Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lå på sofaen og læste mens jeg ventede på at tiden skulle gå. Dorte havde sagt at hun ville være hjemme kl ca. 11.. Jeg ved ikke lige hvad der skete men var vist faldet hen, for vågner ved at jeg mærker et blidt kys på min mund.

Uhmm åbner munden lidt, mens mine hænder rækker ud efter kysgiveren.

SEX I DAG?

Vågen er jeg ikke helt da alle sanserne begynder at danne sig, duften af parfume, fingrene som har fanget en striktrøje, mine tanker er vågne og jeg er bevist om hvor jeg er, min krop reagere da jeg mærker tungen glide blidt hen over mine læber. Jeg stønner lidt dybt ned fra maven, tager et fast greb, mens jeg langsom åbner mine øjne.

Dorte kigger på mig og begynder at trække sig væk mens hun undskylde med at jeg så så fristende ud som jeg lå der. Jeg holder fast i hende, trækker hende ned over mig mens jeg siger kys mig, først stritter hun lidt i mod, men giver sig jo mere krævende mit kys bliver.

Vi ligger lidt tid på sofaen, kysser, kæler og tirre hinanden, Dorte forsøger at undskylde og siger at jeg bare skal sige stop, hvilke jeg hurtig gør, rejser mig op og tager hendes hænder.

Et fast træk og hun er oppe og stå, jeg lader mine hænde begynde at forkæle hendes krop, tager hendes striktrøje af, lader hænderne glide ned over hendes bryster, tager et fast greb og nuller dem, hænderne forsætter ned af, ind under den sidste trøje, mærker hendes varme hud mod mine fingre de glider op løsner bh'en og forsætter med at klæde hende af, Dorte står næsten stille, sukker villig, frækt og klar, der er ingen tvivl om at hun nyder det jeg gør ved hende.

Trøjen og bh ryger af, min mund finde hendes bryst, suger det ind og mens tungen leger med vorten, hun tager et fast greb i mit hoved, holder det så jeg ikke kan stoppe igen. Jeg finder knappen i hendes bukser, åbner dem og tvinger dem ned over hende lækker fyldig hofter. Bukker mig ned og tager dem helt af, rejser mig stille op, mens min tunge og mund glider fra knæet og op ad, små kys, bid og tunge drillerier følger med. Jeg stopper ud foran hendes mis, min tunge cirkler uden på trusserne.

Jeg kan høre at hun er liderlig, mærke at hun er varm og våd, mine hænder tager et fast greb i hofterne, begynder at kæle/lege med trussekanten, før at jeg stille begynder at tage dem af hende.

Mens de glider ned, leger min tunge på hendes mave, ned i kanten af missen uden at berører alt for meget, det er kun lige for at tirre hende nok til at hun får mere mod på at give sig total hen.

Dorte griber fat i mit hoved, jeg lægger det lidt tilbage og kigger op, bede om siger hun.

Lad mig få lov, giv mig forkælelsen.

Mens hun siger dette er mine hænder begyndt at kæle for hendes ben, blidt, pirrende og drillende, jeg kan mærker at benene giver lidt efter. Jeg rejse mig op, tage hende hoved i mine hænder, lader min mund blidt ramme hendes, tungen begynder at udforske, jeg kan mærke at Dorte først er meget forsigtig, men jo mere min tunge leger jo mere løser hun op.

Vi kysser noget tid, jeg lader mine hænder forkæle hendes krop, min hånd finder hendes og jeg tager de først skridt mod soveværelset.

Dorte kigger på mig, jeg er fuld påklædt mens hun står ganske nøgen og smuk foran mig, forsigtig tager hun fat i min skjorte, begynder at knappe den op, jeg står stille og nyder at mærke de undersøgende fingre og hænder, mærker hvor forsigtig tøjet bliver tage af mig. Da jeg tilsidst står nøgen stiller Dorte sig foran mig, jeg nikker til hende at alt er helt ok.

Sætter mig på kanten af sengen, trækker hende ned til mig, mærker hendes varme hud mod mig.

Jeg slår mine ben omkring hendes mave, trykker hende helt ind til mig, lader min krops liderlighed vise hende vejen frem, kan mærke og høre at det ikke kun er mig, så med et skub triller vi rundt, jeg sætter mig hen over hendes mave, mine hænder mine starter med hovedet og går ned af, stopper ved bryster, bider, nipper og slikker vorterne så Dorte stønner højt, forsætter ned overe maven, ned til hendes mis.

Jeg kan mærke varmen, duften af hendes liderlighed, min tunge driller op af inderlåret mens jeg lægger mig på maven mellem hendes ben. Min tunge finder skamlæberne, jeg borer mine tunge ind i mellem dem, mærker hvordan safterne løber ud af Dorte, hun stønner og vrider sig under mig tunges leg, jeg lader et par finger glide op i hendes driv våde mis, mit samarbejde mellem tungen og fingrene får kroppen til at spænde mere og mere og pludselig undslipper der et skrig fra Dortes læber, mens hendes orgasmen ruller ind over hende og jeg bliver mere og mere våd omkring mine læber og i min mis. Da orgasmen aftager kravler jeg op til Dorte, kysser hende grådig, lader hende smage sine egne safter.

Dorte kigger på mig og smiler frækt og siger, det her er første gang jeg har prøvet at blive slikket af en kvinde, nu er det vist min tur til at prøve. Dorte bukker sig ned mod min mis, hendes fingre begynder at lege, tungen går blidt på opdagelse og hurtig finder hun mit punkt og en rytme som bestyrker min liderlighed så meget at jeg giver slip og en orgasme som løber ud af mig, Dorte forsætte med at tirre mig, mens hun langsom kommer op og ligger sig i min arm, vi kysser, kæler og nyder hver en berøring, da Dorte pludselig stivner, hvad er der spørger jeg?

Hun får stammet, Jens, jeg tror Jens er kommet hjem. Jeg smiler frækt og siger ok, hun forsøger at trække sig ud af mine arme for at forhindre at han ser os i sengen. Men vi ved begge at det ikke kan lykkes så det ender med at hun gemmer sit hoved mod mit bryst mens vi hører Jens komme tættere på.. Dorte er du her, hvaaaa laver... Ja så nåede han ikke længer, han står i døren og kigger direkte på os, jeg stikker ham et stort smil og siger hejsa, er du ikke tidlig hjemme? Dorte siger ikke noget, men prøver at gemme sig ved min side og prøver at trykke sig ned i madrassen.

Øøhhh jo lidt, svare Jens, hvad sker her? Jeg smiler frækt til ham, jeg sagde jo at jeg en dag vil forføre din kone og det har jeg nu gjort. Ja jeg ved godt du sagde at så ville du være med hvis det skete, men så er det jo nødvendig for dig at være hjemme og det var du ikke.. Jeg blinker til ham og sender et luftkys.

Dorte siger stadig ikke noget, jeg tror hun vente på et udbrud fra Jens, men han kommer istedet for hen til os, lægger sig fyldt påklædt bagved Dorte, mens han kælen siger, Hej min skat, var det godt? Uhm er du klar over at jeg syntes det er så frækt og jeg gerne ville have set og hørt dig. Dorte kigger grædende på ham, er du slet ikke sur? Næææhhh hvorfor skulle jeg være det? han begynder at kysse Dorte, kærligt men krævende, hans fingre glider hen over hendes krop, finder maven og forsætter videre ned finde hendes sjask våde mis, han grynter meget tilfreds. Lina det har du gjort godt, jeg vil gerne se dig slikke Dorte igen og der er slet ingen tvivl om liderligheden også er nået ned til hans pik nu.

Jeg overtager forkælelsen af Dorte mens Jens tage tøjet af, der er ingen tvivl Jens nyder at se hvordan Dorte reager på mine hænder og tunge som nu er begravet i hendes mis. Vi får lagt os i en 69'er, Jens står ved siden af og leger med sin pik. Jeg rækker en hånd ud for at give ham tilladelse til at deltage, Dorte slikker som aldrig før, leger med et par finger op i mig, min orgasme er så tæt på nu.

Jens ser på min tunge som leger og stikker sin pik hen i min mund som straks fanger den. Jeg suttede villig et par minutter, mens min ene hånd leger med Dorte's mis og den anden med Jens. Jeg tager et fast greb i hans pik, hiver ham tætter på. Jens tager et fast greb i hofterne på Dorte og banker sin pik op i hende. Der kommer et lille skrig fra Dorte, jeg sutter og slikker på hendes klit, min hånd leger med Jens's nosser og mellem stykke. Jeg er så liderlig, min krop ryster og pludselig kan jeg ikke holde tilbage. Min orgasme kommer ud i små skrig, jeg spænder hver en muskel i kroppen og nyder at mærke den forløsningen det giver. Midt i det hele kan jeg mærke at Dorte's krop dirre, jeg forsætter med at nuller hendes klit med tungen, leger med Jens og der lyder et brøl fra ham og få sekunder efter gennemrystes Dorte's krop af orgasmens magt.

Jens trækker sig langsomt ud af Dorte, vælter hende ned på senge og putter sig tæt ind til hende og hvisker, jeg elsker dig min dejlige frække kone, Dorte rækker ud efter mig og jeg læggere mig på den anden sider, hun giver mig et kys og siger tusind tak.

Vi ligger lidt arm i arm mens vi snakker om hvad der skete og hvordan, energien begynder så små at vende tilbage så vi bliver enige om at nu måtte det vist være kaffetid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.