Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette grinte, det var sjovt synes du ikke Sofie? Jo da, Sofie stønnede stadig let. Det kunne din tissemand vist rigtigt godt li, Mette så på mig. Ja lille skat sagde jeg, det kunne den rigtig godt li. Den er stadig lidt stor sagde hun og lagde hånden på den, måske den kan li noget mere, hun kiggede over på Jytte, synes du ikke det var sjovt moster? Det så meget sjovt ud, Jytte smilte til Mette, men nu må du hellere lade den slappe lidt af, vi skal også til at have noget at spise.

Efter aftensmaden sad vi og hyggede i sofaerne, vi havde alle blot taget morgenkåbe på, Jytte og jeg sad i den ene sofa og pigerne i en anden. Jyttes hånd lå på mit lår, hun lod den stille glide op så fingrene kunne nå mine nosser. Det kan være jeg også skal lege lidt med din tissemand lo hun, måske den også vil spytte efter mig. Meget morsomt svarede jeg, dig vil den ikke spytte efter, dig spermer den til, jeg greb hende i skridtet. Jeg kan mærke at din fisse er ligeglad om det bliver kaldt en tissemand eller en pik, den bliver lige våd lader det til. Sofie og Mette sad grinene og pjattede, hvordan kan det være man siger drenge har en tissemand, det skulle da være en tissedreng, thi hi fniste Mette. Sofie lo, ja men så skulle det jo også hedde en tissepige i stedet for tissekone. De grinede begge to.

SEX I DAG?

Jytte havde nu grebet om min pik, hun begyndte stille at gnide op og ned på den, langsomt blev den større. Uhm jeg elsker at mærke en pik vokse hviskede hun i mit øre, jeg trænger til igen at mærke den i kussen, hun stønnede let. Hvordan kan det være det kilder så meget når men rør sig lige her, Mette slog sin morgenkåbe lidt til side, og satte en finger på den lille knop. Det ved jeg faktisk ikke hvordan jeg skal forklare dig svarede Sofie, jeg ved bare at det kilder på en rigtig dejlig måde, især hvis det er andre der rør dernede. Sofie satte en finger mellem Mettes ben og gned stille på den lille hårde klitoris, uhhh altså det kilder så dejligt sukkede Mette, hun satte sig tættere på Sofie, hev lidt i morgenkåben og stak sin lille hånd indenfor, den er allerede fugtig sagde hun og kiggede på Sofie men glasklare øjne. Den er næsten altid lidt våd svarede Sofie og lod hendes finger glide mellem skamlæberne ned til det lille hul. Din er også fugtig sagde hun og stak prøvende en finger lidt op. Uhmmm det føles dejlig Sofie, Mette løftede og sænkede røven lidt.

De to piger var meget optaget af hinanden, Jytte åbnende min morgenkåbe lænede sig ned og tog pikken i munden. Jeg holdt en hånd på nakken af hende og kneppede hende stille i munden. Sofie havde åbnet sin morgenkåbe helt, Mette havde stukket to fingre op i fissen på hende. Sofie stønnede let, mmmm det gør så godt når du stikker dine fingre op i min tissekone sagde hun stille. Sofie pressede sin egen finger længere op i Mettes fisse, hendes tommeltot gned samtidigt på klitten. Uuuhmm Mette trak vejret dybt, kan du godt li når jeg putter fingeren op i din tissekone spurgte Sofie, mmmmm Mette havde lukket øjnene, det kilder dejlig alt det du gør. Du er min yndlingskusine Sofie. Sofie gned sig med et par fingre på klitten, og spredte sine skamlæber. Nu vil jeg altså mærke den pik i min kusse, Jytte så alvorligt på mig, hun svingede det ene ben over mig, løftede røven, trak morgenkåben lidt op med den ene hånd, den anden greb om min pik, med et dybt suk satte hun sig ned over den.

Morgenkåben faldt ned da hun slap grebet om den, hun begyndte stille at ride min pik, der trængte dybt op hver gang hun satte sig helt ned over den. Mette havde stukket endnu en finger op i Sofie, det var tydeligt at hun var ganske uøvet, men fingrene gled dog ind og ud. Sofie tog fat om hendes håndled, du må gerne presse dem helt op, og bevæge dem som om du kalder på mig, sådan her, Sofie viste hvordan hun ligesom kaldte ved at bukke og rette fingre ud. Nåå er det sådan her, det var tydeligt at se Mette arbejdede med fingrene, jaaaa åhh jaaa Mette lige netop sådan stønnede Sofie. Kan du også få mere end en finger op min tissekone spurgte Mette, hendes øjne var slørede da hun kiggede på Sofie. Det kan jeg da prøve, men du må sige hvis det gør ondt, Sofie trak fingeren ud og satte i stedet to fingre mod fissehullet, hun pressede forsigtigt på, uuuhmm, lidt efter lidt forsvandt fingrene længere og længere ind, uhhhhh det er dejligt, Mette havde igen lukket øjnene og lagde hovedet bagover.

Jeg krammede, kyssede og bed let i Jyttes store bryster mens hun red på min pik i stadig højere tempo. Huuh jaaaa bid i mine patter mens din pik trænger op i min kusse stønnede hun. Jytte rejste sig så meget pikken faldt ud, jeg tog en hånd ned mellem os og holdt om den, Jytte satte sig, ohhhhh guuud du giver mig pik i røvhullet stønnede hun, jeg stødte kraftigt op i hende mens jeg slog armene om hende og pressede røven ned over pikken. Uhhhh den går på mig hulkede hun. Sofie fingerkneppede sin lille kusines stramme hul, Mette klynkede højt, hendes små fingre gnubbede kraftigt på Sofies opsvulmede klit. Åhhhh jaa Mette tryk hårdere på den, sådan jaaaaa, Sofie samlede benene og spændte i kroppen. Mette rystede, ohhh det kilder vildt i min tissekone, hendes lille røv kørte op og ned, hun kastede hovedet tilbage spændte i ryggen og rystede over det hele.

Jeg skal have den i kussen igen, jeg vil mærke min kusse blive fyldt med din fede sperm, Jytte løftede røven satte pikken mod fissen og begyndte at ride mig igen. Vi stønnede begge højt, jeg kunne mærke min udløsning nærmede sig. Hvad er det moster laver, hvorfor sidder hun og hopper på skødet af Svend hørte jeg svagt Mette spørge. De boller svarede Sofie, hvad er boller spurgte hun nu, det er når man putter tissemanden op i tissekonen, det føles dejligt for begge to. Må jeg se det spurgte Mette, hun kunne ingenting se for Jyttes morgenkåbe der stadig hang ned over hendes røv. Sofie kravlede over til os og trak morgenkåben op på ryggen af Jytte, kom her over så kan du rigtigt se det, hun vinkede til Mette med pegefingeren.

Åhhhhh lad mig mærke den pik dybt i min kusse, Jytte var helt væk i liderlighed, fyld den med sperm. Mette sad sammen med Sofie på gulvet lige bag Jyttes røv som kørte op og ned på min spændte pik. Orv den forsvinder helt hørte jeg Mette sige, Sofie rakte en hånd frem og klemte mine nosser der var våde af Jyttes safter der rendte ned over dem, prøv at mærke her sagde Sofie og tog Mettes hånd, lagde den mod nosserne og krammede den lidt sammen. Jeg mærkede udløsningen komme rullende, det snurrede helt ned i mine ben, med et højt brøl stødte jeg pikken op i Jyttes sjaskvåde fisse og lod pikken sprøjte dybt i hende. Jaaaaa jaaaaa guuuud jaaaa, Jytte red pikken som besat, fyld den så, fyld den kusse skreg hun. Jaaaaaaaa hun løftede sig så pikken endnu en gang faldt ud, hendes fisse sprøjtede en blanding af sperm og fisssaft ud over pik og nosser. Sofie havde grebet om pikken og spillede den mens de sidste sprøjt stod ud af den.

Mette var helt betaget, hun kiggede på sin hånd der var helt indsmurt i både sperm og fissesaft, det rende ud af Jyttes fisse ned over min pik der var fuldstændig indsmurt i vore safter, Sofie trykkede ansigtet ind mellem Jytte og mig, hun slikkede det bedste hun kunne komme til, Jytte rettede sig lidt mere op så der blev bedre plads, mmmmm prøv at smage sagde hun til Mette, det er så godt og det kilder også i tissekonen. Mette forstod ikke rigtigt hvordan det kunne kilde, hun stak alligevel hovedet ind under Jytte og satte munden mod hendes fisse, det strømmede stadig ud af den ned i munden på Mette, Sofie havde stukket fingre mellem Mettes ben og gned hendes lille fisse. Uhhm ja jeg kan godt mærke det kilder, Mettes ansigt kom til syne helt smurt ind i safterne fra Jyttes fisse.

Moster. Hvad er en kusse spurgte Mette da vi alle sad og slappede lidt af bagefter. Jo startede Jytte, det er et andet navn for tissekone, det er et af flere navne man kan bruge når man er så gammel som moster. Hvad så når man er så gammel som Sofie spurgte hun, når man er så gammel som Sofie, så bestemmer man selv hvad man kalder tissekonen, Hvad kalder du din tissekone Sofie, spurgte hun med den barnlige uskyld strålende ud af øjnene. Sofie kiggede på hende, jeg kalder det en fisse, svarede hun, tog om Mette krammede hende og gav hende et kys. Men nu skal der ikke spørges så meget mere i dag, klokken er blevet mange, i morgen skal vi fejre min fødselsdag, så det er blevet sengetid for os to. Kan vi ikke sove sammen, ligesom vi plejer når jeg er hjemme hos dig, spurgte Mette. Jo det kan vi, kom, Sofie og Mette rejste sig, sagde godnat og gik ind på værelsesgangen. Jytte og jeg sad et stykke tid og småsludrede, Jytte var nu igen bekymret om nogen skulle finde ud af hvad der var foregået, min søster slår mig ihjel hvis hun hører om det her.

Selvfølgelig er det ikke rigtigt godt, og det kan næppe undskyldes med at ingen er blevet tvunget til noget, på den anden side så ved jeg da ikke hvad Mette har oplevet derhjemme, det kan jo godt være hun har set mere end sin far spille pik på badeværelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.