Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter det sidste møde med Rikkes søster Mathilde tog det for alvor fart. Vi talte om forskellige måder, som jeg kunne komme i kontakt med deres mor på. Matilde foreslog, at jeg kunne bakke ind i deres bil, og på den måde komme i kontakt. Rikkes forslag var, at hun var væltet på sin cykel, og jeg fulgte hende hjem. De nævnte også hendes ugentlige bankospil og flere andre planer, som var helt urealistisk.

Planen var i sin enkelthed, at jeg skulle "forelske" mig i deres mor, og på den måde blive en del af familien. Vi blev hurtig enig om, at det kunne være pisse lækkert, og vi skulle selvfølgelig holde vores hemmelighed skjult for deres mor Karen. Nu er det jo som ofte langt fra, at planer bliver til virkelighed. Hvis det lykkes at få kontakt, så skulle vores kemi jo også passe sammen. Det der talte til plussiden var, at vi begge var singler med børn. Jeg havde bare lidt ældre børn og var også lidt ældre end Karen, men det var nok ikke det største problem.

SEX I DAG?

Karen var slet ikke min type rent udseendesmæssigt, taget ud fra billederne, som pigerne havde vist mig. Karen var en let buttet lyshåret kvinde med store bryster, i hvert fald dømt ud fra billederne. Blå øjne og cirka 165-170 cm høj. En dame på måske 90 kilo, men med et virkeligt sødt ansigt. Jeg fortalte selvfølgelig ikke tøserne om min inderste tanker om deres mor, men fortalte hvor sød ud hun så ud osv.

Der gik lidt tid inden vi endelig fik planlagt vores forsøg. Det blev Rikkes forslag med cyklen. Jeg havde brugt lidt tid på at spionere Karen et par gange. Først og fremmest for at se hende med egne øjne og være mentalt forberedt. Hun var lidt mere kraftig i virkeligheden end billederne gav indtrykket af. Men det var en lille detalje. Målet helliger midlet er ordene beroet på en fyrste og stærk leder.

Det var sidst på eftermiddagen, og deres mor var hjemme sammen med Mathilde. Vi havde aftalt at mødes nogle blokke fra deres. Rikke skulle så humpe op til deres lejlighed, imens jeg støttede hende og trak cyklen. På den måde skulle vi mødes for første gang og heldigvis for det, da det blev adgangsbilletten til fire dejlige år, sammen med en sød kvinde og hendes endnu sødere tøser.

Karen viste sig at være en utrolig sød dame med varme dybe følelser. En kvinde der tænkte på sine børn, familie og sit job. Hun havde virkelig tilsidesat sig selv i mange år efter skilsmissen. Det var helt klart dette, som jeg udnyttede til fulde, og gav Karen rigtig meget opmærksomhed. Efter tre måneder flyttede jeg delvist ind hos Karen og mine to kneppe piger.

Det var virkelig starten på en spændende og pervers tid. Jeg havde jo min selvstændige virksomhed cirka 30 kilometer fra Randers, og der gik ikke lang tid inden, at både Rikke og Mathilde blev ansat i min virksomhed. De blev officielt ansat som rengøringsmedarbejdere samt til forfaldent arbejde. Jeg skal love for, at begrebet forfaldent arbejde fik en ny funktion. Det var mest i weekenderne pigerne kunne arbejde, eller rettere sagt gøre rent. Vi sørgede for, at deres mor næsten aldrig havde lyst til at tage med, og jeg undskyldte altid med, at jeg havde noget arbejde, imens pigerne gjorde rent.

Ligeså snart vi var steget ind i bilen, begyndte vores rollespil. Rikke og Mathilde var de små artige piger, som gjorde hvad deres fader ønskede. Ofte startede det med, at den der sad forrest skulle finde min pik frem. Hun skulle pirre den med hånden, sutte lidt ind imellem, men vigtigst var, jeg aldrig måtte komme, for så blev far sur over det griseri i bilen. Den af dem som sad på bagsædet, skulle sidde med benene spredte, og lege med hendes fisse, og gøre hvad far befalede. Hele det setup var så drøn uartig, og en gang imellem nåede vi da heller ikke de 30 kilometer, uden vi måtte holdt ind på en rasteplads, og min pik blev kørt af i deres små snævre fisser eller analt. Vi var som regel 2-3 timer på virksomheden, inden vi kørte retur til Randers igen. Jeg kan fortælle om mange perverse lege, som vi dyrkede med hinanden i de weekender, men urinsex og rimjob var altid en del af vores rollespil.

Ærligt så har jeg levet i en rus af spænding og liderlighed. Planlægning hvornår muligheden for sex var tilstede, enten med Rikke eller Mathilde, måske dem begge. Karen skulle der også sexes med, men seriøst så tændte hun mig aldrig helt seksuelt, men hun var billetten til hendes børn. Jah, der var lige en undtagelse med Karen, som tændte mig virkelig meget. Hun ville gerne fistes med alt muligt, om det var en squash, eller bunden af en cola flaske, måske hele hånden knyttet oppe i kussen på hende. Hun fik de vildeste sprøjteorgasmer. Bagefter var hun altid kærlig ved mig, og gav faktisk et rimelig godt blowjob, mens hun legede forsigtigt med min røv. Det var aldrig den store wow oplevelse som med hendes børn. Men det var absolut tåleligt.

Min kærlighed til Rikke blev ikke mindre nu, hvor vi var i nærheden af hinanden.
Forholdet til Mathilde var mere seksuelt og mindre følelsesladet end med Rikke. Det blev sværere og sværere, at navigere i kaosset af følelser og hemmeligheder. Jeg var inderst inde godt klar over, at det ikke kunne fortsætte i evigheder.

Januar 2018 fortæller Rikke, at hun var blevet gravid. Der er ingen tvivl om hvem faderen var, fordi jeg var den eneste, som hun har været sammen med. Vi er begge flyttet til Nordjylland i et hus. Kontakten til Rikkes mor er afbrudt, da det hele kulminerede i januar.

Det eneste jeg ved med sikkerhed er, at jeg skal være far igen til august.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.