For et par år siden gav jeg min hustru, der dengang var 44, en særlig oplevelse i fødselsdagsgave - en tantrisk massageoplevelse - eller i hvert fald en aften hos en massør, der havde specialiseret sig i at massere modne og gerne gifte kvinder på en meget intens og intim måde. Hans massage kom med hans egne ord tæt på tantra. Grunden til, at jeg lige netop havde fokus på det, var, at min kære hustru på et tidspunkt efter et besøg i Japan havde indrettet vores soveplads med tatami-måtter - fordi de var gode til tantra, havde hun forklaret.

Og så måtte det jo resultere i et modtræk fra mig.

Så denne aften var vi så på vej til en lille by. Jeg havde fundet frem til massøren via en web-side og havde både skrevet med ham og også snakket med ham i telefon. Han virkede sympatisk at snakke med, og han så også rar ud på et billede, han havde sendt til mig. Han var først i halvfjerdserne og kunne altså være hendes far, men det gjorde blot hele setup'et mere spændende, da hun tænder på mænd, der er betydeligt ældre end hun er.

Min hustru var lidt spændt på at møde ham. Men hun var som sædvanlig mere nysgerrig end betænkelig. Jeg fortalte ikke noget om, at han havde stillet som en ufravigelig betingelse, at han skulle have hende alene på massagebriksen. Og at der sagtens kunne gå et par timer…

Han havde forklaret mig, at han havde fået nok af ægtemænd, som blev jaloux over at opleve, hvordan deres kvinder kom højt op at svære - højere end de selv kunne - når han havde dem i sine hænder..

Jeg havde hurtigt accepteret hans krav, for det pirrede mig at tænke på, hvad der kunne ske, når han inviterede hende ind i sit massagerum og lukkede døren.

Det var mig, der kørte bilen. Min hustru sad ved siden af. Hun havde en let sommerkjole på, som ind i mellem gled lidt til side. Jeg lagde en hånd på hendes lår og lod den glide op mellem hendes ben. Jeg kunne mærke varmen fra hendes skød. Men længere fik jeg ikke lov til at komme. Hun sagde blidt, men bestemt, at jeg skulle holder fingrene for mig selv.

Massøren boede i et nedlagt husmandssted, der lå lidt afsides uden for den lille by. Han stod i døren og bød os velkommen med åbne arme med et varmt håndtryk til mig og et intenst kram til min hustru.

- Kom inden for, jeg har stillet lidt ost og vin frem, sagde han.

Han førte os ind i entreen, hvor vi tog overtøjet af. Ja, det vil sige, at jeg måtte klare mig selv, mens han hjalp min hustru af med overtøjet.

Hendes kjole havde knapper foran og var åben et stykke ned, så han kunne ane hendes barm. Mens han hjalp hende med overtøjet, lod han ugenert en hånd hvile på hendes numse et kort øjeblik, hvilket fik hende til at smile til ham. Han smilede igen og sagde, at han var glad for at se hende.

- Ja, og her er så min lille hyggestue med massagebriksen, hvor jeg vil tage mig af dig senere, sagde han og åbnede en dør til et lille værelse.

Min hustru kiggede ind og smilede igen til ham.

- Jeg glæder mig, sagde hun.

Jeg kiggede også ind i værelset, hvor jeg kunne se en massagebriks placeret central på gulvet. På den ene væg mellem to vinduer hang et stort spejl. I den ene side var der en sofa, mens der på de to andre var reoler med bøger og små figurer.

Jeg lukkede døren til massagerummet og fulgte efter massøren, som havde lagt en arm om min hustru og nu førte hende ind i en hyggelig stue. Han trak galant stolen ud for hende og bad hende tage plads. Han bad mig om at tage plads over for hende, mens han selv satte sig for bordenden og bød på et glas vin. Jeg fornemmede, at der var ved at opstå erotiske spændinger mellem min hustru og ham.

Vi småsnakkede om stort og småt. Det var ret hyggeligt. På et tidspunkt rejste jeg mig og spurgte, hvor han havde et toilet. Jeg syntes, jeg ville give min hustru lidt tid alene sammen med massøren. Jeg var vel væk i en fem minutters tid. Da jeg var færdig på toilettet og ville gå ind i stuen igen, stoppede jeg op ved døren, der var blevet lukket til. Jeg kunne høre min hustru grine stille.

- Åhh, sagde hun. - Det er dejligt.

Jeg skubbede stille til døren, så jeg uforstyrret kunne følge med i, hvad de to havde for. Massøren stod og krammede min hustru. Han havde et godt tag om hendes hofter. Hun smilede til ham - han strøg hende over håret og nakken. Ville kysse hende på munden - og hun ville kysse ham. Hendes kjole var knappet op, og hendes bryster var kun dækket af hendes lille halvskåls-bh. Han nød hende helt tydeligt.

Jeg rømmede mig og skubbede døren helt op.

- I hygger jeg, sagde jeg smilende, de de fik øje på mig.

- Ja, Det er en dejlig gave, jeg har fået, sagde hun og hengav sig til et langt tungekys med massøren.

Da han gav slip på min hustru, fik han hende vendt op, så han kom til at stå bag hende. Hendes kjole stod helt åben, og han fik løsnet bh'en så hendes bryster og struttende brystvorter var helt blottede.

Min hustru smilte til mig, tog fat i massørens hænder og førte dem op til sine bryster. Han gav dem et klem og sagde så:

- Nu er det vist tid, at jeg tager mig kærligt af din hustru.

Han bad min hustru om at følge med - og tog hende i hånden. Hun fulgte villigt efter. Da jeg gjorde tegn til at ville følge med, kiggede han på mig og sagde

- Sæt du dig bare og tag et glas vin og noget mere ost. Din hustru er i mine gode hænder den næste times tid eller to.

Han førte min hustru ud af stuen og hen ad den lille gang, der første til massagerummet.

Han havde ment det alvorligt - det med, at han ville have hende alene i massagerummet.

Jeg kunne mærke en strøm af jalousi løbe gennem min krop. Men jeg var også pirret ved tanken om, hvad han ville gøre ved hende, så jeg satte mig til rette, skænkede endnu et glas vin og spiste et stykke med ost. Senere satte jeg mig i en sofa og tændte for fjernsynet. Der var meget stille i huset.

Efter at have siddet og zappet rundt - og sippet til endnu et glas vin - kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg måtte ud i entreen og lytte til døren ind til massagerummet. Jeg kunne høre stille musik og min hustru stønne nydelsesfuldt.

Nå, tænkte jeg, Han knepper hende heldigvis ikke…

Jeg gik tilbage i stuen og blev fanget af en krimi på fjernsynet. Da den var slut, var der vel gået en times tid. Jeg sad lidt og spekulerede på, hvad der foregik inde bag døren til massagerummet, og hvornår massøren ville være færdig med at "behandle" min hustru.

Der gik vel et kvarters tid, så måtte jeg på en eller anden måde have stillet min nysgerrighed. Jeg listede ud i entreen og lyttede ved døren til rummet med massagebænken. Jeg kunne høre blid musik - ellers var der stille. Jeg kiggede gennem nøglehullet, men kunne ikke rigtig se noget. Derfor listede jeg mig udenfor og om på den anden side af huset for at kigge ind gennem vinduerne - og hvilket syn.

Min hustru var nøgen. Hun sad på knæ på massagebænken med armene løftet højt over hovedet. Massøren sad bag hende og var i fuld gang med at ælte hende bryster, mens han kyssede hende i nakken. Jeg kunne se, at hun pressede sine balder mod hans skød.

Jeg tænkte på, hvor stor hans pik mon var, og om han allerede havde haft den oppe i hende.

Jeg kiggede lidt væk. Synet af min hustru i massørens hænder var næsten for meget for mig. Hun nød ham vildt og intenst. Det var helt tydeligt.

Da jeg kiggede igen, havde hun bøjet sig forover, så hun lå og strittede med numsen mod massøren, som om hun sagde, Tag mig, jeg er din.

I det samme kiggede massøren op. Det var tydeligt, at han fik øje på mit ansigt bag ruden. Han sagde ikke noget til min hustru, men jeg fornemmede et smil på hans læber.

Han hviskede et eller andet til min hustru. Hun vendte sig om og lagde sig på ryggen med benene lidt spredt. Hun lå med balderne tæt på den ene enden af massagebænken. Massøren fik fat i en stol og satte sig, så han kunne se og nyde, hvordan min hustru lå klar og villig foran ham. Han bøjede sig ned og kyssede hende blidt på lårene. Så dykkede han ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende i hendes helt sikkert meget varme og våde skød. Hun vred sig vildt og voldsomt.

Jeg følte mig ydmyget, men også pirret. Jeg pressede mit ansigt mod ruden for at kunne følge med i, hvad der skete. Jeg så, hvordan min hustru var ved at nå et orgasmisk højdepunkt. Det fik massøren til at holde op med at slikke hende. Han rejste sig op, bøjede sig ned over hende og kyssede hende på munden - længe. Så gik han hen til vinduet. Jeg kunne se, at han havde en meget stor og tyk pik. Så trak han gardinet for....

Jeg listede lidt slukøret tilbage til stuen. Jeg ville gerne havde stået og luret, mens han var i gang med hende. Måske ville jeg have set, når han havde fået hende så langt, at han bare kunne køre sin fede pik op i hende og parre sig med hende - uden at hun protesterede det mindste. Måske endda tiggede ham om det…

Tilbage i stuen satte jeg mig tilrette i sofaen efter at have skænket endnu et glas vin. Jeg fik tændt for fjernsynet igen og zappede lidt rundt på må og få. Massøren havde også koblet en dvd-afspiller til fjernsynet. Jeg kiggede lidt i hans DVD-samling og fandt ikke overraskende en pornofilm, hvor temaet var gifte kvinder og deres hanrej-mænd - mænd som mig.

Jeg satte den på. Det første afsnit handlede om en kvinde, der havde besøg af en ældre mand. De havde fundet ind i husets soveværelse, hvor hun lå med spredte ben, mens den ældre mand slikkede hende. Han skulle lige til at parre sig med hende, da hendes mand kom hjem.

I filmen fik manden ordre om at skrubbe af helvede til og lade dem være alene - og det gjorde han. Men han stod og lurede ved døren…

Jeg sad og blev liderlig - dels af filmen og dels af at tænke på, at massøren var sammen med min hustru, og at jeg dermed var hanrej som manden i filmen, der stod og lurede.

Lurede. Jeg måtte også lure i al min liderlighed. Jeg rejste mig op og gik ud i gang og hen til døren ind til massagerummet. Jeg lyttede. Denne gang var det ikke stille musik, der nåede min øregang, men dybe suk og støn fra min hustru.

- Åhhhhh jaaaa, stønnede hun.

- Hvor er det skøøøøønt.

Pludselig blev døren åbnet. Der stod massøren nøgen og svingede med sig store og tykke pik.

- Nå, kunne du ikke lade være med at lure, sagde han hånligt og fortsatte:

- Og hvis du tror, at jeg har holdt mig tilbage, kan du tro om igen. Jeg har haft min stive tyrepik oppe i hende flere gange under massagen. Også da du stod og lurede uden for vinduet. Og hun har nydt det. Og når jeg kommer tilbage, vil jeg kneppe og parre mig med hende igen og igen. Hun skal have mere pik - mere af min store pik.

Han lod døren til massagerummet stå på vid gab og gik forbi mig ud på badeværelset. Jeg kunne se min hustru ligge på alle fire på massagebænken. Hun lå som om, hun lige var blevet kneppet godt og grundigt i gennem bagfra. Jeg listede ind til hende for at sikre mig, at hun var ok.

- Er alt i orden, spurgte jeg stille.

- Åhhhh ja. Det er skønt. Han har haft sin pik i mig flere gange i løbet af aftenen. Den er bare så skøn. Så dejlig tyk og stor, meget bedre end din, sagde hun smilende.

Jeg ville kysse hende, men hun drejede hovedet til siden og afviste mig.

- Jeg er hans i aften. Og kun hans, sagde hun til mig og tilføjede:

- Du må hellere forsvinde igen. Jeg tror, han bliver vred, hvis han finder dig herinde. Han har sagt til mig, at han vil have mig fuldt og helt og nok skal bestemme, om han vil dele mig med dig.

Hvad fanden havde han gang, i tænkte jeg. Men jeg havde jo ligesom indvilliget i ikke at blande mig, før jeg fik lov.

Jeg gik ud i gangen igen uden at protestere. Lidt efter kom han ud fra badeværelset og gik ind til min hustru igen.

Jeg tog et skridt mod døren, men massøren stoppede mig blidt, men bestemt.

- Nej, her er ikke adgang for hanrejer, sagde han.

Han lukkede dog ikke døren, men det var tydeligt, at jeg ikke skulle vove mig længere end til dørtrinnet.

Massøren kom hen til hende. Hun vendte sig om på ryggen, greb ham om halsen og kyssede ham dybt og længe. Hun spredte sine ben og trak ham ned over sig. Hun lå med åbent skød, og han trængte ubesværet op i hende og spiddede hende på sin pik.

Og så kneppede han min hustru i gennem i dybe hug. Hans store og tykke pik blokkede hende godt ud, kunne jeg se - og hun nød det. Der gik ikke mange minutter, før hun stønnede og hulkende sagde: - Åhhh, knep mig i gennem. Giv mig pik og fyld mig din varme sæd.

Massøren satte tempoet op og brølede højt, da orgasmen kom rullende. Jeg kunne se, hvordan han pumpede sin sæd op i min hustru for til sidst at lægge sig ind over hende og kysse hende.

- Hvor er du skøn og dejlig, sagde han til hende.

Lidt efter rejste han sig. Min hustru løftede hovedet og så, at jeg stod i døren.

Til massøren sagde hun. - Jeg vil have mere, så du må gerne sende min mand ind i stuen igen - og bed ham om at lukke døren efter sig.

Jeg gik tilbage til stuen. Jeg havde ikke lyst til at se mere pornofil. Jeg havde set rigeligt live-sex. Mon hun var blevet varm på massøren? ? Godt at hun spiste sine p-piller, ellers ville han måske gøre hende gravid.

Jeg blundede…

Sent, meget sent. Langt over midnat mærker jeg nogen ruske blidt i mig. Det er min hustru.

- Hej kære, så må du godt køre mig hjem. Hun kysser mig blidt på munden.

Jeg rejser mig og sammen går vi ud i gangen. Jeg hjælper hende overtøjet på, mens massøren smiler til hende.

De kysser kærligt og kælent hinanden farvel. Min hustru sætter sig ind på passagersædet.

Jeg siger farvel til massøren. Vi giver hinanden hånden. Han siger til mig, at jeg altid er velkommen til at kigge forbi, hvis jeg altså har min hustru med. Ellers ikke.

Jeg sætter mig ind bag rattet, sætter sikkerhedsselen fast i låsen og starter bilen. Min hustru siger sagte til mig:

- Tusind tak for oplevelsen. Den er en gentagelse værd.

Jeg kigger på hende og smiler. Jeg lægger mærke til, at hun ikke har fået knappet kjolen helt til - og at den er revet i den ene side. Jeg kan se, at hun ikke fået sin bh på, så hendes brystvorter står hårde mod kjolens stof. Og revnen i kjolen blotter hendes lår. Har hun heller ikke trusser på?

Jeg tager hende på låret og lader en hånd glide op. Da jeg når helt op til hendes grotte, mærker jeg hendes kortklippede skød. Hun har ikke trusser på - og der løber noget varm og klistret ud af hendes nykneppede fisse. Jeg tager fingeren op til næsen og mærker lugten af sæd…

Jeg kigger i bakspejlet, da vi kører ud fra gårdspladsen. Massøren står og vinker til os. Han har noget i hånden. Det er hendes trusser og bh, som han har lagt beslag på som et trofæ.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.