Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sidst på formiddagen, da vi vågnede igen, vi lå lidt og kyssede, og i det hele taget bare nød hinandens kroppe og selskab, efter lidt tid, blev vi enige om at vi hellere måtte tage et bad og så få noget at spise, for en gangs skyld, gik vi i bad hver for sig, Pernille først, mens jeg gik i gang med at finde noget mad frem, da Pernille kom ud af fra badet, var hun stadig nøgen bortset fra et håndklæde, som hun havde svøbt rundt om hovedet, for at tørre sit hår, hun overtog borddækningen, mens jeg selv gik i bad, efter badet fulgte jeg Pernille's eksempel, og undlod at tage noget som helst tøj på, vi satte os helt nøgne til bordet, det var lidt underligt at tænke på at jeg sad med en nøgen "fremmed kvinde" men jeg nød virkelig synet af min dejlige Pernille foran mig.

Da vi havde indtaget maden, ryddede vi hurtigt af, og på et tidspunkt hvor Pernille stod og skyllede af, gik jeg hen bag ved hende, tog omkring hende og pressede min halvstive pik op imellem hendes balder og kyssede hende på halsen.

SEX I DAG?

"Jeg elsker dig Pernille, jeg kan ikke glemme at du er gravid med vores barn"

"Det måtte jo ske, med alt det lækre sæd du har sprøjtet op i mod min livmoder, kunne det vist ikke undgås"

"Ha ha, nej det kan der jo være noget om"

"Tror du at du kan få din dejlige pik op og stå igen, så vi kan tage en omgang mere?"

I stedet for at svare hende, skubbede jeg hendes overkrop ned mod køkkenbordet, og tog fat i min pik, og kørte den et par gange frem og tilbage i hendes skede åbning, og pressede derefter langsomt min pik op i Pernille igen.

"Var det svar nok skat?"

"Ååårrhh jjaaaaahh, knep mig med din dejlige pik"

Jeg begyndte langsomt og lidenskabeligt at bevæge mig frem og tilbage i Pernille's dejlige fisse, alt imens jeg bukkede mig ind over hende og kyssede hende på skulderen og halsen, Pernille stønnede højt, jeg kunne høre at hun var ekstremt tændt og liderlig.

Et par minutter senere foreslog Pernille at vi skulle gå ind i sofaen eller i sengen i stedet for, selvom hun syntes det var dejligt at blive taget hen over køkkenbordet, var det alligevel ved at blive ukomfortabelt at stå i den stilling.

Jeg trak mig modvilligt ud af hende, tog hende i hånden, og gik ind stuen og over til sofaen, hvor Pernille lagde sig på ryggen med det ene ben oppe på ryglænet, og det andet på sofabordet, så der var frit udsyn til hendes glinsende, våde og direkte indbydende fisse, men i stedet for at føre min pik op i hendes fisse igen, lagde jeg mig med hovedet nede mellem hendes ben.

Jeg startede med at køre min tunge fra bunden af hendes fisse, og i en lang glidende bevægelse op mod hendes clitoris samtidig med at jeg stak min tunge så langt op i fissen som den kunne nå, Pernille igen begyndte at stønne højt.

"Ååååhh jaaaahh, det er dejligt, aaaahhh ja, bliv ved"

Pernille klemte lårene sammen om mit hoved, så jeg ikke kunne slippe væk, ikke fordi jeg havde tænkt mig at gøre det.

Jeg stak nu også en finger op i hendes fisse, hvilket bare fik hende til at stønne endnu højere, men efter et par minutter blev det alligevel for meget for hende med mit slikkeri.

"Ååååååhh Kim skat, du må ikke mere nu, kom vi skal elske rigtigt nu, jeg vil have dig op i mig igen"

Jeg trak ansigtet modvilligt væk, mens jeg tørrede Pernilles dejlige safter væk fra min mund, dernæst lagde jeg mig ned i mellem hendes ben, Pernille tog med et fast greb fat om min pik, og trak mig ned til sin fisse, hvor hun kørte pikhovedet et par gange frem og tilbage i sin fisseåbning, inden hun igen lod mig komme ind i varmen igen.

"Aaaarrhh Pernille skat, du er så dejlig"

"Det er du også skat, men ti nu stille og knep mig"

Det var ikke en ordre som jeg ville stille spørgsmål til, så jeg begyndte bare at bevæge mig frem og tilbage, men jeg tog det alligevel roligt, jeg ville ikke komme for hurtigt.

Stille og roligt, nærmede vi os begge orgasmens dejlige klimaks, og vi tungekyssede heftigt og var nærmest helt opslugt af hinanden, da vi pludselig blev opmærksomme på en dør der blev åbnet, det tog mig ikke mange millisekunder for mig at finde ud af at det kun kunne være Mille der kom uventet hjem, jeg kiggede Pernille panisk i øjnene, men hun så ud til at tage det helt roligt.

"Stop, du er nødt til at slippe mig, det er Mille der er kommet hjem"

Hviskede jeg til Pernille.

"Nej, det vil jeg ikke, bare slap af og fortsæt med at elske med mig, det hele er overstået om et øjeblik"

Pernille slyngede nu sine ben rundt om min ryg for at holde endnu bedre fast i mig.

I det samme kom Mille ind i stuen og tog os på fersk gerning midt i vores hyrdetime, der var jo ikke noget at tage fejl af for hende, vi lå jo helt nøgne på sofaen, og det var jo helt tydeligt at vi ikke bare sad og snakkede med hinanden, tværtimod, så var min pik dybt begravet i Pernille's fisse.

Mille's ansigts udtryk sagde det hele, først så det ud som om hun ikke rigtigt troede på det hun så, men så gik det op for hende, det gik pludselig op for Mille at hendes mand lå og kneppede en af hendes bedste veninder.

"Kim og Pernille, hvad fanden er det i har gang i?"

Pernille var hurtigst til at svare.

"Jeg ligger og elsker med din kommende eks-mand, når hverken du eller Kasper vil opfylde jeres ægteskabelige forpligtelser, så er vi jo nødt til at få dem opfyldt andre steder, men vær nu sød, enten at tie stille, eller gå ud igen, vi var lige ved at få orgasme da du kom og forstyrrede os"

Mille stod helt lammet, og vidste nærmest ikke hvad hun skulle gøre, men nu fik jeg åbnet munden.

"Gå nu med dig Mille, du vil jo alligevel ikke overvære når Pernille malker min pik for sæd"

Jeg nåede lige at se Mille, vende om og gå ud igen, inden Pernille og jeg genoptog vores elskov.

Man kunne jo godt tro at overraskelsen med Mille, havde taget liderligheden fra os, men det var overhovedet ikke tilfældet, nærmest stik modsat, jeg begyndte nu at kneppe Pernille endnu hårdere, og i løbet af et minuts tid kom vi begge i en rigtig skøn orgasme.

Da vi sundet os lidt, kom vi igen i tanker om Mille.

"Tror du hun er kørt igen Kim"

"Hmm, det ved jeg ikke, men jeg må vel hellere se efter"

Mere nåede jeg ikke at sige før Mille stod i døren igen.

"Jeg håber i er tilfredse begge to, i har lige ødelagt to familier"

Igen var Pernille hurtigst til at svare.

"Nej Mille, det har vi ikke, og det er du også godt klar over, hvis du ikke havde nægtet Kim noget fisse med jævne mellemrum, og Kasper havde givet mig pik når jeg trængte til det, så var det sikkert aldrig sket at Kim og jeg var begyndt at kneppe med hinanden, men både dig og Kasper bærer et lige så stort ansvar som Kim og jeg gør.

"Jeg har aldrig nægtet dig sex Kim, vi dyrkede da sex en til to gange om måneden, og det syntes jeg da var rimeligt tit"

Igen åbnede jeg munden.

"Det var måske nok for dig, men jeg har behov for mindst to gange om ugen, og det har jeg sagt til dig mange gange, men når jeg prøvede at snakke med dig om det lukkede du bare af, du ville slet ikke diskutere vores sexliv, eller skulle jeg hellere sige ikke eksisterende sexliv.

Nu blandede Pernille sig igen.

"Det er fuldstændig den samme historie med Kasper, han vil heller ikke snakke om vores sexliv, og for ham var sex en gang om måneden rigeligt for ham, men jeg skal også have sex mindst to gange om ugen, og gerne mere er jeg sikker på at Kim vil give mig ret i"

"I er jo sindsyge sexmonstre begge to, men i kan beholde hinanden, jeg er ligeglad, jeg flytter hjem til min mor, og jeg ringer til Kasper og fortæller ham hvad jeg nu ved om jer to"

Pernille svarede tilbage.

Kan du så ikke også lige fortælle ham at jeg er gravid igen, men at det ikke er ham der er faderen, det er min kommende mand, Kim, der er det"

Mille vendte om på hælene, og stormede ud af huset.

Pernille og jeg kiggede på hinanden.

"Var vi for onde ved hende Kim?"

"Tjae, måske, men det var jo bare et spørgsmål om tid før vi var blevet opdaget alligevel, og nu kom der i hvert fald nogle sandheder på bordet, men hvordan tror du Kasper vil reagere?"

"Jeg tror han vil være ligeglad, jeg er sikker på at han ikke elsker mig mere alligevel"

"Det er nok muligt, men jeg elsker dig Pernille, vil du gifte dig med mig"

"Ja Kim, det vil jeg i hvert fald, jeg elsker også dig, kom du skal elske med mig igen, jeg trænger til at mærke dig igen efter den her omgang"

Vi gik ind i sengen, hvor Pernille tog min pik i munden for at gøre mig hård igen, det tog lidt længere tid den her gang, men til sidst lykkedes det hende at gøre min pik helt stiv og hård igen.

Pernille lagde sig om på ryggen og spredte benene, jeg kravlede igen ind imellem Pernilles ben, hvor jeg tog fat om min pik, og begyndte at køre pikhovedet frem og tilbage i hendes skamlæber, og pirrede samtidig hendes clitoris lidt efter rettede jeg pikken ind imod åbningen, og pressede den op i hende igen, pressede er nok så meget sagt, for jeg blev nærmest suget op i hende.

Jeg kørte pikken stille og roligt frem og tilbage i min kommende kone, der var ingen tvivl om at vi var som skabt for hinanden.

"Ååhh Pernille, tænk at vi ikke længere behøver at gemme vores forhold bag dårlige undskyldninger"

"Aaahh ja Kim skat, det har jeg tænkt på, men det bliver nok en hård men dejlig tid der kommer, men jeg er ligeglad, jeg vil have dig"

Vi elskede videre i et par minutter.

"Har du lyst til at tage mig bag i skat?"

"Ja selvfølgelig, jeg vil altid gerne tage dig bagfra"

"Nej skat, jeg mener vil du bolle mig i røven med din dejlige pik?"

"Ja, det vil jeg rigtigt gerne"

Jeg trak mig ud af hendes fisse, og Pernille vendte sig om på alle fire, og stak sin dejlige røv i vejret, og spredte ballerne, så der var frit udsyn til hendes dejlige bagindgang.

Jeg kravlede op bag hende, og satte pikhovedet imod hendes røv, langsomt lod jeg pikken glide ind igennem hendes yderste ringmuskel.

"Ååååhh, forsigtigt, det er mange år siden nogen har bollet mig i røven"

Jeg kørte forsigtigt pikken frem og tilbage i Pernille's røv, og for hvert stød, trængte jeg længere og længere op, til sidst havde jeg pikken helt i bund.

"Hold nu kæft du er stram bag i, jeg håber ikke at det gør alt for ondt på dig skat"

"Nej, det er dejligt, du må love mig at det ikke er sidste gang du knepper mig bag i"

"Aaahh, det tør jeg godt love dig for at det ikke er, men huld nu kæft du er stram her, jeg holder ikke meget længere"

"Det behøver du heller ikke, du skal bare komme i min røv, det føles så dejligt"

Jeg førte nu min hånd ned til Pernilles fisse, og begyndte at lege med hendes skamlæber og clitoris, hvilket fik hende til at stønne endnu højere, indtil hun lige pludselig, skreg sin orgasme ud i soveværelset, og sammentrækningerne i hendes røv fik mig ud over kanten i en lige så stor orgasme, hvor jeg sprøjtede hele min ladning op i røven på hende.

Lidt efter trak jeg mig ud af hende, og vi lagde os ved siden af hinanden.

Vi begyndte derefter at kysse og nusse med hinanden igen, men nu havde vi begge to rigtigt meget brug for en pause, så vi rejste os efter en halvtimes kyssen, krammen og kælen.

Pernille rejste sig og gik ud for at tjekke sin telefon, der var en SMS fra Kasper, det eneste der stod var: Mille har ringet til mig, hun var meget oprørt, og jeg havde meget svært ved at forstå hvad hun sagde, men jeg fik ud af hende at hun havde taget dig og Kim i seng sammen, og noget med at du var gravid igen, men at jeg ikke var faderen, hvis det hele passer, så skal du ikke bryde dig om at flytte hjem igen, jeg har til gengæld tilbudt at Mille kan flytte ind herovre, i hvert fald til hun selv finder noget nyt og bo i, med hensyn til børnene, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at vi, på trods af at du har såret mig meget dybt, i det mindste kan være på talefod med hinanden.

Pernille svarede tilbage, at det hele var sandt, og at hun selvfølgelig var ked af måden han havde fået det at vide på, men at hun jo selvfølgelig også håbede at de kunne blive ved med at tale sammen af hensyn til børnene.

Alt det her er nu tre år siden, og selvom vi ikke kommer sammen med hverken Kasper eller Mille, kan vi dog tale sammen, Mille tog imod tilbuddet om at flytte midlertidigt ind hos Kasper, hun er bare aldrig flyttet ud igen, og Pernille og jeg er ikke i tvivl om at de er blevet kærester, selvom de aldrig har indrømmet det, men de er sammen konstant, så det er vel ikke så svært at lægge to og to sammen.

Pernille og jeg blev hver især skilt, og kort tid derefter blev vi gift med hinanden, Pernille og jeg har nu en datter til at rende rundt her i huset, og et barn mere på vej, så når hendes børn og mine børn er samlet hos os er der rigtigt meget gang i den.

Pernille og jeg, har stadig et rigtigt dejligt sexliv sammen, og vi elsker tre til fire gange om ugen, hun kan virkelig finde ud af at tænde mig, og vi benytter enhver chance vi får til at dyrke sex med hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.