Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofies fødselsdag, jeg var stået tidligt op, de andre sov stadig, flaget var hejst, jeg havde bestilt bord på vores yndlingsrestaurant, Sofie havde inviteres Knud og Elly som havde lovet at komme, bageren ville levere en stor fødselsdags lagkage til eftermiddagskaffen, alt var klappet og klar. Jeg var spændt på at se overvågningen fra pigernes værelse, der kunne ske at være noget spændende, tænkte jeg. Jeg loggede på og fandt det rette kamera, og valgte tidspunktet fra omkring hvor de gik i seng, jeg spolede lidt da dr kun var et tomt værelse, så kom pigerne ind, de pjattede lidt, gik på badeværelset, Sofie kom tilbage med tandbørste i munden, gik lidt rundt inden hun igen forsvandt. Begge piger kom nu ud, de kravlede i seng og lå og snakkede kort tid, så krammede de og lagde sig til at sove.

Jeg spolede igen indtil der kom bevægelse, det var Sofie der vågnede, jeg kunne se det ikke var mere end et kvarter siden, nå tænkte jeg, så er jeg da ikke den eneste der er vågen. Sofie skubbede Mettes dyne lidt til siden, Mette lå på ryggen, hun havde ikke noget tøj på, Sofie trak lidt i den ene ben, Mette lå nu med spredte ben og den lille revne kunne tydeligt ses. Sofie aede forsigtigt Mettes mave ned over venusbjerget, videre ned over skamlæberne som hun skilte med et par fingre. Hun kravlede længere ned i sengen, hun lå nu mellem Mettes ben, hun lagde tommelfingrene på hver sin skamlæbe og trak dem fra hinanden, lod dem glide lidt op og ned, lagde munden ned mod den lille åbne fisse, stak tungen ud og lod den glide mellem de spredte læber. Mmmmm Mette rørte på sig mmmm.

SEX I DAG?

Godmorgen hørte jeg Sofie sige, inden hun slikkede direkte i det fugtige hul, uhhh mmm hvad laver du Sofie, spurgte Mette. Det er den blide morgenvækning, Sofie løftede hovedet, det er min fødselsdag, så jeg må bestemme, hun listede en finger op mellem de små skamlæber. Hun lod tungen spille på den lille klit mens hun langsomt lod fingeren glide længere op. Uhnn altså Sofie, Mette sukkede og hendes vejrtrækning blev dybere, hun slog dynen helt væk, hendes spæde bryster hævede og sænkede sig hurtigt. Sofie lod sin frie hånd glide op over maven og hen over de små bryster, fingrene cirklede om de små stive brystvorter. Jeg var bestemt ikke upåvirket af hvad jeg så. Sofie der lå med røven hævet og slikkede sin kusines lille nøgne fisse.

Kameraet gik i live visning, min pik rejste sig ved tanken om at hele scenariet udspillede sig mindre end 20 meter fra hvor jeg sad. Uhhh mmmm Sofie, stønnede Mette, hun lagde sine små hænder på Sofies hoved og løftede den lille røv, uhhhh hun klemte benene sammen, og åndede tungt, hele hendes underkrop sitrede. Man kunne tydeligt hør hvordan Sofie sugede og slikkede safterne i sig. Sofie løftede sit hoved og kiggede på Mette, hendes ansigt glinsede i lyset fra natlampen, var det ikke en dejlig måde at vågne på spurgte hun, mens hun kravlede op kyssede Mettes små bryster, og videre op og gave Mette et kys på munden. Jo svarede Mette med slørede øjne, den ene hånd havde fundet vej ned mellem benene, uhh hun gned let på sin ung pige fisse, det kilder endnu mere end når jeg selv rør ved den svarede hun. Pigerne stod ud af sengen og begyndte at finde tøj frem, jeg afbrød forbindelsen og lukkede computeren mens jeg drømte om at slikke den lille fisse til den kom i munden på mig. Du er sgu et gammelt perverst svin tænkte jeg, det har Jytte sgu ret i, jeg rettede på min pik, som lå helt stiv i bukserne.

Resten af morgenen gik med morgenmad og hygge, pigerne hoppede i poolen, jeg nød synet af de denne gang helt nøgne piger på afstand mens Jytte og jeg vendte verdenssituationen. Lidt over middag kom Knud og Elly, pigerne var på værelset, jeg var spændt på at se optagelserne fra overvågningen. Kokken to ringede det på døren, det var buddet fra bageren der kom med lagkagen. Vi kaldte på pigerne da den var stillet an på bordet. De kom løbende. Orh! Udbrød Mette det er godt nok en stor kage, den skinner helt som et spejl. Kagen var overtrukket med glace og alt for stor til vi kunne komme igennem det hele. Vi sang fødselsdagssang for Sofie som pustede næsten alle lysene ud på nær to. Nåå! Sagde Jytte, der er vist noget du ikke har fortalt, hvad er det for nogle kærester? Lige nu er det Mette og Svend svarede hun lynhurtigt, hi hi grinte Mette, du kan da ikke være kæreste med mig, jeg er jo også en pige. Vi lo alle af hendes naive logik.

Sofie havde tit snakket om hun drømte om at komme til Disneyland, jeg havde derfor fået lavet et gavekort til en rejse for to til Disney World i Orlando i Florida med alt inkluderet så der ikke ville være nogen ekstra udgift for Jytte. Jeg gav hende kuverten og ønskede hende kæmpe tillykke med fødselsdagen. Hun åbnede og kiggede vantro på indholdet, en tåre rendte ned ad hendes kind, hun smed indholdet på bordet og kastede sig om halsen på mig, tak Svend, du er den bedste i verden, hun trykkede sine læber mod mine. Men hvorfor er der kun to, spurgte hun, du skal da også med, er det ikke rigtigt mor, Jytte sad og stirrede stift på gavekortene. Det finder vi sikker ud af sagde jeg, hvis i har lyst til at få sådan en gammel mand med, så tror jeg der findes en løsning på det.

Elly og Knud havde giver Sofie en kuvert med kontanter, Sofie pakkede Jyttes gave op, Sofie tog leggings, bluser, og Bh-sæt op og viste frem, i bunden var der et par bundløse trusser og et catsuit i blonder med åbning i skridtet. Hun gik over til Jytte gav hende et kæmpe kram og kyssede hende flere gange, tak mor, tak alle sammen. Jeg har ikke nogen gave til dig sagde Mette stille, Sofie kiggede på hende, søde Mette du er en gave i dig selv, så du behøver slet ikke komme med noget, bare du er her. Mette lyste op igen og smilte over hele hovedet.

Jytte og jeg klædte om, og vi gik alle mod restauranten i samlet flok. Endnu en gang var det den unge mand Dennis der skulle betjene os, Sofie blinkede frækt til ham og lod tungen glider over læberne. Jeg havde bestil en tre rettes menu til os i forvejen, så det var kun drikkevarerne vi skulle tag stilling til. Da Dennis stod ved siden af Sofie, lod hun en hånd glide over skridtet i på hans bukser, hun klemte lidt og spurgte med uskyldig stemme, hvad mener du kan passe at drikke til menuen. Hun kiggede op, jeg ved godt hvad jeg kunne drikke lige nu. Til slut fik vi alle bestilt, og spiste en formidabel middag. Det var tæt på lukketid da vi var færdige, hvis du har fri nu, sagde Sofie til Dennis, så kan jeg godt give lidt ekstra drikkepenge, men jeg skal lige på toilet, hun blinkede, rejste sig og gik. Der kom en anden tjener og ryddede af bordet, Dennis var som sunket i jorden. Jeg trænger også lige sagde Jytte, hun gik mod toiletterne.

Senere fortalte hun hvad der havde mødt hende derude. Da hun kom ind, kunne hun straks høre der foregik andet end at tisse. Sofies stønnede stemme, bare pres din pik helt op i min fisse og knep mig til du sprøjter. Jytte stillede sig op på toilette og smugkiggede over skillevæggen, Sofie stod bukket forover med hænderne på kanten af toilettet, Dennis pløjede sin pik op i hende bagfra, hans pik var våd af Sofies safter, hun blev kneppet i et afsindigt tempo, nosserne slog mod hendes klitoris hver gang han trængte helt op i fissen, uhhh jaaaaa tag dine drikkepenge stønnede hun.

Dennis stønnede først højlydt, men glemte næste at trække vejret, inden han med at højlydt årrrggghh sprøjtede dybt i Sofies fisse, årrrhhh igen og igen stødte han med stor voldsomhed pikken helt op i den drivende våde fisse mens hans underliv klaskede mod Sofies røvballer, Da han trak pikken ud, dryppede sperm og safter ud på gulvet under Sofies åbne fisse. Sofie rejste sig og trak trusserne op, det skulle vist kunne dække det sagde hun og smilede frækt, hun gav Dennis et hurtigt kys på kinden, åbnede døren og skyndte sig ud. Jytte ventede et par minutter efter også Dennis havde forladt toilettet inden hun fulgte efter. Har du også været på toilet spurgte Sofie sin mor da hun kom tilbage, ja det har jeg svarede Jytte, der er meget lydt derude, synes du ikke. Spørgsmålet fik lov at svæve i luften.

Vi slentrede stille tilbage til huset, jeg fandt lidt forskellige drikkevarer og snacks frem. Jytte kiggede på Sofie, var det godt spurgte hun. Hvad? Sofie så uskyldig ud. At blive kneppet af tjeneren på toilette, sagde Jytte. Hvad betyder at blive kneppet spurgte Mette. Øhmmm øhh, Jytte havde ikke lige tænkt over at små gryder har store ører. Øhmmm det er noget nogen gør når de er ældre end dig skat, forsøgte hun. Hvad gør de? Mette stillede sig ikke tilfreds med svaret. Jeg lo indvendigt, jeg kunne se på Knud han også morede sig over de problemer Jytte havde rodet sig ud

Det når, øhmm øhh, det er ligesom når to mennesker prøver at lave børn. Altså, manden stikker sin tissemand op i tissekonen og sådan, Jytte manglede i den grad pædagogisk sans. Så er det det samme som at bolle, ligesom dig og Svend gjorde i går. Jeg kunne ikke mere undertrykke mit grin, ja Mette det er det samme, når man stikker tissemanden op i pigen, så kaldes det flere forskellige ting, bolle og kneppe er nok det mest almindelige. Har dig og Svend så lavet børn fortsatte spørgsmålene? Nej nogen, ehhh de fleste gange gør man det fordi det er dejligt og ikke kun for at lave børn. Nåå sådan, Mette så tilfreds ud med svaret. Sofie har fortalt mig at der er flere navne for tissekonen sagde hun.  Hun sagde at hendes hedder fisse fortsatte hun, men det er fordi hun er ældre end mig, hvornår bliver min tissekone til en fisse?

Det gør den når du synes det er tid til det svarede jeg, og morede mig over de ligefremme spørgsmål. Bestemmer jeg så også selv hvornår den bliver en kusse? Det er dig selv der bestemmer hvad du vil kalde den, nogen kalder den fisse andre kusse og nogen kalder den noget helt andet, og selvom du kalder den det ene eller det anden så kan det være andre bruger et helt andet navn til den. Mette tyggede lidt på svaret. Men kan man ikke se hvad den skal hedde spurgte hun? Det kommer helt an på hvem der ser den svarede jeg. Jeg kunne se på Knud at han blev påvirket af al den tale om tissekone, fisse og kusse. Han havde lagt hånden på Elnas lår, den gled længere og længere op under kjolen. Hvad synes du min tissekone skulle hedde spurgte Mette og så på mig? Det ved jeg sørme ikke, min reptilhjerne havde overtaget da jeg fortsatte, så er jeg nødt til at se den først.

Jytte kiggede på mig, du er sgu en pervers gammel sjover hviskede hun i mit øre, det kan godt være svarede jeg hende, men lad være med at sige det ikke tænder dig. Mette rejste sig løftede op i sin kjole trak strømpebukser og trusser ned. Nu for der for alvor en djævel i mig, det er svært at se sagde jeg, kom herhen. Mette gik besværet hen til mig med trusser og strømpebukser og anklerne. Nu kunne jeg se på Knud at han var lige så tændt, hans hånd var trykket op mod Elnas fisse, han sad med blikket stift rette mod Mette der stod foran mig med nøgen underliv og kjolen løftet op. Jytte havde grebet om bulen i mine bukser der nu voksede anseeligt. Jeg rejste mig og løftede Mette op på bordet, trak hendes strømpebukser og trusser helt af, spredte hende ben og lod en finger glide over revnen. Jeg kiggede op på hende og sagde, for mig ligner det en smuk lille fisse. Mette så stolt ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.