Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom fra en stor gård vi var 4 søskende , jeg var den ældste, efter min konfirmation var jeg hjemme på gården, mor var gravid, så der var nok for mig at se til, jeg havde et par veninder som jeg besøgte, de fik lov til at tage i byen om lørdagen, jeg måtte ikke komme med, de havde været i med unge mænd der havde haft pikken i dem flere gange, jeg måtte tænke mig til hvordan det kunne være.
Efter et år havde jeg lyst til at komme hjemme fra , mor fandt et sted på to nabo gårde, langt væk fra hvor mine forældre boede, hvor jeg skulle være på skift det ene sted var der en lille pige, jeg fik arbejdet og skulle starte 1 november, de to par omkring 40 , pigerne lidt yngre og rigtig gode venner, Ingrid og Gunnar og Esther og Villy. Ingrid og Gunnar havde en lille pige Fie på 5 mdr. det var hos dem jeg var mest, også der jeg havde mit rigtige værelse. når jeg havde været der en måned skulle jeg hjem en weekend.

Jeg hedder Helle, var glad for at være begge steder, Jeg begyndte at hjælpe Gunnar og Villy i stalden, de begyndte at blive meget kærlig over for mig, når der ikke var nogen der så det, og jeg nød det, en dag jeg var hos Gunnar hvor Ingrid var i byen sammen med Esther, kom han ind til mig i køkkenet, han tog om mig bagfra stak hænderne ned til mine små faste bryster, åh Helle stønnede Gunnar, jeg er så glad for dig, jeg begyndte også at stønne, Gunnar trak mine trusser ned, stak en finger ind til min jomfru fisse.

SEX I DAG?

Åh Helle, vil du se min pik, så kan den komme ind i din fisse, ja stønnede jeg, vi gik op på mit værelse, jeg skulle ligge mig på sengen med bagdelen hel ude på kanten Gunnar trak sin tykke pik ,satte sig på knæ, min pik vil gøre dig liderlig min lille Helle, han pressede forsigtig pikken mod min fisse, åh av det gør ondt, stønnede jeg, så gav han et huk, jeg skreg, min pik er i dig stønnede Gunnar, åh gispede og stønnede jeg, bliv ved det er dejlig , nu begyndte han at køre pikken inde i mig , jeg vred mig i en kæmpe orgasme, og skreg af liderlighed, Gunnar red længe på mig, spermen fossede ud af min fisse da jeg rejste mig.

Min lille Helle, Villy vil nyde at få pikken i dig, må han godt det, ja hvornår kan han, vil du have den nu, så kører vi derover, ja det vil jeg gerne, Villy stod ude i gården da vi kom, jeg var så liderlig , så jeg for hen til Villy tog ham om halsen, Villy, Gunnar siger du gerne vil have din pik i mig nu stønnede jeg, Villy kikkede på Gunnar, hun er vild med at få pik, hendes fisse er så dejlig, sagde Gunnar, Helle min pik er klar til dig Helle sagde Villy, vi gik ind, Villy trak pikken frem den var meget tyk, han satte sig ned på en stol kom Helle så kan du sætte dig på min pik, han løfte mig op så min fisse var over hans pik så pressede han stille pikken op i min fisse av det gør ondt, din pik er så tyk, jeg gav et skrig, så er min pik i bund i din fisse, stønnede Villy, vi stønnede og gispede højt begge to, for fanden for en stram fisse du har, min pik er vild med så stram en fisse, det varede ikke så længe inden Villy gav et brøl, åh du får min saft, ind i dig, det er ikke sidste gang du skal smage min pik . men det var ikke sidste gang de begge red på mig.

Gunnar og jeg kørte hjem , så vi var der når deres koner kom hjem, men jeg var så øm, Gunner tog om mig, stak en finger op i min fisse, åh du er så dejlig, må vi begge kneppe dig når vi er alene, ja stønnede jeg , det klør i den igen, når du har fingeren oppe i mig. Jeg skulle hjem i weekenden , det glædede jeg mig til, men jeg skulle lige passe lille Fie for første gang alene en fredag aften, karlen skulle have kaffe kl. 9 men han kom ind noget før, nå helle er du glad for at være her, ja svarede jeg, har du fundet dig en kæreste, nej svarede jeg.

Han tog om mig, Helle jeg er så vild med dig, har du prøvet et se en tissemand og røre ved en, jasvarede jeg, jeg synes du skal se min, må jeg stikke den op i din kusse, nu blev jeg liderlig, ja stønnede jeg, han smed bukserne hev mine trusser af, tog mig og lå mig op på bordet, med bagdelen hel ud til kanten, så tog han fat om mine hofter, pikken kom mod min fisse, jeg gav et skrig da han stak hans meget tykke pik ind i mig, Åh Åh Kurt som karlen hed, bliv ved med at ride på mig stønnede jeg, men det varede ikke længe inden han kom i mig, Helle aldrig har jeg været i så dejlig en fisse. vi fik kaffe, Kurt du må ikke sige til Gunnar hvad du har gjort ved mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.