Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med et uskyldigt "Hej" under et spil wordfreud.

Vi havde spillet et stykke tid og skrevet et par beskeder frem og tilbage som ikke var frække, før en dag hvor det var bøf og blow job dag. Skrev til hende om hun havde husket at hendes mand skulle have blow job. Fra den dag blev beskederne mere og mere frække. Hjalp hende også med at få orgasmer via vores chat et par gange, før hun tilbød at jeg kunne se billeder af hun legede med sig selv.

SEX I DAG?

En dag spurgte hun om jeg havde lyst til at møde hende, for hun blev så liderlig hver gang jeg skrev til hende. Jeg vidste hun var gift og havde børn, men også at han ikke gad tage sig af hende mere på den frække front, så hun stillede selv sine behov og ofte med min hjælp. Vi aftalt vi skulle mødes i et natur område, hvor vi lige kunne se hinanden an og hygge os hvis det passede med kemien.

Det skal siges at kun var 46 år jeg var på da værende tidspunkt 28 år.

Da dagen oprente var spændingen stor fra begge sider. Hun skrev flere gange da jeg var på vej til stedet, havde noget længere at kører end hun havde, om jeg var på vej og om jeg var klar til noget liderlig moden fisse. Jeg var spændt som et lille barn før jul. Jeg ankom først til det aftalte sted, der gik et par minutter før der kom besked fra hende at hun var lidt forsinket, men håbede hun kunne gøre det godt igen og havde sendt et billede med af hendes fisse taget op under hende nederdel.

Hun ankom kort efter og så lige så fræk ud som hun havde beskrevet. Vi gav hinanden et stort kram og hurtigt begyndte vores hænder at gå på opdagelse på hinandens kroppe.  Jeg over gramsede hendes røv, trak nederdelen op og mærkede den var god nok, der var ikke trusser i dag. Mine finger fandt hendes fisse, den var helt glat som jeg havde fået hende til igennem vores beskeder tidligere. Den var driv våd. Jeg lod en finger glide op i hende, hun stønnede af fornøjelse. Jeg begyndte langsomt at finger kneppe hendes fisse.  Hurtigt røg der en finger mere og en mere op i hendes fisse. Mine finger fløj ind og ud af hendes fisse. Hun kom hurtigt i en voldsom orgasme.

Vi blev hurtigt enige om at vi skulle finde et andet sted end lige parkerings pladsen. Vi var kun lige nået 50 meter væk før vi igen var over hinanden, jeg havde hånden oppe under hendes nederdel og gav hende finger og hun var i gang med at åbne mine bukser.  Hurtigt kom vi væk fra stien og ind mellem træerne, jeg smed jakke på en lille forhøjning. Hun lagde sig ned og spredte sine ben så nederdel gled helt op. Jeg lagde mig ned over hende og min stive pik fandt hurtigt hende sjask våde fisse. Jeg gled nemt op i hendes fisse, da hun jo havde fået et par børn og at hun var hammeren liderlig.

Vi fandt hurtigt en rytme, jeg kneppede løs i hendes fisse. Kunne mærke hvordan hende fisse safter løb ud af hende og ned på mine boller. Hun stønner mere og mere, bedre mig om at kneppe hende fisse hårdere og hårdere. Pludselig kan jeg mærke hvordan hendes fisse kramper og hun kommer med et ordentligt brøl. Jeg kan ikke holde det tilbage mere og kommer også. Sender en stor ladning langt op i hendes fisse og falder sammen hen over hende. Vi ligger begge to og puster ud, før jeg trækker min pik ud af en hendes sjask våde fisse.

Da vi begge var kommet os lidt gik vi tilbage til bilerne. Vi stod og drak en sodavand før vi gik i gang igen med at kysse. Hurtigt stod jeg med to finger i fissen på hende igen og finger kneppede hende til hun kom igen. Hun kom så voldsomt at jeg måtte støtte hende for hun ikke faldt. Hendes safter og min sperm væltede ud af hendes fisse og ned af låret. Da hun var kommet til sig selv igen førte jeg hende over til et bord og løftede hende op at sidde på det. Trak hendes nederdel op og sætter mig ned mellem benene og begynder at slikke hendes fisse. Safterne vælter ud af hende, slikker og suger hendes klit. Hun kommer lyn hurtigt igen. Jeg rejser mig og finder min pik frem igen. Vender hende om så hun står bøjet ind over bordet med røven lige i vejret. Lader min pik finde hendes våde fisse og presser den op, begynder at kneppe hende i fissen. Fugter fingrene godt og grundigt i hendes fisse safter, før jeg sætter en finger mod stjernen. Sætter pres på og presser det yderste led op. Hun giver en hyl fra sig.

Presser fingeren længere op, kan mærke pikken kører i fissen ved siden af. Presser yderlig en finger op i røven på hende. Da anden finger kommer helt op kan hun ikke holde til mere og kommer igen. Da hun er kommet til sig selv igen, trækker jeg pikken ud af fissen og fingrene ud af røven og sætter pikke mod stjernen og presser den op i røvhullet. Glider langsomt helt i bund. Da jeg er i bund venter jeg lidt før jeg begynder at kneppe hendes røv hårdt. Hun kommer igen i en stor anal orgasme og jeg kommer igen langt oppe i hendes røvhul. Da jeg er færdig med at pumpe trækker jeg langsomt min pik ud af hendes røvhul.

Vi skilles med tak for i dag og vi ses. Hun skrev dagen efter at hun stadigvæk kunne mærke i begge hendes huller at hun var blevet brugt dagen inden og hun så frem til næste gang de skulle bruges.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.