bevægelse fandt hans læber hendes endnu engang. Han følte hendes tunge lege i munden, mens hun fortsatte med at gnide hans bule, han var næsten i smerte over, hvor meget den voksede.

Endelig lynede hun bukserne op og trak hans hårde pik frem. Hun kyssede den først forsigtigt, så Kim stønnede af glæde, derefter åbnede hendes læber sig, og Kims pik forsvandt ind i varmen. Hendes hænder greb hans røv og skubbede hans hofter fremad, så pikken kom forbi svælget. Efter et lille minut stoppede hun og begyndte at tage hendes sweatshirt af. "Kom og tag mig", lød hendes stemme mild som en engel. Kim hjalp hende af med resten af tøjet, og til sidst stod hun blottet hel nøgen, som en guddommelig engel. Kim pressede hende hårdt op mod træet, mens han kyssede hendes velformede bryster til vorterne stod strunk. "Kom op i mig nu min prins", sagde denne guddommelige pige, mens hun førte hans hårde pik mod hendes åbning. Langsomt arbejdede de sammen -og bevægelserne var synkroniseret, som i et gammelt urværk. Endelig var hele hans manddom begravet i hendes skød. Dette kunne ikke være en drøm? De kyssede lidenskabeligt, mens stødene blev hårdere og hårdere, hans stempel pumpede i denne skønheds indre med en kraft, som han aldrig havde troet man kunne.

Hun greb ham pludselig om halsen og skreg en kraftig orgasme ud i skoven. Den føltes som flere timer. Da hun kom, følte Kim, at en underlig energi løb gennem ham, næsten oversvømmede ham. Han var bekymret over, om han var ved at komme, men energien forsvandt ligeså hurtigt, som den kom. Han trak sig langsomt ud af hende og kiggede rundt, han spekulerede på, hvad der lige var sket. "Det var perfekt, og vidunderligt- tak", sagde hun, mens hun vendte sig om.
Nu så han for første gang en velformet røv og en glinsende fisse. Den var helt rund og glat, ligesom resten af hendes hud. Han kunne ikke lade være med at røre ved den og klappe den med håndfladen. Hun gispede, da hans hånd strøg hendes røv. Da hun kiggede over skulderen, var hendes blik på hans pulserende pik. Hun smilede, "måske er den ikke færdig, du har stadig masser af energi tilbage." Hun vrikkede med hendes røv og æggede ham.
Med begge hænder greb han omkring hendes hofter, og tvang et støn fra hendes læber. Han fik et glimt af hendes fisse bagfra og mærkeligt nok, så syntes den mere vidunderlig fra denne vinkel. Hendes glinsende fisse, der var skjult af hendes røvs glathed. Med en simpel bevægelse stødte han sin pik helt ind i hendes fisse, det fik hende til at skrige i ren fornøjelse.
Det var langsomt i starten, men snart var de begge tilbage i deres erotiske rytme, støn og skrig af glæde blandet med hud. Nu varede det ikke længe inden han kom, hans nosser krympede helt sammen, og spermen pressede på. "Kom oppe i mig, lad mig mærke din varme nektar", sagde pigen med en tryllebundet stemme. Forløsningen føltes som om, at tiden stod stille og himlen faldt ned over dem..........

Da Kim vågnede, rystede hele hans krop. Han var på nøjagtig samme sted, som da han havde stødt hovedet sammen med den pige. Så hun havde altså fulgt ham ud af skoven og ... var det hele en drøm? Han havde ingen anelse, han følte sig bare virkelig godt tilpas. Det eneste han vidste med sikkerhed var, at han ramte noget eller blev ramt af noget. Han rejste sig fra jorden og fortsatte hjem.

Kim kom endelig hjem, han havde hele tiden forsøgt at samle alt, hvad der var sket med ham og den smukke pige. Alligevel kunne han stadig ikke finde ud af, om det var rigtigt, eller det bare var en drøm, at han havde haft. Han vidste, at det ville drive ham vanvid, hvis han ikke kunne finde ud af dette.
Kim traskede rastløst rundt i huset og syntes endelig, at hans kedelige liv havde taget en drejning, men han var forvirret, var det hele en drøm? Han måtte dele hans oplevelse med en anden, ellers ville han blive totalt sindssyg.
Kim skrev en seddel:
Kære mor og far, jeg er taget til Århus-bliver hos Peter til i morgen-Knus Kim. Peter var nok den person, som Kim helst ville være sammen med. De havde været venner siden femte klasse, men så skulle de flytte til denne fucking kedelige by på grund af fars nye job. Gymnasiet som Kim SKULLE gå på, var jo ikke ret langt fra deres hjem. Så han havde jo været heldig, havde hans far sagt.

Det tog cirka halvanden time med bus, at køre til Århus. Peter vidste godt, at han var på vej, og havde lovet ham, at han ville købe lidt hash, måske en god joint de kunne slappe af på. Det var en hemmelighed, de havde sammen. Ingen af dem var afhængig, men de havde fundet af, at virkningen på dem var afslappende, når de var sammen. De kunne snakke med hinanden om alt. På hele turen kredsede Kims tanker omkring det skete, var det virkelighed eller en drøm?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.