BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var på vej ud til en jeg havde mødt på g6n, hun ville gerne have hjælp til nogle frække billeder til hendes profil.

Ja det havde sgu udviklet sig, en chat der skulle ende ud i noget frækt. Og så på en helt almindelig onsdag.

SEX I DAG?

Jeg havde været i bad og givet den noget af den gode parfume, ville jo gerne tage mig godt ud, jeg havde et par løse træningsbukser på og ingen underbukser, elsker når hun trækker ned i dem og pikken springer ud i hovedet på hende, nå jeg skulle køre en lille tur på 30 min, jeg havde sat Barry White på anlægget, en dejlig opvarmning til vores møde.

Da jeg nærmede mig holdt jeg ind til siden, skrev en sms til hende at jeg er 2 min derfra, hun skulle sende kæresten på kursus. Jeg fik grønt lys og kørte det sidste stykke vej til min fotosession.

Hun kom ud i døren iført en badekåbe, da vi kom ind og døren lukkede lod hun den falde til jorden, der stod hun gudeskøn og med en krop der skreg på opmærksomhed.

Hun gik foran ind i soveværelset og satte sig på knæ, hun kiggede op på mig, jeg fandt mit kamera frem og gav hende tegn til hun kunne begynde, hun havde taget sin maske på og langsomt lod hun sine fingre gnide uden på mine bukser, så man kunne se pikken rumstere inde bagved stoffet.

Hun slikker og nappede i pikken gennem bukserne inden hun stille trak dem ned, pikken stod stiv og med en presperm på spidsen hun slikkede det sulten i sig og lod den ene hånd finde op under nosserne, hun slikkede langs siden på pikken og kiggede frækt op i kameraet, jeg filmede og nød den frække behandling hun strakte tungen ud og lagde pikken på den som om den skulle til at lande. Igen så hun op i linsen og lukkede munden om pik stive pik, hun kælede for mine nosser mens hun slikkede og suttede på pikken,

Hun suttede og slikkede som om hun spiste en stor is i sommervarmen, hun tog den ud så hun kun havde hovedet på tungen og lod den glide så langt ind hun kunne.

Hun tog den ud af munden, savlen dryppede ned over hendes frække store patter, hun lod tungen glide ned ad siden og med fingrene spillede hun den af imens, hun forstod virkelig at få  en mand tændt og op på mærkerne, hun tog den til roden og sugede, sgu lang tid siden jeg havde været i kløerne på en så fræk og skøn kvinde.  

Jeg må sige filmen blev sgu meget fræk og jeg blev mere og mere tændt, kunne mærke at der var gang i kedlerne, der blev produceret sperm til den helt store guldmedalje.

Jeg var begyndt at nærme mig en ende, så jeg gik op på tæer og lod den ene hånd glide om bag hendes ansigt, så jeg kunne kneppe hendes mund, jeg kommer nærmere og nærmere kanten.

Vi havde på forhånd aftalt hvad hun skulle, hun suttede og slikkede som om hun skulle suge mit røvhul ud gennem pikken,  jeg gav tegn til at bølgen var nær hun tog pikken ud og satte tunge til hovedet mens hun spillede den, jeg gav et lille buk i knæerne, og så kom spermen for fuldt kraft hun sad der med åben mund og jeg sprøjtede mens hun gned pikken for alt hvad den havde, jeg filmede så man kunne se spermen sprøjte ud af pikken og lige ind i munden på hende, hendes øjne glinsede og hun nød den varme sperm der fyldte hendes mund, da hun havde malket den viste hun kameraet sæden som var i hendes mund.

Frækt lod hun tungen glide rundt i de frække safter, hun rakte tungen ud og jeg zoomede ind på  den spermdækkede tunge, hun bukkede hovedet ned og lod spermen glide ud af munden og ned på hendes lækre store bryster, hun holdt hånden under så hun kunne samle det op igen og slikkede det af fingrene som hun puttede ind i munden.

Jeg bukkede mig ned og slikkede på hendes brystvorter som var våde af min sperm, ja hun smagte af salt og SEX, alt imens vi har hygget har vi løbende lagt billeder op på en privat chat, og der er både kommet billeder af stive pikke og våde fisser mens vi har filmet, da hun har leget nok med min sperm slikker hun pikken ren og suger de sidste rester i sig, der kommer flere billeder på chatten af pikke der har sprøjtet og det tændte os begge, der er også billeder af sjaskvåde fingre fra kvinder der har pillet sig i fissen og fået en fræk orgasme sammen med os.

Jeg kyssede hende og fik smagt på min egen sperm, blandet med hendes mundvand frækt og dejlig salt, vi byttede mundvand og blev helt opstemt igen.

Vi fik kameraet placeret og jeg lagde mig på ryggen, hun satte sig op på mit ansigt med sin lækre frække røv mod kameraet, jeg lod tungen glide op mellem hendes skamlæber og slikkede hende stille og pirrende, efter lidt tid lod jeg tungen glide op over mellemkødet på vej mod stjernen, hun gav et hvin ad jeg satte tunge mod hendes stramme røvhul, og pressede røven ned som tegn på jeg skulle bore tungen så langt op jeg kunne.

Jeg ville dog lige have hende sat på plads så jeg lod tungen danse videre mod fissen, der sugede jeg på skamlæberne og slikkede rundt om fissen så hun blev godt liderlig og hun begyndte at bevæge sig, hun forsøgte at fange tungen med hendes fisse og røvhul.

Hun ville slikkes og det kunne kun gå for langsomt, igen lagde vi billeder op mens vi nød hinanden.

Dog kunne hun nu svare på de frække kommentarer der kom i en lind strøm fra de liderlige kvinder og mænd der tilfredsstillede sig selv til vores frække live show. Hendes fisse blev mere og mere våd, ja hendes safter løb i en lind strøm og jeg nød det, jeg slikkede dem alle i mig.

Hun blev nu så desperat at hun tog om mit hoved og styrede tungen om til hendes stramme hul, hun ville mærke den bore sig op og at den slikkede hendes stjerne, jeg efterkom hendes ønske og lod den stikke ud og spidsede den så den kunne bryde gennem hendes anus, hun gav et hyl da den røg op i røven, jeg slikkede og slikkede, lod tungen skifte mellem klitorissen og det uimodståelige lækre røvhul, jeg tog fat med to fingre og fik åbnet hendes røv så jeg kunne slikke og tirre, jeg ville have hende til at komme i en orgasme hun ikke havde set lignende.

Jeg kunne mærke på hende at hun nærmede sig, hun pressede røven ned stødvis og hun sad mere og mere uroligt, hun klemte sine brystvorter og gned dem mellem sine fingre, hun var så tændt og liderlig nu at hun bare tænkte på en ting.

Hun skulle have en Orgasme, og den skulle bare komme jo før jo bedre, men jeg havde andre planner.

Jeg trak pinen ud og slikkede hende lige til kanten flere gange, til sidst råbte ”slik mig nu for fanden slik nu”

Jeg lod hendes orgasme bygge sig op og jeg bestemte farten, skiftede mellem de to huller der begge skreg på min tunge, og den gav pote hun kom og skreg og stønnede mere slik mig mere,

Jeg havde nu ikke i sinde at stoppe, jeg ville have hendes safter så da hun havde fået den første orgasme, satte jeg en spurt ind og slikkede og sugede på hendes klitoris så hun igen kom og denne gang sprøjtede hun, jeg nær havde druknet men slikkede mere og hun kom bare og hendes fisse sprøjtede safter ud som jeg drak med glæde.

Jeg slikkede de safter jeg kunne og gjorde hende ren med tungen, hun kravlede af og kyssede mig, TAK sagde hun det havde jeg ikke troet jeg skulle opleve.

Hun slikkede mit ansigt rent for hendes egne safter, hun skrev en kommentar på chatten og takkede alle for de havde fulgt vores hede time.

Hun lagde sig ned til mig og vi snakkede lidt, pikken rejste sig da hun lod fingrene lege med den.

Men det må blive næste historie.

 

PS giv gerne en kommentar ris/ros

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.