Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi hentede mad og spiste, drak og snakkende lystigt et stykke tid, har du ikke lyst til at gå med i sauna mormor spurgte Sofie, det ved jeg sørme ikke svarede Elna, jeg har aldrig været i sauna før. Så er det da også på tide du får det prøvet, Sofie rejste sig og trak i Elnas arm, de forsvandt ind til saunaen. Jytte kiggede på mig og Knud, jeg kunne godt tænke mig en burger sagde hun, en burger? Knud kiggede undrende på hende. Ja sagde hun, du og Svend er bollen og jeg er kan være kødet, hvem der er overbolle og hvem der er underbolle, må i selv finde ud af, hun skilte skamlæberne med et par fingre og viste det våde åbne fissehul, lod en finger glide ned til og op i røvhullet, der er god plads begge steder.

Jeg smed en hynde fra stolen på gulvet og lagde mig på ryggen, min pik var halvstiv, Jytte satte sig på knæ, bukkede sig og tog pikken i munden. Knud satte sig bag Jytte, hans pik stod allerede stiv lige ud i luften. Han spredte Jyttes baller, satte pikken mod røvhullet og gled ubesværet op. Uhhhmmm jaaaa Jytte pressede bagdelen mod Knud der med en hånd på hver hofte begyndte at pule Jyttes røv. Hver gang Knud stødte pikke op i hende blev hendes mund tvunget helt ned over min nu stive pik. Kom og sæt dig på min pik sagde jeg, Jytte kravlede ind over mig og sænkede sin fisse ned over min pik, Knud stod på knæ ved Jyttes ansigt. Sut min pik lidt inden du får den i røven igen, Knud tog fat i hendes hår drejede hendes hoved og pressede pikken i munden på hende, slik så som den liderlige skøge du er sagde han.

SEX I DAG?

Efter et par minutter kiggede Jytte alvorligt på Knud, tag da den pik og skampul mit røvhul, knep mig til jeg besvimer. Knud stødte med stor kraft pikken i til roden. Jaaaaaaa åhhhhh knep mine huller, fyld min kusse og røv med pik, Jytte red min pik i et rasende tempo, mens Knud røvpulede hende brutalt. Uhhhhh uuuuh guuuud sprøjt i mine huller, fyld min kusse og røv med sperm, jaaaaaaaaa, Jyttes fisse sendte en strøm af safter ned over min pik og nosser, jeg stødte pikken op med en voldsom kraft og lod den sende spermen op i hende med et brøl. Nu skal du få fyldt det røvhul gryntede Knud, hans pik skød den ene stråle efter den anden afsted.

Da Jytte rejste sig rendte spermen ud af både fissen og røvhullet, åhh det var godt at blive brugt som en skøge. Nu må jeg vist hellere tage en hurtig bruser, sukkede hun. Knud og jeg satte os og drak et glas vin ovenpå anstrengelserne. Knud kiggede på uret, det kan da også godt være jeg skulle se og finde hjem sagde han. Du kan da også blive her og overnatte, Elly er jo alligevel ikke hjemme så hun kommer ikke til at savne dig. Næ det er da sandt, jamen så siger jeg ja tak til tilbuddet, Knud hævede sit glas og sagde skål. Sofie og Elna kom tilbage fra saunaen, Elna var helt rød i hovedet. Hold da op hvor er der varmt i sådan en sagde hun, det er lige før man smelter, det må være at godt sted at komme af med fedtet. Det kræver vist man har overflødig fedt at komme af med svarede jeg, og det behøver du ikke bekymre dig om. Uha så han kan smigre grinte Elna, tog et glas vin og tømte det i en slurk, ahhhhhh, det var godt.

Jytte kom tilbage fra badet, nå i er kommet ud af svedekassen igen grinte hun, i ser ud som i er blevet kogt begge to. Jamen det bliver også varmt derinde i sådan en tingest, Elna viftede med hænderne foran ansigtet. Jytte gik over og gav Sofie et kys på munden, ja sagde hun mens hun kiggede sin mor i øjnene, specielt hvis ens barnebarn slikker en i kussen, eller hvad? Spørgsmålet fik lige som lov at hænge i luften, Elna blev endnu mere rød i hovedet, hvis det er fordi du er misundelig på din datter, så kan du da også bare komme og slikke mig sagde hun og spredte benene. Nu var det Jyttes tur til at få blussende kinder. Kom så og slik din mors fisse kommanderede Elna og spredt skamlæberne. Jytte nærmede sig tøvende, og satte sig på knæ mellem hendes mors ben. Nu skal jeg vise dig, Elna tog fat i Jyttes hår en trak hendes ansigt ned i skridtet, slik så din mors fisse.

Jytte slikkede langsomt hen over skamlæberne, Elna lagde hånden bag nakken på Jytte og pressede hendes ansigt endnu mere mod sig, så slik den da ordentligt, stik din tunge op i mig og sut på min klit, eller skal jeg have din datter til at vise hvordan det skal gøres? Jytte svarede ikke men begyndte grådigt at slikke og suge fissen der var våd af safter. Uhhh mor, hvorfor har vi aldrig gjort det før sukkede Jytte, hun holdt begge hænder på Elnas baller og løftede hende røv en smule, lod tungen gliden ned og pressede tungen mod røvhullet, Elna stønnede højt, røvhullet og fissen skiftevis trak sig sammen og slappede af, Jyttes tungespids trængte lidt op i røven på Elna, ohhhh åhhhh Elna stønnede endnu mere. Jyttes tunge gled nu op og ind i fissehullet, hun lod et par fingre presse let mod Elnas røvhul, munden fortsatte op og hun sugede klitten ind i munden og lod tungen spille på den. Ummmmm uhhhhh du kan jo godt sagde Elna, i det sammen pressede Jytte to fingre op i røven på hende, åhhhhhh aaahhh din frække tøs.

Det ser sgu godt ud udbrød Knud, Sofie lagde sig på knæ ved siden af Elna, kyssede hende i et lang lidenskabeligt tungekys, ja mormor, hvorfor har vi ikke gjort sådan noget for længe siden? Uuuhmmm Elna du…. du….. er… har… var…. alt for uuuuung hun stønnede højt mens hun kunne mærke orgasmen komme sitrende gennem kroppen. Sofie slikkede og bed i hendes brystvorter der stod store og stive. Jaaaaaaa nuuuu kooooomer det. Elna løftede røven og hele kroppen spændtes i en bue, hendes fisse sprøjtede safter ud over Jyttes ansigt. Knuds pik stod igen lige op i luften, for satan udbrød han, de tøser kan da virkelig sætte en på prøve. Jytte havde rejst sig og stod og åndede tungt. Knud gik hen og knælede, tog fat i Elnas ben, løftede hendes røv en anelse og pressede pikken op i røvhullet på hende.

Åhhhhh guuud, hvad laver du skreg Elna med store øjne, jeg røvpuler den lille lækre stjerne, svarede Knud med et lykkeligt udtryk og stødte sin pik i til roden. Elna lignede en der var ved at besvime uhhhhh ohhhh der er aldrig nogen der har stukket pikken derop før, hulkede hun. Så var det da også på tide vi fik taget den mødom, Knud greb fat om hendes hofter og kneppede hende hårdt. Sofie stak en hånd ned og gned Elnas fisse, lod et par fingre glide ind og ud, indimellem pressede hun dem mod den spændte klitoris. Den anden hånd havde travlt i hendes egen fisse. Jytte havde siddet og spillet min pik som igen var blevet kampklar, gå hen og knep den lille møgkusse sagde hun og nikkede i retning af Sofie der lå og strittede med røven.

Jeg satte mig bagved Sofie, satte pikhovedet mod hende fisse og pressede pikken op i hende, ohhhh JAAA! Hylede Sofie da pikken blev presset i bund, med den ene hånd i hendes mormors fisse og den anden der greb et af de store gyngende bryster fik hun pik så det sortnede for hendes øjne. Bank din pik op hendes lille kusse, flæk den så hun kan mærke det i fjorten dage, Jytte gned sig kraftigt i fissen, hun greb en tom vinflaske og pressede den op og kneppede sig selv med den, de indre skamlæber blev skiftevis presset med ind og trukket langt ud. Sofie suttede på Elnas brystvorter og Knud pulede hendes røv som skulle den aldrig bruges til andet. Ohhhhhh Knud trak pikken ud, greb om den og kørte hånden op og ned ad skaftet mens store sprøjt stod fra den, de første ramte Sofie i ansigtet, uhhhhh jaaaaaa Sofies fisse trak sig sammen om min pik.

Knud trykkede igen pikken op i Elnas røv, guuud han fylder min røv, Elnas ben dirrede, safterne drev ud af fissen ned over Knuds pik der pumpede i hendes røvhul. Tøm din pik i min datters lille kusse skreg Jytte i det samme som et stort sprøjt stod ud af fissen på hende da hun trak flasken ud. Sofies stramme fisse malkede min pik, åhhh jaaa giv mig dine safter hulkede hun, det er så godt at få noget pik, hun rystede over hele kroppen da jeg med et brøl kom i hende.

Bagefter sad vi alle blot og kom til os selv mens snakken gik, vi spiste lidt mere og hyggede os. Elna var den første til at bryde op, jeg tror jeg går ind og lægger mig nu, må jeg gå med mormor spurgte Sofie og kiggede bedene på Elna. Ja det må du da min skat, men kun hvis du kan ligge stille svarede hun med et skævt smil. Det lover jeg kom svaret tilbage. Ja ja når det begynder at sne grønt, tænkte jeg i mit stille sind. Vi andre gik til køjs en halv times tid efter. Jytte kom med ind til mig, vi faldt i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.