Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Resten af natten forløb med rigeligt af de våde varer og fest. Jeg blev ved til sent ud på morgenen og var yderst beruset da, jeg besluttede mig for, at finde vores bil for at sove. Jeg havde prøvet, at give slip på aftenens hændelser ved, at drikke mig fra sans og samling og nyde festen. Tankerne kredsede dog konstant rundt i mit hoved. Jeg var vred, skuffet, sur, men også overrasket over hvordan jeg havde reageret og over hvordan det hele havde udviklet sig. Jeg var også overrasket over den nærmest dyriske liderlighed situationen havde tændt i mig.

Inden jeg gik mod vores bil, hvor vi havde lavet sovepladser bag i, gik jeg ned til kælderrummet og låste døren op. Så måtte hun sgu selv finde ud af hvad hun ville. Jeg væltede ind bag i vores bil og gik ud som et lys.

SEX I DAG?

Da jeg vågnede, efter alt for få timers søvn, lå hun ved siden af mig. Hun var vågen og lå og bladrede i sin telefon. Ingen sagde rigtig noget. Hvordan skulle vi lige få taget hul på samtalen oven på nattens hændelser? Jeg valgte at spille vred og skuffet, hvilket jeg udtrykte med mit kropssprog, da ingen af os valgte at bryde tavsheden. Min reaktion virkede perfekt på hende. Måske ville hun have reageret sådan uanset, men virkningen blev ikke mindre af de signaler jeg sendte. Hun virkede flov og ydmyg overfor mig.

Jeg valgte at bryde tavsheden med: "Nu kører vi hjemad! Du kører da jeg absolut ikke er ædru nok til det endnu". Hun klædte sig på, kravlede ud og gik om mod førersædet. Hun var i en let nederdel, en lille sommerbluse og små sandaler. Hun havde ingen bh på hvilket tydeligt kunne ses gennem den tynde bluse. Jeg blev faktisk temmelig liderlig af at se på hende og tænke på hvad der var sket i løbet af natten.

Hun fik startet bilen og vi satte kursen hjemover. Da vi havde kørt en halv times tid kom vi igennem et lille stykke skov. Midt i dette område var vejbanen udvidet. Udvidelsen udgjorde to hvilespor i hver side af vejen. Altså ikke decideret en rasteplads, bare et sted hvor man kunne holde et lille hvil. Jeg kiggede fast på hende og beordrede hende til at holde ind. "hvad ska vi?" spurgte hun efterfulgt af: "skulle vi ikke bare tage at køre hjem?". Jeg kunne høre på hendes stemme og se på hendes kropssprog, at hun virkelig var flov og ydmyg overfor mig. Dette havde jeg tænkt mig at udnytte! Jeg var nemlig blevet godt liderlig af alle de tanker der for rundt i mit hoved. Tømmermændene hjalp absolut ikke med til at dæmpe denne liderlighed. "Nej" sagde jeg. "hold ind her". Foran os holdte der en kassebil. Ikke en varevogn, men en kassebil med et logo fra et af de større pakketransport firmaer. Der var nok en der holdt frokostpause.

Få sex i dag

"Kør ind over fortovet og ind på den lille vej ind i skoven" sagde jeg fast. Hun svarede ikke, men adlød blot. Vejen gik kun 5-10 meter ind i skoven, men det var nok til at bilen stort set var skjult fra vejen. Jeg steg ud og gik over og åbnede døren for hende. Hun steg også ud. Hun stod og kiggede lidt ned i jorden og vidste ikke rigtig hvad hun stille op med det hele. Jeg tog hende fast i armen og fik hende til at se mig i øjnene. "Nu gør du som jeg siger" sagde jeg bestemt. Jeg nød i den grad, at jeg havde det psykologiske overtag. Tynget af sin samvittighed var hun underdanig og virkede til, at ville gøre alt for at få tilgivelse. Hun kiggede bedene på mig og skulle til at sige noget. Jeg afbrød hende hurtigt. "Begynd at gå ind i skoven af den lille sti" sagde jeg med samme bestemte toneleje. Hun drejede sig og begyndte at gå langsomt ind ad den smalle sti der førte ind i det lille stykke skov. Jeg gik bag hende og nød hendes lange flotte ben og den lækre røv der vuggede under nederdelen. Kors hvor var jeg blevet tændt. Gad vide om hun vidste det og bare spillede med eller havde hun det virkelig som hun gav udtryk for.

Da vi var kommet omtrent 30 meter ind i skoven standsede jeg. Hun opdagede det ikke før hun var et lille stykke foran. Jeg sagde hendes navn. Hun vendte sig og kiggede efter mig, overrasket over hun nu stod alene der på den lille sti midt mellem træer og buske. "Tag dit tøj af" kommanderede jeg. "Alt dit tøj!" Hun virkede overrasket og prøvede: "Jamen det ska jeg da ikke her, hvad hvis der kommer nogen. Jeg står midt på stien og...." Jeg kiggede hårdt på hende og gentog blot min ordre med en endnu mere bestemt tone i stemmen. Hun kiggede ned i jorden, trådte sig lidt over tæerne, kiggede rundt for at sikre sig ingen var i nærheden og så begyndte hun langsomt at tage tøjet af. Hun vidste hun måtte adlyde. Hun kunne mærke den samme spænding mellem os som jeg kunne. Mit klare overtag, min magt i denne situation og nu måtte hun bare adlyde.

Langsomt trak hun blusen over hovedet hvorefter hun lod nederdelen glide ned over hofterne og ned på jorden. Hun havde hverken trusser eller BH på så nu stod hun smuk, indbydende og nøgen, kun iført små sandaler midt på en skovsti et sted i Danmark. "Hvad nu?" spurgte hun forsigtigt. "Du skal bare gøre som jeg siger" sagde jeg hårdt. "Nu stiller du dig på alle fire midt på skovstien og stritter med din lille frække røv og din beskidte lille utro fisse hen i mod mig". Jeg blev, ligesom den foregående nat, overrasket over hvor bestemt jeg pludselig kunne være overfor hende. Rollen tiltalte mig. Jeg var dominerende, hård i tonen og hun kunne ikke være i tvivl om hun måtte adlyde. Hun derimod virkede ydmyg, underdanig og villig til at efterleve mine krav. Jeg blev bare så enormt tændt af hele denne nye situation og den nylige rolledeling der var opstået.

Jeg betragtede hende lidt mens hun stod der nøgen på alle fire på den lille skovsti. "Du er jo bare en lille beskidt piksulten fisse" Sagde jeg spydigt til hende. Hun svarede ikke, men kiggede blot ned i jorden. Tror godt hun vidste hvad der ventede hende, hvilket bare tændte mig endnu mere. Rollerne var helt klare nu og jeg havde fornemmelsen af, at jeg kunne gøre hvad jeg ville. "Sig højt ud i skoven, at du er en lille billig fisse der trænger til pik!" kommanderede jeg. Hun kiggede bedene og spørgende op. Måske for at aflæse mig, måske for at se om jeg virkelig mente det. Da hun mødte mit blik kunne hun ikke være i tvivl. Hun mumlede lidt mens hun kiggede nervøst rundt i skoven og ned ad stien. "Jeg kan ikke høre dig" sagde jeg hårdt. "Pik" sagde hun så det kunne høres. "Jeg er din lille beskidte fisse der skal ha pik" sagde hun lidt højere. Jeg kunne spore nervøsitet i hendes stemme, men hun stod jo også der temmelig udsat, nøgen og udstillet. "Det eneste du må sige nu er PIK!" kommanderede jeg. "Højt!" Hun begyndte nu at vride sig lidt mens hun højere og højere stønnede ordet pik. Det var pisse liderligt. Min lækre frække kæreste nøgen på en lille skovsti, underkastet min magt og stønnende efter at blive brugt og få pik.

Jeg gik om bag hende. Trak min trøje af og åbnede mine bukser. Betragtede hendes lækre røv og hendes lille fisse der åbnede sig hver gang hun svajede i ryggen. Hun så våd ud. Den lille beskidte tøs blev sgu tændt af situationen!? Jeg trak min pik ud af bukserne og spredte hendes baller med et fast tag. "Pik, pik, åh ja pik" stønnede hun ud i den lille skov. Da jeg satte pikhovedet mod hendes fisse kunne jeg for alvor mærke at hun virkelig var blevet tændt af situationen. Hun var drivvåd og mere end klar til, at modtage hvad hun bad om. I et hug trængte jeg op i hende. Hun var våd, varm og stram omkring min stenhårde pik. Hun udstødte et lille gisp og klynkede ordet pik da jeg pressede mig helt i bund. Jeg tog et hårdt greb om hendes hofter og stødte til. "Nu skal du få pik din lille beskidte tøs" nærmest brølede jeg mens jeg stødte op i hende. Hendes smukke nøgne baller bølgede hver gang min pik hårdt forsvandt op i hende.

Hun stod nu på albuerne med hovedet mod jorden og tog imod. Pludselig fangede mit blik noget på skovstien hvilket i første omgang fik mig til at fryse. En mand stod lidt henne ad stien og betragtede os. Det at jeg pludselig holdt inde fik min kæreste til at kigge op. Jeg kunne mærke panikken gennem hele hendes krop og hun skulle til at udbryde noget i sin desperation. Jeg reagerede dog lynhurtigt. Og min reaktion kom helt bag på mig selv. Jeg forsøgte ikke at skjule hende og dække hende til, hvilket ellers ville ha været den mest naturlige reaktion. Jeg trak hende hårdt op. Med mine arme under hendes, den ene hånd om på nakken og den anden for hendes mund. Nu stod hun der låst. Nøgen og stadig med min pik begravet oppe i hende. Hun vred sig og jeg kunne se desperationen i hendes øjne da hun forsøgte at fange mit blik. "shhh" tyssede jeg på hende. "Du bliver bare stående her helt stille og gør som jeg siger" hvæsede jeg i hendes øre. Den fremmede havde taget et par skridt i vores retning og stod nu kun 6-7 meter fra os. Han var en stor mand. Midt i fyrrene, ca 2 meter høj, firskårren, kraftige overarme og et par enorme hænder. På hans kortærmede skjorte var der påtrykt det samme logo som på kassevognen ude ved vejen. Det måtte altså være pakketransport arbejderen, der havde luret os og fulgt efter os ind i skoven for, at se hvad der ville ske.

Min kæreste prøvede ikke længere at vride sig fri, ej heller at protestere ud gennem den hånd jeg havde for hendes mund. Jeg løsnede derfor mit greb og bukkede hende igen forover. "Du forbliver bare i rollen som den lille beskidte tøs du er" sagde jeg bestemt i hendes øre. Hun sagde ingenting, men bukkede sig lydigt ned i samme stilling som før. Hvad mon hun følte? Afmagt, blufærdighed, ydmyghed? Hun var i hvert fald ikke blevet mindre våd, så hun var garanteret også, som jeg, blevet mere liderlig af denne uvante, forbudte spændende og meget intense situation.
Jeg kiggede op på den fremmede mand og gav ham tegn med hovedet til han skulle komme over. Jeg holdte min kæreste hårdt på hofterne så hun forblev i den samme stilling. Hovedet nede, røven i vejret og stadig med min pik dybt oppe i hendes lille villige fisse. Nu skal hun sgu få en lærestreg tænkte jeg. Ja!? Tænk at jeg overhovedet tænkte det. Tænk jeg reagerede sådan her på hele denne lettere bizarre situation. Manden nærmede sig. Kiggede skiftevis spørgende på mig og liderligt på min frække kæreste. Jeg nikkede blot anerkende til ham og det virkede til han forstod hvad jeg ville. Jeg slap min kæreste med den ene hånd og gav den fremmede tegn til han skulle være stille ved at vise ham en finger for munden. Han nikkede forstående. Med mine hænder placeret på min kærestes skuldre, skubende nedad, trak jeg mig ud og fik mig møvet om så jeg nu var omme ved hendes hoved. "Tag så min pik i din lille beskidte grådige mund" kommanderede jeg. Min kæreste kiggede op. Det var svært at tyde hendes udtryk. Det var faktisk nærmest tomt. Som om hun nu havde givet helt slip på alt fornuft og blot var mit redskab. Til fri afbenyttelse, ydmyg underdanig.

Hun tog min pik i munden. Først forsigtigt. Hvad mon hun tænkte. Spænding over hvad der skulle ske? Den fremmede mand der pludselig blandede sig og oven i købet blev budt ind i legen af hendes egen kæreste? Skulle hun sætte sig igennem og få det hele stoppet? Var hun også enormt tændt af situationen? I mens hun begyndte at kærtegne min pik med hendes tunge og læber havde den fremmede taget stilling bag hende. Han kiggede igen spørgende på mig. Jeg gav ham et bekræftende nik og vendte mig ned mod min kæreste og sagde: "Tag så imod den lille liderlige tøs!" Den fremmede knappede sine bukser op og ud sprang en stor tyk pik. Ikke voldsomt lang, men tyk som en øldåse. Jeg må indrømme at det gav et lille sug i maven. Skulle jeg virkelig lade denne fremme mand bestige min kæreste? Og så med den pik? Hun kommer til at klynke og vride sig, tænkte jeg. Det var for længst for sent at stoppe, jeg ville heller ikke. Nu skulle hun få! Behandles som den lille liderlige luder hun havde vist sig at være. "Sut så!" beordrede jeg. Hun begyndte at tage min stenhårde pik under behandling. Den fremmede tog om hendes hofte med sin ene hånd. Hun så helt lille ud når hans enorme hånd lå på hendes hofte. Et sus gik gennem hende. Hun skød ryg og jeg kunne se hun fik gåsehud. Han tog om sin tykke stive pik og førte den mod hendes fisse. Hendes tunge og varme våde læber dansede rundt på min pik, men pludselig stoppede hun. I stedet for at støde i mod skød hun ryg og krummede sig som for at trække sig væk fra det der var på vej op i hende. Pikken måtte være virkelig tyk for hende. Jeg kiggede på den fremmede og gjorde tegn til han skulle fortsætte. Kneppe den lille villige fisse der var stillet til rådighed for ham. Han tog fat om hendes hofter og stødte mod hendes fisse. Hun udstødte et gisp efterfulgt at nogle klynkende lyde. Hun kunne ikke koncentrere sig om min pik imens den fremmedes pik langsomt, men sikkert, borede sig op i hende. Jeg tog hende i håret og førte hendes mund mod min pik. Hun klynkede, gryntede og var helt væk i blikket. Jeg kunne ane små svedperler begynde at pible frem på hendes pande. Den fremmedes store pik måtte virkelig fylde hende grundigt ud. Den var ikke engang i bund endnu, for jeg kunne se den fremmedes hofter endnu ikke stødte mod min kærestes baller. Jeg fik igen øjenkontakt med den fremmede. Mit udtryk var klart – giv hende en ordentlig omgang! Brug hende som den lille beskidte tøs hun er. Han lod til at forstå mine hensigter. Han tog et fast greb om hendes hofter med sine store hænder og stødte til. Hun klynkede og hvinede og kunne slet ikke rumme at koncentrere sig om min pik også, så jeg nøjedes med liderligt at overvære hvordan min kæreste blev fyldt ud til bristepunktet af den fremmede mand. Han stødte i bund. Hårdt og hurtigt. Hendes gisp og klynk var blevet erstattet af nærmest dyriske grynt og brølende lyde. Hun svedte og vred sig under behandlingen af den fremmede. Hun var begyndt at vride sig og skyde ryggen, for at åbne sig endnu mere op for den tykke pik, der arbejdede sig hurtigt og hårdt ind og ud af hende. Jeg fik presset min egen pik ind i hendes mund. Jeg holdt hende om hovedet og beordrede hende til at sutte. Hun kunne dog næsten ikke. Hendes krop blev kastet frem når den fremmede stødte til og trukket tilbage når han trak sig ud. Pludselig brølede hun en voldsom orgasme ud i den lille skov. Hun vred sig og stønnede som en gal. Samtidig pumpede den fremmede, til sin store tilfredshed, hele sin ladning dybt oppe i min kærestes fisse. Ud fra hans kropssprog og lyde skød han en enorm ladning op i hende. Mindst 6 lange sprøjt måtte han have afleveret.

Han trak sin stadig halvstive tykke pik ud af min kæreste. Helt smurt ind i safter. Han fik pakket sammen, nikkede anerkendende til mig og søgte ned mod sin bil. Min kæreste var sunket sammen så hun nu lå på sine knæ med røven i vejret. Skuldrene hvilede mod jorden ligesom hendes ene kind. Hun trak vejret i tunge ryk og kæmpede med at komme sig over den vilde orgasmerus hun lige havde befundet sig i. Min egen pik var stadig stenhård, da jeg endnu ikke havde fået forløsning for min indestængte liderlighed. Jeg fik min kæreste på benene. Hun var helt væk og hendes ben rystede let under hende. Hendes lille fisse var rød og hævet og jeg kunne se store mængder af sæd begynde at pible ud og løbe ned ad hendes lår. Jeg opgav at dække hende til og begyndte blot at trække hende med ned mod bilen. Hun protesterede ikke, men fulgte blot med, stadig helt overrumplet af situationen og hændelsen på den lille skovsti. Jeg åbnede bagdøren og lagde hende ind på bagsæderne. "Spred benene" kommanderede jeg. Hun adlød uden protester. Hendes fisse var stadig helt åben, hævet og rød. Sæden løb ud af den blandet med hendes egne safter. Hendes lille beskidte fisse så nærmest endnu mere gennemkneppet ud end efter hændelsen den foregående nat. Jeg var endnu ikke kommet og derfor stadig utroligt liderlig. Jeg satte mig mellem hendes ben og for anden gang på under et døgn begyndte jeg at slikke hende umiddelbart efter hun havde haft sex med en fremmed. Det vil sige jeg slikkede ikke, gav hende ikke oralsex, jeg slubrede og smaskede grådigt i hendes brugte kusse. Som et voldsomt tungekys med hendes underliv. Min tunge var overalt. Våd, grådig og ivrig. Sæd og fissesafter var smurt ud over alt. Jeg satte mig op, placerede min pik mod hendes gabende fisse. Bankede mig op hende og tømte mig i løbet af meget få stød. Min pik dunkede og pulserede mens varme sprøjt af sæd væltede op i hendes gennemkneppede kusse. Til min store overraskelse vred hun sig og skreg endnu en orgasme ud. Denne gang på bagsædet af bilen tæt op ad vejen. Herefter gik hun ud som et lys.

Jeg orkede ikke at flytte hende så jeg fandt noget af sengetøjet frem fra bagagerummet, lagde det over hende og satte mig ind bag rattet. Jeg tog en dyb indånding, bakkede ud af skoven og kørte hjemad. Et par vanvittige oplevelser sad i min krop og min bevidsthed. Helt uvirkeligt. Vildt!! Starten på nye tider måske??

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.