Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sidste dag i efter efterårsferien, jeg havde sendt bud efter Margrethe, huset trængte efterhånden til rengøring. Jeg gik hen og åbnede da det ringede på døren, det var Margrethe der kom. Hej sagde hun, jeg har mit barnebarn med, han ville så gerne se huset, jeg har fortalt ham så meget om det, og han er meget interesseret i arkitektur, jeg regnede med du ikke havde noget imod det. Steen stod lidt bag hende, høj og atletisk som jeg huskede ham. Det gør da ikke det mindste, jeg viser gerne rundt og fortæller om tankerne bag indretningen svarede jeg. De kom ind, Margrethe gik straks i gang med rengøringen. Jytte og Sofie var lige gået en tur ned til vandet, jeg begyndte rundvisningen og fortalte imens om de forskellige tekniske løsninger der var i huset.

Vi var næsten nået det hele igennem da Margrethe var færdig, så skulle der være skik på det igen sagde hun og tog sit overtøj på. Ejjjj bedste sagde Steen, det kunne du nu godt have strakt bare lidt længere, vi skulle lige til at gå ned i garagen, Svend har vist nogle fede biler dernede. Jamen du kan da selv finde hjem når i er færdige, kan du ikke? Jo det skulle jeg da mene svarede Steen. Godt, så er jeg den der er smuttet, sagde hun, hun fik sin betaling og væk var hun. Vi gik i garagen, Steen savlede over bilerne der stod polerede og skinnende. Hej vi er tilbage lød det fra trappen, det var Sofie der kom ned, hvad laver du spurgte hun i det sammen hun trådte ind i garagen, åh du er ikke alene, undskyld jeg ville ikke forstyrre. Det gør ikke noget, Steen det er Sofie, Sofie, Steen, præsenterede jeg dem for hinanden, Steen tog Sofies hånd bukkede sig lidt og kyssede den, mig en glæde sagde han.

SEX I DAG?

Hold da op hvor ridderligt udbrød Sofie, det er jeg slet ikke vant til, der kunne du lære noget sagde hun og sparkede til min fod. Mor er deroppe, hun er ved at finde frokost frem, Sofie vendte sig og gik med vrikkede røv i stramme leggings hen mod døren. Skal jeg bede hende sætte frem til en mere spurgte hun. Ja gør det svarede jeg, Steen kan sikkert spise lidt inden, han tager hjem igen. Steen og jeg sad på den ene side af bordet Jytte og Sofie på den anden. Jeg kunne se Jyttes fod glide op ad benet på Steen, helt op i skridtet hvor den gled langsomt frem og tilbage over bulen i hans bukser som blev større og større. Sofie rejste sig, er der andre der vil have en fissefi, ej hun blev rød i hovedet, en fiskefilet mere. Den var ikke rigtig til at redde.

Tja en fissefilet med spermoulade ville da ikke være så ringe, Steen grinede frækt mod Sofie, der blev endnu mere flov. Hun havde rakt ind over bordet for at tage fadet med ud, der var frit udsyn til hendes faste bryster i udskæringen på den løse bluse havde på. Og et stykke med bryst kan jeg også bruge fortsatte Steen. Sofie rettede sig straks op, hold da op bare fordi man laver en lille fortalelse sagde hun med påtaget forargelse. Jo men startede jeg, det viser jo hvor du har tankerne Sofie. Altså! Hvor er i strenge, hun gik mod køkkenet, hendes leggings sad igen stramt op mellem skamlæberne så en flot cameltoe stod frem mellem hende lår. Steen var lige ved at dreje hovedet af led.

Det er en smuk datter du har sagde han henvendt til Jytte, tak hun har også arvet en masse fra sin mor, svarede hun mens hendes fod gled op og ned på bulen i Steens bukser. Bliver der ved at være plads til den der spurgte hun og lod foden glide et par gange mere op og ned. Steen var blevet godt liderlig nu, hans øjne skinnede blankt, nej det begynder at knibe, det kan være den snart skal lukkes ud. Hvad skal lukkes ud, Sofie kom ind med flere fisk på fadet. Den store tube spermoulade svarede Jytte, Sofie kiggede forvirret. Jytte rejste sig, gik over til Steen og åbnede hans bukser, den her sagde hun og trak monsterpikken frem.

 Wooooo! Sofie kiggede vantro på pikken, det er en store tube spermoulade sagde Jytte og lod hånden gnide op og ned ad den, hun bukkede sig og lod tunge slikke rundt om pikhovedet der glinsede af presperm. Woooow, Sofie satte fadet fra sig, der vist nok til os begge to, hun gik hen og satte sig på knæ, stak tungen ud og slikkede op og ned ad skaftet. Steen stønnede dybt, vi skal vist have taget de bukser af, Jytte trak i linningen, Steen løfte sig fra stolen og bukser og underbukser blev hevet af, det var meget bedre. Kom med, Jytte trak i Steens hånd, vi fulgte alle med ind i det store soveværelse. Sofie trak sin bluse over hovedet og smed den fra sig, hun krammede sine bryster og slikkede sig om munden, en stor våd plet havde bredt sig i skridtet. Hun trak sine leggings og trusser af, og stod nøgen foran os.

Jytte hev sin kjole af og befriede de store bryster, hun havde sorte selvsiddende nylonstrømper på, langsomt trak hun sine trusser ned, fissen var nytrimmet og fuldstændig glat bortset fra striben af mørke hår over klitten. Både mor og datter smed sig ned over pikken der lå stor og svulmende op ad Steens mave. Jeg trak af tøjet, min pik var allerede blevet stiv ved at se Jytte og Sofie klæde sig af. Sofie lå med røven vendt lige mod mig, små sorte hår var begyndt at vise sig på hendes ungdommelig venusbjerg. Steen satte sig lidt op og trak resten af sit tøj af og smed det fra sig på gulvet. Mmmmmm hold kæft en stor pik stønnede Sofie, hun satte sig overskrævs og gned fissen op og ned ad skaftet, Jytte var kravlet op og satte sig ned over Steens ansigt, slik min kusse sagde hun, lænede sig frem og tog om pikken med den ene hånd.

Skal du prøve den min lille liderlige datter, hun satte pikhovedet mod Sofies fissehul, Sofie sænkede sig lidt, uhhhhh prøvede at presse sig lidt mere ned over pikken, aaav auu av, det går ikke, den er alt for stor til min lille fisse sagde hun, og gned igen fissen hårdt mod pikken der blev fedtet helt ind i fissesaft. Jeg stillede mig ved siden af Sofie og lod min pik presse mod hendes læber, hun åbnede villigt munden og lod den komme indenfor. Ummmm mmmm Sofie stønnede mens hun suttede min pik og hendes fisse gled op og ned ad den store kæp under hende, hendes skamlæber var presset helt ud, klitten var stor og spændt. Åhhhh hvor er det godt når du æder min kusse sukkede Jytte, hendes røv kørte frem og tilbage, slik mit kussehul, stik din tunge op i det og drik mine safter.

Jeg trak min pik ud af munden på Sofie, det var tæt på hun havde suttet den af på mig. Flyt dig tøs, din mor skal have pik i kussen, stønnede Jytte. Sofie rejste sig, og Jytte satte sig i en omvendt cowgirl. Hun satte pikken mod sin fisse og sank ned over den. Åhhhhhh jaaaaaa den fylder min kusse godt ud sukkede hun og lagde sig lidt tilbage. Hun begyndte at ride op og ned, den store pik fyldte fissen helt ud, den glinsede af fissesaft som den gled ind og ud, Sofie kravlede op i sengen igen, bukkede sig og suttede på Jyttes klitoris der stod stor og svulmende frem. Sofies lå med røven hævet indbydende, fissen var våd og fugtig, jeg satte mig bag hende og gned min pik et par gange mellem skamlæberne. Ummm jeg satte pikken mod den våde åbne fisse og lod den glide op, uhhhhh jaaaaa den pik er der lige plads til, Sofie stødte røven bagud og pressede pikken i bund, mmmmm knep mig, tiggede hun, og lagde igen hovedet ned i hendes mors skød.

Jytte rejste sig på alle fire, kom og knep min kusse med din store pik, sagde hun til Steen, han satte sig straks op og stødte pikke op, ohhh jaaaaaa fyld den kusse med pik, brug mig som en luder, tøm din pik i kussen, sperm mig til, jaaaaa guuud jeg kommer skreg hun, stødte røven hårdt bagud, så næsten hele pikken forvandt. Jeg havde vendt Sofie så hun lå på ryggen, jeg løftede hendes røv mens min pik pumpede ind og ud. Jytte kyssede sin datter mens hun hulkende rystede, åhhhh det er så godt, lad mig mærke den pik trække sig sammen og tømme spermen ud i min kusse, åhhhhh den går på mig igen, Sofie trak hende ned til sig og pressede sin tunge ind i munden på hende, mmmmm mmmmm Sofies fisse der trak sig sammen og malkede min pik var mere end jeg kunne holde til, med et brøl lod jeg mine nosser pumpe sperm ud langt op i det lille stramme hul. Jaaaaaaa aaaaa åhhh jaaaaaa skreg Sofie. Steen kneppede stadig Jytte i lange seje stød, fyld den kusseeeeee skreg Jytte, Steen stødte pikken dybt i bund, det pulserede i hans pik, og spermen væltede ud af den.

Han trak pikken ug og holdt fast omkring den men han hurtig kravlede hen ved siden af Jytte og Sofies ansigter. Han spillede nu sin pik mens de næste stråler stod ud over Jytte og Sofie, de kyssede og slikkede hinanden mens spermen ramte i fede stråler.

Jeg trak pikken ud af Sofies fisse, der rendte en stille strøm ned over hendes røvhul, jeg kunne ikke lade være med at presse en finger op i det lille stramme hul. Mmmmm Sofie gryntede tilfreds da jeg langsom lod fingeren glide ind og ud. Jeg satte munden mod hendes fisse og slikkede en skøn blanding af sperm og fissesaft i mig, Tungen blev presset helt op i hullet for at få det hele med. Jaaaaaa ohh jaaaaa Sofie rystedes af endnu en orgasme der sendte en stråle af fissesaft i munden på mig.

Steen var taget hjem, Jytte og Sofie havde pakket, vi kyssede på gensyn, Jytte startede bilen og de kørte ud ad indkørslen. Jeg var igen alene i det store hus, sikken en efterårferie, den vil gå over i historien tænkte jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.