Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ditte var på flere måder min direkte modsætning. Hun var lesbisk og gerne dominerende, hun var helt åben og fortalte gerne om det og om hendes oplevelser. Og så koketterede hun altid med hvorfor jeg ikke ville prøve. "Du ved du bare skal sige til Hanne". Jeg var hetero, gift, meget mindre talende end Ditte og helt privat om mit sexliv. Vi spillede fast tennis en gang om ugen. Efter kampen fik vi en vand og sad og snakkede og Ditte begyndte jævnligt at fortælle om hendes seneste erobringer eller at spørge ind til mit kærligheds eller nærmere sexliv selvom hun vidste at jeg stoppede hende eller slog det hen. Ind i mellem blev jeg dog fanget lidt af nysgerrighed så hun nåede at fortælle lidt inden jeg fik skiftet emne.
Vi er begge to i slutningen af 40'erne og begge to slanke og veltrænede. Sidste gang blev jeg fanget i en historie om en ung pige som Ditte havde fundet på nettet, og som fik sine første erfaring med lesbisk sex og dominans. Jeg var så fascineret af historien at jeg helt glemte at stoppe hende. Og indrømmet - jeg blev tændt uden at jeg egentlig tænkte over det. Mine brystvorter stivnede, kinderne blev lidt røde og jwg blev våd mellem benene.
Nu stod vi så i badet den dag hvor jeg havde accepteret hendes opfordring til at komme hjem og se hendes udstyr. Hvorfor jeg sagde ja var en gåde for mig. Jeg havde lyst til at bakke ud. Og så alligevel ikke. "Prøv nu at hør Hanne - det jo ikke noget med at du skal løbe nøgen rundt. Du kikker bare og spørger alt det du vil. Det kan der da ikke ske noget ved vel"?
Næh det kunne der vel egentlig ikke. Vi tog hjem til Ditte og gik ind i hendes kæmpestore soveværelse. Eller det var måske ikke det rigtige udtryk. Det var nærmere et legerum eller en mindre sexbutik.

"Her skal du se. Det er manchetter som man får om håndleddet og så kan jeg spænde dig fast i de kæder der hænger der. Eller spænde dig fast til sengegærdet der. Prøv at tage fat i de kæder der og forestil dig at du havde manchetterne på."
"hvad nej det ved jeg snart ikke" fik jeg mumlet. "jo kom nu. Det er da helt uskyldigt. Det er bare for at fornemme hvordan det er". Nå ja hvad tænkte jeg og tog fat. Det føltes frækt på en underlig måde. Så gik vi videre til en hel skuffe med vibratorer og dildoer. Der var alt og hun fortalte og fortalte og lod mig holde dem og spurgte hele tiden " kan du forestille dig hvordan den ville føles". "det her er en begynder analdildo og den her til lidt mere øvede. Er du ikke også helt vild med at blive fyldt ud i numsen"? "nej det er slet ikke mig. Jeg synes det er ulækkert" sagde jeg med en lille klump i halsen.
"Ja du skal da selvfølgelig skylles ren først. Har du virkelig aldrig prøvet det"? - "Nej" - "Hold da op. Du aner ikke hvad du er gået glip af. Jeg ville kunne give dig de mest fantastiske analorgasmer, som ikke ville minde om noget som helst andet du har prøvet, men du tør jo ikke" hun smilede. Der blev en kunstpause hvor jeg sank mundvand hurtigt efter hinanden. Jeg var forvirret og forstod ikke hvorfor min krop nu igen begyndte at reagere som om jeg var ved at blive liderlig. Ditte tog mig ud af min tranche og sagde "nå men du skal også se den her skuffe" Her var hendes samling af piske og paddles. Hun gav mig en paddle "prøv at holde den her og klask den mod den anden håndflade mens du forestiller dig at det var mod dine balder istedet"
Jeg tøvede lidt men forsøgte alligevel lidt. Det var slet ikke så slemt. "Kom nu Hanne. Det er jo et tjat. Du skal jo kunne mærke det". Jeg slog den i håndfladen lidt hårdere. "giv mig den så giver jeg dig et lille tjat i numsen uden på dine jeans - det tør du godt". Jeg gav tøvende Ditte paddlen. Joeh det kunne vel ikke være så farligt. "Tag lige fat i de kæder i loftet der igen. Du kan helt sikkert huske Stine - hende pigen jeg fortalte dig om i onsdags. Hun stod præcis sådan. Selvfølgelig med manchetter på og nøgen, men du kan sikkert forestille dig det i stedet. Så stod jeg her". Hun stillede sig tæt på mig, lagde den ene hånd på min mave - det gøs i mig - og så klaskede hun mig på den ene balde. Det var utrolig pirrende og min hjerne begyndte at slå fra.
Ditte flyttede hånden "Ja så pirrede jeg selv følgelig hendes lille sjaskvåde mis" og lagde en flad hånd mellem mine ben, så jeg var lige ved at slippe kæderne. "Hold fast i kæden!" sagde hun i en kommanderende tone som jeg aldrig havde hørt og som instinktivt fik mig til at adlyde. Hun lagde munden tæt på mit øre, begyndte at gnide forsigtigt langs min revne uden på jeansene mens hun klaskede mine balder blidt og hviskede "og så stak jeg en finger op i hende (hun presede langefingeren mod min revne da hun sagde det) og fingerkneppede hende mens jeg straffede hendes dejlige røv". Jeg var forstenet og stod med lukkede øjne mens jeg krampagtig holdt fast i kæderne og Ditte begyndte at klaske lidt hårdere. "Hun stønnede og klynkede af liderlig Hanne, og var drivende våd. Våd i hendes fisse.
Ligesom du er nu. Du er våd i fissen nu Hanne. Du kan godt lide at høre mig sige det ikke". Hun blev ved og ved med at dirty-talke hviskende i mit øre mens hun gned min revne - min ....... fisse - og varmede mine balder med paddlen. Jeg var lige ved at komme. "Jeg skal tage dig steder hen du aldrig har været, du skal mærke zoner og liderlighed som du ikke har kendt til, jeg skal lege med dit bagerste hul (jeg stivnede og spærrede øjnene op) jeg skal piske dig mens du hænger fra loftet, du skal servicere mig på alle de måder jeg kommanderer dig til og du vil elske det hele og trygle mig om mere. Det er det du vil ikke Hanne. Sig det!" . Der var stille. Jeg stønnede let og Ditte gned og smækkede videre. Stadig uden på mit tøj. Og så kom der et stille "ja" ud af min mund.

Ditte tog fat om min nakke og kyssede mig. Jeg tog imod og hun tungekyssede mig dybt. Jeg var segnefærdig af liderlighed. Hun havde totalt kontrol. Hun kyssede mig grådigt på halsen, rørte mig overalt og lidt senere stod jeg nøgen, liderlig og forsvarsløs foran hende. Ditte løsnede to stropper i sin kjole og så stod hun nøgen foran mig. Jeg var lige ved at synke i knæ. Hun stak let en finger op i mig og førte den glinsende op til min mund. "Smag dig selv". Det var grænseoverskridende for mig men smagte til. Min ovarraskelse frækt. Hun tog mig hun og førte den hen til sit eget våde skød og pressede en af mine fingre op. " Åh det er dejligt Hanne - bevæg den og smag den så". Den smagte anderledes men endnu frækkere. "På knæ tøs". Hun lagde en hånd på min skulder og jeg sank i knæ foran hende. Hun løftede den ene fod op på en stol ved siden af mig så hun var åben foran mig. Jeg kikkede fascineret på hendes våde, glatte mis. Hendes fisse. Hun lagde
hånden bag min nakke og pressede mig nærmere. "Du ved godt hvad du skal ikke Hanne"
Jeg begyndte at slikke hende. Noget der ville have været utænkelig for mig, hvis jeg havde haft min fornuft og mine hæmninger - men de var slået fra. Jeg var så tændt at smagen af Ditte var ved at få mig til at komme. Det løb ned af mine inderlår. "Stik tungen så langt ind du kan Hanne - åh hvor er det godt. Du er så dygtig. Jeg vidste du var født tøs og fisseslikker. Det tænder dig. Jeg ved du er liderlig. Rør dig selv mens du slikker mig, men vent med at komme til jeg kommer. Du skal komme sammen med din nye Domina." jeg havde så svært ved at holde op med at røre mig selv når jeg var så tæt på, men adlød. Efter noget tid sagde Ditte " Så Hanne nu er den på vej kan jeg mærke. Uhh ja hold den lidt endnu, sug min klit ind hårdt. Sådan ja åh ja lidt endnu. Ja, ja - NU Hanne. Kom nu" Jeg eksploderede og faldt om på gulvet.
Min krop gik i spasmer, det sortnede for mine øjne og der stod et springvand ud af min fisse.

Efter nogle minutter "vågnede" jeg igen ved at mærke hvordan Ditte aede mine stive brystvorter og mine følsomme skamlæber ultrablidt. "Det lignede en voldsom debut Hanne". Hviskede hun i mit øre. "Det var ......" jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige men begyndte at småstønne igen af hendes berøringer. "Jeg tror aldrig jeg har set så meget opsparet liderlighed nogensinde før. Hvor skal jeg have sluppet meget fri hos dig"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 88 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.