Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte og Elna vågnede lige da vi kørte op ad indkørslen til huset. Er vi her allerede spurgte Jytte, ja når man bare sidder og sover mærker man jo ikke tiden gå svarede jeg med et grin. Da vi alle var steget ud kiggede Jytte på Sofies ben, har du tisset i bukserne spurgte hun, lange fugtige striber og en stor våd plet i skridtet stod tydeligt frem, jeg kunne ikke holde mig mere, Sofie forsøgte at se brødebetynget ud, det lykkedes ikke helt. Så siger vi det sagde Jytte og kiggede på mig, jeg lod som om jeg ikke så det, åbnede døren damerne først sagde jeg og trådte til side.

Efter et hurtigt bad sad vi alle samlet og snakkede op de oplevelser vi havde haft på museet, det var en flot udstilling og en spændende historie mente Elna, hun var glad for vi havde taget turen. Jeg gav hende ret, det havde været en fantastisk tur, Sofie nikkede stille. Skal vi ikke have lidt til at fejre en vellykket dag med, Elna kan du lide champagne spurgte jeg. Ja det kan jeg da, men er det ikke lige i overkanten svarede hun. Overhovedet ikke, det kan jo være det gør aftenen endnu bedre, jeg fandt champagneglas, champagne og lidt snacks frem, jeg tog et ekstra glas med da jeg regnede med at Knud snart ville dukke op. Vi sad og nippede til tingene og snakkede videre.

SEX I DAG?

Jeg kunne godt trænge til en dukkert sagde Sofie og rejste sig, er der ikke andre der vil med? Hvad med dig mormor har du ikke lyst til en tur i poolen? Du har da svømmet så meget som ung. Sofie kiggede rundt på os. Jo men begyndte Elna, jeg har jo ikke nogen badedragt med. Det er da også lige meget, vi plejer da bare at hoppe i uden noget på sagde Sofie, kom nu, hun gik mod poolen mens hun trak blusen over hovedet. Elna kiggede sig omkring, jamen de store vinduer begyndte hun, alle kan jo se ind og Svend hvad vil du ikke tænke. Der er ikke nogen der kan se ind, forsikrede jeg hende, og trykkede på fjernbetjeningen der lå på bordet, rullegardinerne kørte langsom ned for vinduerne, og mig gør det ikke noget, jeg er vant til at omgås nøgne mennesker.

Nå, men så kan det da godt være, den ser jo fristende ud, jeg var jo konkurrence svømmer da jeg var ung sagde Elna, så det. Hun rejste sig og gik ind til poolen, Sofie havde fået smidt det sidste tøj og stod splitternøgen og ventede, godt mormor hvinede hun begejstret og hoppede i med et plask. Elna begyndte lidt tøvende at trække af tøjet, da hun kun havde Bh sættet tilbage kiggede hun sig lidt omkring, jeg lod som om jeg ingenting så, vi sad stadig i sofaerne. Hun løsnede Bh’en de store tunge bryster hang en smule, men så nu flotte ud, så vendte hun sig og trak af trusserne. Hun var nu en flot kvinde som hun stod der uden en trævl på kroppen, jeg kunne mærke at min pik syntes det samme. Med et plask forsvandt også hun i vandet.

Skulle vi ikke gå ind og sættes os ved poolen i stedet spurgte jeg Jytte, god ide, svarede hun, vi rejste os og tog champagne og det andet med os. Der er godt nok varmt herinde sagde Jytte, hun trak af tøjet og sad nu kun i trusser, ja det er der svarede jeg, også jeg smed tøjet. Sofie og Elna plaskede lykkeligt rundt og pjaskede på hinanden. Jeg tror da også jeg bliver fristet nu, jeg rejste mig og trak mine boxershort af, gik hen til bassinkanten og sprang i. Fedt Svend! Hvinede Sofie og sprøjtede straks vand i hovedet på mig, Elna svømmede hen mod mig og deltog snart i løjerne. Det er uretfærdigt sagde jeg, to mod en. Det ringede på døren, det må være Knud, gider du åbne råbte jeg til Jytte der rejste sig og gik ud og åbnede.

Knud kom med ind til poolen, der er da nogen der hygger sig, ser det ud til, overhovedet ikke svarede jeg, hop i og hjælp mig, der trænger til en udligning her, jeg vinkede til ham. Knud smed hurtigt tøjet og hoppede i vandet, han pjaskede vand mod Sofie, jeg fik fat i Elnas ene arm, hun vendte sig og forsøgte at flygte. Jeg greb om hende bagfra, min hånd landede lige på et af hendes store bryster, jeg trak hende ind mod mig, hun hvinede som en lille skolepige. Jeg kunne mærke min pik var begyndt ar rejse sig og den pressede nu mod Elnas røv. Uuuh huuh huuu, den store stygge mand angriber mig hvinede hun, og pressede røven bagud, hjælp! Hjælp din mormor Sofie råbte hun, Sofie forsøgte forgæves at nå frem, men blev stoppet af Knud der greb hende om livet løftede hende og smed hende i modsat retning med et plask.

Elna pressede røven hårdt mod min pik der efterhånden havde rejs sig helt, hun vred sig rundt og kiggede på mig med et liderligt blik i øjnene. Hun sprang op og slyngede begge ben om mig og den ene arm om min hals, tog fat om min pik med den anden hånd, satte den mod fissen og sænkede sig ned over den. Pikken gled i bund, uhhhh det skal du få betalt sagde hun højt, og lod som om hun var ved at slås med mig. Knud havde igen grebet Sofie, han havde den ene hånd mellem hendes ben, med den anden arm havde han fat rundt om overkroppen, hånden havde grebet hendes om hendes ene bryst. Jeg havde presse Elnas ryg op mod bassinkanten, med pikken dybt begravet i hendes fisse. Åhh hvad gør du ved mig stønnede hun, jeg giver dig hvad du gerne vil ha, svarede jeg og begyndte et kneppe hende i dybe stød.

Plask, Jytte hoppede i vandet og forsøgte at komme hendes datter til undsætning, Knud havde presset et par fingre op i Sofie, Jytte dykkede ned under vandet og greb om Knuds pik der stod hård og stiv, hun tog den i munden og suttede til hun ikke kunne holde vejret længere. Elna trykkede munden mod min og pressede tungen i munden på mig mens min pik bankede ind og ud af hende. Mmmmm mmmm hun stønnede heftigt, hvor er det godt at mærke en mand igen sagde hun med tårer i øjnene, lad mig mærke den pik trænge helt op i mig, hendes ben var slynget stadig rundt om mig, og hun klemte mig ind til sig. Sofie var kravlet op og lå med benene spredt på kanten, Knud slikkede hendes fisse, og Jytte var igen dykket under vandet.

Åhhhhh ummmmm hvor er det godt, Elna begyndte at spænde i benene, jeg kneppede hende i dybe stød, aaarg jeg kommer nu, stønnede jeg og begravede ansigtet mellem hendes store bryster der vippede i vandkanten, med et brøl lod jeg pikken sprøjte op i hende. Ohhhhh JAAAA giv mig den tykke pik hulkede Elna og spændte i ryggen, stødte underlivet mod mig med stor kraft mens min pik tømtes dybt oppe i den sultne grotte. Sofie klynkede højlydt, Knud sugede på hendes klit, og brummede dybt, Jytte dukkede op, kravlede hurtig op af vandet, pressede sin læber mod Sofies, åbnede munden, en stor klat sperm løb ned i munden på Sofie, deres tunger cirklede om hinanden i et spermfyldt tungekys.

VI sad nu alle tilbage, skålede og spiste lidt snacks. Det udviklede sig da lidt sagde Jytte, det må jeg nok sige istemte Elna, godt nok har vi altid kunnet gå rundt mellem hinanden uden tøj på, men at du skulle overvære din mor have samleje, den havde jeg ikke set komme, sagde hun til Jytte og så ud til at skamme sig. Indrøm nu bare det var skønt at blive kneppet i kussen, den skulle da nødigt vokse sammen igen i din alder grinte Jytte. Var dit sprog unge dame, Elna kiggede strengt på sin datter. Mor sagde hun, lad nu være med at lyde så sippet, kald dog en pik for en pik og en kusse for kusse, vi er da alle voksne mennesker. Så vidt jeg ved er der da et barn til stede skyndte Elna sig at tilføje, Sofie kan vist ikke betegnes som voksen endnu.

Mormor, jeg er altså heller ikke rigtigt et barn længere, jeg leger mere med min fisse end med dukker, og jeg leger også gerne med andres fisser og pikke, hun sendte et frækt blik mod Elna. Sofie dog! Elna så helt chokeret ud. Knud og jeg fulgte samtalen med stor nysgerrighed. Jeg ved da at mor elsker når hendes lille datter slikker hendes våde fisse, sagde Sofie, og satte sig mellem Jyttes ben, trak dem ud til siden og begravede hovedet mellem dem. Uhhhhh Jytte kom med et udbrud over den lystne tunge der fandt vej mellem hendes skamlæber.

Uhhhh mor din fisse smager nøjagtig som mormors sukkede Sofie uden tanke på hvad hun sagde. Hvad er det du siger barn, Jytte skulle lige til at fortsætte da Sofie pressede tungen hårdt mod fissen, åhhhh guuud jaaaaa stik den uartige tunge op i din mors kusse. Jytte lagde hovedet tilbage mens hun med et fast greb om nakken på Sofie pressede hendes mund mod sit skød. Elna kiggede forundret på sit barnebarn der slikkede hendes mors fisse, det ser ikke ud til det er første gang det sker mumlede hun for sig selv og fulgte spændt med.

Det var ved at være tiden hvor manden ville blive leveret, jeg fandt derfor en morgenkåbe og tog den på, jeg kiggede ind gennem ruderne til pool området. Sofie slikkede stadig fisse på hendes mor, Elna sad med en hånd i skridtet, og Knud sad og spillede sin pik der igen havde rejst sig. Dæmpede lyde trængte ud derinde fra, jeg kunne høre Jytte mest tydeligt, sug min store klit ind i munden og bid i den, uuhhhh jaaaaa, stik din hånd op i min kusse og gennemknep det liderlige hul, jaaaaaaaaaa.

Det ringede på døren, jeg gik hen og åbnede, det var igen den unge mand fra restauranten der stod med termokassen i hænderne, bare sæt den lige her indenfor døren sagde jeg, jeg kiggede på regningen, vendte mig og hentede min pung der lå på bordet. Den unge mand sendte lange blikke ind mod poolen. Ja det må du altså undskylde sagde jeg, men det er ikke altid til at styre. Regningen lød på 760 kr, jeg gav ham to femhundredekronesedler og sagde han kunne beholde resten. Tusind tak, han nikkede let og kastede endnu et blik mod poolen inden han åbnede døren og gik ud.

Knud! Elna! Kaldte jeg, hvis i ikke er for optaget af at spille den af, gider i så hjælpe med at sætte service frem på bordet inde ved jer? Elna hentede bestik i skænken, Knud kom med sin stive pik strittende lige ud i luften, han fik en stak tallerkner i hænderne, jeg havde fundet et par flasker kold hvidvin frem, som jeg satte fra mig inden jeg hentede maden. Ohhhhh jaa jaaaa jaaaaaaaa, nu kommer jeeeeg skreg Jytte, Sofies hånd kørte ind og ud af hende, der kom høje smaskende lyde fra Jyttes fisse. Huhh mmmmmm Sofies ben dirrede, hun havde den anden hånd mellem benene og onanerede samtidigt med hun fistede sin mor.

Så er maden klar, forkyndte jeg med høj stemme, en let fiskebuffet med høflig selvbetjening.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.